North wings Ústí – Akademici Plzeň 3:0 (kon.) | Riders Univerzita Pardubice – VUT Cavaliers Brno 3:5 (kon.)
konec
Riders Univerzita Pardubice
3:5 (1:2, 0:2, 2:1)
VUT Cavaliers Brno
Středa 01.09.2021, 19:45 • Enteria arena, Pardubice • Tipsport UNI CUP • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:02:39)
     
    Hokejisté VUT Cavaliers Brno se soupeři pomstili za porážku z prvního kola, pardubické Riders tentokráte porazili 5:3. Na vítězství hosté zadělali už v první třetině, v níž se dvakrát trefil Tomáš Zemánek, za domácí uspěl pouze Jan Stolín. Druhé dějství vyšlo celku z Moravy ještě lépe, náskok navýšili Ondřej Šišma a David Balát. Ve třetím dějství si hosté pohlídali vítězství, byť dva góly inkasovali, a to z holí Daniela Tomina a Jana Vacka, zatímco sami přidali už jen jeden gól, trefil se Jan Řezníček.

    Svěřenci kouče Pospíšila zapsali v rámci Tipsport UNI Cupu teprve druhé vítězství, první úspěch slavili proti BO Ostrava. Pardubičtí Riders zůstávají na jednom vítězství.
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Hokejisté Cavaliers zkusili přidat šestou branku, ale neuspěli, Lukáš Bezděk po vystižení nahrávky vyhodil touš před všechny čáry na zakázané uvolnění.
    59:28 Jan VACEK - 3:5
     
    59:28
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Domácí v přesilovce alespoň zmírnili porážku. Střelu Hebka vyrazil Burian jenom před sebe, po zmatcích v předbrankovém prostoru nakonec uspěl JAN VACEK pokusem po ledě k pravé tyči. Asistence: Lukáš Hebek a Martin Maťátko.
     
    59:00
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:44
    Když už se tam domácí dostali, tak nepovoleným způsobem. Martin Maťátko převzal nahrávku v době, kdy už byl za modrou čárou. Ofsajd.
     
    58:22
    Pardubičtí hokejisté mohou alespoň zmírnit porážku. Tomu zatím nic nenasvědčuje, protože přetrvává problém usadit se v útočné třetině.
     
    57:23
    Se snahou to přehnal Filip Sabol. Protihráče dohrál dávno po odehrání puku, od rozhodčích po právu vyfasoval dvě minuty za napadení.
     
    57:11
    Aktivita hostujícího mužstva neutuchá. Z vrcholku levého kruhu vystřelil David Balát a Jiří Vaněk černou gumu pravým betonem vykopl za bránu.
     
    56:49
    Druhý zákrok pro domácího brankáře v krátkém časovém sledu. V tomto případě zasahoval výstrojí, a to proti projektilu z hole Křibského.
     
    56:20
    Ležérně jedoucího Vacka odstavil tělem od puku Malíř. V těžké pozici zvládl vyslat puk do brankoviště, kde celou situaci vyřešil Vaněk a jeho lapačka.
     
    55:47
    Poměrně dlouho váhal rovněž Antonín Běhal, ale nakonec si poradil tím obstojně, o chránič dotírajícího Maťátka poslal puk mimo hru.
     
    55:21
    Domácí hráči působí odevzdaným dojmem. S útokem si dávají dlouho na čas, přestože by měli spěchat. Tomin navíc rozehrál nepřesně.
     
    54:44
    Přečíslení tři na dva vyřešil Tomáš Zemánek nahrávkou za sebe Řezníčkovi. Tomu nevyšlo zpracování, proto ani nedošlo k zakončení.
     
    54:16
    Enteria arenou se rozlehl zvuk pravého betonu Marka Hrůzka, kterým hostující gólman vykopl křižnou střelu Tomáše Jirušky.
     
    53:30
    David Sedláček je zpět na ledové ploše, hosté si ve čtyřech poradili bez jediného problému. Prakticky tak definitivně zpečetili své vítězství.
     
    53:17
    Hostům teď velkou měrou pomohl i gólman Marek Huzlík. Za brankou zastavil vyhození Dymáka a po mantinelu nahrál spoluhráči Sabolovi.
     
