Ústí n/L – Přerov 4:6 (kon.) | Benátky n/J – Vsetín 1:4 (kon.) | Třebíč – Slavia 1:3 (kon.)
Šumperk – Kolín 5:2 (kon.) | Sokolov – Vrchlabí 6:4 (kon.) | Kadaň – Kladno 2:3 (kon.)
Prostějov – Havířov 1:4 (kon.) | Frýdek-M. – Litoměřice 1:5 (kon.) | Jihlava – Poruba 2011 5:2 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
5:2 (2:1, 0:0, 3:1)
SC Marimex Kolín
Sobota 27.02.2021, 17:00 • Škoda aréna Šumperk • Chance liga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:24 Richard ZÁRUBA - 5:2
     
    56:24
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí potvrzují svou dnešní produktivní Záruby, který byl ve výborné střelecké pozici a zacílil na bránu. Během toho se mu povedlo trefit do obličeje JOZEFA DANIELČÁKA, který vsítil velice kuriózní branku. Asistence: Richard Záruba, Tadeáš Jaroš.
    49:24 Jan BERNOVSKÝ - 4:2
     
    49:24
    Draci právě vstřelili branku!
    Teď už se to JANU BERNOVSKÉMU povedlo. Šumperský útočník nevzdal boj o kotouč před brankou, na který byl úplně sám a nechytatelně zacílil do pravého rohu Sejpalovy branky. Asistence: Tadeáš Král, Vojtěch Krejčiřík.
    46:15 Jan KUČERA - 3:2
     
    46:15
    Draci právě vstřelili branku!
    To je neuvěřitelné! Už to vypadalo, že se Kolín dostal do hry, ale zmrazil ho mladík JAN KUČERA. Mladší ze šumperský Kučerů si obhodil hostujícího obránce, bekhendem zakončil za Sejpala a v rozdílu několika sekund od druhé branky Středočechů posílá opět Draky do vedení. Asistence: Ján Blaško, Daniel Kabelka.
    45:47 Václav JANKOVSKÝ - 2:2
     
    45:47
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Máme vyrovnáno. Na straně kolínských kozlů máme také dvoubrankového střelce. Za Altrichtera podruhé zacílil VÁCLAV JANKOVSKÝ, který tečoval v prostoru z mezikruží. Asistence: Miroslav Kukla, David Šafránek.
    18:15 Tadeáš JAROŠ - 2:1
     
    18:15
    Draci právě vstřelili branku!
    Poté, co byl jedním z hostujících hráčů zalehnut puk v brankovišti, bylo nařízeno trestné střílení. Vykonal ho nejproduktivnější hráč domácích a autor první branky TADEÁŠ JAROŠ. Jaroš forhendovou střelou k pravé tyčce proměnil trestné střílení a překonal již podruhé Sejpala. Bez asistence.
    14:34 Tadeáš JAROŠ - 1:1
     
    14:34
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí vyhráli vhazování v útočném pásmu a TADEÁŠ JAROŠ usměrnil nahození Bernovského za Sejpalova záda a srovnal svou ránou skóre utkání. Asistence: Daniel Kabelka, Jozef Baláž.
    03:12 Václav JANKOVSKÝ - 0:1
     
    03:12
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín využívá přesilovou hru. Nejproduktivnější obránce Chance ligy, Husa, nahodil na branku. Jeho nahození bylo tečováno v mezikruží VÁCLAVEM JANKOVSKÝM, který otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Jakub Husa, Zdeněk Král.
    Marken.cz

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 15. Jaroš (Kabelka, Baláž), 19. Jaroš (TS), 47. J. Kučera (Blaško, Kabelka), 50. Bernovský (Tadeáš Král, Krejčiřík), 57. Danielčák (Záruba, Jaroš) – 4. Jankovský (Husa, Z. Král), 46. Jankovský (Kukla, Šafránek)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Altrichter (Peksa) – Kabelka, Volráb, Záruba, Dosek, Viktorin – Jaroš (C), Baláž (A), Danielčák – Krejčiřík, Tadeáš Král, P. Kratochvíl – Bernovský, J. Kučera, L. Kučera – Blaško, Kaplan, Scheuter – Horký, Krč.
    SC Marimex Kolín: Sejpal (O. Martínek) – Husa, Kukla, Blaha, Pýcha, Zdeněk, Muška – Jankovský, Šafránek (C), Z. Král – Zumr, Semirád, L. Krejčík (A) – Síla, Štohanzl, Petržilka – Kopecký, Kozák, Mašín – Němec.

    Rozhodčí: Kašík, Šudoma – Novák, Blažek
    bahis siteleri