Štrasburk – Lens 1:2 (kon.) | Brest – Angers 0:0 (kon.) | Dijon – Remeš 0:1 (kon.)
Montpellier – Bordeaux 3:1 (kon.) | Nantes – Lorient 1:1 (kon.) | Lille – Nîmes 1:2 (kon.)
Lyon – PSG 2:4 (kon.)
konec
Lille OSC
1:2 (1:2)
Nîmes Olympique
Neděle 21.03.2021, 17:05 • Stade Pierre-Mauroy, Lille • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (19:10:58)
     
    Statistiky:
    Střely na branku: 4 – 4
    Střely mimo: 6 – 5
    Držení míče: 72 % – 28 %
    Rohové kopy: 8 – 0
    Ofsajdy: 3 – 0
    Fauly: 19 – 10
    Žluté karty: 2 – 0.
     
    Lille prohospodařilo šanci vzdálit se druhému PSG a třetímu Lyonu na rozdíl šesti bodů, zatímco Nimes bodovalo v pátém z posledních šesti zápasů a v boji o záchranu touto senzační výhrou poskočilo před Nantes na barážovou osmnáctou příčku.
     
    Obrovská senzace je dokonána! Nimes šlo do zápasu s jasnou taktikou. Nechybovat v obraně a hrozit z rychlých brejků. Na favorizované Lille to dnes platilo přímo dokonale. Jediný zádrhel pro outsidera přišel ve dvacáté minutě, kdy na Koného vedoucí gól odpověděl Xeka. Těsně před pauzou z ojedinělé příležitosti skóroval Ripart a hosté znovu vedli. Druhá půle už byla jen o tom, zda dogy najdou způsob k legálnímu překonání Reyneta, protože po faulech a ofsajdech dostaly míč za jeho záda hned třikrát. Ve spíše platonickém tlaku si domácí vytvořili pořádnou šanci až v nastaveném čase. Střídající Renato Sanches ale selhal a Nimes díky tomu udrželo vedení 2:1 až do závěrečného hvizdu.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Ještě jeden faul Cubase a standardka pro Lille. Před Reyneta se přišel podívat i Maignan, který se zapojil i do rohového kopu. Po rozehrávce na krátko letěl míč k Yilmazovi, který z těžké pozice hlavičkoval mimo tři tyče.
     
    90+4
    Atakovaný Xeka poslal oblouček pouze k Reynetovi, který dlouhým výhozem oslovil Burnera. Ripart pak dělal všechno pro to, aby hru přerušil, ale rozhodčí nechali všechna držení bez odezvy.
     
    90+3
    Nimes odvážně nechalo v obranné linii jen pár mužů. Málem za to draze zaplatilo, David posunul míč před Sanchese a nebýt zákroku Reyneta, tak hosté o svůj náskok přišli. Měli i štěstí, že se nikdo nedostal k dorážce.
     
    90+3
    Až teď si Maignan připsal svůj první úspěšný zákrok. Z akce do otevřené obrany mu vyprášil rukavice Renaud Ripart.
     
    90+2
    Ve druhé ze čtyř nastavených minut už musí Lille hru maximálně zjednodušit. Po ztrátě Sanchese ale není v držení balonu.
     
    90+1
    Střídání v týmu Nîmes Olympique: ze hřiště odchází Niclas Eliasson, přichází Patrick Burner.
    90. Burak Yılmaz (LIL)
     
    90
    Po dlouhé době si Lille vypracovalo zakončení bez toho, aby se provinilo proti pravidlům. Yilmazova hlavička po Soumarého nákopu ale letěla přímo do náruče Reyneta.
     
    90
    Birger Meling odpálil míč z malého vápna na rohový kop. Yusuf Yazıcı svým dalším centrem našel jen hlavu bránícího Ferhata.
     
    89
    Centr z levého křídla zrealizoval Yazici. Tiago Djaló se před bránou dostal ke střele, ale ještě předtím si pomohl útočným faulem na Riparta.
     
    88
    Přetlačování dvou osmiček končí faulem střídajícího Deauxe na Xeku. Červení neztrácí čas a ihned připravují standardní situaci.
     
