Barcelona – Getafe 2:1 (kon.) | Cádiz – Osasuna 2:3 (kon.) | Rayo Vallecano – Granada 4:0 (kon.)
Atlético – Villarreal 2:2 (kon.)
konec
Atlético Madrid
2:2 (0:0)
Villarreal CF
Neděle 29.08.2021, 22:00 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • Španělská LaLiga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 22:00.
     
    Zdravím a vítám všechny příznivce španělského fotbalu u sledování on-line přenosu zápasu 3. kola La Ligy mezi týmy Atlético Madrid a Villarreal CF. Zápas se odehraje na stadionu Wanda Metropolitano v Madridu.
     
    Atlético Madrid

    Atlético Madrid je obhájcem mistrovského titulu a i v letošní sezoně je velkým favoritem na obhajobu, a to zejména proto, že z větší části udržel svůj mistrovský tým, naopak Barcelona a Real Madrid výrazně oslabili. Na přestup do Atlética přišel Rodrigo de Paul, Fran Gonzalez a Matheus Cunha a na hostování Benjamin Lecomte. Klub naopak během léta opustili Vitolo, Gerlan Valera nebo Ivo Grbič. Jedná se o odchodu Saúla Nigueze. Atléticu se start do sezony povedl, na úvod vyhrálo 2:1 na hřišti Celty Vigo a poté zvítězilo doma 1:0 nad Elche.
     
    Villarreal CF

    Villarreal má rovněž za sebou velmi povedenou sezonu. V lize to sice tak slavné nebylo, za to však tento klub zažil velký úspěch na evropské scéně, povedlo se mu vyhrát Evropskou ligu, díky čemuž si v této sezoně zahraje Ligu mistrů. Villarreal v létě opustili Jaume Costa a Mario Gonzalez, Miguelon a jako posily naopak přišli Alissa Mandi, Nikita Josifov, Boulaye Dia, Martin Masqual a Amaut Danjuma. Villarreal odstartoval sezonu dvěma remízami 0:0, nejprve s doma s Granadou a poté v Espanyolu. Proti Atléticu bude těžké bodovat, Villarreal se však o to musí pokusit a určitě by rád konečně vstřelil první branku v nové sezoně.
     
    Vzájemné zápasy

    V minulé sezoně bylo ve vzájemných zápasech úspěšnější Atlético Madrid, které doma remizovalo 0:0 a na hřišti Villarrealu vyhrálo 2:0. Atlético s Villarrealem neprohrálo už šest utkání v řadě, z toho třikrát vyhrálo.
     
    Úvodní sestavy:

    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, J. Giménez, Hermoso, Carrasco – M. Llorente, Koke (C), Lemar – L. Suárez, Á. Correa.
    Náhradníci: Lecomte – Camello, de Paul, Felipe, Kondogbia, Saúl, Lodi, Simeone, Vrsaljko.

    Villarreal CF: Rulli – Foyth, Albiol (C), Mándí, Estupiñán – Pino, Trigueros, Capoue, A. Moreno – G. Moreno, Dia.
    Náhradníci: Jörgensen, Asenjo – Alcácer, Pedraza, Coquelin, Cuenca, Danjuma, Iborra, M. Gaspar, Peña, Raba..
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí hrají v červenobílém, hosté oblékli tradiční žlutou kombinaci dresů.
     
    2
    Juan Foyth v poklidu rozehrává od své branky, sledujeme klidnější úvod zápasu. Postupně se hosté dostali až na útočnou polovinu, ale přihrávka na nabíhajícího hráče byla nepřesná.
     
    3
    Villarreal po chybné rozehrávce na polovině hrací plochy přišel o míč, ale Madrid nedokázal možnost proměnit na rychlý protiútok.
     
    3
    Domácí se dostali k míči, vrátili se na svou polovinu, odkud se pokoušeli založit plynulejší útočnou akci. Po souboji u autové čáry o míč přišli.
     
    4
    Raúl Albiol kombinoval se spoluhráči, ale pak už nebylo komu, a tak se míč vrací až k brankáři. Gerónimo Rulli následně rozehrával nešikovně, a tak mohou hrát domácí, jmenovitě Marcos Llorente.
     
