Štrasburk – Lens 1:2 (kon.) | Brest – Angers 0:0 (kon.) | Dijon – Remeš 0:1 (kon.)
Montpellier – Bordeaux 3:1 (kon.) | Nantes – Lorient 1:1 (kon.) | Lille – Nîmes 1:2 (kon.)
Lyon – PSG 2:4 (kon.)
konec
Olympique Lyon
2:4 (0:2)
Paris Saint-Germain
Neděle 21.03.2021, 21:00 • Parc Olympique Lyonnais, Lyon (Francie) • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 7:9.
    Střely mimo: 1:5.
    Rohy: 1:4.
    Ofsajdy: 3:1.
    Fauly: 14:15. (23:00:01)
     
    Utkání je za námi a po dnešku máme nového lídra tabulky! PSG začalo druhý poločas fantasticky, když hned ve 47. minutě dokázal parádně míč z přímého volného kopu nasměrovat do branky di María. Další rána přišla o pět minut později, protože Mbappé svým druhým gólem v utkání zvýšil už na 4:0 pro hosty. Trenér Lyonu se pak rozhodl prostřídat hlavně ofenzívu a to domácím prospělo. Devět minut po vstupu na hřiště se prosadil Slímání a druhý gól pak v 81. minutě dokázal vsítit ještě Cornet. Šestigólový šlágr dnes tak končí šťastněji pro PSG, které díky domácí prohře Lille s Nimes (1:2) jde na první příčku tabulky. Vyrovnává počet bodů Lille, to má ale horší skóre. Lyon zaostává o tři body. Měl by si ale hlídat i záda, tam totiž jen jeden bod na třetí místo ztrácí Monaco.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Lyon se snaží ze všech sil se rychle dostat do vápna soupeře a tam se ještě pokusit vstřelit branku. Jenže mu k tomu zrovna nepomáhá to, že si vůbec nehlídá ofsajd. V průběhu této minuty se do něj dostali Cornet a Slímání.
     
    90+2
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Moise Kean, přichází Julian Draxler.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Sinaly Diomande (Olympique Lyon). Ten se provinil zásahem do obličeje argentinského útočníka Angéla di Maríi.
     
    90
    Sudí k tomuto poločasu nastaví ještě minimálně čtyři minutky.
     
    89
    Lucas Paquetá chtěl vyslat dlouhou přihrávkou do běhu svého spoluhráče na pravé křídlo. Do míče ale nedal moc velkou razanci a ten tak skončil jen u obrany PSG.
     
    88
    Brazilská superstar si přímý volný kop vzala na starost. Neymar zvolil krátký rozběh, do míče dal ale pořádnou razanci a ten se proletěl jen kousíček nad horní tyčkou Lopesovy branky.
     
    87
    Neymar byl faulován dvěma hráči po sobě. Nejprve podražen, udržel ale rovnováhu a běžel dál. Následně tahán za dres a držen. I tak se ale dokázal udržet na nohách a pokračovat.
     
    86
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Alessandro Florenzi, přichází Colin Dagba.
     
    85
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Idrissa Gueye, přichází Ander Herrera.
     
    84
    Keylor Navas předvedl skvělý dvojitý zákrok. Nejprve parádně reflexivně vyrazil hlavičku Slímáního, následně pak ještě vychytal i dloubáček mířící pod břevno.
     
    83
    Abou Diallo nešel za celý zápas moc vidět. Nyní na sebe ale jednoznačně upozornil nehezkým faulem, který předvedl na protihráče při souboji o míč. Turpin ale dnes s kartami šetří.
    81. Maxwel CORNET - 2:4
     
    81
    Lyon právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají druhou branku, podaří se jim utkání ještě zdramatizovat? MAXWEL CORNET dostal perfektní dlouhý, ale nízký centr přes obranu. Následně soupeřově defenzívě unikl a z hranice vápna vyslal dlouhou přízemní střelu až do levé spodní části branky. Asistence: Rayan Cherki.
     
    80
    Clement Turpin šel nyní domlouvat i na stranu druhou. Bruno se předvedl nehezkým zataháním za dres a to sudí nemohl nechat bez povšimnutí. Příště už to bude za žlutou kartu, naznačil.
     
