Olomouc – Č. Budějovice 3:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Slavia 0:2 (kon.) | Karviná – Zlín 2:3 (kon.)
Bohemians 1905 – Sparta 1:1 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
0:2 (0:1)
SK Slavia Praha
Sobota 14.08.2021, 16:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • FORTUNA:LIGA • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Příjemné sobotní odpoledne všem fotbalovým příznivcům. Česká nejvyšší soutěž o víkendu pokračuje čtvrtým kolem, dnes se bude hrát na čtyřech stadionech. Společně se budeme věnovat souboji mezi Mladou Boleslaví a Slavií Praha. Začínáme v 16:00.
     
    FK Mladá Boleslav

    Středočeši mají po třech kolech čtyři body a drží se na šesté pozici. Sami si ale uvědomují, že na tom mohli být o poznání lépe. V Plzni nebyli horším týmem, ale schytali tvrdou lekci z produktivity. O týden později ukázali, že letos chtějí a mohou mířit výš než v předchozí nepovedené sezoně, když na domácí půdě přejeli Jablonec 3:0. Další ztrátu zapsali v Ďolíčku, kde remizovali s Pardubicemi 1:1. Východočeši vedli až do pětasedmdesáté minuty, vyrovnání zařídil střídající Jiří Skalák. Dnešní utkání bude speciální hned pro několik členů boleslavského týmu. Slávistickou minulost mají za sebou trenér Milan Škoda, Marek Suchý i trenér Karel Jarolím. Pomohou k překvapení favorita?
    Do tréninku boleslavského B-týmu se od úterka zapojil Václav Kadlec. Jak bude restart jeho kariéry vypadat?
     
    SK Slavia Praha

    Pražané se v domácí soutěži představí po dvou týdnech. Utkání třetího kola s Olomoucí odložili kvůli přípravě na odvetu předkola Ligy mistrů proti Ferencvárosi. Ani to ale nepomohlo. Svěřenci Jindřicha Trpišovského dojeli na slabou koncovku. Manko z maďarské Budapešti nesmazali, zvítězili pouze 1:0 a milionářská soutěž se jich ani v této sezoně týkat nebude. Už příští týden čeká Slavii play-off Evropské ligy proti Legii Varšava. Pokud jde o českou ligu, sešívaní jsou zatím stoprocentní. Ve Zlíně vyhráli po boji 1:0. Na půdě Teplic už předvedli lepší výkon a po hattricku Ivana Schranze zvítězili 3:1. Jak si povede úřadující mistr v Mladé Boleslavi?
    Část fanoušků Slavie se kvůli vysokým cenám lístků rozhodla bojkotovat utkání v Mladé Boleslavi.
     
    Poslední vzájemné utkání

    14. 3. 2021 – FK Mladá Boleslav – SK Slavia Praha 0:3

    Branky: 27. Stanciu, 40. Stanciu (Sima), 82. Júsuf Hilál (pen.)

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Douděra, Křapka (71. Řezník), Šimek, Preisler – Matějovský (C) (71. Jirásek), Dancák – Skalák (81. Fulnek), Mašek (71. Jiří Klíma), Zmrhal (71. Ladra) – Michal Škoda.

    SK Slavia Praha: Kolář – Masopust, Kúdela, Deli, Bořil (C) – Hromada – Van Buren (70. Lingr), Stanciu (78. Holeš), Provod (78. Bah), Sima (87. Višinský) – Tecl (79. Júsuf Hilál).
     
    Úvodní sestavy:

    FK Mladá Boleslav: Šeda – D. Douděra, Karafiát, Suchý (C), Preisler – Skalák, Dancák, Smrž, Ewerton – Milan Škoda, L. Mašek.
    Náhradníci: Halouska – Plechatý, D. Mašek, Matějovský, Ladra, Stránský, Fila.

    SK Slavia Praha: O. Kolář – Masopust, Kúdela (C), Zima, Oscar – Traoré, Stanciu – Ekpai, Lingr, Sima – Kuchta.
    Náhradníci: Mandous – Holeš, Tecl, Madsen, Hromada, Schranz, Kačaraba.

