KFC Komárno – Slovan Bratislava U21 2:0 (kon.) | Trebišov – Žilina B 3:0 (kon.)
konec
Slavoj Trebišov
3:0 (3:0)
MŠK Žilina B
sk Sobota 14.08.2021, 17:00 • Štadión Slavoj Trebišov • MONACObet liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Dobrý deň, vážení futbaloví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní zápasu 4. kola druhej ligy medzi Trebišovom a Žilinou B.

    Trebišov týmto stretnutím uzavrie bohatú štvoritú domácu porciu duelov. V prvých dvoch kolách zabral naplno a získal šesť bodov, naposledy už nedokázal poraziť Dubnicu a súperovi prenechal bod za remízu 1:1.

    Žilina B nezvládla súboj proti Petržalke. Bratislavčania "šošonov" vycvičili na ich pôde hladko 4:1. Rozdiel v tabuľke medzi celkami je sedemmiestny.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Slavoj Trebišov: Melichar – L. Šimko, Matta, Krajňák, Ilinjo, Sitarčík, R. Begala, S. Danko, Bajtoš, Rypák, Michlík.
    Náhradníci: Košuda, Verčimák, Straczek, Pálfi, Belko, Bakuri, Rokyta, Jurčišin, Repiský.

    MŠK Žilina B: Teplan – V. Majdan, P. Leitner, R. Nagy, Owusu, Pečovský, Yenne, Gomola, Vaľovčin, Gerebenits, Bari.
    Náhradníci: Tandara, Capko, Matejčík, V. Trabalík, Cicek, Kúdelčík.

    Rozhodca: Chromý..
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Žilinčania mali výhodu rozohrávky. Béčko spod Dubňa to okamžite skúšalo nakopávanou loptou do útoku. Gerebenitsa nenechala vyniknúť trebišovská obrana.
     
    2
    Okrem prvej šance získali hostia prvý rohový kop. Bariho center bol polovysoký a jednoducho zdolateľný pre Trebišov. Melichar sa k lopte nedostal.
     
    3
    Nedorozumenie v útočnej akcii Slavoja. Sitarčík prihrávkou po zemi vyzýval na kombináciu Michlíka. Ten jeho zámer nedokázal prečítať. Prvý kontakt brankára Teplana s loptou.
     
    4
    Domácim lopta unikla mimo hracej plochy. Žilina B s autovým vhadzovaním, ktoré si zobral na starosť Owusu.
     
    5
    Nesprávne posúdenie situácie zo strany arbitrov. Lopta mala ísť do vlastníctva Zemplínčanov, ale stal sa opak. Rohový kop zahrával opäť Bari a opäť ho neodohral podľa predstáv.
     
    6
    "Šošoni" presne centrovali loptu do súperovej šestnástky. Lenže namiesto ohrozenia Melichara došlo k obrannému zákroku hlavou a vytesnením lopty do bezpečnej vzdialenosti v podaní Šimka.
     
    7
    Hosťujúci hráči ovládajú trebišovský trávnik od prvej minúty, no teraz sa paradoxne sami zahnali na svoju polovicu.
     
    8
    Zaujímavá lopta z kopačky Yenneho letela k domácej bránke. V poslednej chvíli ju chcel ešte zasiahnuť vystrčený Gerebenits, ale východniari si ho dostatočne postrážili.
     
    9
    Zásluhu, ale aj pokarhanie si zaslúžia domáci! Tí hosťom dokorán roztvorili obranné pásmo! Hostia išli srdnato za prvým streleným gólom, ale Yenneho strelu zrazil Krajňák! Pre domáceho futbalistu to bolo bolestivé a nasleduje jeho krátke ošetrenie!
     
    11
    Majdan si nakrátko priťukol loptu s Leitnerom po autovom vhadzovaní. Následne sa prebíjal pravým krídlom, no domáci mu nedovolili centrovať.
     
