Elche – Eibar 1:0 (kon.) | Atlético – Levante 0:2 (kon.) | Valencia – Celta Vigo 2:0 (kon.)
Valladolid – Real Madrid 0:1 (kon.)
konec
Atlético Madrid
0:2 (0:1)
Levante UD
Sobota 20.02.2021, 16:15 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • Španělská LaLiga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:15.
     
    Krásné sobotní odpoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší španělská soutěže La Liga pokračuje již čtyřiadvacátým kolem a my se společně zaměříme na utkání Atlética Madrid, které na domácím trávníku přivítá Levante.
     
    Levante UD

    Fotbalisté Levante se v předešlém ročníku La Ligy pohybovali v dolní polovině tabulky. Soutěž přerušenou kvůli koronaviru nakonec zakončilo Levante na dvanáctém místě a klidným odstupem na sestupové pásmo.

    V nové sezoně se Levante pohybuje na velmi podobných místech. Aktuálně patří týmu z Valencie jedenáctá příčka, ale jen s minimální ztrátou na celkem před sebou. Dokonce na osmou Granada ztrácí jen dva body, které může nahnat dnes v souboji s lídrem soutěže.

    Levante ale letos září především ve Španělském poháru. Po vyřazení Racingu Murcia, Portugalete, Fuenlabrady, Valladolidu a v neposlední řadě Villarrealu už je v semifinále. V něm už má za sebou úvodní duel na půdě Bilbaa, který skončil remízou 1:1 a na domácím trávníku se může pokusit o postup do samotného finále.
     
    Atlético Madrid

    Atlético v minulém ročníku La Ligy marně nahánělo nedostižné duo Real – Barcelona. Na zlatou pozici nakonec ztratili fotbalisté vedení trenérem Simeonem dokonce propastných sedmnáct bodů. I přes šestnáct remíz v soutěžním ročníku skončili Atleti na třetím místě a zajistili si postup do základní skupiny Ligy mistrů.

    Právě na úvod Ligy mistrů Atlético prohrálo se suverénním Bayernem, ale nakonec si v konkurenci Salcburku a Lokomotivu Moskva vybojovalo velmi jistě do jarní části, kde se v osmifinále utká s Chelsea.

    Atléticu výrazně pomohl v nové sezoně příchod Luise Suáreze, který skončil v Barceloně a rozhodl se pro angažmá v konkurenčním týmu z Madridu. Právě na úkor Suáreze odešel na konci roku 2020 z Atlética další hrotový útočník Diego Costa, který si aktuálně hledá angažmá.

    Madridští mohou po dlouhých sedmi letech znovu přerušit nadvládu Realu s Barcelonou. Po dvaadvaceti odehraných kolech jsou jednoznačně na čele tabulky s šestibodovým náskokem a navíc mají jeden zápas k dobru před druhým Realem. Třetí Barcelona už ztrácí bodů devět. Základ úspěchu dává neprostupná obrana, který je s čtrnácti obdrženými góly je jednoznačně nejlepší v lize. Simeone se může spolehnout na jednoho z nejlepších brankářů světa Jana Oblaka, kterého podporují Gimenéz, Savič a Felipe. O góly se v útoku poté dělá Suárez, Llorente nebo mladý Joao Felix.

    Ve víkendovém kole Madridští dlouho nemohli najít recept na obranu nebezpečné Granady. Až po více než hodině hry otevřel skóre Marcos Llorente, ale téměř okamžitě bylo zásluhou Herrery srovnáno. Poslední slovo měl poté čtvrthodinu před koncem Ángel Correa.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    17.02. 2021 Levante – Atl. Madrid 1:1
    23.06. 2020 Levante – Atl. Madrid 0:1
    04.01. 2020 Atl. Madrid – Levante 2:1
    18.05. 2019 Levante – Atl. Madrid 2:2
    13.01. 2019 Atl. Madrid – Levante 1:0

    Oba týmy se v tomto týdnu již jednou střetly. V rámci dohrávky druhého kola Levante na domácím trávníku uhrálo s Atléticem cennou remízu 1:1.
     