    Rozhodčí: Miroslav Zelinka – Tomáš Mokrusch, Jakub Hrabovský.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Miroslav Zelinka dal pokyn k zahájení zápasu, pojďme na to. Rozehrávky se ujali fotbalisté Slavie, kteří nastupují v bílo-červených, naopak svěřenci trenéra Jarolíma budou hrát v modrém.
     
    2
    Sima si naběhl přesně na hranici ofsajdu. Převzal Zimův pas a namířil si to do šestnáctky, kde nedokázal obejít boleslavského kapitána Suchého.
     
    3
    Zima musel zapracovat i dozadu. Tak dlouho se navzájem přidržoval s Maškem, až sudí Zelinka na popud asistenta odpískal faul domácího útočníka.
     
    4
    O první střelecký pokus se postaral Nicolae Stanciu. Jeho rána doskákala vedle branky, Jan Šeda celou situaci zkušeně kontroloval.
     
    5
    Sudí pustili Kuchtův zákrok na Douděru. Slavia se vrhla do okamžité protiakce, ale daleko se nedostala, protože Lingr nepřesně přihrál.
     
    6
    Potlesk z ochozů Lokotrans arény, která je zhruba z poloviny zaplněna slávisty a z poloviny domácími fanoušky, si vysloužil Marek Suchý, když brilantně zvládl vzdušný souboj s Kuchtou.
     
    7
    Ofenzivním faulem se provinil Milan Škoda. V souboji bývalých spoluhráčů si pomohl rukama proti Ondřeji Kúdelovi.
     
    8
    Boleslavské příznivce vylekala nepovedená zpětná přihrávka. Za míčem se hnal Kuchta, ale Jan Šeda si s nepříjemnou situací poradil s přehledem.
     
    9
    Preisler podcenil souboj ve vlastním vápně a nechal se obrat Masopustem. Ten připravil tutovku pro Kuchtu, který z velice nadějné pozice vysoko přestřelil.
    9. Masopust nachystal tutovku pro Kuchtu, ale ten překopl bránu!
     
    10
    Abdallah Sima se hnal za dalším dlouhým balonem, tentokráte ho ale nestihl před postranní lajnou. Aut pro Mladou Boleslav.
     
    11
    Domácí se málem ujali vedení, Skalákův samostatný únik zneškodnil Kolář. A štěstí jej neopustilo ani v nadcházejících vteřinách. Balon se neposedně odrazil, skákal směrem k hostující brance, ale skončil těsně nad horní tyčí.
     
    12
    Boleslav se dostala k déle trvající kombinaci. Douděra naservíroval přihrávku pro Milana Škodu, kterému ale pomezní sudí správně odmával ofsajd.
     
    13
    Ewerton se snažil odpoutat od Traorého, ale byl faulován. Sudí Zelinka situaci pustil, o chvíli později se pískal ofsajd, tentokrát na druhé straně.
     
    14
    Kúdela poslal skákavou zpětnou přihrávku na Koláře. Pohroma z Budapešti se neopakovala, slávistický brankář balon zkrotil a v klidu rozehrál.
     
    15
    Zatím sledujeme poměrně nervózní utkání. Oba týmy se potýkají s nepřesností v kombinaci, Mladá Boleslav hraje možná s příliš velkým respektem.
     
    16
    Zajímavá možnost pro Slavii. Ke střele z otočky se v šestnáctce dostal Jan Kuchta, ale mířil pouze do míst, kde číhal připravený gólman Šeda.
    16. Stanciu prostrčil na Kuchtu, který vyprášil Šedovy rukavice
     
    21
    Teď se naopak bude muset bránit Mladá Boleslav, protože sešívaní mají k dispozcii standardní situaci, kterou si vezme na starost Stanciu.
     
    22
    Přímý kop Slavii nic zajímavého nepřinesl. O chvíli později se Stanciu dostal k dalšímu střeleckému pokusu, který domácí tečovali na roh.
     
