Alavés – Celta Vigo 1:3 (kon.) | Elche – Real Betis 1:1 (kon.) | Cádiz – Valencia 2:1 (kon.)
Sevilla – Atlético 1:0 (kon.)
konec
Cádiz CF
2:1 (1:1)
Valencia CF
Neděle 04.04.2021, 18:30 • Estadio Ramón de Carranza, Cádiz • Španělská LaLiga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítejte u on-line přenosu ze zápasu Cádiz CF – Valencia CF. Utkání 29. kola španělské LaLigy začíná v 18:30.
     


    Cádiz CF

    Cádiz se před tímto kolem nacházel na 15. místě ligové tabulky se šestibodovým náskokem před 18. Eibarem. Jeho forma v roce 2021 není ale vůbec dobrá, když z 12 ligových utkání vyhrál jen dvě a celkově v nich získal jen 10 bodů. Cádiz navíc doplácí na málo produktivní útok, více než jednu branku totiž nevstřelil už sedm zápasů za sebou. Naopak, jeho obrana je spolu s předposledním Alavésem a poslední Huescou druhou nejhorší v soutěži (44 inkasovaných branek). V tabulce zápasů doma je Cádiz třetím nejhorším celkem španělské LaLigy, když ze 14 utkání na vlastním hřišti prohrál až 7 a vyhrál jen 3.

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Barcelona – Cádiz 1:1
    Cádiz – Betis 0:1
    Cádiz – Eibar 1:0
    Alavés – Cádiz 1:1
    Villarreal – Cádiz 2:1
     


    Valencia CF

    Valencia se před aktuálním kolem držela ve středu tabulky na 12. místě a před 18. Eibarem měla náskok 10 bodů. Její ambice asi směrovaly spíše k evropským pohárům, na šestý Betis už ale ztrácela 12 bodů, a tak se zdá, že Valencia v této sezoně zůstane víceméně stejně daleko od sestupových i pohárových příček. V posledních šesti ligových utkání pravidelně střídá domácí výhry s venkovními porážkami, což také potvrzuje velmi nevyrovnanou formu tohoto týmu v letošní sezoně. Venku se navíc Valencii vůbec nedaří a v tabulce zápasů na cizích hřištích je až na 15. místě, když ze 14 utkání venku prohrála 8.

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Valencia – Celta Vigo 2:0
    Getafe – Valencia 3:0
    Valencia – Villarreal 2:1
    Levante – Valencia 1:0
    Valencia – Granada 2:1
     


    Vzájemné zápasy

    První vzájemný souboj v tomto ročníku španělské LaLigy se na půdě Valencie skončil remízou 1:1.
     
    Tento zápas se bude kvůli nařízením na zamezení šíření onemocnění COVID-19 hrát bez diváků.
     
    Úvodní sestavy:

    Cádiz CF: Ledesma – Carcelén, Fali, Cala, Espino – Jönsson, Perea, Mari (C) – Salvi, Negredo, Izquierdo.

    Náhradníci: Gil, Flere – Mauro, Garrido, Pombo, Šaponjić, Alejo, Akapo, Augusto Fernández, Alcalá, Malbašić.

    Valencia CF: Doménech – T. Correia, Diakhaby, Paulista, Gayá (C) – Wass, Račić, Soler, A. Blanco – Guedes, Gameiro.

    Náhradníci: Rivero – Lato, Ferro, Ch. Oliva, Cutrone, Guillamón, Čeryšev, Lee Kang-in, M. Vallejo, Jason, Musah.

    Rozhodčí: Jiménez – Hernández, Grijalba.
    Veselé Velikonoce!
     
    Oba týmy právě vybíhají na hrací plochu, zápas se tak o malou chvíli začne.
     
    Cádiz bude hrát ve žlutých dresech, Valencia v bílých.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Výkop utkání měli hosté. Cádiz hned zacouval na vlastní polovinu hřiště, Wass ale nepřesným nákopem na Blanca poslal míč přímo k brankáři domácího týmu Ledesmovi.
     
