North wings Ústí – Akademici Plzeň 3:0 (kon.) | Riders Univerzita Pardubice – VUT Cavaliers Brno 3:5 (kon.)
konec
Riders Univerzita Pardubice
3:5 (1:2, 0:2, 2:1)
VUT Cavaliers Brno
Středa 01.09.2021, 19:45 • Enteria arena, Pardubice • Tipsport UNI CUP • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:45.
     
    Všem fanynkám a fanouškům hokeje přeju krásný středeční podvečer. Vítám vás při sledování 2. kola Tipsport UNI Cupu, u zápasu mezi týmy Riders Univerzita Pardubice a VUT Cavaliers Brno.
     
    Riders Univerzita Pardubice

    Hokejisté z pardubické univerzity přihlásili hokejové mužstvo až pro letošní rok. Doposud stihli odehrát osm zápasů a vyhráli v jediném, právě v rámci Tipsport UNI Cupu porazili 3:1 dnešního soupeře. Jinak ve zmíněném poháru mají na kontě už tři prohry, a to 4:5 s Univerzitou Palackého, 2:9 s BO Ostravou a 3:10 s Masarykovou Univerzitou.
     
    VUT Cavaliers Brno

    Tým VUT Cavaliers Brno působí v univerzitním hokeji od počátku. V premiérovém nedohraném ročníku obsadil poslední osmou příčku s velkou ztrátou patnácti bodů na sedmý celek BO Ostrava. Loňskou sezónu zbytečné zmiňovat, neboť se kvůli pandemii koronaviru odehrálo jediné kolo. Pojďme tedy plynule přejít na Tipsport UNI Cup, v němž hráči z brněnské VUT zvítězili jedinkrát, porazili 4:2 Ostravu. Dále padli 1:3 s Pardubicemi, 3:5 v derby s Masarykovou Univerzitou a 0:4 s Olomoucí.
     
    Úvodní sestavy:

    Riders Univerzita Pardubice: Sodomka (Vaněk) – Tomin, Vacek (C), Faltys, Lenoch, Voltner, Bezděk – Voldán, Vytlačil, Dymák, Stolín, Bureš, Kmoníček, Hebek, Jiruška, Topolská, Pelcl, Maťátko, Strnad.

    VUT Cavaliers Brno: Huzlík (Burian) – Cekr, Sedláček, Sabol, Běhal, Malý, Lašák, Antal (C) – Zemánek, Hrstka, Balát, Šenk, Malíř, Uhlíř, Masar, Plitko, Křibský, Řezníček, Šišma.

    Rozhodčí: Čížek – Mikula, Landsmann.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Zápas mezi pardubickou univerzitou a brněnským VUT právě začal! Mírným favoritem jsou domácí, nicméně ani hosté nejsou bez šance na úspěch.
     
    00:32
    První zákrok musel předvést Marek Huzlík. Proti střele od pravého mantinelu šel včas do pokleku, puk schoval v lapačce.
     
    01:21
    Martin Lašák se středem proháčkoval skrze dvěma protihráči, ale ten třetí již byla nad jeho možnosti. Jen vyhodil za bránu soupeře.
     
    01:40
    Zakázané uvolnění vrací hru před Petra Sodomku, Tomáš Jiruška na dlouhou nahrávku Strnada nedosáhl, ani ji netečoval.
     
    02:06
    Mezi kruhy obdržel zajímavou nahrávku Dominik Bureš. Mohl střílet, ale volil ještě bekhendovou nahrávku, kterou zblokoval Běhal.
     
    02:44
    Hra nyní probíhá v útočném pásmu Riders. Domácí kombinují, ale nestřílí, Marek Huzlík na svůj druhý zákrok zatím stále čeká.
     
    03:18
    Hra probíhá svižným tempem, doposud se přerušovalo jedinkrát. Individuální akce Stolínovi nevyšla, ztroskotal na dobře postaveném Cekrovi.
     
    03:37
    Obránce Filip Sabol v rychlostním souboji udržel na zádech konkurenta. Navíc zvládl po mantinelu nahrát svému parťákovi z defenzivy.
     
    04:08
    Kotouč opustil hrací plochu, vhazování proběhne ve středním pásmu. Martin Antal při vyhození trefil chránič Tomina, následně puk přeskočil tvrzené sklo.
     
