Tai Tuivasa - Harry Hunsucker Tuivasa (kon.) | Adrian Yanez - Gustavo Lopez Yanez (kon.)
Cheyanne Buysová - Montserrat Ruizová Ruizová (kon.) | Song Kenan - Max Griffin Griffin (kon.)
Derek Brunson - Kevin Holland Brunson (kon.)
konec
Cheyanne Buysová - Montserrat Ruizová

Ruizová

Neděle 21.03.2021, 04:10UFC
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 04:30.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům bojových sportů! Nejprestižnější bojová organizace UFC má před sebou další turnaj, který ponese název UFC Fight Night. My se společně zaměříme pouze na hlavní kartu, která již tradičně čítá šest zápasů. I tentokráte se můžeme těšit na velice zajímavé zápasy, hlavní kartu totiž odstartuje souboj v těžké váze mezi Taiem Tuivasou a Harrym Hunsuckerem. Posléze přejdeme do welterové váhy, kde se proti sobě představí Song Kenan a Max Griffin. Hlavní karta obsáhne také duel v bantamové fáze, tentokráte si to proti sobě rozdá Adrian Yanez a Gustavo Lopez. Již tradičně se můžeme těšit také na ryze ženský duel, ve strawweight váze se proti sobě představí Cheyanne Buysová a Monserrat Ruizová. Hlavním předzápas poté nabídne souboj v lehké váze, a sice mezi Gregorem Gillespiem a Bradem Riddellem. Samotným hřebem poté bude pikantní souboj ve střední váze, tváří v tvář se proti sobě představí sedmička Derek Brusnon a desítka Kevin Holland.
     
    Začalo první kolo.
     
    0:20
    Hned v úvodu tohoto zápasu jsme sledovali hodně slušnou přestřelku, po které Ruizová přitlačila soupeřku k pletivu.
     
    1:03
    A nakonec jsme se dostali na zem, Ruizové se totiž povedl takedown, po kterém se dostala ke škrcení, které zřejmě nebude úspěšné.
     
    1:34
    Buysová se stále nachází ve velkých problémech, přičemž se jí nedaří vytáhnout hlavu ze škrcení, což může být postupem času kritické.
     
    2:13
    Ruizové se stále nedaří případnou submisi utáhnout, zřejmě na to nemá dostatek sil. I nadále se tedy nacházíme u pletiva ve stejné pozici.
     
    3:09
    Montserrat Ruizová stále na své soupeřce leží bokem a její hlavu má mezi rukou a tělem. Buysová se však drží a nepřipouští případnou submisi.
     
    4:15
    První kolo nabízí tentýž obrázek a vlastně nic nového. Buysová by určitě ocenila konec prvního kola, na ten si bude muset počkat.
     
    Skončilo první kolo.
     
    Začalo druhé kolo.
     
    0:20
    Hned v úvodu druhého kola se předvedla také Buysová, která se prezentovala povedenou kombinací a dostává se zpět do hry.
     
    1:11
    Dobrá levačka v podání Buysové, která je v postoji mnohem nebezpečnější. Nyní jsem se ovšem dostali zpět k pletivu.
     
    2:03
    A znovu tentýž obrázek, jako v prvním kole. Ruizové se povedlo soupeřku strhnout na zem, její hlavu má pod rukou, což značí pohodlnou pozici.
     
    2:33
    Buysová tak nějakou dobu poleží na zádech a tento duel se tak pro ní nevyvíjí zrovna nejlépe.
     
    3:13
    Ruizové se ovšem stále nedaří utáhnout škrcení a její soupeřka se navíc pokouší z nepříjemné pozice dostat, avšak se jí to zatím nedaří.
     
    4:04
    Buysová dokonce pracuje nohama, díky kterým se jí málem povedlo obejmout hlavu soupeřky. Posléze se sama dostala do postoje, avšak následně znovu na zem.
     
    Skončilo druhé kolo.
     
    Začalo třetí kolo.
     
    0:15
    Buysová zřejmě prohrála obě předchozí kola a bude tak muset tento duel ukončit před limitem, což se zdá být jako nemožný úkol.
     
    1:09
    Ruizová zvolila vyčkávací taktiku, což jí naprosto vyhovuje. Soupeřka poté roztočila ruce, avšak v kombinaci asi ani jednou netrefila.
     
    1:40
    Stále čekáme na nějakou větší aktivitu ze strany Buysové, která potřebuje zabrat. Ruizová se tlačí k pletivu, kde jí hrozí nebezpečí.
     
    2:20
    Další dobrá práce v podání Buysové, která na závěr zvolila low kick na levé stehno. V postoji jednoznačně dominuje právě Buysová.
     
    3:15
    Montserrat Ruizová se pokoušela o další takedown, který se jí povedl a jsme znovu ve stejné pozici, přičemž Buysová zřejmě už nevstane.
     
    4:11
    O vítězce se zdá být rozhodnuto. Buysová se stále nemůže dostat ze škrcení, Ruizová tak má nakročeno k vítězství.
     
    4:20
    Buysová přeci jenom vyklouzla, avšak poté se vrátila zpět na záda.
     
    Konec zápasu.
     
    Máme za sebou také ryze ženský duel, který nám přinesl menší překvapení. Z výhry se nakonec raduje Montserrat Ruizová, která tento duel naprosto ovládla, neboť ve všech třech kolech předvedla dominanci na zem. V postoji byla sice o něco lepší Buysová, avšak ta si nepohlídala strhy od soupeřky, které dnes byly klíčové.
     
    Vítěz: M. Ruizová (body – jednomyslně ) (04:28:50)

    David Suchý

    bahis siteleri