    Úvodní sestavy:

    Atlético Madrid: Oblak – Felipe, J. Giménez, Hermoso – Kondogbia – M. Llorente, Á. Correa, Koke (C), Lodi – Félix, L. Suárez.
    Náhradníci: Grbić – Camello, M. Dembélé, R. Sánchez, Torreira, Lemar, Vitolo, Á. García.

    Levante UD: Cárdenas – Vezo, Postigo, Ó. Duarte, Toňo – Coke, Rober, E. Bardhi, Rochina – S. León, Morales (C).
    Náhradníci: Aitor Fernández – N. Vukčević, Son, Martí, Miramón, Goméz, Malsa, De Frutos, C. Clerc, Doukouré.

    Rozhodčí: Melero – Martínez, Alcoba.
     
    Hlavní rozhodčí Melero již se svými asistenty přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas čtyřiadvacátého kola nejvyšší španělské soutěže La Ligy mezi Atléticem Madrid a Levante může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Do prvního poločasu vstoupili rozehrávkou ze středového kruhu fotbalisté domácího Atlética. Po Suárezovi byl u míče Koke s Correou, ale úvodní akce zápasu domácím nevyšla podle představ.
     
    3
    Od Giméneze putoval balon k Lodimu. Krajní bek domácího celku se zkoušel kolem Cokeho prosadit k centru, ale míč napálil právě jen do záložníka Levante.
     
    4
    Lídr nejvyšší španělské soutěže ještě zůstal u míče. Kondogbia dokázal obehrát Bardhiho, ale obrana Levante se okamžitě zformovala před šestnáctkou.
     
    5
    Levante rozehrávalo na riziko do kombinace kolem napadajících protihráčů. Nakonec Kondogbia podrazil u středového kruhu Rochinu a hlavní rozhodčí musel sáhnout k odpískání prvního faulu.
     
    6
    Také Levante se poprvé s balonem pod kontrolou hnalo do útoku. Toňo proklouzl kolem Hermosa až do vápna, kde ale nepřidal potřebnou přesnou přihrávku k Moralesovi.
     
    7
    Opatrný úvod zápasu pokračuje. Oblak rozehrával od své branky do kombinace k Hermosovi. Domácí se zatím příliš netlačí do rychlých útoků.
     
    8
    Llorenteho v náběhu našel Suárez. Šestadvacetiletý záložník mohl poprvé ohrozit Cárdenase, ale nakonec jeho pokus byl sražen na rohový kop.
     
    9
    Obrovská šance Levante! Hosté se snadno ubránili rohovému kopu a k míči se dostal Rochina. Neskutečným pasem z druhého doteku poslal do samostatného útoku Rubéna Rochinu, který ale pálil kolem Oblaka jen těsně vedle pravé tyče.
     
    10
    Atlético je zaskočeno velkou šancí Moralese. A i nyní se domácí museli bránit náporu Moralese s Leónem.
     
    12
    Levante rozhodně nepřijelo do Madridu jen bránit. Rober zkoušel oslovit prudkou nahrávkou Leóna, kterého si ale pohlídal Giménez ve spolupráci s Felipem.
     
    13
    Cokeho centr zblokoval ještě před šestnáctkou Lodi. Levante však mohlo ještě pokračovat v akci autovým vhazování. Obrana Atlética se okamžitě stáhla až před Oblaka.
     
    14
    Prodloužený aut měl najít Suáreze, ale jako první byl u balonu Cárdenas. Po dlouhém odkopu mohou hrát znovu domácí fotbalisté.
     
    15
    K rozehrávce po faulu na Correu se postavil Félix. Centr stále jen jednadvacetiletého útočníka stačil odpravit do bezpečí Sergio Postigo.
     
    16
    Atlético se nemůže dostat do vyššího tempa. Kombinace lídra soutěže povětšinou končí ještě v polovině trávníku. Nyní to chtěl střelou změnit Suárez, ale Cárdenase nepřekvapil.
     
    17
    Po dalším rohovém kopu hlavičkoval v obležení soupeřů Felipe. Balon se však odrazil od hlavy domácího hráče jen vysoko nad Cárdenasovu branku.
     
    18
    Při snaze dostat se k míči přes Felipe fauloval Sergio León. Domácí tak mohu rozehrávat z klidové pozice těsně před vlastním pokutovým územím.
     