    87
    José Fonte přesně přenesl hru na Araúja, který na levém kraji nahradil Reinilda. K ničemu to ale nepomohlo, stále se hraje daleko od Reynetova pracoviště.
     
    86
    I bod za remízu by domácím mohl ve finálním účtování hodně pomoct. Kvůli nepřesné nahrávce Davida na Yilmaze ale zůstává jen zbožným přáním.
     
    85
    Meling pokryl Davida a vyvezl míč na útočnou polovinu, kde si vynutil faul Xeky. V této chvíli už jsou šance Lille na obrat skoro mizivé.
     
    84
    Djaló rozdal míč na levý kraj, kde Alakouch zablokoval centr Araúja. Domácí se pak dobrovolně vrátili až na vlastní polovinu.
     
    83
    Eliasson prohnal Reyneta malou domů z půlky hřiště, o kterou usiloval také jeden z napadajících hráčů v červenomodrém dresu Lille. Díky včasné reakci gólmana se žádná fatální chyba nestala.
     
    82
    Dogy rychle napravily zvou ztrátu v dosti citlivém prostoru. Zinedine Ferhat byl bez dostatečné podpory z řad spoluhráčů víceméně bez šance.
     
    81
    Hosté trochu zahodili šanci na pošetření cenných vteřinek. Rozehrávka šla mimo dosah vysunutého Riparta.
     
    80
    Yusuf Yazıcı se po svém příchodu do hry prakticky nezapojil. Teď rozehrál roh, z něhož vznikl brejk Eliassona. Soumaré ho zastavil taktickým faulem za žlutou kartu.
     
    79
    Renato Sanches byl připraven o míč Ferhatem, kterého o několik metrů dále poslal nedovoleným způsobem k zemi. Domácím se čas výrazně krátí.
     
    78
    Na přímák z čtyřiatřiceti metrů si už Yilmaz nevěřil. O rozehrávku se postaral Xeka, jenže zmíněný turecký útočník ani Fonte na balon nedosáhli.
     
    77
    Střídání v týmu Nîmes Olympique: ze hřiště odchází Moussa Koné, přichází Lucas Deaux.
     
    77
    Renildův centr byl tradičně odmítnut. Nejvýhodnější pozici měl v pokutovém území hlavičkující Lamine Fomba. Ferhatův faul ale drží Nimes u vlastní brány.
     
    76
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Zeki Celik, přichází Boubakary Soumaré.
     
    75
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Sven Botman, přichází Tiago Djaló.
     
    75
    Celá jedenáctka Nimes se smrskla do zahuštěného bloku. Sanches a další záložníci nenachází způsob k posunu do palebných pozic.
     
    74
    Celý zápas platí, že domácí útočníci nedokáží využít centrů Reinilda. A že už jich byla celá řada...
     
    73
    Dogy v posledních minutách nedisponují žádným větším tlakem. Hosté se začínají více osmělovat, což nepřesnou střelou z levé strany částečně potvrdil i Ferhat.
     
    72
    Domácí lodivod chystá další střídání, které se bude týkat Soumarého. To Pascal Plancque nadále věří původní základní jedenáctce.
     
    71
    Hráči zakopli balón do autu, protože na trávníku zůstává ležet Moussa Koné. Jeden z domácích mu po souboji dopadl na hlavu.
     
    70
    Chybičku v domácí přechodové fázi chtěl potrestat Ripart. Náběhem se mu nabídl Eliasson, ale přihrávka do uličky skrz obrannou linii neprošla.
     
    69
    Ferhat chytil míč před koncovou čarou, podél které ho nabídl Melingovi. Další pas z nohy norského fotbalisty už byl zablokován.
     
    68
    Niclas Eliasson už poněkolikáté dobře pomohl defenzivě. Nechal se zfaulovat a třicetiletý Reynet bude mít klid na rozehrávku.
     
    67
    Reinildo měl ve vápně k dispozici hned pět útočících spoluhráčů. Žádný z nich jeho přihrávku ale nepřevzal tak dobře, aby mohlo dojít ke střele.
     
    66
    Ripart se vysmekl z obležení mnoha červených hráčů. Pomalou křižnou střelou však vystrašil jen holuby sedící poblíž minuté tyče.
     
    65
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Jonathan Bamba, přichází Yusuf Yazıcı.
     