    23
    Tentokrát už se Pražané propracovali k zakončení. Jenže David Zima byl přítomností míče na své hlavě spíše překvapen a zacílil vysoko nad branku.
     
    24
    Tohle zavánělo gólem. Sima na kraji vápna přenechal balon Masopustovi, po jehož přihrávce zamířil Lingr z bezprostřední blízkosti nad horní tyč.
    24. Sima nádhernou patičkou vyslal Masopusta, Lingr pálil těsně nad!
     
    25
    Hlavní rozhodčí Zelinka poskytuje oběma týmům malou chvilku na občerstvení. Bude se pokračovat boleslavským autem.
     
    27
    Sima sice zvládl hlavičkový souboj s Karafiátem, ale pouze odevzdal balon Douděrovi. Ani boleslavský obránce si ovšem s přesností úplně nepotykal.
     
    28
    Mašek šel do souboje s Lingrem trochu nešťastně. Ofenzivní hráč sešívaných sice pádu trochu přidal, ale i tak sudí Zelinka odpískal faul správně.
     
    29
    Stanciu perfektně načasoval přihrávku na Oscara, který si posunul balon na levačku a vypálil. S včasným blokem ale stihl přispěchat Douděra.
     
    30
    Úřadující mistři tak měli k dispozici další roh. Balon od praporku dolétl jen na přední tyč, kde nebezpečí pohotově zažehnal Milan Škoda.
     
    31
    Rozehrávka Boleslavi se ocitla pod tlakem napadajících slávistů. Stanciu tak dlouho dorážel na Smrže, až Miroslav Zelinka foukl do píšťalky a přisoudil míč domácím.
     
    32
    Kuchta se poněkud překvapivě objevil v linii se stopery. Vysloužil si potlesk od fanoušků Slavie, když pomohl s rozehrávkou a vyvezl balon.
     
    33
    Po dlouhé době si bude moci standardní situaci vyzkoušet také Mladá Boleslav. K míči se staví tradiční exekutor Jiří Skalák.
     
    34
    Křídelník Mladé Boleslavi načechral balon na hranici pokutového území, kde si nejlépe ze všech počínal hostující kapitán Kúdela.
     
    35
    Preiserův centr z levé strany proskákal skrze celou šestnáctku, Škoda na něj nedosáhl jen o kousek. Tlak Mladé Boleslavi vyústil pouze v autové vhazování.
     
    36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia se ujímá vedení a ani se nemusela tolik nadřít. Gólman Šeda otálel s rozehrávkou tak dlouho, až trefil nohu dotírajícího JANA KUCHTY. Hostující útočník už měl poté snadnou práci, balon dopravil až do sítě s velkým klidem.
    36. Jan KUCHTA - 0:1
     
    38
    Sima se nadechoval k samostatnému úniku, ale zodpovědně se s ním vrátil Dominik Preisler. Domácí hráče soupeře poté vytlačili mimo střelecké pozice.
     
    39
    Douděra se s balonem vrhl mezi tři protivníky a došel si pro nedovolený zákrok. Mladá Boleslav rozehrává přímý kop na krátko.
     
    40
    Ondřej Kúdela kousek před vápnem fauloval Ewertona a dostal žlutou kartu. Domácí čeká standardní situace z velice zajímavé pozice.
     
    41
    Jiří Skalák zvolil překvapivé řešení. Nepálil přes zeď, ale okolo ní a snažil se poslat balon na stranu branky, kde číhal Kolář. Nepočínal si však přesně.
    41. Skalák se pokusil obstřelit Koláře, ale napálil jen billboardy
     
    42
    Konec prvního poločasu se pomalu blíží. Dočkáme se před přestávkou ještě nějakého gólu, nebo Slavia udrží těsné vedení?
     
    43
    Zatím tomu vše nasvědčuje. Domácí jsou po velice zbytečné inkasované brance poněkud opaření a nemohou se dostat ke kloudnější kombinaci.
     