    19
    Domácí začínají mít územní převahu. Suárez našel Kokeho, který mu ještě balon na hranici vápna vrátil. Nakonec musel Cárdenas vyrazit míč mimo tři tyče.
     
    20
    Úvodních dvacet minut gól nepřineslo. Po šanci Moralese se více a více dostávají do hry domácí fotbalisté. Po dlouhém autu Lodiho se však ve vápně provinil faulem Felipe.
     
    21
    Rochina opět zkoušel dlouhou přihrávkou najít rozběhnutého Moralese. Kapitán hostů však rychlostně nestačil na výrazně mladšího Hermosa.
     
    22
    Až příliš dlouho čekal Félix s přihrávkou na Suáreze. Než se mladík v dresu Atlética rozhoupal, tak měl pod nohama ve skluzu Bardhiho.
     
    23
    Zdlouhavou kombinaci rozbil tvrdou ránou ze střední vzdálenosti José Giménez. Stoper Atlética pořádně protáhl Cárdenase, obrana si poté již odražený balon pohlídala.
     
    25
    Koke se po spolupráci s Correou pokoušel najít také Suáreze. Uruguayský snajpr byl ale schovám až za obráncem Levante a k míči se neprobojoval.
     
    26
    V pokutovém území hrál nebezpečně vysoko svou kopačkou Coke. Hlavní rozhodčí okamžitě odpískal proti hostům a rozehrávat tak bude moci Oblak.
     
    27
    Opět přišla na řadu Kokeho přihrávka na Suáreze. Ten si ale tentokrát nepohlídal své postavení a je máván a následně i pískán ofsajd.
     
    28
    Přetažený pas měl na levém kraji najít Toňa. Ani jednatřicetiletý obránce Levante však míč na hrací ploše nedokázal dostihnout.
     
    29
    Coke na pravé straně kombinoval s Vezem. Následně přišel potřebný centr do vápna, kde si ale situaci pohlídal obrannou hlavičkou José Giménez.
     
    30
    Po půlhodině hry rozehrávali hosté rohový kop. Míč směřoval hluboko do malého pokutového vápna, kde se prosadil k vyboxování balonu Jan Oblak.
     
    31
    Levante právě vstřelilo branku!
    Levante se na trávníku lídra La Ligy dostává do vedení! Podél levé postranní lajny se prosadil k úniku Toňo, poté se balon několikrát odrazil ve vápně a zamířil přesně proti noze JOSÉ LUISE MORALESE. Hostující kapitán na nic nečekal a překvapivou ránou k levé tyči překonal Oblaka.
     
    33
    Atlético se snaží okamžitě odpovědět. Od Giméneze putoval balon Suárezovi jen do souboje a míč nakonec získal pro hosty Rubén Rochina.
     
    34
    Po vynikajícím dloubáčku za obranu se mohl prosadit Joao Félix. Skákavý balon dokázal Portugalec prudce udeřit, ale nenasměroval ho mezi tři tyče.
     
    35
    Kombinaci Atlética vedl Correa společně s Kokem. Poté byl v náběhu i zatím neviditelný Marcos Llorente. Po zblokovaném centru z toho bude jen rohový kop.
     
    36
    Od rohového praporku cpal míč do šestnáctky Koke. Giménez sice vyhrál hlavičkový souboj, ale byl rozhozen Rochinou a Cárdenase nedokázal více ohrozit.
     
    37
    Ani po dlouhém vhazování Renada Lodiho se domácí neprosadili. Balon se sice odrazil k nohám Kokeho, ale i domácí kapitán pálil mimo branku.
     
    38
    Prvním potrestaným hráčem zápasu je Rubén Vezo, který u postranní lajny poslal k zemi rozběhnutého Félixe.
     
    39
    Z místa přestupku centroval do vápna Renan Lodi. Nadějný pas sice našel Giméneze, ale stoper Atlética se opět neprosadil k umístěné hlavičce.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Levante i nadále drží jednobrankové vedení proti prvnímu celku tabulky Atléticu Madrid.
     
    41
    Toňo si u postranní lajny pomohl přihrávkou na Moralese. Než se ale hosté probojovali k vápnu, tak už byli v defenzivě připraveni Giménez, Felipe i Hermoso.
     
