Vienna Capitals – Mountfield HK 2:4 (kon.) | Přerov – Nitra 5:2 (kon.) | Mostečtí Lvi – Kadaň 4:3 (kon.)
Dubnica – Pov. Bystrica 3:1 (kon.) | Opava – AZ Heimstaden Havířov jun. 4:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:2 (2:1, 1:0, 2:1)
HK Nitra
Středa 18.08.2021, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:18
    Mohl tu být další gól z oslabení, tentokráte však na straně Přerova! Dvořák v přečíslení hledal Matěje Svobodu, který se sice na puk dostal, měl jej však na příliš dlouhou hůl na to, aby mohl lépe zakončit.
     
    55:20
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Süss – 2 min., sekání).
     
    54:06
    Nyní však domácí gólman vytáhl skvělý zákrok, kdy se z podřepu bleskově roztáhl a zabránil betonem Vargovi v dalším snížení!
     
    51:14
    Nitra právě vstřelila branku!
    Slovenští hosté se však paradoxně ve vlastním oslabení prosazují a ještě mohou pomýšlet na zdramatizování! Domácí obrana chybovala v rozehrávce, čehož využil atakující FILIP BAJTEK a v samostatném úniku překonal Postavu zakončením mezi betony! Bez asistence.
     
    50:50
    S hosty už to vypadá bledě. Prohrávají o čtyři branky a nyní je navíc na další dvě minuty oslabí trest za hákování pro Marka Tvrdoně.
     
    47:28
    Menší roztržka před Postavou končí trestem za hrubost pro Matyáše Gréče.
     
    47:06
    Ondrej Molnár se ocitl ve skvělé pozici na levém kruhu, brankář Postava však utěsnil všechny skulinky a nenechal talentovaného mladíka skórovat!
     
    46:44
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Zubři se podruhé v této třetině prosazují z brejkové situace, jelikož si Nitranští nechali ujet MARTINA RYŠAVÉHO, který napodobil Indráka a Honzíka v nájezdu chladnokrevně prostřelil! Asistence: Tomáš Doležal.
     
    42:34
    Molnár našel nehlídaného Bučka v mezikruží, na jeho přízemní střelu však Postava skvěle vytáhl pravý beton!
     
    40:25
    Přerov právě vstřelil branku!
    Povedený vstup Přerova do třetí části! Ševčík našel hokejku DANIELA INDRÁKA, který pláchl obraně Nitry a přesnou střelou zápěstím v samostatném úniku zvyšuje na 4:1! Asistence: Ondřej Ševčík.
     
    37:56
    Vyloučení v týmu HK Nitra (Tvrdoň – 2 min., nesportovní chování).
     
    37:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    Konečně se ve druhé třetině dočkáváme gólového zápisu! Prosadily se hokejky čtvrté přerovské lajny, kde David Dobša velmi dobře zatáhl puk po levém křídle a poté jej předal PATRIKU TARNOCZYMU, který se prosadil před brankovištěm Honzíka! Asistence: David Dobša, Jan Fencl.
     
    32:27
    Švarný teď odvedl skvělou defenzivní práci při přečíslení, když zablokoval vzduchem letící přihrávku od Dvořáka na Matěje Svobodu!
     
    31:37
    Z rohu pásma Nitry se dostal zřejmě neúmyslně adresovaný puk do volného prostoru před Honzíka, kam si zrovna sjížděl Seemann. Ten si jej s klidem zpracoval a zamířil na rožek vzdálenější tyče, nakonec však ve velmi dobré pozici minul!
     
    21:29
    Buček se ocitl ve stoprocentní šanci sám před Postavou, nakonec se ale rozhodl najít hokejku Molnára, který by zakončoval do odkryté klece! Neúspěšně.
     