    79
    Verratti se dostal do souboje s Caqueretem. Toho následně poslal k zemi. Mladík se bolestivě zvedal a hlavní sudí Clement Turpin šel okamžitě Italovi připomenout pravidla.
     
    78
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Jason Denayer, přichází Sinaly Diomande.
     
    77
    Slímání chtěl napravit svoji předchozí nedokonalou střelu, a tak vybojoval míč, předal ho spoluhráči a ten mu ho vrátil za obranu. Sudí ale píská ofsajd, ve kterém se hráč Lyonu opravdu nacházel.
     
    76
    Lyon vybojoval míč skvělým presingem ve středovém kruhu. Následně si ho vzal do moci Islam Slímání, jenž po pár krocích s ním vypálil. Jeho rána ale k brance vůbec nedoletěla.
     
    75
    Míč si vzal u rohového praporku na starost Cornet. Ten ho dlouhým centrem do vápna poslal ale jen na kopačky soupeře. PSG tak má míč opět v moci a rychle s ním přechází na druhou stranu hřiště.
     
    74
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Karl Toko Ekambi, přichází Rayan Cherki.
     
    73
    Karl Toko Ekambi se snažil poslat dlouhou přihrávku dovnitř šestnáctky. Tu zablokoval Marquinhos. Míč se však odrazil do zámezí a domácí budou kopat rohový kop.
     
    72
    Lyon se snažil kombinovat a postupně se přibližovat k vápnu. To se mu ale nedaří, protože PSG perfektně presuje a před svým pokutovým územím prostor perfektně zavírá.
     
    71
    Angél di María zbystřil a ve vápně se dostal k odraženému míči. Okamžitě ho získal a připravil si střelu, která nebyla špatná a mířila pod víko. Ovšem narazila na problém jménem Lopes.
     
    70
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Kylian Mbappé, přichází Neymar.
     
    69
    Mbappé chtěl hattrick! V cestě k němu mu ale stál Lopes v brance Lyonu, který proti jeho technické střele placírkou vytasil parádní skok a míč zastavil před čarou.
     
    68
    Mattia de Sciglio si vyžádal přihrávku, podél levé autové čáry naběhl až k vápnu a následně centroval do vápna. Jenže jeho centr nebyl zdařilý a míč odebrali osté.
     
    67
    Di Maríu si odvedli lékaři do zámezí. Tam ho ale ošetřili velmi rychle a nyní už je Argentinec zpátky ve hře. Vypadá to tak, že jeho zranění vůbec není vážné a to je jedině dobře.
     
    66
    Bruno to velmi přehnal s tvrdostí. Na zemi teď leží zasažený Angél di María, který pravděpodobně utrpěl nějaké zranění. To by nebyla dobrá zpráva pro hostující mančaft.
     
    65
    Maxwel Cornet si mohl připsat k asistenci i vstřelenou branku. Dostal totiž parádní míč do úniku. Tedy, potenciálního úniku. Ten ale nenastal, protože Cornet míč zpracoval katastrofálně, hosté ho doběhli a o míč obrali.
     
    64
    Kean se snažil obejít protihráče, jenže se mu to nezdařilo a musel si tak pomoci faulem. Hlavní arbitr zápasu Clement Turpin okamžitě píská a zastavuje hru.
    62. Islám SLÍMÁNÍ - 1:4
     
    62
    Lyon právě vstřelil branku!
    Tak přece se dočkali i domácí! ISLÁMU SLÍMÁNÍMU stačilo devět minut na hřišti. Od Corneta přebral skvělý pas a dostal se do osamoceného prostoru na hranici pokutového území, odkud poslal nechytatelnou střelu k tyči. Asistence: Maxwel Cornet.
     
    61
    Hosté poměrně zazmatkovali před vlastní brankou. Málem tak pustili Slimáního do úniku, ale nakonec se Navas k míči dostal včas a rychle ho rozehrál.
     
    60
    Je za námi hodina hry. Na stadionu Parc Olympique Lyonnais je už rozhodnuto. PSG jednoznačně hře dominuje, Lyon se do nějakých šancí skoro ani nedostává.
     