    43
    Koke sice prudkou přihrávku nezachytil, ale míč byl ještě tečován Vezem a domácí tak mohli rychle vhodit míč zpět do hry. Následně musel řešit Correovu střelu Dani Cárdenas.
     
    44
    Minutu před pauzou byl u balonu znovu Koke. Další Giménezovu hlavičku mohl ještě zachránit na hrací ploše Félix, ale nakonec se dostal až za koncovou čáru.
     
    45
    Tentokrát kroutil míč do šestnáctky Ángel Correa. V prostoru pro penaltu zkoušel patou zakončit Koke, ale balon vůbec nezasáhl.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Hlavní rozhodčí Melero nenastavil ani sekundu navíc a tak první poločas končí. Levante vede v Madridu nad místním Atléticem 1:0.

    Hned v deváté minutě zápasu se mohlo měnit skóre. Levante bezchybně ubránilo rohový kop Atlética, k míči se dostal Rochina, který neskutečným pasem poslal do brejku Moralese. Hostující kapitán sice obstřelil Oblaka, ale s ním u vzdálenější tyč. Atleti měli sice územní převahu, ale do vedení se dostali hosté. Nenápadný centr Toňa z levé strany se ve vápně několikrát odrazil a skončil u José Luise Moralese, který na nic nečekal a z první napálil tvrdou ránu k levé tyči, kde už Oblak namohl být.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:19.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Do druhého poločasu vkročili rozehrávkou ze středového kruhu hostující fotbalisté. Po Moralesovi byl u balonu Bardhi, následně mohl hrát i Rubén Rochina.
     
    48
    Ve středu pole podklouzl při zpracování Kondogbia a hosté mohli jít do protiútoku. Rochinova pobídka už ale k Moralesovi neprošla.
     
    49
    Giménez vhazoval v nebezpečném prostoru. Balon doplachtil až do vápna, kde ale nemohl hlavičkovat přes Duarteho Felipe.
     
    50
    Atlético vstoupili do druhé půle s velkou chutí. Correova přihrávka sice na Suáreze neprošla, ale ihned poté pálil zpoza pokutového území Kondogbia. Tvrdá rána ale vylétla vysoko nad branku.
     
    52
    Toňo se skvěle vrátil do obrany s Hermosem. Příliš dlouho hosté balon pod kontrolou neudrželi a do útoku spěchal Suárez. Nakonec přišlo zakončení Félixe jen do soupeře před sebou.
     
    53
    Domácí se sice po rohovém kopu dožadovali odpískání penalty, ale rukou zahrál naopak Giménez. Hlavní rozhodčí byl u celé situace velmi blízko a odpískal správně.
     
    54
    Zničehonic se mohl prosadit ve vápně Sergio León. Na poslední chvíli byl v obraně posledním Hermoso, kterému ještě přispěchal na pomoc Jan Oblak.
     
    55
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází José Giménez, přichází Thomas Lemar.
     
    55
    Zraněného Giméneze nahradil na hrací ploše spíše ofenzivní záložník Thomas Lemar.
     
    56
    Ihned po zpracování měl Félix okolo sebe hned trojici soupeřů. Jednadvacetiletý útočník okamžitě o míč přišel, ale aktivním napadáním pozdržel rozehrávku Levante.
     
    57
    Na pravém kraji měl spoustu prostoru Vezo společně s Cokem. Právě Coke zkoušel přenést hru přes celou šířku trávníku k Rochinovi, ale jeho pas byl příliš dlouhý.
     
    58
    Opět si Félix řekl o přihrávku do středu. Ještě chtěl rychle najít Suáreze, ale na toho si hostující obrana dává obrovský pozor. Nejlepší střelec soutěže se zatím dnes k ničemu nedostal.
     
    59
    Na pětadvaceti metrech od branky byl faulován Joao Félix. Balon si připravil na místo přestupku Luis Suárez, ale parádní ránou trefil jen tyč.
     
    60
    I po hodině hry Atlético zaostává za Levante o jednu branku. V posledních minutách se ale tlak domácího celku výrazně zvyšuje. Ani Llorente z blízkosti Cárdenase neprostřelil.
     
    60
    Už už to vypadalo, že Atlético srovná krok! Balon sice do sítě dopravil Kondogbia, ale ještě před tím přistrčil Robera Suárez.
     