    12
    Žilinská hra znáša vysoké kritéria. Výsledkom toho bol dobrý strelecký pokus Gomolu. Domáci brankár môže byť zatiaľ vďačný kolegom v poli, že aj napriek zaspatému úvodu, dokážu eliminovať protivníkove zakončenia.
     
    13
    Roman Begala sa pokúšal niečo zmeniť na doterajšom veľmi zlom hernom prejave Slavoja. Žilinčania ho však veľmi rýchlo obkolesili a znova pretlačili loptu správnym smerom do ofenzívy.
     
    14
    Gomola najskôr výborne z pozície obrancu odstavil Begalu. Doslova zbytočne daroval roh súperovi, keď si nevšimol, že už bol s loptou za čiarou.
     
    15
    Trebišov mal šancu prebudiť sa prostredníctvom štandardnej situácie. Lopta preukazovala potrebné parametre, ktoré by mohli byť možno aj gólové, lenže sa do koncovky nedostal.
     
    16
    Žilinský brankár Teplan išiel do veľkého rizika. Opustil svoje územie a na jeho hranici zvláštne zasahoval hruďou, čím ochránil tím od odpískanej penalty, ak by zahral rukami.
     
    16
    Trebišov dal gól! Slavoj je od začiatku utláčaní a do tejto chvíle neukázal nič. V tom ale spočíva krása futbalu. Veľký zmätok pred Teplanom potrestal presne mierenou strelou JAKUB MICHLÍK.
     
    18
    Žilinskú šancu čistým spôsobom uhasil peknou kĺzačkou Matta! Vaľovčin nemal priestor páliť na Melichara!
     
    19
    Druhá účinná kĺzačka od východniarov, ktorí preťali cestu Žiline už v strede poľa.
     
    20
    Ilinjo výborne našiel v pokutovom území Rypáka, ktorého zrazil na trávnik Richard Nagy! Jedenástka pre Slavoj!
     
    21
    Trebišov dal gól! Loptu na biely bod si postavil skúsený STANISLAV DANKO a penaltu bezpečne premenil strelou k ľavej žrdi.
     
    22
    Kto začal pozerať súboj až odteraz, nepovedal by, že bol Trebišov oveľa slabším mužstvom. Dva góly Zemplínčanov očividne odobrali Žilinčanom vietor z plachiet.
     
    23
    Kvôli vysokému teplu a dusnu prichádza prestávka na občerstvenie!
     
    24
    Trebišov dal gól! Trebišovčania sa osviežili do slova a do písmena. Béčko Žiliny je už zrelé na uterák. ROMAN BEGALA čakal na prihrávku nakrátko od Danka, ktorý ho nesklamal. Následne jeho tvrdá strela skončila za chrbtom bezmocného Teplana. Neuveriteľné, ako sa rýchlo zmenil zápas.
     
    26
    Stanislav Danko fantasticky zacentroval vpravo na Bajtoša. On si už nevedel poradiť s hosťujúcou defenzívou.
     
    27
    Žilina B sa dostala cez Bariho do streleckého pokusu, ktorý mu ešte vyrazili domáci na rohový kop. Hráči v zeleno-bielych dresoch svoj center pred bránku príliš pretiahli a lopta skončila pri gólmanovi Melicharovi.
     
    28
    Rypák sa vydal do spolupráce s Romanom Begalom. Nemal práve najlepšiu palebnú pozíciu, ale aj tak zo všetkých síl sa oprel do lopty a Teplan sa musel hodiť po nej.
     
    29
    Trebišov si potrebné skóre dokázal nahrať v dvadsiatich piatich minútach prvého polčasu. V súčasnosti je pánom na ihrisku a jednoznačne kontroluje priebeh hry.
     
    30
    Po polhodine hry trebišovský Slavoj hladko vedie nad rezervou Žiliny 3:0.
     
    31
    Tomáš Ilinjo dobre videl a čítal "schovanú" nahrávku od Danka. Potom zvolil priame zakončenie a získal roh, pretože stopku jeho strele vystavil Majdan.
     
