Chabarovsk – Nižněkamsk 3:0 (kon.) | Ufa – Kunlun 5:4 (kon.) | Jokerit – Dynamo Moskva 4:5 (po pr.)
Minsk – Čeljabinsk 3:2 (po pr.) | N.Novgorod – Omsk 2:3 (po pr.) | CSKA Moskva – Riga 1:4 (kon.)
Jaroslavl – Petrohrad 2:1 (kon.) | Kazaň – Spartak Moskva 2:3 (po pr.)
konec
Amur Chabarovsk
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Sobota 20.02.2021, 10:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Jevgenij Alikin zamkl svou branku a dovedl Chabarovsk k vítězství, se loučím a přeji vám příjemný sobotní den. (12:19:00)
     
    Československá stopa

    Marek Langhamer (CHA) z pozice náhradníka do utkání nezasáhl
    Michal Jordán (CHA) 1 bod (0+1), 1 střela, 16:55 čas na ledě
    Dominik Mašín (CHA) žádný bod, 2 střely, 10:17 čas na ledě
    Hynek Zohorna (CHA) žádný bod, 2 střel, 16:28 čas na ledě

    Libor Hudáček (NIZ) žádný bod, 2 střely, 14:23 čas na ledě
     
    V poslední dvacetiminutovce se hrál už nezáživný hokej, který moc krásy nepobral. Chabarovsk kontroloval hru a zaslouženě dokráčel k vítězství. Výkon Amuru podtrhl brankář Jevgenij Alikin, jenž zaznamenal čisté konto. Pokud se budeme věnovat hře Nižněkamsku, tak ten byl směrem dopředu nevýrazný.

    Střely na branku: 31:24
    Střely na branku ve třetí třetině: 10:10
     
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Po špatné rozehrávce si černou gumu našel Valerij Vasiljev, jenž vystřelil jen do brankáře. Kotouč zůstal za ním a Dominik Mašín jej dopravil do branky, ale už bylo odpískáno. Českého hráče se pak snažil zpacifikovat Marat Chajrullin.
     
    58:43
    Z rohu útočného pásma přihrával před branku Hynek Zohorna, který ale spoluhráče nenašel. Avšak Amur dál pokračuje v kombinaci před brankou soupeře.
     
    57:53
    Nahození od modré čáry předvedl Kirill Vorobjov, jehož pokus proletěl až k brankáři, jenž jej schoval do lapačky.
     
    57:11
    Od pravého mantinelu vystřelil Pavel Porjadin, jehož snažení bylo sražené do ochranné sítě. Bude se pokračovat před brankou Amuru.
     
    56:48
    Aby zakázaných uvolnění nebylo málo, tak Neftěchimik přidává ještě jedno. Hra se přesune po pravici Jevgenije Ivannikova.
     
    56:34
    K odraženému kotouči se na ose dostal Alexandr Polunin, jenž byl ve výborné pozici. Ovšem jeho pokus zamířil jen nad branku Nižněkamsku.
     
    55:30
    Už v plném počtu přejel do útočného pásma Andrej Čiviljov, který zamířil přes obránce mezi ruku a tělo brankáře. Jevgenij Alikin mezeru rychle utěsnil a dál může myslet na čisté konto!
     
    55:17
    V oslabení se zakončením od modré čáry prezentoval Roman Abrosimov, avšak Jevgenij Alikin kotouč celou dobu viděl, a tak jej schoval do lapačky.
     
    54:43
    Vladimir Michasjonok se pokoušel o těžkou přihrávku, po které se kotouč ocitl ve středním pásmu. Obě mužstva střídají.
     
    53:36
    Z vrcholu levého kruhu vystřelil Vladimir Michasjonok, který mířil do horní části branky. Jevgenij Ivannikov byl dobře postavený a zaznamenal další úspěšný zákrok.
     
    53:21
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Gleb Semjonov – 2 min., krosček).
     
    52:35
    Gleb Korjagin pořádně vystrašil svého brankáře, protože přihrával přes hůl soupeře, kterou trefil. Kotouč se odrazil směrem k brance, ale Jevgenij Alikin stihl reagovat.
     
    Střely na branku: 26:19
     
    51:27
    Libor Hudáček si najel mezi kruhy a zakončoval bekhendem, jeho pokus trefil prvního bránícího hráče, a tak gólman Amuru nemusel zasahovat.
     
    50:30
    Nižněkamsk sice v přesilové hře zmáčkl soupeře, ale branky nedosáhl. Aktuálně se hraje v plném počtu a hra je dosti vyrovnaná.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 3. Rasskazov (Michasjonok, Jordán), 16. V. Butuzov (V. Vasiljev, Archipov), 34. Archipov (Pjanov, V. Butuzov)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – V. Vasiljev, Jordán (C), Turbin, Kamalov, S. Těreščenko, Korjagin, Zimin, Mašín – V. Butuzov, Pjanov, Archipov – Polunin, Golubev, H. Zohorna – Michasjonok, Rasskazov, Zaseda – A. Kuzněcov, Gizdatullin.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Ivannikov (Ozolin) – Puzanov, A. Osipov, Volgin, Semjonov, K. Vorobjov, Abrosimov, Motygullin – Chajrullin, Linus Johansson, Enlund – McMillan, L. Hudáček, Porjadin – Bucajev, Čiviljov, Šiksatdarov – Bikmullin, Galuzin (C), Šafigullin – Šarifjanov.

    Rozhodčí: Bondar, Ščenjov – Stroganov, Sysujev

    Diváci: 3 152
    bahis siteleri