    61
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Ángel Correa, přichází Ricard Sánchez.
     
    61
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Geoffrey Kondogbia, přichází Lucas Torreira.
     
    62
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Rubén Rochina, přichází Jorge De Frutos.
     
    62
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Sergio León, přichází Dani Goméz.
     
    64
    Llorente se snažil z úhlu postupovat směrem k brance, ale s míčem už opustil hrací plochu a rozehrávat tak může Cárdenas.
     
    65
    V posledních minutách mohli hosté téměř výhradně bránit, ale nyní se střídající De Frutos dostat do útoku. Toňo poté získal pro hosty rohový kop.
     
    66
    Levante rozehrávalo od rohového praporku. Oblak měl sice co dělat, aby se přes klubko hráčů dostal k míči, ale hlavní sudí nakonec odpískal faul právě na domácího gólmana.
     
    67
    Střídající Lemar rozjel další útočnou akci. Balon se štěstím propadl k Félixovi, který ale tvrdou ránou Cárdenase nepřekonal.
     
    68
    Na pravém kraji měl balon u kopačky Llorente. Nápor Atlética se v posledních minutách výrazně stupňuje. I nyní si ale pohlídal balon Cárdenas.
     
    69
    Hostující gólman Dani Cárdenas je potrestán žlutou kartou za zdržování hry.
     
    70
    A žlutou kartu vidí také Thomas Lemar. Po příchodu na trávník osvěžil hru domácího celku, ale nyní je potrestán za tvrdý faul.
     
    71
    Hlavní rozhodčí kartami v posledních minutách nešetří. Koke vyfasoval další trest za nesportovní chování směrem k rozhodčímu.
     
    72
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Coke, přichází Son.
     
    73
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Toňo, přichází Carlos Clerc.
     
    74
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Koke, přichází Moussa Dembélé.
     
    75
    Hlavní rozhodčí musel pískat další faul. Hermoso s obrovskou námahou zastavil Sona jen za cenu faulu. Následná rozehrávka však hostům příliš nevyšla.
     
    76
    Od Oblaka putoval balon směrem k Torreirovi. Následně byl u míče i Ricard Sánchez, kterého si ale na pravém kraji pohlídal Clerc.
     
    77
    Atlético chce co nejdříve srovnat krok. Přetažený centr dokázal ještě na hrací ploše zachytit Renan Lodi, který ještě získal pro domácí roh.
     
    78
    Právě Lodi kroutil míč do vápna od rohového praporku. Obrana Levante je ale dnes zatím perfektní. Prudkou ránu po odraženém balonu poslal vedle branky Lemar.
     
    79
    Aktivní napadání vytáhli domácí fotbalisté až téměř k vápnu soupeře. Střídající Dembélé pořádně přitlačil Clerca, ale ten odpravil balon alespoň ke středovému kruhu.
     
    80
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází José Luis Morales, přichází Nikola Vukčević.
     
    81
    Llorente sice nahrál na hranici vápna Suárezovi, který dloubáčkem ještě hledal Félixe, ale mladý Portugalec na balon nedosáhl. Cárdenas byl opět na svém místě.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut do konce druhého poločasu pro oba týmy. Atlético i nadále zkouší překonat zatím pevnou obranu Levante.
     
    84
    Na levé straně se sice prosadil k centru Marcos Llorente, ale ve vápně Levante byli pouze dva hráči domácího celku. Skvěle si míč pohlídal Postigo.
     
    85
    Po zásahu Robera se domácí dožadovali penalty, ale opakovaný záběr prokázal, že hostující fotbalista zasáhl míč pouze hrudníkem.
     
    86
    Lodi dokázal znovu nacentrovat do velmi nebezpečného prostoru. Suárez hlavičkoval jen nad hostující branku a následně je dokonce odmáván další ofsajd.
     
    87
    Torreira si vyměnil míč ve středu trávníku s Lemarem. Atlético je i nadále natlačeno na útočné polovině, ale ani Félixův centr hosty nepřekvapil.
     
    88
    Na třiceti metrech fauloval Duarte a domácí měli možnost standardní situace. Tentokrát pálil Thomas Lemar jen do rukavic hostujícího gólmana.
     