    52:56
    S ledovým klidem si počínal Jan Řezníček. Nejprve najel do útočného pásma, ale věděl, že není kam spěchat, proto vzápětí přihrál dozadu volnému Cekrovi.
     
    52:26
    Domácím tato přesilovka zatím vůbec nevychází. Nedokázali se usadit v útočné třetině po vhazování, posléze předvedli další dva neúspěšné nájezdy.
     
    51:18
    Před malou chvílí vstřelil gól, teď míří na trestnou lavici. David Sedláček před vlastní brankou krosčekem poslal protihráče k ledu, za tento přečin si vysloužil dvě minuty.
    50:50 Jan ŘEZNÍČEK - 2:5
     
    50:50
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto. JAN ŘEZNÍČEK mezi kruhy převzal nahrávku, projel mezi dvěma pasivně stojícími protihráči, forhendovou kličkou vyřadil ze hry i gólmana a poslání kotouče do prázdné brány bylo sladkou tečkou na závěr. Asistence: David Balát a Antonín Běhal.
     
    50:10
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Hokejisté Cavaliers vedou o dva góly, a přestože před chvílí inkasovali, tak mají blízko vítězství.
     
    49:30
    Každopádně hosté mají situaci ve svých rukou, nemusí plašit. Po znovuobnovení hry zůstal na ledě ležet další hokejista z jejich řad, nyní se jedná o Davida Sedláčka.
     
    48:54
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Pardubičtí hokejisté snižují na rozdíl dvou gólů. Krátce po vhazování vypálil od modré čáry DANIEL TOMIN a puk i s přispěním tyčky skončil v síti. Asistenci si připisuje Tereza Topolská, jež k obránci puk přisunula. Asistence: Tereza Topolská a Kryštof Pelcl.
     
    48:43
    Jeden z hostujících hráčů inkasoval tvrdou ránu pukem do obličeje. Rychle k němu přiběhla zdravotnice a naštěstí to vypadá, že se situace obešla bez zranění.
     
    48:30
    Nepřehlednou situaci v brankovišti Cavaliers přerušil až svým hvizdem rozhodčí. Domácí se snažili všemi dostupnými prostředky, ale puk za brankovou čáru nedostali.
     
    47:55
    Hosté zaútočili dokonce při vlastním oslabení. A k pátému gólu mnoho nechybělo, Šenk jen těsně nedosáhl na dobře myšlený pas Plitka.
     
    47:31
    Útočný nájezd Jakuba Strnada do útočné třetiny nevyšel. Vyzval k souboji jeden na jednoho Antala, přičemž uspěl obránce.
     
    46:50
    Přesilovku si zahrají i domácí. Podrážením se provinil Antonín Běhal, jenž znemožnil Voldánovi podpořit slibně vypadající akci Riders.
     
    46:17
    Únik domácího hokejisty pokryl Marek Huzlík! Nenechal se rozhodit a střelu k levé tyči bez větších problémů vykopl levým betonem.
     
    45:52
    Jan Hrstka v přečíslení vybídl ke skórování Davida Baláta. Tomu nesedl puk na čele ideálně, forhendem poslal kotouč mimo tři tyče.
     
    45:32
    Pěkně to zamýšlel Tomáš Zemánek, leč hattricku se nedočkal. Křižná střela z pravého kruhu proletěla vedle tyčky.
     
    44:50
    Ale této skutečnosti nevyužili. Rváči Tomin a Masar už jsou znovu součástí hry, pokračuje klasická početní převaha Cavaliers.
     
    44:17
    Dvě minuty za hrubost pro Lukáše Hebka, Brno si vyzkouší početní převahu čtyři proti třem! Domácí forvard předvedl nesmyslný zákrok v útočném pásmu.
     
    43:57
    Pěknou otočkou David Dymák vyřadil ze hry Šenka. Ztratil přitom rychlost, přes rozjetého Malého se proháčkovat nedokázal.
     
    43:34
    Při hře ve čtyřech hosté jednou skórovali a chtěl přidat druhý zářez, jenže Antonín Běhal vypálil od modré čáry nepřesně.
     
    42:41
    Na ledě se strhla bitka mezi Danielem Tominem a Pascalem Masarem. Lépe se vedlo domácímu hráči, který povalil konkurenta na zem, pak obě horké hlavy oddělily rozhodčí a udělily jim po dvou minutách.
     