    2
    Hosté rychle získali míč zpět pod svou kontrolu a Gameira při jeho průniku po pravém křídle srazil nedovoleně na trávník Fali. První standardní situace pro Valencii.
     
    3
    Centr Solera obrana Cádizu vyřešila a následnou Wassovu střelu ze střední vzdálenosti k pravé tyči vyrazil brankář Ledesma na první rohový kop Valencie.
     
    4
    Hosté začali velmi aktivně a získali další rohový kop. Guedes ho rozehrál nakrátko na Wasse, Dánův centr ale byl sražen na další roh hostujícího celku.
     
    5
    Ani teď se domácím nepovedlo přerušit sérii rohových kopů Valencie. Wass rozehrál od rohového praporku na opačné straně, jeho vysoký nákop před Ledesmovu branku ale letěl příliš vysoko pro nabíhající spoluhráče.
     
    6
    Domácí se poprvé usadili ke své postupné kombinaci na útočné polovině. Perea si nabíhal za pasem na levé křídlo, těžkou přihrávku si ale zpracoval až téměř u rohového praporku.
     
    7
    Míč tak zůstal na kopačkách hráčů Cádizu. Izquierdo nacentroval z levého křídla, jeho vysoký centr ale Paulista odhlavičkoval do autu.
     
    8
    Carcelén z autu hodil míč až do šestnáctky Valencie, brankář Doménech ale byl připraven a hrací předmět chytil. Domácí hned zacouvali do obranného postavení.
     
    9
    Guedes se hezky uvolnil na pravém křídle a dostal se až do šestnáctky Cádizu, jeho přihrávka na dobíhající spoluhráče do druhé vlny ale nebyla přesná. Cala míč hned odkopl do středu pole.
     
    Za Cádiz se dnes na hřišti určitě neobjeví Rubén Sobrino, který je v tomto týmu na hostování právě z Valencie.
     
    10
    Hosté se poté vrátili na útočnou polovinu a Guedesův centr, tentokrát už z levé strany, musel odkopnout na další roh Fali.
     
    11
    Valencia rozehrála míč po zemi do středu útočné poloviny, odkud tvrdě vypálil Wass. Ten vypálil takovou bombu pod břevno, že i když jeho střela šla téměř do středu branky, tak gólman Ledesma vyrazil míč jen s velkými problémy.
     
    13
    Salvi si naběhl na pravou stranu na kolmici za obranu Valencie, spolu s ním se ale vrátil Račić, jenž srazil jeho přihrávku na první roh Cádizu.
     
    14
    Cádiz právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre! Salviho centr na přední tyč obrana Valencie odvrátila, míč se ale dostal na pravé křídlo k Pereovi. Ten ho posunul za obránce na Faliho, jehož centr srazil zády jeden z obránců Valencie tak, že míč vysokým obloukem padal do brankoviště a odtud ho JUAN CALA, který předskočil Paulistu, hlavou poslal do sítě. Bez asistence.
     
    16
    Hosté jsou inkasovaným gólem trochu zaskočeni a rychle odevzdali míč domácím. Ti se vrátili na útočnou polovinu a získali rohový kop.
     
    17
    Salvi opět nacentroval od rohového praporku na přední tyč, opět ale míč odhlavičkoval první obránce Valencie. K odraženému míči se pak dostali fotbalisté Cádizu.
     
    18
    Centr z pravé strany doletěl k Falimu, jenž ho zleva vracel na zadní tyč. Negredo ani ve skluzu nedokázal letící míč zasáhnout a ten tak skončil mimo hrací plochu.
     
    19
    Valencia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Račić z vlastní poloviny posunul míč do otevřeného prostoru na útočné polovině na Guedese, jenž kolmou přihrávkou přihrál mezi obránce do běhu KÉVINOVI GAMEIROVI. Ten před vybíhajícím brankářem Ledesmou míč jen jemně škrtl šajtlí, i tento dotek ale stačil na to, aby se míč pomalu dokutálel kolem domácího gólmana do sítě. Asistence: Gonçalo Guedes.
     