    64
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Benjamin André, přichází Renato Sanches.
     
    64
    A právě tato dvojice už je připravená v prostoru mezi střídačkami. Čeká se jen na první přerušení hry.
     
    63
    Christophe Galtier má ještě pár možností, jak oživit ofenzivu. Mezi rozcvičujícími hráči jsou například Renato Sanchez a Yusuf Yazici.
     
    62
    Faulující Eliasson nabídl domácím přímý kop z více než třiceti metrů. Yilmazovu dělovku schytal do hlavy Guessoum, jenž logicky potřebuje trochu času na oddych. Turecký útočník se mu i sportovně omluvil.
     
    61
    Není třeba dlouze rozebírat, jak moc by dnešní ztráta hráčům Lille uškodila. Zahodili by šanci odtrhnout se na šest bodů před vzájemným zápasem druhého PSG a třetího Lyonu.
     
    60
    Eliassonova levačka kroutila centr až k vzdálenější tyči. Lamine Fomba se tam přes několik mužů ale neprosadil a navíc si pomohl faulem.
     
    59
    Videorozhodčí původní výrok pomezního potvrdilo. Vzhledem k nedovolenému zákroku na Ferhata se už chystá hostující standardka.
    58. Burak Yılmaz (LIL)
     
    58
    Burak Yılmaz dostal z půlící čáry výtečný pas do běhu. V úniku si poradil jako zkušený mazák, ale radost mu zkazil zvednutý praporek signalizující hraniční ofsajd.
     
    57
    José Fonte s ostatními hlavičkáři byli před hostující bránou zbyteční. Bambův centr skončil v moci brankáře Reyneta.
     
    56
    Rohový kop pro Lille. K praporku přichází Jonathan Bamba.
     
    55
    Birger Meling se jako levý bek podíval až na hrot útoku. Kolmice v podání Riparta se k němu ale nedostala.
     
    54
    Držení míče: 72 % – 28 %.
     
    53
    Jonathan Bamba dost nevybíravým způsobem zboural Alakouche. Hlavní rozhodčí musel přispěchat se žlutým kartonkem.
     
    53
    Lamine Fomba si došel pro faul, jehož pachatelem se stal Luiz Araújo. Reynet poslal dlouhý míč do míst, kde může vhazovat Meling.
     
    52
    Sven Botman u pomezní čáry vzorně uhlídal Riparta, který se dostal do bezvýchodné situace. Hra se vrací na útočnou polovinu Galtierova týmu.
     
    51
    Nimes bude očividně spoléhat jen na rychlé protiútoky. V jednom takovém nyní Eliassona zboural vracející se Reinildo.
     
    50
    Nově příchozí Araújo využil služeb Celika, který byl v dobré pozici na centr. Reynet si ale zakřičel a schoval míč do svých dlaní.
     
    49
    Jonathan David si nevyhověl s Yilmazem, kterého úplně nepodržel první dotek. Lille ale zůstává na míči pětatřicet metrů od brány.
     
    48
    Reinildův nízký centr neprošel do míst, odkud by mohl zahrozit turecký kanonýr Burak Yilmaz.
     
    47
    Bambův povedený centr od rohového praporku znegoval útočný faul na Guessouma. Domácí hráče to může mrzet, Xekova hlavička byla nechytatelná.
     
    46
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Timothy Weah, přichází Luiz Araújo.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Souboj prvního s předposledním má zatím velice nečekaný vývoj. Lille zaspalo úvod a probudilo se až s inkasovaným gólem z dílny Moussy Koného. Pak už se hrálo jen na druhé straně. Xeka ve dvacáté minutě z rohu vyrovnal a vše začalo hrát v neprospěch Nimes. Hosté se značnému tlaku ale ubránili a v poslední akci první půle senzačně vstřelili svůj druhý gól, o což se po přímočaré akci postaral Ripart. Dogy budou mít co dělat, aby po změně stran odvrátily hrozbu ztráty potřebných bodů.
     