    59
    Dubois je jen chvíli na hřišti, ale už málem obdržel kartu. Sudí se nad ním nakonec smiloval, ale jeho zákrok na Verrattiho, kterého zezadu chytil a stáhl ho za dres k zemi, si kartu zasluhoval.
     
    58
    Trenér Lyonu stáhl ze hry rovnou dva ze tří útočníků. Ekambiho ve hře nechal možná proto, že si před chvílí připsal střelecký pokus na branku, nebo možná proto, že už více útočníku ani na lavičce nemá.
     
    57
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Memphis Depay, přichází Islám Slímání.
     
    56
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Thiago Mendes, přichází Bruno.
     
    55
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Tino Kadewere, přichází Léo Dubois.
     
    54
    Moise Kean dostal dlouhý pas do vápna. Tam ale neměl moc prostoru a se střelou se unáhlil. Míč letí několik metrů nad břevno a bude se vykopávat od branky.
    52. Kylian MBAPPÉ - 0:4
     
    52
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Nyní už to zavání debaklem! Opět se potvrdilo otřelé pravidlo nedáš-dostaneš. Po neproměněné střele Ekambiho míč rychle rozehrál Verratti dlouhým nákopem na KYLIANA MBAPPÉHO. Ten sprintoval v úniku až k brance, kde střelou doprostřed branky překonal Lopese podruhé v zápase. Asistence: Marco Verratti.
     
    51
    Navas si po delší době zachytal. Ekambi se totiž k vápnu dostal k míči a téměř okamžitě ho nasměroval na branku. Brankář PSG byl ale připraven a vychytal ho.
     
    50
    Lyon je opravdu zaskočen touto brankou. Je pasivní, nedaří se mu k míči dostat. To drží na kopačkách PSG a dnešní zápas si užívá. S přihlédnutím k tomu, že Lille prohrálo, se PSG navíc vyhouplo na špičku tabulky.
    47. Ángel Di María - 0:3
     
    47
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Tak toto je tedy raketový vstup do poločasu v podání PSG! ÁNGEL DI MARÍA si vzal na starost volný přímý kop. Rozběhl se, vystřelil a míč zatočil s odrazem ve vápně až do branky Lyonu! Bez asistence.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    V prvním dějství jsme viděli jasný a dominantní výkon PSG. To si sice vypracovalo jen tři rozumné příležitosti, ovšem dvě z nich dokázalo proměnit. Nejprve se trefil už v patnácté minutě Mbappé, který krásně poslal míč Lopesovi mezi nohy, ve 32. minutě pak z parádní voleje zvýšil na 0:2 Pereira. Lyon vyslal jen jednu střelu na branku, která navíc neměla absolutně žádnou šanci na úspěch.
     
    45
    Sudí se rozhodl nenastavit k základní hrací době prvního poločasu ani minutku a tak je tedy první půle právě nyní za námi.
     
    44
    Mbappé si naběhl na stranu pokutového území a udělal si místo na centr. Ten se mu moc nepovedl a mladík tak míč poslal jen do zámezí, ovšem s dotekem soupeře, takže se bude kopat roh.
     
    43
    Angél di María se uvolnil a poslal průnikový centr do šestnáctky. Ovšem Lopes skvěle odhadl směr míč, vběhl do trajektorie a ve výskoku míč ze vzduchu ukořistil.
     
    42
    Tak ani nyní to domácím nevyjde. S míčem se přes obranu snažil protáhnout Memphis Depay, který ale neuspěl a ještě si připsal útočný faul.
     
    41
    Lyon se snaží presovat a ještě do poločasu alespoň o jeden gól skóre snížit. Zatím tomu ale předvedená hra moc nenasvědčuje. Hosté průběh zápasu kontrolují.
     
    40
    Žlutou kartu dostává Tino Kadewere (Olympique Lyon). Ten si počínal nesportovně, když nemohl od míče odstavit Mbappého povoleným způsobem a použil na něj velmi tvrdý skluz.
     
    39
    Paris Saint-Germain momentálně vůbec nikam nepospíchá. Míč drží na svých kopačkách a dobrou kombinací míč zadržuje na útočné polovině. Lyonu se nedaří ho odebrat.
     