    21
    Račić ostrým skluzem ve středu pole doslova sestřelil Salviho. Křídelník Cádizu zůstává ležet na trávníku.
     
    22
    Salvi nakonec nepotřebuje ani ošetření a pokračuje ve hře. Míč mají na kopačkách jeho spoluhráči, kteří se snaží dostat na útočnou polovinu.
     
    23
    První žlutou kartu zápasu dostává za zásah Paulisty loktem ve vzdušném souboji Salvi (Cádiz CF).
     
    24
    Domácí získali rohový kop. Ten rozehráli nakrátko, při náběhu na něj ale v šestnáctce Valencie zasáhl Cala loktem do hlavy Solera.
     
    25
    Cala poté velmi ošklivě dopadl a zdá se, že utrpěl nějaké zranění. Obránce Cádizu se nachází v péči lékařů svého týmu.
     
    26
    Žlutou kartu za úder loktem do hlavy Solera dostává Juan Cala (Cádiz CF), který se po ošetření vrací do hry.
     
    27
    Valencia se postupnou kombinací dostala na polovinu soupeře, ten je ale dobře seřazen před vlastní šestnáctkou a nepouští hosty do nebezpečných střeleckých pozic.
     
    28
    Negredo pasem z pravého křídla za obranu Valencie nakopl míč na rozběhnutého Izquierda, proti němu ale vyběhl brankář Doménech, jenž odkopl míč do zámezí.
     
    29
    Ve středovém kruhu se zřejmě něco stalo, protože úplně mimo hru vznikla šarvátka mezi hráči obou týmů.
     
    30
    Žlutou kartu za nesportovní chování dostává Mouctar Diakhaby (Valencia CF).
     
    31
    Cala zasáhl v souboji o míč ještě v šestnáctce Valencie Diakhabyho, se kterým si asi vyměnili i několik peprných slov. Diakhaby se pak rozběhl do středu pole za Calou, se kterým se začali vzájemně postrkovat.
     
    32
    Fotbalisté Valencie odcházejí po debatě s Diakhabym do útrob stadionu! Podle reakce hráčů Valencie se dá odhadovat, že Cala měl vůči Diakhabymu nějaké rasistické poznámky. Zápas je přerušen!
     
    Hráči Cádizu čekají na hrací ploše. Mezitím před vchodem do chodby pod tribunu stadionu debatují rozhodčí a podle odznaků na oblečení i funkcionáři domácího klubu.
     
    Oficiálně je zápas v čase 36:10 přerušen a i fotbalisté Cádizu odcházejí do šatny. Uvidíme, zda bude tento souboj dnes ještě pokračovat.
     
    Na hrací ploše teď není nikdo, podle záběrů televizních kamer do útrob stadionu ale v zázemí Estadio Ramón de Carranza probíhá docela vášnivá debata mezi funkcionáři obou klubů a rozhodčími.
     
    Hráči Cádizu se vrátili na hrací plochu a střídačku, fotbalisté Valencie jsou ale pořád v útrobách stadionu.
     
    Fotbalisté Valencie se vracejí na trávník, tento zápas tak snad přece jen bude pokračovat.
    Podle oficiálního Twitteru Valencie byl Diakhaby rasisticky uražen
     
    Do zápasového dresu se obléká Hugo Guillamón, který zřejmě nahradí Diakhabyho. Ten se na hrací ploše zatím neobjevil.
     
    Hráči obou týmů se teď po dlouhém přerušení na hrací ploše rozcvičují.
     
    Ve hře se bude pokračovat od 30. minuty. Na hrací plochu vycházejí už i rozhodčí utkání a zápas tak může pokračovat.
     
    30
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Mouctar Diakhaby, přichází Hugo Guillamón.
     
    31
    Zápas po dlouhém přerušení, trvajícím více než 20 minut, konečně pokračuje. Wass si naběhl na zadní tyč na centr Blanca z levé strany, v pádu ale míč nasměroval hlavou mimo Ledesmovu branku.
     
