Tai Tuivasa - Harry Hunsucker Tuivasa (kon.) | Adrian Yanez - Gustavo Lopez Yanez (kon.)
Cheyanne Buysová - Montserrat Ruizová Ruizová (kon.) | Song Kenan - Max Griffin Griffin (kon.)
Derek Brunson - Kevin Holland Brunson (kon.)
konec
Adrian Yanez - Gustavo Lopez

Yanez

Neděle 21.03.2021, 03:38UFC
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: A. Yanez (KO) (03:52:51)
     
    Máme za sebou také druhý duel hlavní karty, který znovu neskončil na body. Adrian Yanez měl jednoznačně navrch a případné předčasné ukončení tak pouze viselo ve vzduchu. Yanez se nakonec dočkal v úvodu třetího kola, kdy si jeho soupeř doslova naběhl na pravačku, což znamenalo KO a konec zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    0:27
    Je hotovo! Gustavo Lopez si tak dlouho koledoval, až si nakonec přeci jenom naběhl na pravačku, po které šel k zemi. Výstavní KO a je tu konec zápasu!
     
    0:15
    Gustavo Lopez nutně potřebuje zabrat, zcela určitě totiž prohrál předchozí dvě kola a na body by to tak neuhrál.
     
    Začalo třetí kolo.
     
    Skončilo druhé kolo.
     
    4:08
    Poměrně nečekaný high kick v podání Yaneze, který útočil pouze do připraveného krytu. Gustavo Lopez by potřeboval něco předvést.
     
    3:15
    Hodně opatrných posledních několik desítek vteřin. Yanez poté slabou pravačkou vůbec netrefil.
     
    2:21
    Yanez překvapivě vyčkává, což se může zdát být jako chyba. Jeho soupeř se tak dostal z obrovských problémů, avšak je stále pod tlakem.
     
    1:39
    Parádní kombinace od Yaneze, který dokonce soupeře posadil na zadek. Gustavo Lopez ovšem stále drží a znovu se dostal zpět na nohy.
     
    1:11
    Po delší době se Yanez dostal k povedenému kopu, po kterém jeho soupeř reagoval úplně stejně. Yanez to poté zkoušel nepovedeným naskočeným kolenem.
     
    0:25
    První kolo tedy půjde na stranu Yaneze, který ho jednoznačně ovládl. Lopez tak bude muset pořádně zabrat, zatím sledujeme opatrný úvod.
     
    Začalo druhé kolo.
     
    Skončilo první kolo.
     
    4:36
    Další dobrá práce v podání Yaneze, který dokázal v krátkém časovém sledu několikrát dobře trefit, jenomže jeho soupeř se stále drží na nohou.
     
    4:02
    Adrian Yanez se začíná ideálně dostávat do zápasu a znovu se mu povedlo přesně trefit a první kolo zřejmě půjde na jeho stranu.
     
    3:13
    Dobrá kombinace v podání Yaneze, zatím jeho nejpovedenější. Lopez to poté zkoušel dalším round kickem, který mířil pouze do krytu.
     
    2:24
    Stále je to hodně opatrné, zejména ze strany Yaneze. Ten se nyní zkoušel bránit pravou přední, přičemž dost možná soupeře lehce trefil.
     
    1:48
    Poté jsme sledovali hodně důrazný low kick v podání Lopeze, který velice přesně trefil pravou stojnou nohu Yaneze.
     
    1:16
    Yanez se poté pokoušel o round kick, čehož chtěl jeho soupeř využít k parádní dělovce pravou rukou, která jen těsně netrefila hlavu protivníka.
     
    0:52
    Adrian Yanez trochu přitlačil soupeře, načež se pokoušel o úder pravou rukou. Nejednalo se o nic závratného a Lopez dokázal včas uskočit.
     
    0:21
    Začali jsme hodně opatrně, zatím na první úder čekáme, oba borci se nachází ve středu oktagonu.
     
    Začalo první kolo.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům bojových sportů! Nejprestižnější bojová organizace UFC má před sebou další turnaj, který ponese název UFC Fight Night. My se společně zaměříme pouze na hlavní kartu, která již tradičně čítá šest zápasů. I tentokráte se můžeme těšit na velice zajímavé zápasy, hlavní kartu totiž odstartuje souboj v těžké váze mezi Taiem Tuivasou a Harrym Hunsuckerem. Posléze přejdeme do welterové váhy, kde se proti sobě představí Song Kenan a Max Griffin. Hlavní karta obsáhne také duel v bantamové fáze, tentokráte si to proti sobě rozdá Adrian Yanez a Gustavo Lopez. Již tradičně se můžeme těšit také na ryze ženský duel, ve strawweight váze se proti sobě představí Cheyanne Buysová a Monserrat Ruizová. Hlavním předzápas poté nabídne souboj v lehké váze, a sice mezi Gregorem Gillespiem a Bradem Riddellem. Samotným hřebem poté bude pikantní souboj ve střední váze, tváří v tvář se proti sobě představí sedmička Derek Brusnon a desítka Kevin Holland.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 04:00.

    David Suchý

    bahis siteleri