    44
    Smrž fauloval Stanciua, hosté dostali k dispozici další standardní situaci. Jak s ní naloží?
     
    45
    Nad rámec prvního poločasu se nastavují tři minuty. Sudí Zelinka mezitím zkoumá předchozí zákrok Smrže u videa.
     
    45+2
    Žlutá karta pro Smrže se ruší. Boleslavský záložník míří předčasně pod sprchu, svěřenci trenéra Jarolíma budou dohrávat v deseti.
    45+2. Smrž loktem zákeřně udeřil Lingra, po zásahu VAR dostal červenou
     
    45+2
    Hra se přerušuje, protože na trávníku zůstává ležet Nicolae Stanciu. Zřejmě by ale nemělo jít o níc vážného.
     
    45+3
    Abdallah Sima svůj náběh tentokrát nenačasoval dobře. Pomezní sudí zdvihl praporek, zpět do hry pošle míč Ondřej Karafiát.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    První poločas je za námi, Slavia odchází do šaten za těsného vedení 1:0. Sudí Zelinka si toho cestou do šaten vyslechl poměrně dost, mladoboleslavští fanoušci jsou s jeho výkonem hodně nespokojení. Sledujeme poměrně vyrovnané utkání, sešívání mají mírnou převahu. I tak to ale byli domácí, kdo se ujal vydání. Skalákovi radost dlouho nevydržela, sudí jeho trefu odvolal kvůli faulu. Skóre se pohnulo až v šestatřicáté minutě, kdy Šedovu katastrofální chybu potrestal Kuchta. Krátce před přestávkou se VAR vydal znovu do akce. Po jeho zásahu putoval předčasně pod sprchu boleslavský záložník Smrž.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Oba týmy vstupují do druhé půle bez změny v sestavě. Domácí musí kvůli červené kartě trochu pozměnit rozestavení. Zdá se, že hlouběji se zatáhl Mašek.
     
    48
    Lingr povedeně přenesl hru na Masopusta. Ten měl spoustu času, ale rozhodl se poslat míč do vápna z první, což nebyla správná volba.
     
    49
    Zatím se u balonu zdržuje téměř výhradně Slavia. Ke střeleckému pokusu zpoza vápna se odhodlal Stanciu, ale trefil jen prvního hráče před sebou.
     
    50
    Škoda udržel na zádech Zimu a posunul hru na kraj vápna. Tam Douděrovi v zakončení zabránil Sima, Boleslav bude zahrávat alespoň rohový kop.
     
    51
    Povedený centr si našel Milana Škodu. Zkušený útočník se štěstím posunul míč na Maška, kterému znovu nedovolil vystřelit Sima.
     
    52
    Boleslav kopala další roh, ale obrana Slavie si tentokráte počínala o poznání lépe. Ewerton si posléze v kombinaci nerozuměl s Douděrou.
     
    53
    Do hodně otevřené obrany se vrhl Oscar. Snažil se přenést hru na sbíhajícího Ekpaie, ale jeho přihrávku zablokoval Karafiát.
     
    54
    Poté jsme byli svědky hned dvou rohů sešívaných. Po druhém z nich hrozil rychlý brejk Boleslavi, ale Ekpai čistým skluzem odzbrojil Preislera.
     
    55
    O chvíli později se slávistický křídelník neukázal v tak pozitivním světle. Jeho centr neměl potřebné parametry, balon skončil až za čárou.
     
    56
    Šeda opět zabrnkal na nervy domácích fanoušků, když se rozhodl kličkovat mezi napadajícími hosty. Tentokrát ale situaci vyřešil velmi dobře.
     
    57
    Masopust si doběhl dlouhý nákop a připravil šanci Stanciuovi, který z hranice vápna nepropálil hradbu těl před Šedou. Podobně dopadl i Ekpai.
     
    58
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Jan Kuchta, přichází Stanislav Tecl.
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Ondřej Lingr, přichází Ivan Schranz.
     
    59
    Boleslav si chvíli musí poradit dokonce v devíti. Za postranní lajnou je ošetřován Dominik Preisler a vypadá to, že utkání pro něj kvůli zranění končí.
     