    32
    Po souboji o vysoký míč spadl ve středovém kruhu na trávník Guedes a hráči kolem něj okamžitě volají na hrací plochu lékaře.
     
    33
    Guedes naštěstí odešel za postranní čáru po vlastních a nakonec se tak zřejmě nebude jednat o nic vážného. Přerušení a komplikací už v tomto zápase bylo víc než dost...
     
    34
    Jönsson se pokusil o individuální průnik po pravé straně, před šestnáctkou Valencie mu ale míč odkopl Blanco. Po autovém vhazování pak hrací předmět získali hosté.
     
    35
    Valencia se postupnou kombinací dostala na polovinu Cádizu. Domácí zacouvali do obranného postavení před vlastní šestnáctku.
     
    37
    Correia dostal hezkou průnikovou přihrávku od Gameira na pravou stranu šestnáctky Cádizu a tvrdou střelou z první, kterou dokázal ještě tečovat brankář Ledesma, orazítkoval levou tyč Ledesmovy branky.
     
    38
    Hosté jsou po návratu na hrací plochu zatím výrazně aktivnější a opět sa usadili na útočné polovině. Cádizu se nedaří získat míč pod svou kontrolu.
     
    39
    Diakhaby sedí na tribuně mezi ostatními náhradníky Valencie. Jeho spoluhráči na hrací ploše mezitím získali rohový kop.
     
    40
    Centr z něj domácí obrana odvrátila za šestnáctku ke Gayovi, jenž z první vypálil nad Ledesmovu branku.
     
    41
    Kapitána Valencie Gayu podrazil během rozehrávky hostů napadající Negredo. Hosté získávají čas a prostor na založení svého dalšího útoku.
     
    42
    Hostům se rozehrávka povedla a vrátili se na útočnou polovinu. Gameiro se snažil o průnik kolem Espina po pravém křídle, levý obránce Cádizu ho ale nedovoleným způsobem srazil na trávník.
     
    43
    Hostům se exekuce standardní situace vůbec nepovedla. Domácí odkopli míč do středu pole, tam ho ale opět získali na své kopačky fotbalisté Valencie.
     
    44
    I Cádiz se pokusil po zisku míče vymyslet něco směrem dopředu, jeho akce ale skončila nepřesným nákopem na Negreda. Hosté se poté opět nastěhovali na útočnou polovinu.
     
    45
    Guedes si navedl míč na pravou stranu šestnáctky Cádizu po přihrávce Correiy a jeho přihrávku do druhé vlny odkopl Jönsson ve skluzu tak, že se míč od jeho spoluhráče Caly odrazil těsně mimo Ledesmovu branku.
     
    45+1
    Bude se hrát ještě dvě minuty.
     
    45+2
    I v úplném závěru prvního poločasu mají míč na kopačkách hráči hostujícího týmu. Cádiz už chce zjevně být v šatně.
     
    45+3
    Negredo dostal kolmou přihrávku na levé křídlo za obranu Valencie, jeho přihrávku do šestnáctky na Jönssona ale odkopl vracející se Soler.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    Dlouhý první poločas je konečně za námi a je jisté, že se o něm bude ještě dlouho mluvit. První půlhodina byla čistě fotbalová a už do 20. minuty jsme viděli po jedné brance na obou stranách. Skóre otevřel hlavičkou po odvráceném rohovém kopu Cala, už o cca 5 minut později ale po krásné Guedesově přihrávce vyrovnal Kévin Gameiro. Po zhruba 30 minutách hry se dostali do sporu po souboji v šestnáctce Valencie Cala a Diakhaby a podle prohlášení Valencie byl francouzský obránce rasisticky uražen. Hosté spolu se svým spoluhráčem odešli do šatny a vrátili se až po více než 20 minutách bez Diakhabyho, kterého vystřídal Hugo Guillamón. Po obnovení hry byli hosté, hrající asi i s touhou se pomstít, výrazně lepší. Nejblíže ke gólu byl Correia, z pravé strany pokutového území Cádizu ale i díky zákroku domácího brankáře Ledesmy trefil jen brankovou konstrukci. Doufejme, že druhý poločas tohoto utkání proběhne standardním způsobem, každopádně dění v prvním dějství bude mít ještě určitě dohru.

