Vienna Capitals – Mountfield HK 2:4 (kon.) | Přerov – Nitra 5:2 (kon.) | Mostečtí Lvi – Kadaň 4:3 (kon.)
Dubnica – Pov. Bystrica 3:1 (kon.) | Opava – AZ Heimstaden Havířov jun. 4:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:2 (2:1, 1:0, 2:1)
HK Nitra
Středa 18.08.2021, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:14
    Nitra právě vstřelila branku!
    Slovenští hosté se však paradoxně ve vlastním oslabení prosazují a ještě mohou pomýšlet na zdramatizování! Domácí obrana chybovala v rozehrávce, čehož využil atakující FILIP BAJTEK a v samostatném úniku překonal Postavu zakončením mezi betony! Bez asistence.
     
    46:44
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Zubři se podruhé v této třetině prosazují z brejkové situace, jelikož si Nitranští nechali ujet MARTINA RYŠAVÉHO, který napodobil Indráka a Honzíka v nájezdu chladnokrevně prostřelil! Asistence: Tomáš Doležal.
     
    40:25
    Přerov právě vstřelil branku!
    Povedený vstup Přerova do třetí části! Ševčík našel hokejku DANIELA INDRÁKA, který pláchl obraně Nitry a přesnou střelou zápěstím v samostatném úniku zvyšuje na 4:1! Asistence: Ondřej Ševčík.
     
    37:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    Konečně se ve druhé třetině dočkáváme gólového zápisu! Prosadily se hokejky čtvrté přerovské lajny, kde David Dobša velmi dobře zatáhl puk po levém křídle a poté jej předal PATRIKU TARNOCZYMU, který se prosadil před brankovištěm Honzíka! Asistence: David Dobša, Jan Fencl.
     
    19:20
    Nitra právě vstřelila branku!
    A vzápětí přichází snížení slovenského celku! Po Nemcově přihrávce se rychle rozjel JOZEF BALÁŽ, jenž projel levým křídlem a zasunul kotouč kolem tyče za Postavu! Ani v tomto případě nešlo o světlý moment brankářů, kterým nepomohli ani jejich obránci. Je sníženo na rozdíl jedné branky! Asistence: Šimon Nemec.
     
    17:46
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hra ve čtyřech na obou stranách dala hráčům více prostoru k bruslení, ROBERTA ČERNÉHO proto napadlo zkusit projet až k mezikruží, kde nahodil puk mezi několik hráčů. Brankář Honzík letící puk nezaregistroval včas a smolně mu propadl až za záda! Bez asistence.
     
    11:22
    Přerov právě vstřelil branku!
    DANIEL INDRÁK otevírá z trestného střílení skóre zápasu! S ledovým klidem si Honzíka vymíchal naznačením do bekhendu a na opačnou stranu poté zakončil za jeho betony!

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 12. Indrák (TS), 18. Černý, 38. Tarnoczy (Dobša, Fencl), 41. Indrák (Ševčík), 47. Ryšavý (Doležal) – 20. Baláž (Nemec), 52. Bajtek


    HC ZUBR Přerov: Postava (Žurek) – Seemann, Ševčík, Hrdinka, Kubeš, Gréč, Černý (A) – Jan Svoboda, Indrák (A), M. Svoboda – Ryšavý, Süss, Doležal (C) – Fencl, Tarnoczy, Dobša – Hanák, Dvořák
    HK Nitra: Honzík (O'Connor) – Štefanka, Mezei, Nemec, Švarný, Vitáloš, Pupák, Socha – Hrnka, Varga, Tvrdoň – Molnár, Rockwood, Buček – Drábek, Baláž, Bajtek – Sýkora, Múčka

    Rozhodčí: Obadal, Novotný – Bezděk, Blažek
    thejrc.org