    61
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Milan Škoda, přichází Daniel Fila.
     
    61
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Dominik Preisler, přichází Dominik Plechatý.
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Ewerton, přichází Tomáš Ladra.
     
    62
    Plechatý se neuvedl úplně ideálně, protože nezachytil náběh Ekpaie. Záložník Slavie dobrou možnost nevyužil, Boleslav podržel Jan Šeda.
    62. Ekpai vyrazil do sprintu po pravé straně, tvrdou ránu Šeda lapil
     
    63
    Nervalo to dlouho a domácí gólman musel znovu na zem. Tentokrát se nejednalo o tak složitý zákrok, Sima mířil přesně doprostřed branky.
    63. Sima si vyměnil míč s Ekpaiem, dělovkou prověřil Šedu
     
    64
    Hosté jsou v posledních minutách hodně střelecký aktivní. Z hranice vápna to zkoušel střídající Ivan Schranz, ale mířidla neměl seřízená přesně.
     
    65
    Oscar si všiml napravo nehlídaného Ekpaie. Boleslavi žádné nebezpečí nemusela řešit, protože hostujícímu záložníkovi nevyšlo zpracování.
     
    66
    Žlutou kartu dostává Dominik Plechatý (FK Mladá Boleslav).
     
    67
    Šeda pod tlakem napadajícího Tecla jen zakopl balon na tribunu, což potěšilo slávistickou část fanoušků. Aut obstará Oscar.
     
    68
    Za skákavým pasem z pravé strany se v šestnáctce hnal Oscar, ale v klíčový moment se trochu lekl vybíhajícího Šedy a na míč nedosáhl.
     
    69
    Ladra si naběhl na hranici ofsajdu a postupoval až na hranici šestnáctky, kde až příliš dlouho váhal se střelou a trefil jen jednoho z obránců.
     
    70
    Hosté teď poněkud zbytečně otevřeli hru. Boleslav spěchala s další akcí, ale ke zdárnému konci jí scházela lepší spolupráce mezi Filou a Dancákem.
     
    71
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jiří Skalák, přichází Vojtěch Stránský.
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Lukáš Mašek, přichází Marek Matějovský.
     
    72
    I ve druhém poločase tu máme krátkou přestávku na občerstvení. Po ní bude následovat rohový kop domácího celku.
     
    73
    Nic zajímavého ale standardní situace nepřinesla. Na druhé straně naopak mohl zvýšit vedení Stanislav Tecl, ale levačkou zakončil těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    74
    Stránský chtěl na pravé straně kombinovat s Douděrou, ale ten jeho záměr nepochopil. Míč končí za čárou, zpět do hry jej pošle Kolář.
     
    75
    Matějovský hledal nabíhajícího Stránského, balon však zastavil Oscar. O chvíli později boleslavský veterán takticky fauloval Simu.
     
    76
    Balon se přenáší z jedné strany na druhou bez výraznějšího vzrušení. Slavia mezitím chystá další dvě změny, premiéru si zřejmě odkroutí Madsen.
     
    77
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Abdallah Sima, přichází Mads Emil Madsen.
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Lukáš Masopust, přichází Tomáš Holeš.
     
    78
    Filovi opět trvalo až příliš dlouho, než se propracoval k zakončení. V daný moment už u něj byli tři protivníci, ránu zablokoval Traoré.
     
    79
    Další tutovka pro Stanislava Tecla. I druhý vzájemný souboj ale patřil Janu Šedovi, který přízemní ránu hostujícího útočníka zastavil nataženou nohou.
    79. Krásné prostrčení Stancia, Tecl nepropálil Šedu
     
    80
    Na centr od rohového praporku se sice dokázal vyšplhat Zima, ale jeho hlavička neměla šanci na úspěch. Zakončení skončilo vysoko nad brankou.
     
    81
    Fila se už poněkolikáté až příliš mazlil s balonem místo toho, aby jej poslal před branku, kde číhal dva jeho spoluhráči. Slávisté ho přečíslili a odzbrojili.
     