    Statistiky po 1. poločase:

    Držení míče: 28 % : 72 %
    Střely na branku: 1:3
    Střely mimo: 1:3
    Rohy: 3:8
    Ofsajdy: 0:1
    Fauly: 5:2
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 20:00.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Juan Cala, přichází Marcos Mauro.
     
    47
    Cádiz se hned po výkopu nastěhoval na útočnou polovinu, jeho kombinace ale skončila nepřesným centrem Izquierda z levé strany. Míč vrátí do hry odkopem od své branky gólman Valencie Doménech.
     
    48
    Valencia odpovídá svým útokem a prakticky pokračuje tam, kde skončila první poločas. Correiův centr z pravé strany navíc zblokoval těsně před vlastní šestnáctkou rukou Espino, hosté tak budou mít k dispozici zajímavou standardní situaci.
     
    49
    Gayá z přímého kopu z poměrně ostrého úhlu vypálil na branku a nechybělo moc, aby ji trefil. Jeho střela skončila těsně nad břevnem Ledesmovy svatyně.
     
    49
    Žlutou kartu za zásah do Negreda ve vzdušném souboji dostává Gabriel Paulista (Valencia CF).
     
    51
    Račić vysunul do šestnáctky Cádizu rozběhnutého Blanca, proti němu ale včas vyběhl brankář Ledesma, jenž mu míč dokázal vyrazit.
     
    52
    Obránci Cádizu ho pak odkopli až na polovinu Valencie. Guillamón pokazil rozehrávku a míč nepřesnou přihrávkou poslal do zámezí.
     
    53
    Cádiz zatlačil hosty k jejich pokutovému území, Valencia ale svého soupeře nepustila ani do nebezpečné střelecké pozice, ani k zajímavému centru.
     
    54
    Hosté se tak mohli úspěšně vrátit na útočnou polovinu. Domácí jsou zataženi u vlastní šestnáctky a snaží se nedat hostům prostor.
     
    55
    Correia se rozběhl směrem k šestnáctce Cádizu, před kterou byl připraven o míč. Hosté měli výhodu, tu ale nevyužili a nepřesný Wassův centr Fali odkopl do středu pole.
     
    57
    Po faulu Valencie získali domácí standardku z levé strany útočné poloviny. Perea skvělým centrem do středu šestnáctky Valencie našel nabíhajícího Negreda, ten ale hlavičkoval nad Doménechovu branku.
     
    58
    Přímý kop získali i hosté na opačné straně. Guedes si naváděl míč na centr tak dlouho, až ho poslal na trávník nedovoleným způsobem Espino.
     
    59
    Na Solerův centr si nejlépe vyskočil Guillamón, obránce Valencie ale hlavou nasměroval míč do zad jednoho z obránců Cádizu.
     
    60
    Následný rohový kop domácí obrana vyřešila. Cádiz mohl vystartoval do rychlého protiútoku, domácí ho ale „zabili“ nepřesnou přihrávkou na Salviho ve středu pole.
     
    62
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Alberto Perea, přichází Iván Alejo.
     
    62
    Střídající Alejo hned hlavou sklepl odkop brankáře Ledesmy za sebe na rozběhnutého Salviho, jenž ze střední vzdálenosti vystřelil mimo branku Valencie.
     
    63
    Blanco se pokusil o individuální průnik po levém křídle, do zámezí ho ale s míčem vytlačila hned dvojice bránících hráčů Cádizu.
     
    64
    Po autovém vhazování se kulatý nesmysl vrátil na kopačky hostů, v souboji ve středu hřiště ho ale ztratil Gayá, který musel taktickým faulem zastavit protihráče.
     
    65
    Domácí rychle rozehráli, nepovedený pas z pravé strany na Salviho ale chytil připravený brankář Valencie Doménech. Domácí pak stejně rychle zacouvali dozadu.
     