    32
    Štvrtá lopta v sieti hostí sa nedala očakávať. Danko iba prepálil šestnástku.
     
    33
    Do vzduchu a v predstihu vyskakoval domáci gólman Melichar, ktorý si predtým ešte zakričal, aby sa nezrazil s najbližším spoluhráčom.
     
    34
    Kombinačná akcia žilinských hráčov Nagya a Owusua. Lopta rozvlnila hornú sieť, pretože si obranné povinnosti plnil Lukáš Šimko.
     
    35
    Roland Gerebenits sa nezapísal do streleckej listiny. Spoluhráči mu adresovali náročný center, pri ktorom by sa zapotil každý.
     
    36
    Veterán Viktor Pečovský kombinoval s Majdanom. Gerebenits si hľadal voľný priestor v pokutovom území a počas toho postrčil jedného zo súperov. Rozhodcovia to odpískali. Šanca Žiliny tak nebola dotiahnutá.
     
    37
    Melichar bez problémov kontroloval let lopty k sebe. Po chvíli ju pálil dopredu.
     
    38
    Lukáš Šimko poslal dopredu Bajtoša aj Michlíka. Posledný menovaný k jednému gólu ďalší nepridal. Teplan na jeho zakončenie dostatočne videl a zlikvidoval loptu v rukaviciach.
     
    39
    Pečovský nechcel vyzerať ako sebec a hoci si pripravoval strelu pravačkou, rozhodol sa zapojiť do hry Majdana, ktorého východniari dobehli a olúpili o loptu.
     
    41
    Yenne obľubuje vyčkávať a ak je šanca zaútočiť, ide do toho. Rútil sa po ľavej strane a Trebišovčania ho ako keby ignorovali. Matta sa zhostil role poctivého brániaceho hráča. Loptu skrotil telom a ešte si ju aj vzal.
     
    42
    Danko nenašiel recept na úspešný center. Pečovský aj vďaka svojím skúsenostiam vedel, ako loptu zablokovať, aj keď za cenu rohu pre Slavoj.
     
    43
    Sitarčík si vymenil miesto s Dankom. Výborný center ale nebol pretavený do štvrtej gólovej radosti. Hlavou zakončil Matta, ale nad bránku.
     
    44
    Sitarčík sa po rohovom kope vrátil pomôcť obrancom. Gerebenits však pocítil jeho tvrdosť. Žilinčania budú sprava zahrávať priamy kop.
     
    44
    Kristián Bari absolútne nezvládol štandardnú situáciu. Vyrobil prudký, vysoký a nepresný center. Jeho spoluhráči len očami sledovali, kam to pôjde. Skončilo to takmer mimo štadióna.
     
    45
    Danko popracoval s loptou a odpútal sa od trojice súperov. Viac vpravo sa mu ukazoval Rypák, no zvolil individuálne zakončenie. Teplan dostal loptu presne do stredu brány.
     
    45
    Prvý polčas sa bude nadstavovať o 2 minúty.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Dve minúty nad rámec nič zaujímavé nepriniesli. Do štvrťhodiny duelu Trebišov ťahal za kratší koniec a často musel čeliť náporu žilinského béčka. Obrat zariadil Michlík, ktorý otváral účet a k nemu sa ešte pridal aj Danko s Begalom. Viac-menej je to vybavené už po polčase, no do konca sa ešte môže stať hocičo.
     
    Druhý polčas sa začne o 18:02.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Šimko signalizoval, že lopta pôjde za čiaru. Hosťujúci Gerebenits ju však udržal na ploche. Owusu štartoval motory po ľavej strane, lenže dostal dlhú loptu.
     
    47
    Roman Begala vystrelil a lopta narazila na Leitnera, ktorý ju musel zneškodniť na dvakrát, avšak nebude z toho rohový kop pre domácich.
     