    5
    Mario Hermoso to vzal na sebe. Z velké dálky vypálil, kdyby to trefil, mohl to být krásný fotbalový moment. Takhle má jeden z fanoušků cenný suvenýr. Balon do hry uvede brankář.
     
    6
    Ángel Correa autorem další střely, ale jeho akce byla zblokovaná na rohový kop. Nakrátko rozehráno, následný centr nebyl vůbec přesný.
     
    7
    Další rohový kop pro domácí. To se fanouškům líbí a začíná zde být velmi pěkná atmosféra.
     
    8
    Kieran Trippier centroval před branku, tam byl José Giménez. Jeho hlavička byla zblokovaná obranou soupeře. Následně bude vykopávat brankář.
     
    9
    Madrid znovu před brankou soupeře, po centru hrál Yannick Carrasco. Následně nabíhající hráč na míč nedosáhl a navíc byl byl i v postavení mimo hru. Velmi dobře hraje nyní domácí celek.
     
    10
    Villarreal uklidňuje hru a pokouší se postupnou akcí dostat se na polovinu soupeře. Přihrávka podél čáry byla příliš prudká a Yeremi Pino neměl nárok vybojovat tento míč.
     
    11
    Úvodní pasáž zápasu je pryč, domácí vstoupili po vlažnějším začátku aktivně, ale zatím na výraznější šance na jedné či druhé straně čekáme.
     
    12
    Hostující brankář rozehrává od své branky, znovu sledujeme poklidnou rozehrávku, ale domácí hodně rychle napadají soupeře, míče musí rychle od nohou.
     
    13
    José Giménez a Mario Hermoso kombinovali, následně se pokoušeli vysunout do šance Kierana Trippiera, který ovšem na balon nedosáhl. Hosté tedy získávají možnost autového vhazování na své polovině.
     
    14
    Étienne Capoue se dobře pohyboval před brankou, dostal se k němu míč, ale poskakující balon nedokázal trefit podle představ. Jeho tým rychle přišel o míč, hrát tak mohou domácí.
     
    15
    Aktivně hraje domácí tým, který se znovu pokouší prosadit do zakončení. Marcos Llorente ani jeho spoluhráči nedokázali vypálit na branku.
     
    15
    Znovu vybojovali domácí rohový kop, už třetí roh pro Madrid. Centr se snesl před branku, obrana si dokázala poradit. Následně Koke trefil jen soupeře, který dostal míč do bezpečí.
     
    16
    Yannick Carrasco je podle všeho zraněný, vypadá to na kotník a v zápase pravděpodobně pokračovat nebude. Hra ovšem pokračuje dál.
     
    16
    Yannick Carrasco se nakonec zvedl a zkouší v zápase pokračovat, ale vypadá to, že bez bolesti to úplně není. Jeho pohyb není zatím takový, jaký by si představoval.
     
    17
    Žlutou kartu dostává Simione (Atlético Madrid). Žlutou kartu za ostrá slova proti rozhodčímu dostává domácí trenér Simione.
     
    18
    Dlouhou dobu obléhali domácí fotbalisté branku soupeře, Koke i Ángel Correa to zkoušeli. Následně ale neuspěl ani jeho spoluhráč.
     
    19
    Střelecky sledujeme zatím jednoznačně vypadající zápas, v tomto ohledu vedou domácí fotbalisté 5:0. Villarreal na zakončení zatím čeká.
     
    20
    Dvacet minut hry je pryč a znovu míč mají na kopačkách domácí fotbalisté, kteří čekají a hledají možnost, jak se znovu dostat do zakončení.
     
    21
    Špatná přihrávka za obranu, kde číhal Kieran Trippier. Hrát tak bude hostující obrana, která bude vhazovat poblíž své branky.
     
    21
    Yannick Carrasco poslal šikovně míč před branku do vápna, ale Raúl Albiol rychle odehrál pryč. Další roh.
     
    22
    Yannick Carrasco centroval před branku, obrana odvrátila míč, akce pokračovala dál a další rána byla zblokovaná. Uvidíme další roh.
     
    22
    Ten byl nakrátko rozehraným, Yannick Carrasco kombinuje se svými spoluhráči na polovině soupeře. Následně se domácí dopustili útočného faulu.
     
