TPS – Bremerhaven 1:2 (kon.) | Växjö – Sparta cz 2:1 (kon.) | Leksands IF – HC Slovan 5:3 (kon.)
Lugano – Skellefteå 5:1 (kon.) | Fribourg – Třinec cz 6:2 (kon.) | Eisbären – Tappara 1:6 (kon.)
konec
Växjö Lakers
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
HC Sparta Praha
Pátek 27.08.2021, 18:05 • Vida Arena, Växjö • Hokejová Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ještě jeden trest pro hostující Spartu. Útočník Miroslav Forman (SPA) v poslední vteřině utkání odjíždí pykat na trestnou lavici za sekání.
     
    52:05
    Finský obránce Mikka Koivisto (VAX) obdržel dvouminutový trest za hákování, když na brankovišti zahákoval jednoho ze sparťanských hráčů.
     
    49:35
    Sparťané hráli dlouho v signalizovaní výhodě a po střele Chlapíka je hra přerušena. Na trestnou lavici pro změnu putuje Ludvig Claesson (VAX) za hákování.
     
    45:13
    Je tu další trest Sparty. Vladimír Sobotka (SPA) se provinil nedovoleným bráněním a na dvě minuty oslabuje svůj tým. Sparta bude hrát v oslabení.
     
    38:36
    A je to kapitán Sparty Michal Řepík (SPA). Sparťanský útočník se provinil sekáním a už sedí na trestné lavici. Växjö má další šanci navýšit svůj náskok.
     
    29:07
    Salák za brankou zaváhal s rozehrávkou a sparťané vzápětí půjdou znovu do čtyř. Hříšníkem je tentokrát slovenský obr Milan Jurčina (SPA), jenž pyká za podrážení.
     
    23:43
    Bude se znovu vylučovat, a to ve sparťanských řadách. Obránce David Němeček (SPA) dostává rovnou čtyři minuty za vysokou hůl.
     
    14:02
    A je to právě útočník Ladislav Zikmund (SPA). Sparťanský útočník obdržel dvě trestné minuty za hákování. Växjö za chvíli bude hrát první početní výhodu.
     
    07:42
    A je tu první vyloučení tohoto zápasu. Erik Josefsson (VAX) vyfasoval dvě trestné minuty za podrážení a už sedí na lavici hanby. Sparta hraje přesilovou hru.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 16. Lycksell (Koivisto, Holmberg), 24. Nättinen (Persson, Rosén) – 60. Řepík (Horák, Sobotka)


    Växjö Lakers: Kalnis (Ahman) – A. Lundberg, Persson, Koivisto, Johnsson, Häman Aktell, Claesson, Hurtig – Nättinen, Rosén, Gynge – Lycksell, Holmberg, G. Gustafsson – H. Gustafsson, Josefsson, M. Lundberg – Nilsson, Stjernborg, Forslund – Calof.
    HC Sparta Praha: Salák (Neužil) – Pavelka, Moravčík, Němeček, Jandus, Dvořák, Polášek, Jurčina – Řepík, Horák, Sobotka – Chlapík, Kaše, Thorell – Forman, Prymula, Buchtele – Doležal, Zikmund, Dvořáček – D. Vitouch.

    Rozhodčí: Ch. Holm, M. Holm – Jonsson, Svensson
    bahis siteleri