    04:55
    Lukáš Hebek si pod tlakem pomohl nedovoleným zákrokem, konkurenta podrazil. Domácí útočník je prvním vyloučeným hráčem utkání.
     
    05:06
    Postavení mimo hru, provinili se domácí. Byl to David Dymák, kdo nevydržel stát na modré čáře a přejel ji rychleji, než s pukem kroužící Maťátko.
     
    05:44
    Hokejisté v červených dresech zatím spíše brání. Ale doposud bezchybně, David Sedláček teď na jedničku vystál Pelcla.
     
    06:11
    Konečně se v útočném pásmu na okamžik objevili i hosté. Střelu zápěstím vyzkoušel Lašák, avšak napálil pouze protihráče před sebou.
     
    06:44
    Marek Huzlík musel hrát, protože dlouhé vyhození Voltnera lehce tečoval Tomáš Zemánek. Pod tlakem forčekujícího útočníka našel hokejku Běhala.
     
    07:20
    Za brankou soupeře operoval s pukem na holi Jan Hrstka. Hledal spoluhráče mezi kruhy, ale žádného nenašel, puk se vrátil do střední třetiny.
     
    07:52
    Zbytečně zazmatkoval Dominik Bureš. Puk vyhodil do bezpečí ještě před středovou čarou, proto rozhodčí musel odpískat zakázané uvolnění.
     
    08:16
    Velkou rychlost nabral po levém mantinelu David Balát. Od levého mantinelu se dokonce natlačil až před bránu, ovšem na Sodomku nevyzrál.
     
    08:37
    Vyhození po mantinelu zastavil levou bruslí Lukáš Cektr. Nic zajímavého však nevymyslel, pod tlakem protivníka jen nahodil za bránu, kde žádného spoluhráče neměl.
     
    08:48
    Přesilovou hru si zahrají i hosté. Za zbytečný prohřešek v útočném pásmu je vyloučen Ondřej Šišma, jenž soupeře sestřelil kolenem.
     
    09:30
    Početní převaha zatím domácím vůbec nevychází. Nedokázali se usadit v útočné třetině, hosté mezitím už třikrát vyhodili.
     
    09:51
    A počtvrté. Filip Sabol nejprve vypíchl touš z pod hokejky Kmoníčka, načež odpálil černou gumu až k brankáři Sodomkovi.
     
    10:18
    Dokonce zakázané uvolnění. Může za to nedohoda mezi Voldánem a Dymákem, neboť druhý očekával nahrávku do středu, leč puk letěl po lajně.
     
    10:50
    Hosté v plném počtu. Premiérové oslabení zvládli s velkým přehledem, hokejisté Pardubic se nedostali k jedinému zakončení.
     
    11:16
    Zápas probíhá ve svižném, ale opatrném tempu. Na první vyloženou příležitost zatím čekáme marně, dominují obě defenzivy.
     
    11:53
    Hostující kapitán Martin Antal tělem odstavil protihráče a mohl pokračovat v jízdě do středního pásma. Zde také skončila, když nepropasíroval nahrávku skrze hůl a brusle Vytlačila.
     
    12:09
    Brejk pardubických hráčů nevyšel. Matěj Kmoníček viděl rozjetého Jakuba Strnada, jenže přihrávku mu adresoval za brusle.
     
    12:52
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají vedení! Jan Řezníček od pravého mantinelu viděl před branku osamoceně najíždějícího TOMÁŠE ZEMÁNKA. Ten zvládl zpracování, povyjetému brankáři udělal forhendovou kličku a následně bez problémů uklidil puk do odkryté brány. Asistence: Jan Řezníček a David Balát.
    12:52 Tomáš ZEMÁNEK - 0:1
     
    13:30
    Favorit rázem musí dohánět jednobrankové manko. Nutno ovšem podotknout, že domácí nejsou lepším týmem, sledujeme vyrovnané utkání.
     
    14:02
    Složitý zákrok pro Marka Huzlíka, ale poradil si na výbornou. Svižnou střelu od levého mantinelu podržel ve výstroji.
     
    14:37
    Hráči v červených dresech, posilněni vedoucím gólem, kombinují v útočné třetině. Domácí marně zkoušejí vystihnout rozehrávku.
     
    15:21
    Velkou parádu si dovolil Filip Sabol. Jako poslední hráč udělal kličku Stolínovi, která vyšla, forvard očekával pohyb soka spíše na opačnou stranu.
     