    22
    Po nádherné domácí akci pálil Thomas Lemar, jehož ránu tak tak dokázal brankář Gerónimo Rulli vytáhnout míč na tyč, od které se odrazil znovu k zakončujícímu hráči. Druhá rána, respektive dorážka, končí vedle.
     
    24
    Tato střela byla vůbec prvním střeleckým pokusem, který v tomto zápase mířil mezi tři tyče. Dominance domácích hráčů je zjevná.
     
    26
    Villarreal má míč po delší době pod kontrolou a hosté se nikam neženou. Nyní chtějí hrát co nejdál od své branky. Následně se rychle dostali do střelecké pozice, ale rána byla zblokovaná.
     
    27
    Volný kop budou mít k dispozici fotbalisté ve žlutém. Centr prakticky z půlky mířil před branku, ale obrana si poradila.
     
    28
    Žlutou kartu dostává Ángel Correa (Atlético Madrid). Domácí hráč i přes velké protesty fanoušků a soupeřů dostává žlutou kartu.
     
    29
    Hostující hráč je ošetřovaný na hrací ploše, a tak se na nějakou dobu hrát nebude. Raúl Albiol to byl, kdo po tvrdém zákroku zůstal na hrací ploše.
     
    30
    Hrát budou hosté a rozehrávat budou na útočné polovině, centr se snesl před branku, ale obrana si celkem snadno dokázala poradit s akcí soupeře. Rychlý přechod nevyšel podle představ.
     
    31
    Yannick Carrasco rozehrává na útočné polovině, Koke pokračoval v akci, ale nikdo z hráčů v bíločerveném se do střelecké pozice dostat nedokázal.
     
    32
    Hra je nyní přerušena, nyní je čas na občerstvení a hráči mohou doplnit tekutiny. Hodně běhaví fotbalisté tuto pauzu jistě rádi využijí.
     
    34
    Volný kop pro domácí fotbalisty. Kieran Trippier se rozhodl pro přímou střelu. Kolem zdi poslal míč směrem k brance, ale balon končí výrazně mimo. Nepovedený pokus.
     
    36
    Deset minut hry nás dělí od konce prvního poločasu, ve kterém jsou zatím jednoznačně aktivnější domácí fotbalisté, kteří jsou lepší a snadněji se dostávají do zakončení.
     
    37
    Alberto Moreno rozehrával na polovině hrací plochy, následně jsme viděli další faul a další přerušení hry. Plynulého fotbalu v této pasáži není k vidění tolik, kolik bychom si představovali.
     
    38
    Domácí hráč si nabíhal do volného prostoru, ale přihrávka se k němu nedostala, výborně se stačil vrátit Étienne Capoue, který zablokoval balon.
     
    39
    Fotbalisté ve žlutém nyní rozehrávají na polovině hrací plochy, ale neměli komu nahrát vepředu, a tak vrací míč brankáři.
     
    39
    Yannick Carrasco se dostal do dobré pozice, ale přihrál na spoluhráče, který trefil jen soupeře na brankové čáře. Velkou šanci domácí neproměnili.
     
    40
    Ángel Correa centroval před branku, José Giménez pokoušel oslovit spoluhráče, ale obrana si i tentokrát dokázala poradit. Hosté jsou pod velkým tlakem.
     
    41
    Yannick Carrasco se po individuální akci dostal do střelecké pozice, tak tak, že si nevykoledoval faul jednoho z obránců. Následně Villarreal dostal míč do bezpečí.
     
    41
    Po nepřesné domácí akci bude vykopávat brankář Gerónimo Rulli. Nutno poznamenat, že s rozehrávku vůbec nepospíchá.
     
    43
    Domácí Marcos Llorente si počínal u postranní čáry velmi dobře, překonal obránce, ale následně vinou špatné přihrávky přišli domácí o míč. Villarreal pokus o rychlý brejk nevyužili.
     
    43
    Luis Suárez vedl zajímavou akci, ze které chtěl těžit Ángel Correa. Jeho pokus o zakončení byl zmařený, obránce byl u míče první, a tak nenechal soupeře vypálit.
     
    44
    Znovu se domácí fotbalisté dostali před branku soupeře, kde se pokouší něco vymyslet. Defenziva hostů si tak tak dokázala poradit a může otočit směr hry.
     