    42:23
    Vyhození z obranného pásma se Petru Voldánovi nepovedlo. Každopádně na trestnou lavici nemusí, protože hra byla přerušena po doteku kotouče s tvrzeným sklem.
     
    41:50
    Zmatky v domácím brankovišti vyřešil Jan Vacek. Puk sice do rukavice nezachytil, ale hokejkou ho pak odpálil mimo nebezpečí.
     
    41:21
    Z mezikruží vyprodukoval zajímavou střelu Dominik Bureš. Huzlík reagoval pozdě, ale měl štěstí, rána prosvištěla nad břevnem.
     
    40:41
    Jiřího Vaňka zaměstnal Martin Antal. Hostující kapitán střelou zápěstím neuspěl, černá guma doletěl do připravené lapačky gólmana.
     
    40:10
    První vteřiny třetí třetiny jsou minulostí. Na buly uspěli hosté, kteří okamžitě najeli do útočného pásma, kde kombinují s pukem na holi.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 21:20.
     
    Ve druhé třetině padaly góly pouze do domácí branky. Cavaliers přidali do sbírky další dva góly do závěrečné dvacetiminutovky tak půjdou s tříbrankovým vedením v zádech. Střeleckou listinu nejprve rozšířil ve 24. minutě úspěšnou dorážkou Jan Malíř, o čtyři minuty později uspěl skrytou střelou k levé tyči David Balát. Hosté byli ve druhé třetině efektivnějším týmem a mají skvěle nakročeno ke druhému vítězství na turnaji.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:40
    Ofsajd Riders vrací hru do středního pásma. Jakub Strnad se hodně zlobí, ale je pravdou, že puk přebíral v době, kdy měl brusli za modrou čárou.
     
    39:21
    Kličkovaná Matěje Kmoníčka neměla dlouhého trvání. Malého se sice zbavil, jenže hned vzápětí narazil na překážku v podobě Antala, s tou si už neporadil.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:55
    Martin Maťátko neměl žádnou podporu od spoluhráčů, proto musel střílet, byť z velkého úhlu. Huzlík touš raději přikryl před dojíždějícím Faltysem.
     
    38:20
    Souboj za brankou Riders dopadl lépe pro bránící mužstvo. Šimon Lenoch natlačil na mantinel Hrstku a Vacek posléze puk odvezl do bezpečí.
     
    37:46
    A další útok Cavaliers. Postaral se o něj Vojtěch Uhlíř, jenž ujel svému osobnímu strážci, z velkého úhlu pak forhendem vystřelil jen do boční sítě.
     
    37:15
    Hokejisté z brněnské univerzity kontrolují hru. Po levé straně najel do útočné třetiny Jan Řezníček, avšak tvrdou střelu napálil do ochranné sítě.
     
    36:32
    Tvrdý hit schytal ve vlastním obraném pásmu Martin Lašák. Těžce se zvedá z ledu, muži v pruhovaném proto raději přerušili hru.
     
    36:08
    Icing se nepíská, protože jako první dojel ke kotouči Dominik Bureš. Rychle, leč čistě jej dohrál Antonín Běhal, hra pokračuje bez přerušení.
     
    35:46
    S rychlou střelou po vhazování Marek Huzlík počítal, ale kotouč vyrazil pouze před sebe. K dorážce Maťátka nepustil Sabol.
     
    35:20
    Sám proti třem, v takové situaci Lukáš Hebek neměl šanci uspět. Alespoň snaha se cení, přestože narazil na Filipa Malého.
     
    34:39
    Blok tentokráte neuspěl, nebezpečí hasil až Petr Sodomka. Pravým betonem vykopl puk před sebe, načež jej zakryl rukavicí.
     
    34:02
    Až nyní se přerušuju a důvodem je kotouč v ochranné síti. Od modré vystřelil Jan Křibský, ten napálil Bureše do chrániče.
     
    33:44
    Delší dobu se hraje bez přerušení. Domácí měli náznak přečíslení, jenže očekávanou nahrávku Bezděka bez problémů vystihl Balát.
     
    33:16
    Tomáš Zemánek to s forčekinkem moc nepřeháněl. Aby se neřeklo tak nastavil hokejku, ale pozdě, nahrávka Strnada již dávno projela ke Stolínovi.
     