    66
    Račić si převzal míč před šestnáctkou Cádizu a tvrdou střelou, která před brankářem Ledesmou trochu zaplavala, donutil domácího brankáře k dalšímu zákroku.
     
    67
    Roh Valencie byl velmi nepovedený a spíše založil rychlý protiútok Cádizu. Ten zastavil faulem už na vlastní polovině Račić.
     
    68
    Mauro nakopl míč do pokutového území Valencie, obránci hostujícího celku si ale s tímto nákopem docela snadno poradili. Carcelénův nepovedený nákop zprava skončil za brankovou čárou.
     
    69
    Wass si naběhl do šestnáctky Cádizu na pas od spoluhráče ze středu pole a v souboji s Maurem spadl. Hlavní rozhodčí nechává hru pokračovat.
     
    70
    Hosté v těchto chvílích vůbec nepůjčují míč domácím hráčům a ti tak musí bránit další postupný útok Valencie.
     
    71
    Guedes si na levém křídle narazil míč s Račićem a pak chtěl vysunout do náběhu za obranu Cádizu Blanca. Úmysl to byl hezký, realizace se ale nepovedla a místo toho sledujeme útok domácích fotbalistů.
     
    73
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Daniel Wass, přichází Manu Vallejo.
     
    73
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Alex Blanco, přichází Denis Čeryšev.
     
    74
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Álvaro Negredo, přichází Filip Malbašić.
     
    74
    Domácí po dlouhé době zatlačili hosty do obranu. Centr z pravé strany odhlavičkoval Correia, za šestnáctkou se ale z voleje do míče opřel Alejo a tvrdou střelou ho poslal mimo Doménechovu branku.
     
    75
    Střídající Malbašić svým pohybem a energií dělá rozehrávajícím obráncům Valencie obrovské problémy. Hosté pod tlakem odkopli míč alespoň na polovinu Cádizu.
     
    76
    Postupný útok Cádizu ale k ničemu nevedl. S blížícím se závěrem zápasu začíná dění na hrací ploše budit dojem, že oba týmy jsou s nerozhodným výsledkem vlastně docela spokojné.
     
    77
    Alejo si po pravém křídle navedl míč téměř až k brankové čáře a vysokým centrem nakopl míč na opačnou stranu. Tam se k němu dostal Izquierdo, jenž ho nacentroval přímo na obránce Valencie.
     
    78
    Hned dva hráči – jeden domácí a jeden hostující – leží na trávníku s křečí. Hra je přerušena.
     
    79
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Jairo Izquierdo, přichází Jorge Pombo.
     
    80
    Čeryšev ztratil míč na vlastní polovině, hned ho ale získal zpátky a pak ho zavezl na polovinu Cádizu. Všichni hráči Cádizu jsou ve vzdálenosti maximálně 35 metrů od své branky.
     
    81
    Čeryšev nacentroval z levého křídla na přední tyč, kde předskočil obránce Cádizu Vallejo a tečoval míč. Brankář Ledesma byl u své tyče a míč zastavil.
     
    83
    Guedesovu akci zastavil Espino. Levý obránce Cádizu hned přenesl hru na opačnou stranu, ani jeden z jeho spoluhráčů ale míč nevybojoval.
     
    84
    Guedes krásným pasem našel na levé straně šestnáctky Cádizu Čeryševa, jenž si míč zpracoval a krásným volejem těsně minul vzdálenější tyč Ledesmovy branky.
     
    85
    Valencia se přece jen tlačí více dopředu a domácí se začínají dostávat pod velký tlak. V posledních minutách míč víceméně jen odkopávají od své šestnáctky.
     
    86
    Gayův centr z levé strany odhlavičkoval Fali. K míči se pak dostal střídající Pombo, jenž se s ním rozběhl na útočnou polovinu a po jeho přihrávce získal Malbašić rohový kop.
     