    38
    Maxwel Cornet zkusil z pravé strany do vápna nacentrovat, jenže jeho pokus byl příliš slabý a doletěl jen na hlavu hostujícího hráče.
     
    37
    Tino Kadewere zkusil využít místa mezi dvěma obránci PSG. Ti se ale rychle semkli a okamžitě útočníka soupeře odstavili od míče, který pak přenechali Navasovi.
     
    35
    Moise Kean se za tento zákrok rozhodně nesetká s pozitivním feedbackem ze strany trenéra, sudího, ani protihráčů. Mohl poslat míč spoluhráči do výhodnější pozice, místo toho chtěl jít do akce sám, v souboji ztrácel a tak si pomohl razantním postrčením do soupeře. Sudí okamžitě píská.
     
    34
    Verratti dostal přihrávku a zkusil obehrát protihráče tak, že poslal sám sobě přihrávku do běhu. To sice vyšlo, ale na dalšího hráče Lyonu zkusil technickou kličku, se kterou už neuspěl.
    32. Danilo PEREIRA - 0:2
     
    32
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Je tu druhý gól! Marquinhos si ve vápně naskočil na centrovaný míč a hlavičkou ho parádně sklepnul přímo na nohu DANILU PEREIROVI, který ho parádní dělovkou umístil k levé tyčce Lopesovy branky. Asistence: Marquinhos.
     
    31
    Hosté poslali míč od praporku rychlým centrem přímo do vápna. Mbappé ho získal, snažil se obkličkovat protuhráče, ale ten míč odkopl jen na další rohový kop.
     
    30
    Florenzi zbystřil, když viděl spoluhráče nabíhajícího do pokutového území. Poslal mu velice dobrý centr, jenže si před něj naskočil jeden z domácích fotbalistů a míč odkopl na rohový kop,
     
    29
    Lyon si po faulu převzal míč. Rozehrál standardku v podobě volného přímého kopu, který ale nedopadla moc dobře. Domácí se snažili poslat centr do vápna, jenže míč vápno přeletěl a skončil až v zámezí.
     
    28
    Marco Verratti poslal velmi nehezkým skluzem Paquetu k zemi. Sudí si ho okamžitě zavolal k sobě a už už to vypadalo, že mu udělí kartu. Nakonec se s ním pustil do vášnivé debaty, ale kartonek vytažen nebyl.
     
    27
    Mendes poslal přihrávku Depayovi, jenž se chtěl dostat do úniku za obranu. Běžel s ním však Kimpembe, který mu nedovolil dobře zamířit.
     
    26
    Lyon si na chvíli stáhl míč do své obrany a v rámci defenzivní linie si s ním taky kopal. Následně založil akci zezadu, ale ta dopadla jen odevzdáním míče soupeři.
     
    25
    Paquetá přenesl hru na polovině hřiště na Caquereta. Ten chtěl rychle uniknout podél lajny, ovšem nakonec zvolil raději centr za obranu, jenž mu nevyšel.
     
    24
    Do zajímavé možnosti se dostal Angél di Maria. Ten po pravé straně vběhl až do vápna. Jeho protějšek Denayer mu moc nestačil a proto se Argentinec dostal i ke střele. Ta ale nebyla moc povedená a mířila dost vysoko nad branku.
     
    23
    Depay se s míčem zjevil na levé straně pokutového území. Následně chtěl nacentrovat na Corneta uvnitř, ovšem centr byl zablokován Marquinhosem.
     
    22
    De Sciglio hodně riskantně posílal míč zpět na svého gólmana od autové čáry. Málem mu totiž do přihrávky vběhl Mbappé a míč ukradl. Nakonec ho ale nestihl.
     
    20
    Alessandro Florenzi dostal přihrávku na pravou stranu. Od půlící čáry sprintoval až vedle vápna podél autové lajny a následně poslal načechranou vzdušnou přihrávku do vápna. Tam ale nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    19
    Karl Toko Ekambi se srazil s Verrattim. Oba hráči bolestivě dopadli na zem. Sudí okamžitě odpískal faul domácího hráče, s čímž Ekambi jednoznačně nesouhlasil, ovšem rozhodnutí sudího nezměnil.
     