    32:55
    A další úspěšný zákrok míří na konto domácího strážce svatyně. Tentokráte jej vytasil proti Šenkovi, puk letící do levého horního rohu vyhlavičkoval.
     
    32:20
    Pozorný Petr Sodomka nepřipustil změnu stavu. Povyjel si proti Lašákovi, jehož tvrdé zakončení skryl ve výstroji.
     
    31:52
    Před hostující brankou zůstal nehlídaný Dominik Bureš. Dočkal se nahrávku, ale do bekhendu, puk zvedl až příliš, nad břevno.
     
    31:25
    Ondřej Šišma udržel na zádech dva protihráče a forhendem vyslal po levém mantinelu Řezníčka. Dělovka přílepem rozezvučela plexisklo za brankou.
     
    30:47
    Střídání v týmu Riders Univerzita Pardubice: ze hřiště odchází Petr Sodomka, přichází Jiří Vaněk.
    Střídání v týmu VUT Cavaliers Brno: ze hřiště odchází Marek Huzlík, přichází Vojtěch Burian.
     
    30:46
    Každopádně to nevypadá, že by hráči Riders měli klást výrazný odpor. V jejich kombinaci je příliš mnoho nepřesností, k ohrožení Huzlíkovy svatyně dochází zřídka.
     
    30:10
    Utkání se přehouplo do své druhé poloviny. Hosté vedou tříbrankovým rozdílem a mají tak výrazně blíže vítězství, rozhodnuto ale ještě není.
     
    29:55
    Hra se přelévá ze strany na stranu. Po neúspěšném kontru domácích vyrazil do brejku Daniel Plitko, přes Jirušku se ale neprobojoval.
     
    29:31
    Jan Hrstka při forčekinku neudržel stabilitu a upadl, čímž výrazně usnadnil situaci Janu Vackovi, domácí kapitán mohl v klidu rozehrát.
     
    28:54
    Za dlouhým pasem Antala jel Vojtěch Uhlíř zbytečně. Nesmazal totiž ztrátu na obránce Voltnera, proto se pískal icing.
     
    28:30
    Hokejisté z Brna jsou při chuti. Určitě by rádi završili populárního "bůra," což proti psychicky oslabenému soupeři rozhodně není nereálné.
    27:16 David BALÁT - 1:4
     
    27:16
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Dokonale ukrytá střela DAVIDA BALÁTA pramení ve čtvrtý gól! Útočník Cavaliers najel do útočné třetiny a přes beka vystřelil zápěstím k levé tyči, Sodomka máchl lapačkou naprázdno. Asistence: Antonín Běhal.
     
    26:40
    Po vzájemné potyčce dochází k vyloučení na obou stranách. Za domácí putuje na trestnou lavici Lukáš Bezděk, za hosty je to David Sedláček.
     
    26:21
    Situaci dva na jednoho nevyřešil Jan Malíř vůbec dobře. Možná mohl střílet, ale volil nahrávku, kotouč se zastavil pod padajícím obráncem.
     
    25:45
    Souboj v rohu kluziště dopadl vítězně pro Antonína Běhala. Obránce odstavil Jana Stolína, ten usiloval o druhý gól v utkání marně.
     
    25:20
    Výborný zákrok v podání Petra Sodomky. Očekával střelu z velkého úhlu a puk nadvakrát schoval v lapačce, musel jej přikrýt.
     
    24:57
    Dobře myšlený pas Zemánka zblokoval David Dymák. Volný kotouč posléze dojel Šimon Lenoch, který vyhodil do středního pásma.
     
    24:30
    S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Jan Vacek. Neuspěl, tvrdou střelu od modré čáry totiž Marek Huzlík ukryl ve své lapačce.
     
    23:22
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Svěřenci kouče Pospíšila disponují dvoubrankovým náskokem! Sedláček ještě Sodomku neprostřelil, ale volný puk si našel ONDŘEJ ŠIŠMA, ten usměrnil černou gumu za záda bezmocného brankáře. Asistence: David Sedláček.
     
    22:49
    Nahrávka naslepo nepřinesla kýžené ovoce. Lukáš Vytlačil se nedíval, puk posílal intuituvně. Ale jen do prostoru, kde byli protihráči.
     