    19:20
    Nitra právě vstřelila branku!
    A vzápětí přichází snížení slovenského celku! Po Nemcově přihrávce se rychle rozjel JOZEF BALÁŽ, jenž projel levým křídlem a zasunul kotouč kolem tyče za Postavu! Ani v tomto případě nešlo o světlý moment brankářů, kterým nepomohli ani jejich obránci. Je sníženo na rozdíl jedné branky! Asistence: Šimon Nemec.
     
    17:46
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hra ve čtyřech na obou stranách dala hráčům více prostoru k bruslení, ROBERTA ČERNÉHO proto napadlo zkusit projet až k mezikruží, kde nahodil puk mezi několik hráčů. Brankář Honzík letící puk nezaregistroval včas a smolně mu propadl až za záda! Bez asistence.
     
    16:49
    Postava byl atakován soupeřícími hráči, proto se v jeho blízkosti strhla menší šarvátka, v níž za hrubost obdrželi dvouminutový trest domácí Tomáš Doležal a hostující Filip Bajtek. Pokračovat se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    12:54
    Přesilovka Nitry je zatím mnohem dynamičtější než předešlé výhody Zubrů. Buček napálil Postavovu tyč!
     
    12:17
    První trest padá i na straně Přerova. Za držení protihráče obdržel dvě minuty František Hrdinka.
     
    11:22
    Přerov právě vstřelil branku!
    DANIEL INDRÁK otevírá z trestného střílení skóre zápasu! S ledovým klidem si Honzíka vymíchal naznačením do bekhendu a na opačnou stranu poté zakončil za jeho betony!
     
    11:22
    Indrák byl v samostatném úniku atakován sekyrou Švarného a pojede trestné střílení!
     
    09:18
    Tarnoczy měl na hokejce první gól, Honzíkovu odkrytou branku však z dorážky ze středu netrefil!
     
    07:11
    Velmi rychlý přechod Zubrů do útoku vyústil v dobrou střelu Süsse ze středu, ale ještě lepší zákrok Honzíka, který Nitru jistě oddálil od prvního inkasovaného gólu!
     
    06:18
    A s takovým začátkem trenér Stavjaňa určitě nebude spokojený! Nitra jde po šesti minutách hry už počtvrté na trestnou lavici!

    Vyloučení v týmu HK Nitra (Pupák – 2 min., sekání).
     
    05:34
    Zatímco se Nitra už brání ve čtyřech, Jan Svoboda šikovně našel Indrákovu hokejku na teč, která se otřela o Honzíkovu tyč!
     
    04:10
    Tomáš Doležal se v mezikruží ocitl v dobré šanci, pravou tyč však těsně minul!
     
    03:13
    A Nitra se po třech minutách hry už potřetí dostává na trestnou lavici! Zubři budou hrát dlouhou přesilovku proti třem bránícím hráčům! Filip Bajtek usedá na trestnou jak jinak než za podrážení.
     
    03:08
    Vyloučení v týmu HK Nitra (Mario Múčka – 2 min., podrážení).
     
    02:08
    Vyloučení v týmu HK Nitra (Jozef Baláž – 2 min., podrážení).

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 12. Indrák (TS), 18. Černý, 38. Tarnoczy (Dobša, Fencl), 41. Indrák (Ševčík), 47. Ryšavý (Doležal) – 20. Baláž (Nemec), 52. Bajtek


    HC ZUBR Přerov: Postava (Žurek) – Seemann, Ševčík, Hrdinka, Kubeš, Gréč, Černý (A) – Jan Svoboda, Indrák (A), M. Svoboda – Ryšavý, Süss, Doležal (C) – Fencl, Tarnoczy, Dobša – Hanák, Dvořák
    HK Nitra: Honzík (O'Connor) – Štefanka, Mezei, Nemec, Švarný, Vitáloš, Pupák, Socha – Hrnka, Varga, Tvrdoň – Molnár, Rockwood, Buček – Drábek, Baláž, Bajtek – Sýkora, Múčka

    Rozhodčí: Obadal, Novotný – Bezděk, Blažek
    bahis siteleri