    45
    První poločas skončil.
    45. Renaud RIPART - 1:2
     
    45
    Nîmes právě vstřelil branku!
    Tak to je šokující závěr první půle! Zinedine Ferhat si nalevo vyměnil míč s Melingem. Pak si všiml rozběhnutého kapitána RENAUDA RIPARTA a ten procítěným obloučkem z rohu malého vápna přehodil míč přes Maignana k vzdálenější tyči. Tohle asi nikdo nečekal.
     
    45
    Jonathan David nevyužil služeb Reinilda, jenž byl na levém kraji docela volný. Rozhodl se ale hrát sám a proti třem už byl bez šance.
     
    44
    Xeka servíroval míč do ohně, ale stačilo to jen na autové vhazování Bamby. Dogy by rády zaskórovaly ještě před odchodem do šaten.
     
    44
    Lamine Bomba byl dobře vytlačován směrem od brány. Míč odevzdal Andrému a ten celou akci otáčí směrem na pravou stranu.
     
    43
    Weah nezkrotil jednu z přihrávek. Ferhat načal protiútok a později ho sám zakončil žalostnou střelou z dálky, která byla dost ukvapená.
     
    42
    Menší zmatky v šestnáctce vyvrcholily nějakým útočným faulem Lille. Davidova rána do nohy Reyneta už byla mimo soutěž.
     
    41
    Reynet dost podcenil přetažený centr Xeky. Na zadní tyči na míč nedosáhl a Botman s odrazem o Ferhata vybojoval rohový kop.
     
    40
    Zadní řady Nimes neodvedly svou práci zcela na sto procent, nicméně zakončení Svena Botmana se za šanci označit nedalo.
     
    40
    Naomiči Ueda zastavil bleskovou akci Renilda zablokovaným centrem. Před Reynata se automaticky stahují hlavičkáři jako Fonte nebo Botman.
     
    39
    Obětí dalšího nedovoleného zákroku se stal Moussa Koné. Velká výhoda pro hosty to ale nebyla, došlo totiž na malou domů k nohám Reyneta.
     
    38
    Míč uvedl do pohybu sám faulovaný Niclas Eliasson, jenže na hranici velkého vápna balón jednoduše odkopl nizozemský stoper Sven Botman.
     
    38
    Renildo mimo svou běžnou pozici fauloval Eliassona. Po velmi dlouhé době může Nimes zaútočit, byť mu dočasně chybí přezouvající se Meling.
     
    37
    Celikův oblouček David v pokutovém území nezpracoval. Následoval ještě jeden centr na Yilmaze a hlavička, která letěla hodně mimo tři tyče.
     
    36
    Baptiste Reynet si je dobře vědom, že jeho parťáci nestíhají. S odkopem od branky tak rozhodně nepospíchá.
     
    35
    Všudepřitomný Yilmaz si tentokrát přišel pro míč do hloubky. Byl tam faulován, avšak Weahovi později utekl míč za koncovou čáru.
     
    34
    Už delší dobu je obraz hry takový, jaký se dá v konfrontaci lídra s týmem na sestup očekávat. Druhý gól Lille visí ve vzduchu.
     
    33
    Ke standarce z levého kraje se postavil Yilmaz, což dopředu naznačilo přímou střelu na bránu. Z dosti nevýhodného úhlu ji pětatřicetiletý mazák ale přestřelil.
     
    32
    Xeka hezky rozdal míč Bambovi, který neodcentroval přes nohu Alakouche. Později na stejném místě ale došlo k faulu na Davida.
     
    31
    Výrazná chyba pomezního rozhodčího, který odmával neexistující ofsajd Yilmaze. Škoda pro domácí tým, který byl připraven o slibně rozjetou situaci.
     
    30
    Aktivní Meling si naběhl pro přihrávku od Ferhata, ale jeden z domácích ho už nenechal posunout míč před bránu Mikea Maignana. Konat se nebude ani roh.
     
    29
    Benjamin André našel u vápna Yilmaze, který zády brance nabízel míč pod sebe. Dále už se tato akce nerozvinula.
     
    28
    Birger Meling vhazoval míč na Cubase, který si při zpracování asi pomohl rukou, protože rozhodčí okamžitě foukal do píšťalky na znamení jeho přestupku.
     
    27
    Do výměny mezi Melingem a Ferhatem se vložil Ripart, který bez přemýšlení pálil, ale orazítkoval jen prvního hráče před sebou.
     