    22:20
    Za vlastní brankou si zkušeně počínal Vojtěch Faltys. Počkal si, z jaké strany se k němu Masar vydá, načež vyjel u druhé tyčky a rozehrál.
     
    21:54
    Po pravém mantinelu se chtěl až před bránu natlačit Tomáš Zemánek. Na hattrick zatím nezaútočí, mezeru mezi betony brankáře totiž nenašel.
     
    21:09
    Na druhé straně musel do akce Petr Sodomka. Řešil ale snadnější zákrok, a sice nahození od modré čáry, když na kotouč velmi dobře viděl.
     
    20:41
    Útok neúspěšný. Marek Huzlík ani nemusel zasahovat, neboť zakončení Lukáše Vytlačila postrádalo na přesnosti.
     
    20:10
    Druhá třetina je v plném proudu, pojďme na ni! Na buly byl úspěšnější domácí hokejista, takže to jsou Pardubice, které mohou zaútočit.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 20:32.
     
    Hokejisté VUT Cavaliers Brno jsou po první třetině spokojenějším týmem, nad pardubickými Riders vedou 2:1. Skóre otevřel ve 13. minutě povedenou forhendovou kličkou Tomáš Zemánek, o vyrovnání se postaral v přesilové hře Jan Stolín. Aktivní Tomáš Zemánek se s nerozhodným stavem nespokojil a těsně před odchodem do kabin přidal druhý gól, pro změnu uspěl bekhendovou kličkou. K vidění je vyrovnaná bitva, ve zbylých dvou dějství se máme na co těšit.
     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:38 Tomáš ZEMÁNEK - 1:2
     
    19:38
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Gól do šatny, brněnští hokejisté znovu vedou! Opět zafungovala spolupráce mezi Janem Řezníčkem a TOMÁŠEM ZEMÁNKEM, druhý jmenovaný tentokráte uspěl bekhendovým blafákem. Asistence: Jan Řezníček a Antonín Běhal.
     
    19:10
    Ondřej Šišma se v kabině pochvaly určitě nedočká. Na trestnou lavici putoval v průběhu úvodní dvacetiminutovky dvakrát, druh ýtrest navíc stál jeho tým vedení.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
    18:00 Jan STOLÍN - 1:1
     
    18:00
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Domácí hokejisté nakonec využili přesilovku, a to zásluhou JANA STOLÍNA, který šikovně tečoval za záda brankáře nahození kapitána Vacka. Asistence: Jan Vacek a Lukáš Bezděk.
     
    17:52
    Druhá přesilovka vychází Riders podstatně lépe, než ta první. Hokejisté v bílých dresech jsou usazeni v útočném pásmu a usilují o vyrovnání.
     
    17:15
    Obětavost se vyplatila Davidu Sedláčkovi. Brněnský obránce zaklekl do střely Tominovi, jehož střelu úspěšně zblokoval pravou nohou.
     
    16:37
    Tvrdý hit inkasoval jeden z domácích hokejistů od Martina Lašáka. Muži v pruhovaném tento zákrok zaregistrovali a obránce vyloučili.
     
    16:17
    Brankář Petr Sodomka vyjel z brány, aby vypomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Měl i notnou porci štěstí, nahrávku poslal těsně kolem hokejky napadajícího Masara.
     
    15:57
    Tomáš Zemánek měl velké štěstí, že při vyhození z obranné třetiny kotouč cestou tečoval tvrzené sklo, až pak skončil mimo hru. Hra pokračuje bez vyloučení.
     
    15:21
    Velkou parádu si dovolil Filip Sabol. Jako poslední hráč udělal kličku Stolínovi, která vyšla, forvard očekával pohyb soka spíše na opačnou stranu.
     
    14:37
    Hráči v červených dresech, posilněni vedoucím gólem, kombinují v útočné třetině. Domácí marně zkoušejí vystihnout rozehrávku.
     
    14:02
    Složitý zákrok pro Marka Huzlíka, ale poradil si na výbornou. Svižnou střelu od levého mantinelu podržel ve výstroji.
     
