Eibar – Huesca 1:1 (kon.) | Sevilla – Barcelona 0:2 (kon.) | Alavés – Osasuna 0:1 (kon.)
Getafe – Valencia 3:0 (kon.)
konec
Getafe CF
3:0 (1:0)
Valencia CF
Sobota 27.02.2021, 21:00 • Coliseum Alfonso Pérez (Getafe) • Španělská LaLiga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Aleñá prodloužil přihrávku z levé strany šestnáctky Valencie na pravou stranu na dobíhajícího Kuba, jehož střelu z první k bližší tyči vyrazil brankář Cillessen do tyče vlastní branky, od které se odrazil směrem ven.
     
    87
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Domácí zřejmě definitivně rozhodují tento zápas! Center Cucha Hernándeze z levé strany srazil obránce Valencie zády na hranici vlastního pokutového území ke CARLESOVI ALEÑOVI, jenž míč nasměroval z první obloučkem k pravé tyči Cillessenovy branky. Bez asistence.
     
    85
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Allan Nyom, přichází Carles Aleñá.
     
    85
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Mauro Arambarri, přichází David Timor.
     
    85
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Jaime Mata, přichází Takefusa Kubo.
     
    81
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Maxi Gómez, přichází Patrick Cutrone.
     
    81
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Carlos Soler, přichází Christian Oliva.
     
    76
    Žlutou kartu za nesportovní chování dostává José Gayá (Valencia CF), jenž po faulu Nyoma doslova vystartoval na svého protihráče.
     
    76
    Žlutou kartu dostává za podražení Gayy Allan Nyom (Getafe CF).
     
    74
    Červenou kartu nejdřív dostal Gabriel Paulista (Valencia CF), jenž potáhl za ruku na trávník Jaimeho Matu. Původní verdikt se ale změnil po zásahu videoasistenta, jenž odhalil, že Mata byl v okamžiku přihrávky za Paulistu v ofsajdu. Červená karta tak byla odvolána.
     
    73
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Enes Ünal, přichází Cucho Hernández.
     
    68
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Uroš Račić, přichází Kévin Gameiro.
     
    64
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Erick Cabaco, přichází Sofian Chakla.
     
    57
    Žlutou kartu za zásah vysokou nohou do nohy Paulisty dostává Marc Cucurella (Getafe CF). Obránce Valencie musí být ošetřen.
     
    55
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují do dvougólového náskoku! Nákop brankáře Soriy prodloužil Ünal hlavou za obranu Valencie na JAIMEHO MATU, jenž si míč zpracoval na hrudi. V šestnáctce si ho pak posunul do pravé strany a přes obránce Paulistu namířil mezi nohy brankáře Cillessena. Asistence: Enes Ünal.
     
    54
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Yunus Musah, přichází Hugo Guillamón.
     
    53
    Paulista odkopl míč do Ünala, jemuž se odrazil přímo do běhu do šestnáctky Valencie. Z její levé strany pak Ünal střelou po zemi těsně minul vzdálenější tyč Cillessenovy branky.
     
    51
    Mouctar Diakhaby (Valencia CF) čekal s odkopem míče tak dlouho, až mu ho vzal Maksimović, jenž mohl běžet do samostatného úniku. Diakhaby ho pak musel podkopnout a protože byl posledním obráncem svého týmu, tak dostal za svůj zákrok červenou kartu.
     
    39
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Domácí nádherným gólem otevírají skóre! MAURO ARAMBARRI si zpracoval zhruba ve středu útočné poloviny vysoký míč a z voleje vypálil na branku Valencie. Na jeho střelu si brankář Cillessen sáhl, míč letící do levého horního rohu své branky ale neměl žádnou šanci vyrazit. Tato branka bude určitě patřit k higlightům letošní sezony španělské LaLigy! Bez asistence.
     
    31
    Žlutou kartu dostává Erick Cabaco (Getafe CF), jenž jako jeden z posledních obránců začal kličkovat před napadajícím Lee Kang-inem. Útočník Valencie mu ale míč vzal a Cabaco ho musel nedovoleným způsobem srazit na trávník.
     
    29
    Žlutou kartu za nesportovní chování při rohovém kopu Valencie dostává Djené Dakonam (Getafe CF).
     
    13
    Žlutou kartu za zásah loktem do tváře kapitána Valencie dostává Enes Ünal (Getafe CF). Gayá je už v péči lékařů svého týmu.
     
    6
    První žlutou kartu zápasu dostává za podražení Arambarriho v rychlém protiútoku Getafe Thierry Correia (Valencia CF). Domácí získávají přímý kop ze vzdálenosti cca 30 metrů od Cillessenovy branky.
     
    Tento zápas se kvůli nařízením na zamezení šíření onemocnění COVID-19 bude hrát bez diváků.

    Michal Sadlek

    Branky: 39. Arambarri, 55. Jaime Mata (Ünal), 87. Aleñá

    Karty:   13. Ünal (GET), 29. Dakonam (GET), 31. Cabaco (GET), 57. Cucurella (GET), 76. Nyom (GET) – 6. T. Correia (VAL), 76. Gayá (VAL)   51. Diakhaby (VAL)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 8:3. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 21:12.
    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam (C), Cabaco (64. Chakla), Olivera – Nyom (85. Aleñá), Arambarri (85. Timor), Nemanja Maksimović, Cucurella – Jaime Mata (85. Kubo), Ünal (73. Cucho Hernández).
    Náhradníci: Yáñez – Kubo, Chema, Portillo, Ángel Rodríguez, Aleñá, Chakla, Cucho Hernández, Timor.

    Valencia CF: Cillessen – T. Correia, Paulista, Diakhaby, Gayá (C) – Wass, Soler (81. Ch. Oliva), Račić (68. Gameiro), Musah (54. Guillamón) – Lee Kang-in, Gómez (81. Cutrone).
    Náhradníci: Doménech – Lato, Mangala, Ferro, Guedes, Gameiro, Ch. Oliva, Cutrone, Guillamón, A. Blanco, M. Vallejo, Jason.

    Rozhodčí: Vázquez – Grado, Magán
    bahis siteleri