    88
    Cádiz právě vstřelil branku!
    Domácí se v závěru zápasu dostávají do vedení! Malbašić se téměř srazil na hranici šestnáctky Valencie s Pombem, míč ale udržel a posunul ho na pravé křídlo za obránce na Aleja. Ten nacentroval do středu pokutového území hostů, kam si naběhl před Solera MARCOS MAURO a jeho hlavička skončila u levé tyče branky Valencie. Asistence: Iván Alejo.
     
    89
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Kévin Gameiro, přichází Patrick Cutrone.
     
    89
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Thierry Correia, přichází Yunus Musah.
     
    90
    Bude se hrát ještě tři minuty.
     
    90+1
    Valencii už nezbývá nic jiného, než vrhnout se do útoku. Hosté se hned po výkopu po inkasované brance dostali na polovinu Cádizu.
     
    90+2
    Z obou křídel posílají hosté do šestnáctky Cádizu prudké centry, ani jeden z nich ale žádný z hráčů v bílém nezasáhl. Domácí jsou v obraně velmi disciplinovaní.
     
    90+3
    Domácí se navíc po zisku míče dostali na polovinu Valencie. Hostům už mnoho času na vyrovnání nezůstává...
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Valencia pokračovala i ve druhém poločase ve své aktivitě, kterou zakončila první poločas, a měla několik zajímavých gólových příležitostí na to, aby strhla zápas na svou stranu. Ani jednu ale neproměnila a nakonec za to byla potrestána, když v závěru zápasu překonal přesnou hlavičkou brankáře Doménecha střídající Marcos Mauro. I když byli hosté aktivnějším týmem a měli územní převahu, tak si napokon z Cádizu neodvezou ani bod. Navzdory zajímavému zápasu se ale dá očekávat, že se v nejbližších dnech nebude mluvit o jeho fotbalovém průběhu, ale o incidentu spojeném s rasismem, po kterém odešel obránce Valencie Mouctar Diakhaby do šatny a kvůli kterému byl zápas na více než 20 minut v prvním poločase přerušen.

    Cádiz se díky této výhře posunul na 13. místo a na 12. Valencii ztrácí už jen jeden bod. Před 18. Huescou má Cádiz náskok 8 bodů a Valencia 9.
    Radost hráčů Cádizu po vítězné brance Maura
     
    Statistiky zápasu:

    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 2:6.
    Střely mimo: 4:5.
    Rohy: 4:13.
    Ofsajdy: 0:2.
    Fauly: 10:7.
     
    Další program:

    Cádiz CF
    30. kolo – 10. 4. 2021, 14:00: Getafe – Cádiz

    Valencia CF
    30. kolo – 11. 4. 2021, 16:15: Valencia – Real Sociedad
     
    To je ode mě z tohoto zápasu vše. Děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (20:55:58)

    Michal Sadlek

    Branky: 14. Cala, 88. Mauro (Alejo) – 19. Gameiro (Guedes)

    Karty:   23. Salvi (CAD), 26. Cala (CAD) – 30. Diakhaby (VAL), 49. Paulista (VAL)


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 4:5. Rohy: 4:13. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 10:7.
    Cádiz CF: Ledesma – Carcelén, Fali, Cala (46. Mauro), Espino – Jönsson, Perea (62. Alejo), Mari (C) – Salvi, Negredo (74. Malbašić), Izquierdo (79. Pombo).
    Náhradníci: Gil, Flere – Mauro, Garrido, Pombo, Šaponjić, Alejo, Akapo, Augusto Fernández, Alcalá, Malbašić.

    Valencia CF: Doménech – T. Correia (89. Musah), Diakhaby (30. Guillamón), Paulista, Gayá (C) – Wass (73. M. Vallejo), Račić, Soler, A. Blanco (73. Čeryšev) – Guedes, Gameiro (89. Cutrone).
    Náhradníci: Rivero – Lato, Ferro, Ch. Oliva, Cutrone, Guillamón, Čeryšev, Lee Kang-in, M. Vallejo, Jason, Musah.

    Rozhodčí: Jiménez – Hernández, Grijalba
    bahis siteleri