    18
    Hosté si vzali na starost volný přímý kop. Ten ale nezahráli příliš dobře. Viděli jsme totiž dlouhý centr do vápna, na který si naběhl domácí brankář a ještě ze vzduchu míč sebral do náručí.
     
    17
    Marcelo se snažil zablokovat útočníky PSG, ale vložil do souboje až přílišnou agresivitu. Sudí Turpin okamžitě odpískal a hráči Lyonu připomenul pravidla.
    15. Kylian MBAPPÉ - 0:1
     
    15
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou rychel do vedení! Střelu jednoho hostů zablokoval domácí obrana. Jenže míč se odrazil ke KYLIANU MBAPPÉMU, který si ho zpracoval, dostal ho na roh malého vápna a pravačkou vypálil. Jeho střela proletěla mezi nohama gólmana Lopese až do branky. Bez asistence.
     
    14
    Marquinhos si docela koledoval, jelikož při bránění Depaye nizozemce několikrát zatahal za dres. Sudí si toho ale nepovšiml a tak se pískat nebude.
     
    13
    Memphis Depay byl při svém sprintu a následném průniku do vápna zastaven píšťalkou sudího. Ten pak oznámil, že se hrotový útočník Lyonu dopustil útočného faulu.
     
    12
    Depay zachránil míč, který si chtěl ze vzduchu zpracovat a okamžitě ho poslat dopředu na Keana Verrati. Následně vystartoval dopředu.
     
    11
    Mbappé si křikl o přihrávku, ale následně, místo sprintu po lajně, ho vrátil do obrany a PSG bude další akci opět zakládat skoro od své vlastní branky.
     
    10
    Deset minut hry je za námi. Viděli jsme v nich dva střelecké pokusy, po jednom na obou stranách. Za řeč stál jen pokus Keana, který zneškodnil domácí gólman.
     
    9
    Mendes si míč zpracoval poněkud podivně, vypadalo to, že snad dokonce i rukou. Sudí stál kousek od něho, ale neodpískal. Lyon si míč stáhl do obrany a tam ho nyní taky drží.
     
    8
    Kimpembe se vytáhl s míčem neobvykle vysoko. Skoro zpoza vápna pak centroval dovnitř šestnáctky, ale jeho centr skončil jen na kopačkách pozorné domácí obrany.
     
    7
    Na druhou stranu se řítil Lucas Paquetá, který si jednoho z protihráčů obehrál a dostal se do vápna. Následně vypálil, jenže jeho míč zamířil jen doprostřed branky do náručí Navase, který tak neměl těžkou práci.
     
    6
    Moise Kean si vyžádal míč na hranici pokutového území Lyonu. Rychle ho zpracoval a téměř okamžitě pak pálil na branku. Velmi dobře proti němu ale zakročil brankář Lopes.
     
    5
    PSG se dostalo s míčem až k vápnu soupeře zásluhou Florenziho a Di Marii. Druhý jmenovaný ale pak zkazil přihrávku a umožnil Lyonu si s míčem taky zakopat.
     
    4
    Marquinhos si vyžádal míč na sebe a uklidnil rozehrávku před brankou hostů. Nyní drží míč na kopačkách Florenzi, který se chystá rychle vyrazit podél lajny, až se mu uvolní prostor.
     
    3
    Diallo se snažil protáhnout míč kolem levé autové čáry. Tam si dokonce obehrál technickou kličkou jednoho z hráčů, ale následně o míč přišel.
     
    2
    Hra je již v plném proudu, míč má na kopačkách pařížský celek, který dnes nastupuje v růžovofialových dresech. Lyon zvolil klasickou bílou variantu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Olympique Lyon: A. Lopes – De Sciglio, Marcelo, Denayer, Cornet – Paquetá, Mendes, Caqueret – Kadewere, Depay, Toko Ekambi.
    Náhradníci: Pollersbeck – Bard, Binlamrí, Diomande, Dubois, Bruno, Gusto, Cherki, Slímání.