    89
    Domácí stále musí myslet i na obranu. Nyní na poslední chvíli zastavil přihrávku na zcela volného Goméze Mario Hermoso.
     
    90
    Hermoso zastavil další akci hostů, navíc našel na hranici vápna Joaa Félixe, který ještě posunul míč Dembélému, ale domácím dnes není v zakončení přáno.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase pět minut.
     
    90+2
    Žlutou kartu inkasuje v nastavení druhého poločasu i Rober. Hlavní rozhodčí trestá hostujícího hráče za zdržování.
     
    90+3
    Už to vypadá, že Levante uspěje na trávníku Atlética. Na levém kraji byl faulován De Frutos a hosté mohou ušetřit další drahocenné sekundy.
     
    90+4
    Dani Cárdenas je hrdinou Levante. Lodi našel na hranici vápna Lemara, který se opřel do voleje, ale Cárdenas byl u své tyče včas.
     
    90+5
    Levante právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Jan Oblak šel do pokutového území soupeře pomoci při rohovém kopu. Domácí se ale neprosadili a míč skončil u JORGEHO DE FRUTOSE. Střídající fotbalista jen o několikrát metrů překonal středovou čáru a poté zakončil do zcela odryté branky.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Pět nastavených minut je minulostí a zápas končí! Levante překvapivě veze všechny tři body z trávníku Atlética Madrid po vítězství 2:0!

    Hned v deváté minutě zápasu se mohlo měnit skóre. Levante bezchybně ubránilo rohový kop Atlética, k míči se dostal Rochina, který neskutečným pasem poslal do brejku Moralese. Hostující kapitán sice obstřelil Oblaka, ale s ním u vzdálenější tyč. Atleti měli sice územní převahu, ale do vedení se dostali hosté. Nenápadný centr Toňa z levé strany se ve vápně několikrát odrazil a skončil u José Luise Moralese, který na nic nečekal a z první napálil tvrdou ránu k levé tyči, kde už Oblak namohl být.

    Po změně stran byli svěřenci Diega Simeoneho výrazně aktivnější směrem do útoku. Suárezovu ránu z volného přímého kopu ale zastavila tyč. Následně nebyl uznán gól domácího celku po faulu Suáreze na Robera. V nastaveném času poté dokázal Lemarovu dělovku z voleje vyrazit klíčový muž dnešního zápasu Dani Cárdenas. V samotném závěru šel do útoku i Jan Oblak a přišlo potrestání do prázdné branky. Z poloviny trávníku završil dnešní duel gólem Jorge De Frutos.
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 13:3. Rohy: 12:2. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 10:15.
     
    Atético Madrid vůbec poprvé v letošní sezoně prohrálo na vlastním trávníku. Na čele tabulky La Ligy má však stále náskok šesti bodů před druhým Realem Madrid. To Levante po dnešním vítězství poskočilo na osmou pozici.
     
    To už je z utkání Atlética Madrid s Levante vše. Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek sobotního večera. (18:18:34)

    Vít Schück

    Branky: 31. Morales, 90+5. De Frutos

    Karty:   70. Lemar (ATM), 71. Koke (ATM) – 38. Vezo (LVN), 69. Cárdenas (LVN), 90+2. Rober (LVN)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 13:3. Rohy: 12:2. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 10:15.
    Atlético Madrid: Oblak – Felipe, J. Giménez (55. Lemar), Hermoso – Kondogbia (61. Torreira) – M. Llorente, Á. Correa (61. R. Sánchez), Koke (C) (74. M. Dembélé), Lodi – Félix, L. Suárez.
    Náhradníci: Grbić – Camello, M. Dembélé, R. Sánchez, Torreira, Lemar, Vitolo, Á. García.

    Levante UD: Cárdenas – Vezo, Malsa, Ó. Duarte, Toňo (73. C. Clerc) – Coke (72. Son), Rober, E. Bardhi, Rochina (62. De Frutos) – S. León (62. Goméz), Morales (C) (80. N. Vukčević).
    Náhradníci: Aitor Fernández – N. Vukčević, Son, Martí, Miramón, Goméz, De Frutos, C. Clerc, Doukouré.

    Rozhodčí: Melero – Martínez, Alcoba
    bahis siteleri