    48
    Vaľovčin sa preštrikoval do útočnej fázy, ale strieľal neskoro.
     
    49
    Snaha Trebišovčanov zaskočiť otraseného súpera zo Žiliny. Bajtoš pridal do kroku, no Teplan stál na hranici vlastnej šestnástky a ovládol loptu.
     
    49
    Bari pri prechode do útočného pásma narazil na dôrazne pracujúceho Šimka. Trebišov jeho zásluhou otáča smer hry.
     
    50
    Owusu potlačil spoluhráčov do útočnej aktivity, no tá sa veľmi rýchlo skončila.
     
    51
    Yenne zabral v poli a z jeho práce chcel ťažiť Vaľovčin. Strela mu však nesadla ideálne na kopačku. Melichar ostal bez ťažšej práce.
     
    52
    Domáci hráči faulovali Gerebenitsa. Slavoj zároveň ide do prvého striedania.
     
    53
    Striedanie v tíme FK Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Rypák, prichádza Straczek.
     
    55
    Pevné hradby zemplínskych hráčov boli v tejto chvíli takmer prekonané! Pečovský si skvelo narazil loptu s Majdanom! Posledné slovo mal mať Gerebenits, ale ani si neťukol vo finálnej fáze!
     
    56
    Teplan prevýšil napádajúceho Michlíka a stiahol si loptu do náručia.
     
    56
    Straczek po vystriedaní Rypáka disponoval dobrou príležitosťou. Najprv sa pozrel okolo seba, a tak sa rozhodol poslať strelu na Teplana, ktorá ale nemala razanciu.
     
    57
    Trhlina sa objavila v obrane Slavoja. Agilný Gerebenits znova s loptou na nohe, lenže okrem zblokovanej strely mu odpískali aj ofsajdové postavenie.
     
    58
    Žilina B v obrovských problémoch! Leitner prespal vhodnú chvíľu na zmocnenie sa lopty! Straczek nevsietil gól ani z dvoch pokusov!
     
    59
    Bajtoš zmaril vlastnú akciu! Veľmi nepresvedčivým spôsobom nespracoval, respektíve neprehodil si loptu na silnejšiu nohu! Každopádne Žilinčania toto prežili bez ujmy!
     
    60
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Vaľovčin, prichádza V. Trabalík.
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Majdan, prichádza Cicek.
     
    61
    Výsledok sa nezmenil po šesťdesiatich minútach. Trebišov drží vedenie o tri góly.
     
    63
    Viktor Pečovský to stále vie. Skúsene si zobral loptu od jedného z Trebišovčanov. Lavička jeho mužstva ale stále ešte nemala možnosť zajasať.
     
    64
    Chvíľka pre Žilinčanov. Strely Pečovského aj Gerebenitsa neprešli k Melicharovi. Brankár Slavoja si robí zálusk na čistý štít.
     
    65
    Centrovaný pokus hostí na vzdialenejšiu žrď. Dlhšie sa k lopte nikto nehlásil až Owusu. Z miesta vedľa šestnástky vracal loptu do ohňa. Na kontaktný gól si musia "šošoni" počkať.
     
    66
    Striedanie v tíme FK Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Bajtoš, prichádza Belko.
    Striedanie v tíme FK Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza R. Begala, prichádza Verčimák.
     
    69
    Marek Teplan ostal pokojný po ďalekonosnej lopte Zemplínčanov, ktorá dopadla ďaleko za jeho svätyňou.
     
    70
    Owusu na prvý pohľad dobre načasoval nahrávku za domácu defenzívu. V konečnom účtovaní to však mal Trabalík takpovediac na dlhú kopačku. Melichar sa pripravuje na výkop.
     
    71
    Rozhodca odpískal prestávku na občerstvenie!
     
    72
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Bari, prichádza Cicek.
     