    45
    Žlutou kartu dostává Thomas Lemar (Atlético Madrid). Hodně nešikovně nyní domácí hráč vlétl do soupeře poblíž poloviny hrací plochy a za tento moment dostává žlutou kartu.
     
    45+1
    K prvnímu poločasu uvidíme ještě šest minut, což je vzhledem k ošetřování hráče přijatelné pro obě strany.
     
    45+2
    Nyní se hraje spíše na polovině hrací plochy a hostující celek se snaží udržet co nejdelší domu míč daleko od své branky.
     
    45+3
    Domácí fotbalisté v poklidu rozehrávají od své branky a rychlým přenesením hry se snaží přejít střední pasáž hrací plochy a dostat se na dostřel branky.
     
    45+3
    Autové vhazování vybojovali fotbalisté Madridu, rychle rozehráli. 10:1 na střely na branku, dominují domácí.
     
    45+4
    José Giménez se výborně dokázal vrátit a zastavil nebezpečně vypadající akci soupeře. Na kraji útočné poloviny budou rozehrávat hostující fotbalisté.
     
    45+5
    Dostáváme se do posledních dvou minut nastavené hry. Hostující hráči se vůbec nenabízí a neumožňují nějakou zajímavější kombinaci. Villarreal už čeká na přestávku.
     
    45+5
    Další velkou šanci měli domácí, Kieran Trippier po pěkné akci hlavičkoval, míč na vzdálenější tyč minul branku, obrana zblokovala na rohový kop.
     
    45+6
    Centr se snesl před branku, hlavička končí nad, a tak bude vykopávat gólman hostů.
     
    45+7
    První poločas skončil.
     
    Atlético Madrid si vypracovalo několik dobrých příležitostí, trefilo i tyč, ale zatím na první branku v tomto zápase čekáme. Villarreal v tomto mači drží bezbrankovou remízu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hned z kraje druhého poločasu budou domácí rozehrávat rohový kop. Centr se snesl před branku, ale obrana si v pohodě poradila.
     
    47
    Ángel Correa se propracoval do střelecké pozice, získal míč, otočil se k brance, ale Ajsa Mándí na poslední chvíli zblokoval pokus soupeře.
     
    48
    Ajsa Mándí se spoluhráči kombinuje na polovině hrací plochy a čekají na nějakou výraznější šanci.
     
    49
    Mario Hermoso vybojoval autové vhazování pro své spoluhráče, ale hosté přišli o míč. Hrát tak mohou domácí.
     
    50
    Kieran Trippier ani Marcos Llorente nedokázali nic vymyslet. Následně jejich spoluhráč centroval před branku. Tam byl připraveý Gerónimo Rulli, který přerušil akci.
     
    50
    Luis Suárez to zkoušel individuálně, ale nedokázal se dostat do výraznější střelecké pozice. Pokus o střelu byl nepovedený. Kieran Trippier následně vybojoval roh.
     
    51
    Rohový kop číslo devět pro domácí. Thomas Lemar centroval před branku, obrana si poradila. Raúl Albiol vyskočil vysoko a balon odehrál.
     
    52
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Tak to je šok. První střela hostů v zápase, první střela na branku a úvodní gól. Po rychlém přenesení hry se prosazuje dobrou ránou MANU TRIGUEROS. Na jeho míč si Jan Oblak sáhl, ale nevyrazil jej. Balon končí v brance.
     
    54
    Máme zde informaci pro novináře, dnešnímu utkání přihlíží 26 840 fanoušků.
     
    56
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno, ani pět minut netrvalo vedení hostů. Villarreal špatně vhazoval na své polovině, Marcos Llorente získal míč a přes Correu se dostal až do míst, kde byl LUIS SUÁREZ. Jeho rána zapadla přesně do branky a k velké radosti fanoušků je vyrovnáno. Asistence: Ángel Correa.
     
    58
    Domácí fotbalisté se nyní dokázali prosadit a snaží se dál hrát aktivně a tlačit se do zakončení. Villarreal musí hrát opatrně.
     
    59
    Kieran Trippier a Marcos Llorente zkoušeli rychle rozehrát akci, následně vybojovali domácí rohový kop. Domácí ještě reklamovali hru rukou a penaltu, ale podle všeho nic z toho nebude.
     