    Paris Saint-Germain FC: Navas – Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, A. Diallo – Danilo Pereira, Gueye – Di María, Verratti, Mbappé – Kean.
    Náhradníci: S. Rico – Rafinha Alcântara, Bakker, Dagba, Neymar, Draxler, A. Herrera, Kurzawa, Paredes.

    Rozhodčí: C. Turpin (Francie).
     
    PARIS SAINT-GERMAIN FC

    PSG by také rádo dosáhlo na ligový titul. Letos není tolik přesvědčivé, což vedlo na štědrý den k vyhazovu trenéra Tuchela a angažováním Maurizia Pochettina. Po ním vyřadili Pařížané Barcelonu z Ligy mistrů hlavně díky skvělému prvnímu zápasu (1:4). PSG pokračuje i v domácím poháru Coupe de France, ve kterém před čtyřmi dny vyřadilo v osmifinále lídra tabulky Lille. V tabulce je druhé, s šedesáti body. Stejně má i jeho dnešní oponent. Ten, kdo dnes vyhraje, se může dotáhnout v případě prohry Lille na první místo, nebo alespoň nenavýšit jeho náskok. Pro dnešního poraženého to v případě výhry Lille může znamenat šestibodovou ztrátu a to už může být v boji o titul (zbývá 9 kol) zásadní.

    Forma: P – V – V – P – V

    Absence:
    - J. Bernat (zranění kolena)
    - P. Sarabia (nemoc)

    Poslední zápasy:
    PSG – Nantes 1:2
    Bordeaux – PSG 0:1
    Dijon – PSG 0:4

    Nejgólovější hráči:
    Kylian Mbappé – 18 branek (6 asistencí)
    Moise Kean – 11 branek (0 asistencí)
    Neymar – 6 branek (3 asistence)
     
    OLYMPIQUE LYON

    Lyonu se letos celkově velmi daří. Po letech to vypadá, že by mohl být tento rok korunován mistrem. Tedy, zatím k tomu má ještě kus cesty, ovšem po 29 odehraných zápasech na první Lille ztrácí jen tři body. Před ním leží ještě právě jeho dnešní soupeř, který má stejný počet bodů, jako Lyon – 60. Postoupil do pokročilé fáze poháru Couper de France. V posledních zápasech ale neměl úplně ideální formu, protože z pěti utkání vyhrál jen dvakrát, k tomu dvakrát remizoval a jednou prohrál. V posledních třech utkáních vstřelil dohromady jen tři branky, ovšem dostal jen dvě. Na záda mu dýchá Monaco, které by rádo do Ligy mistrů.

    Forma: R – V – R – V – P

    Absence:
    -

    Poslední zápasy:
    Reims – Lyon 1:1
    Lyon – Rennes 1:0
    Marseille – Lyon 1:1

    Nejgólovější hráči:
    Memphis Depay – 14 branek (9 asistencí)
    Karl Toko Ekambi – 14 branek (5 asistencí)
    Tino Kadewere – 10 branek (3 asistence)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Jiří Polášek

    Branky: 62. Slímání (Cornet), 81. Cornet (Cherki) – 15. Mbappé, 32. Danilo Pereira (Marquinhos), 47. Di María, 52. Mbappé (Verratti)

    Karty:   40. Kadewere (LYO), 90+1. Diomande (LYO)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 7:9. Střely mimo: 1:5. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 14:15.
    Olympique Lyon: A. Lopes – De Sciglio, Marcelo, Denayer (78. Diomande), Cornet – Paquetá, Mendes (56. Bruno), Caqueret – Kadewere (55. Dubois), Depay (57. Slímání), Toko Ekambi (74. Cherki).
    Náhradníci: Pollersbeck – Bard, Binlamrí, Diomande, Dubois, Bruno, Gusto, Cherki, Slímání.

    Paris Saint-Germain: Navas – Florenzi (86. Dagba), Marquinhos, Kimpembe, A. Diallo – Danilo Pereira, Gueye (85. A. Herrera) – Di María, Verratti, Mbappé (70. Neymar) – Kean (90+2. Draxler).
    Náhradníci: S. Rico – Rafinha Alcântara, Bakker, Dagba, Neymar, Draxler, A. Herrera, Kurzawa, Paredes.

    Rozhodčí: C. Turpin (Francie)
    bahis siteleri