    15:57
    Tomáš Zemánek měl velké štěstí, že při vyhození z obranné třetiny kotouč cestou tečoval tvrzené sklo, až pak skončil mimo hru. Hra pokračuje bez vyloučení.
     
    16:17
    Brankář Petr Sodomka vyjel z brány, aby vypomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Měl i notnou porci štěstí, nahrávku poslal těsně kolem hokejky napadajícího Masara.
     
    16:37
    Tvrdý hit inkasoval jeden z domácích hokejistů od Martina Lašáka. Muži v pruhovaném tento zákrok zaregistrovali a obránce vyloučili.
     
    17:15
    Obětavost se vyplatila Davidu Sedláčkovi. Brněnský obránce zaklekl do střely Tominovi, jehož střelu úspěšně zblokoval pravou nohou.
     
    17:52
    Druhá přesilovka vychází Riders podstatně lépe, než ta první. Hokejisté v bílých dresech jsou usazeni v útočném pásmu a usilují o vyrovnání.
     
    18:00
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Domácí hokejisté nakonec využili přesilovku, a to zásluhou JANA STOLÍNA, který šikovně tečoval za záda brankáře nahození kapitána Vacka. Asistence: Jan Vacek a Lukáš Bezděk.
    18:00 Jan STOLÍN - 1:1
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    19:10
    Ondřej Šišma se v kabině pochvaly určitě nedočká. Na trestnou lavici putoval v průběhu úvodní dvacetiminutovky dvakrát, druh ýtrest navíc stál jeho tým vedení.
     
    19:38
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Gól do šatny, brněnští hokejisté znovu vedou! Opět zafungovala spolupráce mezi Janem Řezníčkem a TOMÁŠEM ZEMÁNKEM, druhý jmenovaný tentokráte uspěl bekhendovým blafákem. Asistence: Jan Řezníček a Antonín Běhal.
    19:38 Tomáš ZEMÁNEK - 1:2
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Hokejisté VUT Cavaliers Brno jsou po první třetině spokojenějším týmem, nad pardubickými Riders vedou 2:1. Skóre otevřel ve 13. minutě povedenou forhendovou kličkou Tomáš Zemánek, o vyrovnání se postaral v přesilové hře Jan Stolín. Aktivní Tomáš Zemánek se s nerozhodným stavem nespokojil a těsně před odchodem do kabin přidal druhý gól, pro změnu uspěl bekhendovou kličkou. K vidění je vyrovnaná bitva, ve zbylých dvou dějství se máme na co těšit.
     
    Další třetina začne přibližně v 20:32.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Druhá třetina je v plném proudu, pojďme na ni! Na buly byl úspěšnější domácí hokejista, takže to jsou Pardubice, které mohou zaútočit.
     
    20:41
    Útok neúspěšný. Marek Huzlík ani nemusel zasahovat, neboť zakončení Lukáše Vytlačila postrádalo na přesnosti.
     
    21:09
    Na druhé straně musel do akce Petr Sodomka. Řešil ale snadnější zákrok, a sice nahození od modré čáry, když na kotouč velmi dobře viděl.
     
    21:54
    Po pravém mantinelu se chtěl až před bránu natlačit Tomáš Zemánek. Na hattrick zatím nezaútočí, mezeru mezi betony brankáře totiž nenašel.
     
    22:20
    Za vlastní brankou si zkušeně počínal Vojtěch Faltys. Počkal si, z jaké strany se k němu Masar vydá, načež vyjel u druhé tyčky a rozehrál.
     
    22:49
    Nahrávka naslepo nepřinesla kýžené ovoce. Lukáš Vytlačil se nedíval, puk posílal intuituvně. Ale jen do prostoru, kde byli protihráči.
     
    23:22
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Svěřenci kouče Pospíšila disponují dvoubrankovým náskokem! Sedláček ještě Sodomku neprostřelil, ale volný puk si našel ONDŘEJ ŠIŠMA, ten usměrnil černou gumu za záda bezmocného brankáře. Asistence: David Sedláček.
     
    24:30
    S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Jan Vacek. Neuspěl, tvrdou střelu od modré čáry totiž Marek Huzlík ukryl ve své lapačce.
     
    24:57
    Dobře myšlený pas Zemánka zblokoval David Dymák. Volný kotouč posléze dojel Šimon Lenoch, který vyhodil do středního pásma.
     