    13:30
    Favorit rázem musí dohánět jednobrankové manko. Nutno ovšem podotknout, že domácí nejsou lepším týmem, sledujeme vyrovnané utkání.
    12:52 Tomáš ZEMÁNEK - 0:1
     
    12:52
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají vedení! Jan Řezníček od pravého mantinelu viděl před branku osamoceně najíždějícího TOMÁŠE ZEMÁNKA. Ten zvládl zpracování, povyjetému brankáři udělal forhendovou kličku a následně bez problémů uklidil puk do odkryté brány. Asistence: Jan Řezníček a David Balát.
     
    12:09
    Brejk pardubických hráčů nevyšel. Matěj Kmoníček viděl rozjetého Jakuba Strnada, jenže přihrávku mu adresoval za brusle.
     
    11:53
    Hostující kapitán Martin Antal tělem odstavil protihráče a mohl pokračovat v jízdě do středního pásma. Zde také skončila, když nepropasíroval nahrávku skrze hůl a brusle Vytlačila.
     
    11:16
    Zápas probíhá ve svižném, ale opatrném tempu. Na první vyloženou příležitost zatím čekáme marně, dominují obě defenzivy.
     
    10:50
    Hosté v plném počtu. Premiérové oslabení zvládli s velkým přehledem, hokejisté Pardubic se nedostali k jedinému zakončení.
     
    10:18
    Dokonce zakázané uvolnění. Může za to nedohoda mezi Voldánem a Dymákem, neboť druhý očekával nahrávku do středu, leč puk letěl po lajně.
     
    09:51
    A počtvrté. Filip Sabol nejprve vypíchl touš z pod hokejky Kmoníčka, načež odpálil černou gumu až k brankáři Sodomkovi.
     
    09:30
    Početní převaha zatím domácím vůbec nevychází. Nedokázali se usadit v útočné třetině, hosté mezitím už třikrát vyhodili.
     
    08:48
    Přesilovou hru si zahrají i hosté. Za zbytečný prohřešek v útočném pásmu je vyloučen Ondřej Šišma, jenž soupeře sestřelil kolenem.
     
    08:37
    Vyhození po mantinelu zastavil levou bruslí Lukáš Cektr. Nic zajímavého však nevymyslel, pod tlakem protivníka jen nahodil za bránu, kde žádného spoluhráče neměl.
     
    08:16
    Velkou rychlost nabral po levém mantinelu David Balát. Od levého mantinelu se dokonce natlačil až před bránu, ovšem na Sodomku nevyzrál.
     
    07:52
    Zbytečně zazmatkoval Dominik Bureš. Puk vyhodil do bezpečí ještě před středovou čarou, proto rozhodčí musel odpískat zakázané uvolnění.
     
    07:20
    Za brankou soupeře operoval s pukem na holi Jan Hrstka. Hledal spoluhráče mezi kruhy, ale žádného nenašel, puk se vrátil do střední třetiny.
     
    06:44
    Marek Huzlík musel hrát, protože dlouhé vyhození Voltnera lehce tečoval Tomáš Zemánek. Pod tlakem forčekujícího útočníka našel hokejku Běhala.
     
    06:11
    Konečně se v útočném pásmu na okamžik objevili i hosté. Střelu zápěstím vyzkoušel Lašák, avšak napálil pouze protihráče před sebou.
     
    05:44
    Hokejisté v červených dresech zatím spíše brání. Ale doposud bezchybně, David Sedláček teď na jedničku vystál Pelcla.
     
    05:06
    Postavení mimo hru, provinili se domácí. Byl to David Dymák, kdo nevydržel stát na modré čáře a přejel ji rychleji, než s pukem kroužící Maťátko.
     
    04:55
    Lukáš Hebek si pod tlakem pomohl nedovoleným zákrokem, konkurenta podrazil. Domácí útočník je prvním vyloučeným hráčem utkání.
     
    04:08
    Kotouč opustil hrací plochu, vhazování proběhne ve středním pásmu. Martin Antal při vyhození trefil chránič Tomina, následně puk přeskočil tvrzené sklo.
     
    03:37
    Obránce Filip Sabol v rychlostním souboji udržel na zádech konkurenta. Navíc zvládl po mantinelu nahrát svému parťákovi z defenzivy.
     
    03:18
    Hra probíhá svižným tempem, doposud se přerušovalo jedinkrát. Individuální akce Stolínovi nevyšla, ztroskotal na dobře postaveném Cekrovi.
     
    02:44
    Hra nyní probíhá v útočném pásmu Riders. Domácí kombinují, ale nestřílí, Marek Huzlík na svůj druhý zákrok zatím stále čeká.
     
