Växjö – Bremerhaven 5:0 (kon.) | Eisbären – Skellefteå 3:5 (kon.) | Fribourg – HC Slovan 5:2 (kon.)
TPS – Sparta cz 2:3 (0:1 po s.n.) | Leksands IF – Třinec cz 3:2 (kon.) | Lugano – Tappara 3:6 (kon.)
konec
Växjö Lakers
5:0 (3:0, 1:0, 1:0)
Fischtown Pinguins
Neděle 29.08.2021, 14:35Hokejová Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:41 GYNGE - 5:0
     
    52:41
    Växjö právě vstřelilo branku!
    A je tu hattrick! Parádní přihrávku přes obě modré čáry našel RICHARD GYNGE, jenž prosvištěl kolem překvapených německých obránců, a měl čas počkat si na pohyb gólmana, aby mu puk ze střední vzdálenosti poslal do hůře bráněné části jeho brankové konstrukce. Asistence: Ludvig Claesson, Hardy Häman Aktell.
    28:14 GYNGE - 4:0
     
    28:14
    Växjö právě vstřelilo branku!
    Nahození od modré v předbrankovém prostoru zpracoval Lycksell, jenž ještě branku nedal, ale puk se odrazil k levé tyči k RICHARDOVI GYNGEMU, jenž z ostrého úhlu propálil povyjetého a bezmocného Franzreba, jehož v tom obrana nechala. Asistence: Olle Lycksell, Juuso Vainio.
    14:55 JOSEFSSON - 3:0
     
    14:55
    Växjö právě vstřelilo branku!
    Od mantinelu přiletěl puk do mezikruží, kde ho nejprve posunul Aktell zpětně na hbitého ERIKA JOSEFSSONA, jenž vložil hůl letícímu puku do cesty a usměrnil střelu za záda bezmocného Franzreba. Asistence: Hardy Häman Aktell, Hugo Gustafsson
    05:49 Gustafsson G. - 2:0
     
    05:49
    Växjö právě vstřelilo branku!
    Po ztrátě kotouče v útočném pásmu se museli hosté bránit. Zpoza brány přišla krátká nahrávka a k levé tyči zamířil nehlídaný GLENN GUSTAFSSON, jenž jen píchl do puku, aby propadl přes gólmanovu skulinu do brány. Vypadalo to tak snadno. Asistence: Olle Lycksell, Mikka Koivisto.
    01:07 GYNGE - 1:0
     
    01:07
    Växjö právě vstřelilo branku!
    Nešťastný odraz od brusle způsobil, že nahrávka do mezikruží zpoza brány křižně prošla za gólmana. Vaxjö tedy využívá svou první přesilovou hru. Autorem branky je RICHARD GYNGE. Asistence: Glenn Gustafsson, Robert Rosén.

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 2. Gynge (Gustafsson G., Rosén), 6. Gustafsson G. (Lycksell, Koivisto), 15. Josefsson (Aktell, Gustafsson H.), 29. Gynge (Lycksell, Vainio), 53. Gynge (Claesson, Aktell)


    Växjö Lakers: Åhman (Kalnis) – Lundberg, Persson, Claesson, Aktell, Koivisto, Vainio, Gustafsson H., Johnsson – Nättinen, Rosén, Gynge – Lycksell, Holmberg, Gustafsson G. – Lundberg, Josefsson, Calof – Nilsson, Stjernborg, Forslund.
    Fischtown Pinguins: Franzreb (Maxwell) -Dietz, Eminger, McNeill, Alber, Moore, Stowasser, Kreutzer, Kanya – Uher, Friesen, McGinn – Andersen, Wejse, Mauermann – Reisnecker, Vikingstad, Pohl – Kinder, Lutz

    Rozhodčí: Holm M., Holm Ch. – Svensson, Jonsson
    bahis siteleri