    25:20
    Výborný zákrok v podání Petra Sodomky. Očekával střelu z velkého úhlu a puk nadvakrát schoval v lapačce, musel jej přikrýt.
     
    25:45
    Souboj v rohu kluziště dopadl vítězně pro Antonína Běhala. Obránce odstavil Jana Stolína, ten usiloval o druhý gól v utkání marně.
     
    26:21
    Situaci dva na jednoho nevyřešil Jan Malíř vůbec dobře. Možná mohl střílet, ale volil nahrávku, kotouč se zastavil pod padajícím obráncem.
     
    26:40
    Po vzájemné potyčce dochází k vyloučení na obou stranách. Za domácí putuje na trestnou lavici Lukáš Bezděk, za hosty je to David Sedláček.
     
    27:16
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Dokonale ukrytá střela DAVIDA BALÁTA pramení ve čtvrtý gól! Útočník Cavaliers najel do útočné třetiny a přes beka vystřelil zápěstím k levé tyči, Sodomka máchl lapačkou naprázdno. Asistence: Antonín Běhal.
    27:16 David BALÁT - 1:4
     
    28:30
    Hokejisté z Brna jsou při chuti. Určitě by rádi završili populárního "bůra," což proti psychicky oslabenému soupeři rozhodně není nereálné.
     
    28:54
    Za dlouhým pasem Antala jel Vojtěch Uhlíř zbytečně. Nesmazal totiž ztrátu na obránce Voltnera, proto se pískal icing.
     
    29:31
    Jan Hrstka při forčekinku neudržel stabilitu a upadl, čímž výrazně usnadnil situaci Janu Vackovi, domácí kapitán mohl v klidu rozehrát.
     
    29:55
    Hra se přelévá ze strany na stranu. Po neúspěšném kontru domácích vyrazil do brejku Daniel Plitko, přes Jirušku se ale neprobojoval.
     
    30:10
    Utkání se přehouplo do své druhé poloviny. Hosté vedou tříbrankovým rozdílem a mají tak výrazně blíže vítězství, rozhodnuto ale ještě není.
     
    30:46
    Každopádně to nevypadá, že by hráči Riders měli klást výrazný odpor. V jejich kombinaci je příliš mnoho nepřesností, k ohrožení Huzlíkovy svatyně dochází zřídka.
     
    30:47
    Střídání v týmu Riders Univerzita Pardubice: ze hřiště odchází Petr Sodomka, přichází Jiří Vaněk.
    Střídání v týmu VUT Cavaliers Brno: ze hřiště odchází Marek Huzlík, přichází Vojtěch Burian.
     
    31:25
    Ondřej Šišma udržel na zádech dva protihráče a forhendem vyslal po levém mantinelu Řezníčka. Dělovka přílepem rozezvučela plexisklo za brankou.
     
    31:52
    Před hostující brankou zůstal nehlídaný Dominik Bureš. Dočkal se nahrávku, ale do bekhendu, puk zvedl až příliš, nad břevno.
     
    32:20
    Pozorný Petr Sodomka nepřipustil změnu stavu. Povyjel si proti Lašákovi, jehož tvrdé zakončení skryl ve výstroji.
     
    32:55
    A další úspěšný zákrok míří na konto domácího strážce svatyně. Tentokráte jej vytasil proti Šenkovi, puk letící do levého horního rohu vyhlavičkoval.
     
    33:16
    Tomáš Zemánek to s forčekinkem moc nepřeháněl. Aby se neřeklo tak nastavil hokejku, ale pozdě, nahrávka Strnada již dávno projela ke Stolínovi.
     
    33:44
    Delší dobu se hraje bez přerušení. Domácí měli náznak přečíslení, jenže očekávanou nahrávku Bezděka bez problémů vystihl Balát.
     
    34:02
    Až nyní se přerušuju a důvodem je kotouč v ochranné síti. Od modré vystřelil Jan Křibský, ten napálil Bureše do chrániče.
     
    34:39
    Blok tentokráte neuspěl, nebezpečí hasil až Petr Sodomka. Pravým betonem vykopl puk před sebe, načež jej zakryl rukavicí.
     
    35:20
    Sám proti třem, v takové situaci Lukáš Hebek neměl šanci uspět. Alespoň snaha se cení, přestože narazil na Filipa Malého.
     