    26
    Reynet vyboxoval míč jen do částečného bezpečí a dogy nadále nebezpečně kroužily kolem jeho brány. Celikův pas propadl k Weahovi a ten se po mizerném zakončení pouze omlouval spoluhráčům, kterým nepřihrál.
     
    25
    Zeki Celik se krásně prosmýkl mezi dvěma hráči, ale nenavázal na to přesnějším centrem na svého staršího krajana Buraka Yilmaze.
     
    24
    Moussa Koné vůbec nereagoval na spoluhráčovu kolmou přihrávkou, jež se tedy stala kořistí Maignana a jeho kolegů z obrany.
     
    23
    Timothy Weah na atraktivitě zápasu nyní moc nepřidal. Centr z pravé strany totiž přetáhl na opačný kraj hřiště, odkud Reynetovi nic nehrozí.
     
    22
    Určitě se nebudeme zlobit, když nastolené tempo bude platit co nejdéle. Zatím se hraje bez jediné hluché pasáže.
     
    21
    Naomiči Ueda po nešikovném propadnutí na půlce zvládl extrémně důležitý skluz proti Yilmazovi, jenž se přes něj chtěl utrhnout do samostatného úniku.
    20. XEKA - 1:1
     
    20
    Lille právě vstřelilo branku!
    1:1! Celik uspěl v souboji s Melingem. David prudký pas do předbrankového území nezpracoval a Cubas odpálil balon na rohový kop. Bamba zakroutil centr na nehlídaného XEKU a ten hlavičkou o zem dostal míč k Renyetově pravé tyči.
     
    19
    Lille má více než dvojnásobný počet přihrávek. Co se ale šancí týče, tak zůstává na nule. Defenziva Nimes funguje spolehlivě.
     
    18
    Weah byl v momentě Fonteho přihrávky docela volný. Poté, co se otočil čelem k Reynetovi, už ale narazil do bílé zdi na hranici šestnáctky.
     
    17
    Lamine Fomba pomohl Melingovi na levém kraji. Pak se do celé akce přidal i Ferhat, jenž ve společnosti Weaha nezískal kýžený rohový kop.
     
    15
    Zase Reinildo na levém křídle. Čelil tam Uedovi, který ve spolupráci s Alakouchem hráče z Mosambiku čistě odzbrojil.
     
    14
    Většina akcí Lille jde přes levou stranu a krajního beka Reinilda. Tečovaný centr skončil v rukou Reyneta, kolem kterého proletěl Yilmaz.
     
    13
    Renaud Ripart po pasu Eliassona nesklepl míč pod sebe. Z domácího pohledu uklidnil situaci vyhraným soubojem na půlící čáře Yilmaz.
    12. Moussa KONÉ - 0:1
     
    12
    Nîmes právě vstřelil branku!
    Hosté se ve dvanácté minutě ujímají překvapivého vedení! Zinedine Ferhat v rychlém protiútoku přihrával na hrot Eliassonovi. Švédský fotbalista se proti dvěma obráncům neprosadil, nicméně míč putoval o kousek vedle a MOUSSA KONÉ jej nekompromisně uklidil za Maignanova záda.
     
    11
    Jonathan David dostal Reinildův centr na prsa. Čas na zpracování ale neměl a po jeho drobném faulu už může hrát předposlední tým Ligue 1.
     
    10
    Fonte přenesl hru nalevo k Reinildovi, nicméně míč se k němu o pár přihrávek později zase vrátil. Domácí pomalu získávají půdu pod nohama.
     
    9
    Reinildo ustál souboj na levé straně. Přesně odcentrovat ale nedokázal a Yilmaz pak ve snaze o střelu z hrany vápna trefil protihráče.
     
    9
    Nimes se svého věhlasnějšího soupeře rozhodně nezaleklo. V úvodu zápasu se dá určitě označit za lepší tým. Dogy se rozbíhají jen velmi pomalu.
     
    8
    Yilmaz nahrával do prostoru, ale před Weahem to měl k balonu o něco blíže Meling. Vzápětí byl na půlce faulován Moussa Koné.
     
    7
    Moussa Koné natahoval krok, ale Botman ho výborným skluzem zastavil. Teď už vhazuje Alakouch a může poslat míč až do vápna.
     