    73
    Gerebenits dobre podvihol loptu od Yenneho! Stačilo ju iba lepšie usmerniť a čaro Melichara by bolo odkliate!
     
    74
    Trebišov bude chvíľu hrať v desiatich. Do rúk lekárov za postrannou čiarou sa zveril obranca Lukáš Šimko.
     
    75
    Posledná štvrťhodina zápasu na južnom Zemplíne. Gólové hody napokon neprepukli. Slavoj je čoraz bližšie k ďalšiemu plnému bodovému zisku, keď vedie naďalej 3:0.
     
    77
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Pečovský, prichádza Matejčík.
    Striedanie v tíme FK Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza S. Danko, prichádza Bakuri.
    Striedanie v tíme FK Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza L. Šimko, prichádza Jurčišin.
     
    78
    Zranenie Šimka je teda vážnejšieho charakteru. Pri srdci ho však musí hriať pohľad na tabuľu.
     
    80
    Gomola sa ulakomil a sám zakončoval. Ilinjo bol jeho prekážkou. Žilina B s rohovým kopom. Na center Yenneho si naskakovali dvaja Žilinčania, ale to bola jednoduchá práca pre Zemplínčanov.
     
    81
    Jednu minútu strávili hostia na dostrel Melicharovej brány. Koncovka "šošonov" je však stále škrípajúca.
     
    83
    Drobná roztržka Straczeka s Owusuom! Poliak v službách Trebišova sa mu priateľským potľapkaním po hlave ospravedlnil za ostrý zákrok! Hosť mu to opätoval zahnaním sa po ruke! Uzavrelo sa to bez vážnejšej dohry!
     
    84
    Vidíme prvú žltú kartu v zápase. Dostal ju Matejčík, ktorý neprimerane zozadu skosil Straczeka. Domácemu hráčovi teraz pomáha lekár, ktorý mu ošetruje zranenú ľavú nohu.
     
    84
    Žltú kartu dostáva Matejčík (MŠK Žilina B).
     
    86
    Straczek si pripravoval loptu na paľbu. Žilinčanom pomohla dobrá pozičná hra.
     
    88
    Bakuri si mohol vypýtať faul, no nakoniec sa to obrátilo proti nemu, keďže to súperovi oplácal. Z Gerebenitsa srší frustrácia. Jurčišin mu zobral loptu a hneď na to bol škaredo faulovaný. Žltá karta.
     
    89
    Žltú kartu dostáva Gerebenits (MŠK Žilina B).
     
    90
    Druhý polčas sa bude nadstavovať o 3 minúty.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Trebišov vytĺkol zo štyroch domácich zápasov po sebe desať bodov. Drží si neporaziteľnosť a v tabuľke sa zaradil za lídra z Komárna. Body Slavoju dnes vystrelili Michlík, Danko a Roman Begala ešte v prvom polčase. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (18:53:06)

    Ivan Harčár

    Branky: 16. Michlík, 21. S. Danko (pen.), 24. R. Begala

    Karty:   84. Matejčík (ZIN), 89. Gerebenits (ZIN)


    Slavoj Trebišov: Melichar – L. Šimko (77. Jurčišin), Matta, Krajňák, Ilinjo, Sitarčík, R. Begala (66. Verčimák), S. Danko (77. Bakuri), Bajtoš (66. Belko), Rypák (53. Straczek), Michlík.
    Náhradníci: Košuda, Verčimák, Straczek, Pálfi, Belko, Bakuri, Rokyta, Jurčišin, Repiský.

    MŠK Žilina B: Teplan – V. Majdan, P. Leitner, R. Nagy, Owusu, Pečovský (77. Matejčík), Yenne, Gomola, Vaľovčin (60. V. Trabalík), Gerebenits, Bari (72. Cicek).
    Náhradníci: Tandara, Capko, Matejčík, V. Trabalík, Cicek, Kúdelčík.

    Rozhodčí: Chromý.
    bahis siteleri