    35:46
    S rychlou střelou po vhazování Marek Huzlík počítal, ale kotouč vyrazil pouze před sebe. K dorážce Maťátka nepustil Sabol.
     
    36:08
    Icing se nepíská, protože jako první dojel ke kotouči Dominik Bureš. Rychle, leč čistě jej dohrál Antonín Běhal, hra pokračuje bez přerušení.
     
    36:32
    Tvrdý hit schytal ve vlastním obraném pásmu Martin Lašák. Těžce se zvedá z ledu, muži v pruhovaném proto raději přerušili hru.
     
    37:15
    Hokejisté z brněnské univerzity kontrolují hru. Po levé straně najel do útočné třetiny Jan Řezníček, avšak tvrdou střelu napálil do ochranné sítě.
     
    37:46
    A další útok Cavaliers. Postaral se o něj Vojtěch Uhlíř, jenž ujel svému osobnímu strážci, z velkého úhlu pak forhendem vystřelil jen do boční sítě.
     
    38:20
    Souboj za brankou Riders dopadl lépe pro bránící mužstvo. Šimon Lenoch natlačil na mantinel Hrstku a Vacek posléze puk odvezl do bezpečí.
     
    38:55
    Martin Maťátko neměl žádnou podporu od spoluhráčů, proto musel střílet, byť z velkého úhlu. Huzlík touš raději přikryl před dojíždějícím Faltysem.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:21
    Kličkovaná Matěje Kmoníčka neměla dlouhého trvání. Malého se sice zbavil, jenže hned vzápětí narazil na překážku v podobě Antala, s tou si už neporadil.
     
    39:40
    Ofsajd Riders vrací hru do středního pásma. Jakub Strnad se hodně zlobí, ale je pravdou, že puk přebíral v době, kdy měl brusli za modrou čárou.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině padaly góly pouze do domácí branky. Cavaliers přidali do sbírky další dva góly do závěrečné dvacetiminutovky tak půjdou s tříbrankovým vedením v zádech. Střeleckou listinu nejprve rozšířil ve 24. minutě úspěšnou dorážkou Jan Malíř, o čtyři minuty později uspěl skrytou střelou k levé tyči David Balát. Hosté byli ve druhé třetině efektivnějším týmem a mají skvěle nakročeno ke druhému vítězství na turnaji.
     
    Další třetina začne přibližně v 21:20.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    První vteřiny třetí třetiny jsou minulostí. Na buly uspěli hosté, kteří okamžitě najeli do útočného pásma, kde kombinují s pukem na holi.
     
    40:41
    Jiřího Vaňka zaměstnal Martin Antal. Hostující kapitán střelou zápěstím neuspěl, černá guma doletěl do připravené lapačky gólmana.
     
    41:21
    Z mezikruží vyprodukoval zajímavou střelu Dominik Bureš. Huzlík reagoval pozdě, ale měl štěstí, rána prosvištěla nad břevnem.
     
    41:50
    Zmatky v domácím brankovišti vyřešil Jan Vacek. Puk sice do rukavice nezachytil, ale hokejkou ho pak odpálil mimo nebezpečí.
     
    42:23
    Vyhození z obranného pásma se Petru Voldánovi nepovedlo. Každopádně na trestnou lavici nemusí, protože hra byla přerušena po doteku kotouče s tvrzeným sklem.
     
    42:41
    Na ledě se strhla bitka mezi Danielem Tominem a Pascalem Masarem. Lépe se vedlo domácímu hráči, který povalil konkurenta na zem, pak obě horké hlavy oddělily rozhodčí a udělily jim po dvou minutách.
     
    43:34
    Při hře ve čtyřech hosté jednou skórovali a chtěl přidat druhý zářez, jenže Antonín Běhal vypálil od modré čáry nepřesně.
     
    43:57
    Pěknou otočkou David Dymák vyřadil ze hry Šenka. Ztratil přitom rychlost, přes rozjetého Malého se proháčkovat nedokázal.
     
    44:17
    Dvě minuty za hrubost pro Lukáše Hebka, Brno si vyzkouší početní převahu čtyři proti třem! Domácí forvard předvedl nesmyslný zákrok v útočném pásmu.
     
    44:50
    Ale této skutečnosti nevyužili. Rváči Tomin a Masar už jsou znovu součástí hry, pokračuje klasická početní převaha Cavaliers.
     