    6
    Meling byl důrazně zastaven při svém výpadu po levé straně. Rozhodčí místo faulu signalizují vhazování pro Celika.
     
    5
    V páté minutě si Maignan připsal první zákrok. Žádná těžká prověrka to ale nebyla. Ripartova střela z dálky měla malou šanci na úspěch.
     
    4
    Domácí se poučili z předchozí situace a mnohem pečlivěji hlídají střed hřiště. Meling a spol. museli hrát malou domů na Reyneta.
    3. Moussa Koné (NOQ)
     
    3
    Ferhat s Koném byli na druhé straně mnohem přímočařejší. Senegalský útočník si vyměnil míč s Eliassonem, ale ve finále vystřelil ze stoje hodně vedle brány.
     
    2
    K první útočné akci Dogy přistupují velmi rozvážně. Zatím to není bezhlavý posun do nějaké palebné pozice.
     
    1
    Zahajovacího výkopu se zhostili domácí, kteří nastupují v červených, zatímco hosté v kompletně bílých dresech.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy se již seřadily na hrací ploše. Utkání s jasným favoritem na vítězství za malou chvílí začne.
     
    Úvodní sestavy:

    Lille OSC: Maignan – Celik, J. Fonte (C), Botman, Reinildo – Bamba, Xeka, André, Weah – B. Yılmaz, David.
    Náhradníci: Karnezis – D. Bradarić, Araújo, Djaló, Lihadji, Sanches, Soumaré, Yazıcı.

    Nîmes Olympique: Reynet – Alakouch, Guessoum, N. Ueda, Meling – Ferhat, Fomba, Cubas, Ripart (C), Eliasson – Koné.
    Náhradníci: Dias – Ahlinvi, Benrahou, Burner, Deaux, Duljević, Landre, Paquiez, Roux.

    Rozhodčí: Schneider – Zitouni, Hebrard.
     
    Jedním z týmů, který dál bojuje o titul francouzského mistra bojuje také Lille, které se vyhřívá na vedoucí pozici, když získal třiašedesát bodů. V posledních pěti duelech OSC třikrát remizovalo a dvakrát zvítězilo, naposledy uhrálo plichtu se silným Monacem, jenž na Lille ztrácí pouhé čtyři body. Druhou a třetí pozici drží PSG a Lyon, oba kohouti ztrácejí tři body. Zatímco Lille bojuje o titul, tak Nîmes se strachuje o příslušnost v Ligue 1. Aktuálně je Olympique na předposlední pozici, když získal šestadvacet bodů. Hostující mužstvo na barážovou pozici ztrácí jen jeden bod a dva na záchranu, ovšem ještě odehraje devět zápasů. V posledním souboji Nîmes remizovalo s devátým Montpellierem.
     
    Vítám všechny fotbalové nadšence u třicátého kola francouzské Ligue 1 Uber Eats, v níž pomalu vrcholí drama o ligový pohár. Dnes budeme sledovat střetnutí, ve kterém se představí Lille OSC a Nîmes Olympique.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:05.

    Michal Břuchanský

    Branky: 20. Xeka (Bamba) – 12. Koné, 45. Ripart (Ferhat)

    Karty:   53. Bamba (LIL), 80. Soumaré (LIL)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:5. Rohy: 8:0. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 19:10.
    Lille OSC: Maignan – Celik (76. Soumaré), J. Fonte (C), Botman (75. Djaló), Reinildo – Bamba (65. Yazıcı), Xeka, André (64. Sanches), Weah (46. Araújo) – B. Yılmaz, David.
    Náhradníci: Karnezis – D. Bradarić, Araújo, Djaló, Lihadji, Sanches, Soumaré, Yazıcı.

    Nîmes Olympique: Reynet – Alakouch, Guessoum, N. Ueda, Meling – Ferhat, Fomba, Cubas, Ripart (C), Eliasson (90+1. Burner) – Koné (77. Deaux).
    Náhradníci: Dias – Ahlinvi, Benrahou, Burner, Deaux, Duljević, Landre, Paquiez, Roux.

    Rozhodčí: Schneider – Zitouni, Hebrard
    bahis siteleri