    60
    Žlutou kartu dostává Luis Suárez (Atlético Madrid). Domácí se tak důrazně dožadoval penalty, až z toho dostal žlutou kartu.
     
    60
    Thomas Lemar se dostal k zakončení, ale jeho ránu zblokoval Stefan Savić. Míč končí v zámezí a rozehrávat budou hosté od své branky.
     
    61
    Villarreal si vypracoval další zajímavou střeleckou pozici, ale Gerard Moreno trefil míč i hlavu soupeře. Karta z toho nebude a krvavé zranění také ne.
     
    61
    Žlutou kartu dostává Gerard Moreno (Villarreal CF).
     
    62
    Hostující celek po nevýrazném prvním poločase zlepšil hru a tlačí se do zakončení.
     
    63
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Alberto Moreno, přichází Alfonso Pedraza.
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Pervis Estupiñán, přichází Arnaut Danjuma.
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Boulaye Dia, přichází Francis Coquelin.
     
    64
    Hostující celek provedl hned trojí střídání, uvidíme, zda a případně jaký dopad to bude mít na obrázek hry, který uvidíme ve zbytku tohoto zápasu.
     
    65
    Villarreal kombinuje na útočné polovině a pokouší se co nejrychleji najít cestu k zakončení.
     
    66
    Alfonso Pedraza se propracoval do zajímavé pozice přes soupeře, ale vypálit nedokázal. Následně je jeho týmu pískán faul. Směr hry se tedy otáčí.
     
    67
    Luis Suárez se pokoušel zajímavým centrem najít spoluhráče, ale míč byl hodně přetažený a končí mimo hrací plochu. Rozehrávat tedy bude brankář.
     
    69
    Domácí fotbalisté pokračují v aktivní hře, Kieran Trippier byl ovšem hodně důrazně dohraný soupeřem, ale sudí nechává hru plynout. Je jasné, že uvidíme střídání, ale Tripier to zatím nebude.
     
    70
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Luis Suárez, přichází Saúl.
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Yannick Carrasco, přichází Rodrigo de Paul.
     
    72
    Ángel Correa se dostal do zajímavé střelecké pozice, ještě vylepšil své postavení, ale jeho rána byla poměrně rychle zblokovaná soupeři.
     
    73
    Alfonso Pedraza aktivní hrou motal domácí obraně hlavu, což se mu podařilo a získal autové vhazování, které následně sám také rozehrál.
     
    74
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba domácí obrany a hostující celek jde do vedení. Po šikovném přistrčení spoluhráče se prosazuje z ideální pozice ARNAUT DANJUMA. Bleskově hosté přenesli hru a dostali se do úspěšného zakončení.
     
    76
    Domácí hráči se rychle pokouší vyrovnat, vrací se k aktivní hře a vybojovali další rohový kop. Stefan Savić nevypálil, ale obrana mu sebrala míč za cenu rohu.
     
    77
    Thomas Lemar rozehrával třináctý rohový kop. Obrana si poradila, ale akce pokračovala dál. K zakončení se domácí nedostali.
     
    77
    Rodrigo de Paul to vzal na sebe, jeho rána bez přípravy končí vysoko nad brankou. Gólman zasahovat nemusel.
     
    78
    Přestávka na občerstvení.
     
    80
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Thomas Lemar, přichází Matheus Cunha.
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Mario Hermoso, přichází Geoffrey Kondogbia.
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Yeremi Pino, přichází Mario Gaspar.
     
    81
    Zhruba deset minut hry zbývá do konce zápasu, sledujeme dramatický duel, ve kterém vede pasivněji hrající hostující celek o jednu branku. Domácí se ale pokouší s výsledkem něco udělat.
     
    82
    Hostující obrana rozehrává od své branky, Ajsa Mándí chtěl rychle odehrát míč, ale nepodařilo se mu to.
     
    83
    Atlético Madrid se znovu poměrně rychle usadilo na polovině soupeře. Do zakončení se z osy hrací plochy dostal Marcos Llorente. Jeho rána končí vedle.
     
