TPS – Bremerhaven 1:2 (kon.) | Växjö – Sparta cz 2:1 (kon.) | Leksands IF – HC Slovan 5:3 (kon.)
Lugano – Skellefteå 5:1 (kon.) | Fribourg – Třinec cz 6:2 (kon.) | Eisbären – Tappara 1:6 (kon.)
konec
Leksands IF
5:3 (0:2, 2:1, 3:0)
HC Slovan Bratislava
Pátek 27.08.2021, 19:05 • Tegera Arena, Leksand • Hokejová Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:16 Mikael RUOHOMAA - 5:3
     
    59:16
    Leksands právě vstřelil branku!
    Švédský klub dokončuje obrat i s pojistkou do nikým nehlídané klece! Přečíslení dvou na jednoho vyřešil Oskar Lang nahrávkou na ještě volnějšího MIKAELA RUOHOMUU a ten už zkrátka nemohl minout. Je rozhodnuto! Asistence: Oskar Lang, Jonas Ahnelöv.
    58:07 Mikael RUOHOMAA - 4:3
     
    58:07
    Leksands právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilová hra přibližuje Leksand k vítězné premiéře v CHL! Kristers Gudlevskis úplně nevyřešil střelu zpoza pravého kruhu od Veronneaua, která nebyla bůhvíjak nebezpečná. Betonem vyrazil puk do nebezpečné lokality a tam ho zdárně dorazil MIKAEL RUOHOMAA. Asistence: Max Veronneau, Matt Caito.
     
    58:01
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Patrik Maier – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hřiště). Zbytečný trest na konci základní hrací doby.
    55:02 Justin KLOOS - 3:3
     
    55:02
    Leksands právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovkou pět na tři nepohrdli a srovnávají na 3:3! Gudlevskis vytasil beton proti střele Caita. Ten se později k puku vrátil. Přisunul ho k levému kruhu a JUSTIN KLOOS parádním golfákem do vzdálenějšího horního rohu nedal Gudlevskisovi šanci. Asistence: Matt Caito, Mikael Ruohomaa.
     
    54:49
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Daniel Gachulinec – 2 min., podrážení).
     
    53:12
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Andrej Golian – 2 min., držení).
     
    50:41
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Tomáš Matoušek – 2 min., sekání).
     
    46:42
    Rozjetý Carter Ashton kvůli strčení od Rapuzziho naboural do Gudlevskise. Rozhodčí jej trochu necitlivě vylučují za nedovolené bránění brankáři.
    37:50 Bischelův faul, za který byl vyloučen do konce utkání
     
    37:50
    Sedmnáctiletý švýcarský talent Lian Bischel vyfasoval za úder do hlavy a krku pětiminutový trest a k němu i osobák do konce zápasu.
    32:54 Jakub SUKEĽ - 2:3
     
    32:54
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slovenský tým se vyhrabal z největších potíží a teď se vrátil do vedení! Opět šlo o přímočarou akci. Nahrávku do úniku dostal z hokejky UrbánkaJAKUB SUKEĽ. Puk mu v mezikruží na chvilku utekl, ale díky tomu mu Kaskisuo odkryl branku, kterou forhendem snadno trefil. Asistence: Jakub Urbánek, Juraj Valach.
    30:11 Jonas AHNELÖV - 2:2
     
    30:11
    Leksands právě vstřelil branku!
    O nejlepším hráči druhé třetiny je asi jasno! JOANS AHNELÖV dostal od Kloose přihrávku z rohu na vrcholek levého kruhu a Gudlevskis nenašel způsob k zastavení bezchybné rány švihem. Asistence: justin Kloos, Oskar Lang.
     
    26:32
    Ahnelöv byl u další šance! Zackrissonovi nabízel puk na teč, kterou Gudlevskis vyrazil na Martina Karlssona. Slovan pak měl obrovské štěstí, že bekhendová dorážka neprošla celým objemem brankovou čáru. Byla to otázka milimetrů.
    23:51 Oskar LANG - 1:2
     
    23:51
    Leksands právě vstřelil branku!
    Švédský tým snižuje na rozdíl jediného gólu! Jonas Ahnelöv dostal puk do vlnější levé strany. Gudlevskis střelu na přední tyč vyrazil, ale po obkroužení branky nestačil na dorážku OSKARA LANGA. Asistence: Jonas Ahnelöv, Isak Rosén.
    09:44 Adam BEZÁK - 0:2
     
    09:44
    Slovan právě vstřelil branku!
    Další nedokonalost v obraně Leksandu! Sukeľ vybojoval puk na levé straně. Posunul ho na ADAMA BEZÁKA a ten využil velkého nedůrazu protihráčů k tomu, aby se posunul před brankoviště a tam nadvakrát překonal Kaskisua. Bez asistence.
     
    07:28
    Ahnelöv udělal hrubku v rozehrávce ze zadního mantinelu Nachystal vekou šanci Harrisovi, ale Kaskisuo svůj nový tým tentokráte podržel.
    05:17 Rastislav GAŠPAR - 0:1
     
    05:17
    Slovan právě vstřelil branku!
    Golian se rozhlédl vzadu obranného pásma a fantastickou přihrávkou vyslal do úniku zapomenutého RASTISLAVA GAŠPARA. Ten si pohlídal ofsajd a forhendem uklidil kotouč mezi betony Kasimira Kaskisua. Asistence: Andrej Golian.
     
    02:46
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Milan Kytnár – 2 min., držení).

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 24. Lang (Ahnelöv, Rosén), 31. Ahnelöv (Kloos, Lang), 56. Kloos (Caito, Ruohomaa), 59. Ruohomaa (Veronneau, Caito), 60. Ruohomaa (Lang, Ahnelöv) – 6. Gašpar (Golian), 10. Bezák, 33. Sukeľ (Urbánek, Valach)


    Leksands IF: Kaskisuo (Axel) – Själin, Caito, Ahnelöv, Bischel, Berg, Noren, Lundqvist – Ashton, Ruohomaa, Kloos – Lang, Zackrisson, Rosén – Heineman, Åman, Veronneau – Karlsson, Knuts, Forsberg – Ritola.
    HC Slovan Bratislava: Gudlevskis (Hlavaj) – Maier, MacKenzie, Golian, Gachulinec, Valach, Štajnoch, Sersen – Takáč, Harris, Gašpar – Yogan, Rapuzzi, Jääskeläinen – Matoušek, Kytnár, Zigo – Sukeľ, Bezák, Urbánek – Kundrík.

    Rozhodčí: Nord, Harnebring – Norlander, Almerstedt
    bahis siteleri