    82
    Plechatý šel zbytečně do kličky, načež o balon přišel. Madsen se snažil trestat okamžitou střelou, ale trefil pouze blokujícího Suchého.
     
    83
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí už hodně otevřeli hru, čehož Slavia krátce před koncem druhého poločasu využila. Na dlouhý pas si za obranu naběhl IVAN SCHRANZ a zvýšil na 2:0. Šeda si sice na balon sáhl, ale jeho cestě do sítě už nezabránil.
    83. Ivan SCHRANZ - 0:2
     
    84
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Ibrahim Benjamin Traoré, přichází Jakub Hromada.
     
    85
    Do konce utkání zbývá odehrát už jen několik minut. Pokud se nestane malý fotbalový zázrak, Slavia si dnes z Mladé Boleslavi odveze tři body.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Jakub Hromada (SK Slavia Praha).
     
    87
    Stanciu se pokoušel narýsovat zajímavou kolmici pro Tecla, ale jeho přihrávka byla až příliš razantní a skončila pouze u Šedy.
     
    88
    Utkání už se spíše dohrává. Mladá Boleslav se ještě snaží vymyslet něco zajímavého ale už jí schází fyzické i psychické síly.
     
    89
    Nakonec se to přeci jen povedlo, když Matějovský povedeným obloučkem našel Douděru, ale tomu se zakončení nepodařilo podle představ.
    89. Matějovský krásně vyslal Douděru, ten si na Koláře nepřišel
     
    90
    Po souboji Plechatého s Ekpaiem ještě sudí Zelinka komunikoval s kolegou u videa kvůli potenciální penaltě, ale nakonec dal Kolářovi pokyn k rozehrávce.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    90+2
    Do ochozů si dnes našlo cestu 3 712 diváků.
     
    90+3
    Slavia už utkání jen dohrává. Hosté si vyměňují balon na vlastní polovině, do kombinace se zapojuje také brankář Ondřej Kolář.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Utkání končí, Slavia si odváží tři body za vítězství 2:0. Do vedení se v Lokotrans aréně dostali domácí, ale sudí odvolal Skalákovu trefu kvůli faulu. Skóre se pohnulo v šestatřicáté minutě, kdy Šedovu hrubici potrestal Jan Kuchta. Krátce před přestávkou bylo pro Boleslav ještě hůře, červenou kartu obdržel Vojtěch Smrž. Ve druhém poločase už byla převaha sešívaných výraznější. Nakonec se hosté dočkali ještě jedné trefy, v třiaosmdesáté minutě se prosadil střídající Ivan Schranz.
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 1:7. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:11.
     
    Ode mě je to vše, hezký zbytek víkendu. (18:00:31)

    Jáchym Tůma

    Branky: 36. Kuchta, 83. Schranz (Stanciu)

    Karty:   66. Plechatý (MBL) – 40. Kúdela (SLA), 86. Hromada (SLA)   45+2. Smrž (MBL)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 1:7. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:11.
    FK Mladá Boleslav: Šeda – D. Douděra, Karafiát, Suchý (C), Preisler (61. Plechatý) – Skalák (71. Stránský), Dancák, Smrž, Ewerton (61. Ladra) – Milan Škoda (61. Fila), L. Mašek (71. Matějovský).
    Náhradníci: Halouska – Plechatý, D. Mašek, Matějovský, Ladra, Stránský, Fila.

    SK Slavia Praha: O. Kolář – Masopust (77. Holeš), Kúdela (C), Zima, Oscar – Traoré (84. Hromada), Stanciu – Ekpai, Lingr (58. Schranz), Sima (77. Madsen) – Kuchta (58. Tecl).
    Náhradníci: Mandous – Holeš, Tecl, Madsen, Hromada, Schranz, Kačaraba.

    Rozhodčí: Miroslav Zelinka – Tomáš Mokrusch, Jakub Hrabovský

    Diváci: 3 712
    bahis siteleri