    84
    Jan Oblak si celkem snadno poradil se sraženou střelou soupeře, mnoho času už domácí nemají.
     
    84
    Další rohový kop pro domácí fotbalisty. Fanoušci začínají podporovat své hráče hlasitěji, cítí šanci.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Rodrigo de Paul (Atlético Madrid). Poněkud zbytečná žlutá karta.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Gerónimo Rulli (Villarreal CF).
     
    85
    Rodrigo de Paul centroval před branku, ale obrana si dokázala poradit, následně Gerónimo Rulli vyboxoval míč na další roh.
     
    86
    15:0 na rohy, centr znovu před branku, následně Gerónimo Rulli za pomoci spoluhráčů získal míč.
     
    87
    Matheus Cunha se pokoušel ve vápně dorážet míč a nešetrně dohrál brankáře. Ten byl u míče první.
     
    88
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází José Giménez, přichází Renan Lodi.
     
    89
    V poklidném tempu momentálně sledujeme pasáž hry, ani jeden celek se nemůže propracovat do výraznější šance.
     
    90
    Gerónimo Rulli rozehrává od své branky, nikam s rozehrávkou nepospíchá. Uvidíme, kolik se bude nastavovat.
     
    90+1
    Pět minut uvidíme navíc. Přesně tolik času mají domácí na to, aby se pokusili o remízu.
     
    90+1
    Rodrigo de Paul kombinvoa se spoluhráči, ale do výraznější šance se on ani jeho spoluhráči nedostali.
     
    90+3
    Ani jeden celek se nemůže stabilněji dostat před branku soupeře. Hosté hrají takticky velmi dobře a drží míč daleko od své branky.
     
    90+3
    Matheus Cunha se dopustil útočného faulu, hrát tedy budou hosté a nutno poznamenat, že se nikam neženou. Manu Trigueros napálil míč směrem k brance.
     
    90+4
    Domácí vybojovali míč a rychle se dostávají na útočnou polovinu. Tam vybojovalo poměrně bleskově rohový kop.
     
    90+4
    Rodrigo de Paul centroval před branku, ale gólman Gerónimo Rulli vyboxal míč. Následně Marcos Llorente neposlal dobrý centr.
     
    90+5
    Gerónimo Rulli bude rozehrávat od své branky, výraz domácích fanoušků je velmi smutný.
     
    90+5
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Pokud domácí obrana chybovala, tak nyní se obrovské hrubice dopustili i hosté. AJSA MÁNDÍ se nedomluvil se svým brankářem a po hlavičce končí míč v brance. Vlastní gól a je to plichta.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 11:0. Rohy: 16:0. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 11:6.
     
    Tento zápas, ve kterém byli střelecky lepší domácí fotbalisté – střely na braku 5:2, střely celkem 24:2, končí remízou 2:2. Hodně blízko byli hosté k překvapivé výhře, ale v páté minutě nastavení si dali vlastní gól. Špatná komunikace obrany Villarrealu stála hosty výhru. Naopak domácí ačkoliv byli aktivnější, vydřeli remízu. (00:05:40)

    Jan Prošek

    Branky: 56. L. Suárez (Á. Correa), 90+5. Mándí (vla.) – 52. Trigueros (Pino), 74. Danjuma (Pino)

    Karty:   17. Simione (ATM), 28. Á. Correa (ATM), 45. Lemar (ATM), 60. L. Suárez (ATM), 85. de Paul (ATM) – 61. G. Moreno (VLR), 85. Rulli (VLR)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 11:0. Rohy: 16:0. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 11:6.
    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, J. Giménez (88. Lodi), Hermoso (80. Kondogbia), Carrasco (70. de Paul) – M. Llorente, Koke (C), Lemar (80. Cunha) – L. Suárez (70. Saúl), Á. Correa.
    Náhradníci: Lecomte – Camello, de Paul, Felipe, Kondogbia, Saúl, Lodi, Simeone, Vrsaljko, Cunha.

    Villarreal CF: Rulli – Foyth, Albiol (C), Mándí, Estupiñán (63. Danjuma) – Pino (80. M. Gaspar), Trigueros, Capoue, A. Moreno (63. Pedraza) – G. Moreno, Dia (63. Coquelin).
    Náhradníci: Jörgensen, Asenjo – Alcácer, Pedraza, Coquelin, Cuenca, Danjuma, Iborra, M. Gaspar, Peña, Raba, Josifov.
    bahis siteleri