    02:06
    Mezi kruhy obdržel zajímavou nahrávku Dominik Bureš. Mohl střílet, ale volil ještě bekhendovou nahrávku, kterou zblokoval Běhal.
     
    01:40
    Zakázané uvolnění vrací hru před Petra Sodomku, Tomáš Jiruška na dlouhou nahrávku Strnada nedosáhl, ani ji netečoval.
     
    01:21
    Martin Lašák se středem proháčkoval skrze dvěma protihráči, ale ten třetí již byla nad jeho možnosti. Jen vyhodil za bránu soupeře.
     
    00:32
    První zákrok musel předvést Marek Huzlík. Proti střele od pravého mantinelu šel včas do pokleku, puk schoval v lapačce.
     
    00:10
    Zápas mezi pardubickou univerzitou a brněnským VUT právě začal! Mírným favoritem jsou domácí, nicméně ani hosté nejsou bez šance na úspěch.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Riders Univerzita Pardubice: Sodomka (Vaněk) – Tomin, Vacek (C), Faltys, Lenoch, Voltner, Bezděk – Voldán, Vytlačil, Dymák, Stolín, Bureš, Kmoníček, Hebek, Jiruška, Topolská, Pelcl, Maťátko, Strnad.

    VUT Cavaliers Brno: Huzlík (Burian) – Cekr, Sedláček, Sabol, Běhal, Malý, Lašák, Antal (C) – Zemánek, Hrstka, Balát, Šenk, Malíř, Uhlíř, Masar, Plitko, Křibský, Řezníček, Šišma.

    Rozhodčí: Čížek – Mikula, Landsmann.
     
    VUT Cavaliers Brno

    Tým VUT Cavaliers Brno působí v univerzitním hokeji od počátku. V premiérovém nedohraném ročníku obsadil poslední osmou příčku s velkou ztrátou patnácti bodů na sedmý celek BO Ostrava. Loňskou sezónu zbytečné zmiňovat, neboť se kvůli pandemii koronaviru odehrálo jediné kolo. Pojďme tedy plynule přejít na Tipsport UNI Cup, v němž hráči z brněnské VUT zvítězili jedinkrát, porazili 4:2 Ostravu. Dále padli 1:3 s Pardubicemi, 3:5 v derby s Masarykovou Univerzitou a 0:4 s Olomoucí.
     
    Riders Univerzita Pardubice

    Hokejisté z pardubické univerzity přihlásili hokejové mužstvo až pro letošní rok. Doposud stihli odehrát osm zápasů a vyhráli v jediném, právě v rámci Tipsport UNI Cupu porazili 3:1 dnešního soupeře. Jinak ve zmíněném poháru mají na kontě už tři prohry, a to 4:5 s Univerzitou Palackého, 2:9 s BO Ostravou a 3:10 s Masarykovou Univerzitou.
     
    Všem fanynkám a fanouškům hokeje přeju krásný středeční podvečer. Vítám vás při sledování 2. kola Tipsport UNI Cupu, u zápasu mezi týmy Riders Univerzita Pardubice a VUT Cavaliers Brno.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:45.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 18. Stolín (Vacek, Bezděk), 49. Tomin (Topolská, Pelcl), 60. Vacek (Hebek, Maťátko) – 13. Zemánek (Řezníček, Balát), 20. Zemánek (Řezníček, Běhal), 24. Šišma (Sedláček), 28. Balát (Běhal), 51. Řezníček (Balát, Běhal)


    Riders Univerzita Pardubice: Sodomka (31. Vaněk) – Tomin, Vacek (C), Faltys, Lenoch, Voltner, Bezděk – Voldán, Vytlačil, Dymák, Stolín, Bureš, Kmoníček, Hebek, Jiruška, Topolská, Pelcl, Maťátko, Strnad.
    VUT Cavaliers Brno: Huzlík (31. Burian) – Cekr, Sedláček, Sabol, Běhal, Malý, Lašák, Antal (C) – Zemánek, Hrstka, Balát, Šenk, Malíř, Uhlíř, Masar, Plitko, Křibský, Řezníček, Šišma.

    Rozhodčí: Čížek – Mikula, Landsmann

    Diváci: 65
    bahis siteleri