    45:32
    Pěkně to zamýšlel Tomáš Zemánek, leč hattricku se nedočkal. Křižná střela z pravého kruhu proletěla vedle tyčky.
     
    45:52
    Jan Hrstka v přečíslení vybídl ke skórování Davida Baláta. Tomu nesedl puk na čele ideálně, forhendem poslal kotouč mimo tři tyče.
     
    46:17
    Únik domácího hokejisty pokryl Marek Huzlík! Nenechal se rozhodit a střelu k levé tyči bez větších problémů vykopl levým betonem.
     
    46:50
    Přesilovku si zahrají i domácí. Podrážením se provinil Antonín Běhal, jenž znemožnil Voldánovi podpořit slibně vypadající akci Riders.
     
    47:31
    Útočný nájezd Jakuba Strnada do útočné třetiny nevyšel. Vyzval k souboji jeden na jednoho Antala, přičemž uspěl obránce.
     
    47:55
    Hosté zaútočili dokonce při vlastním oslabení. A k pátému gólu mnoho nechybělo, Šenk jen těsně nedosáhl na dobře myšlený pas Plitka.
     
    48:30
    Nepřehlednou situaci v brankovišti Cavaliers přerušil až svým hvizdem rozhodčí. Domácí se snažili všemi dostupnými prostředky, ale puk za brankovou čáru nedostali.
     
    48:43
    Jeden z hostujících hráčů inkasoval tvrdou ránu pukem do obličeje. Rychle k němu přiběhla zdravotnice a naštěstí to vypadá, že se situace obešla bez zranění.
     
    48:54
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Pardubičtí hokejisté snižují na rozdíl dvou gólů. Krátce po vhazování vypálil od modré čáry DANIEL TOMIN a puk i s přispěním tyčky skončil v síti. Asistenci si připisuje Tereza Topolská, jež k obránci puk přisunula. Asistence: Tereza Topolská a Kryštof Pelcl.
     
    49:30
    Každopádně hosté mají situaci ve svých rukou, nemusí plašit. Po znovuobnovení hry zůstal na ledě ležet další hokejista z jejich řad, nyní se jedná o Davida Sedláčka.
     
    50:10
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Hokejisté Cavaliers vedou o dva góly, a přestože před chvílí inkasovali, tak mají blízko vítězství.
     
    50:50
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto. JAN ŘEZNÍČEK mezi kruhy převzal nahrávku, projel mezi dvěma pasivně stojícími protihráči, forhendovou kličkou vyřadil ze hry i gólmana a poslání kotouče do prázdné brány bylo sladkou tečkou na závěr. Asistence: David Balát a Antonín Běhal.
    50:50 Jan ŘEZNÍČEK - 2:5
     
    51:18
    Před malou chvílí vstřelil gól, teď míří na trestnou lavici. David Sedláček před vlastní brankou krosčekem poslal protihráče k ledu, za tento přečin si vysloužil dvě minuty.
     
    52:26
    Domácím tato přesilovka zatím vůbec nevychází. Nedokázali se usadit v útočné třetině po vhazování, posléze předvedli další dva neúspěšné nájezdy.
     
    52:56
    S ledovým klidem si počínal Jan Řezníček. Nejprve najel do útočného pásma, ale věděl, že není kam spěchat, proto vzápětí přihrál dozadu volnému Cekrovi.
     
    53:17
    Hostům teď velkou měrou pomohl i gólman Marek Huzlík. Za brankou zastavil vyhození Dymáka a po mantinelu nahrál spoluhráči Sabolovi.
     
    53:30
    David Sedláček je zpět na ledové ploše, hosté si ve čtyřech poradili bez jediného problému. Prakticky tak definitivně zpečetili své vítězství.
     
    54:16
    Enteria arenou se rozlehl zvuk pravého betonu Marka Hrůzka, kterým hostující gólman vykopl křižnou střelu Tomáše Jirušky.
     
    54:44
    Přečíslení tři na dva vyřešil Tomáš Zemánek nahrávkou za sebe Řezníčkovi. Tomu nevyšlo zpracování, proto ani nedošlo k zakončení.
     
    55:21
    Domácí hráči působí odevzdaným dojmem. S útokem si dávají dlouho na čas, přestože by měli spěchat. Tomin navíc rozehrál nepřesně.
     
    55:47
    Poměrně dlouho váhal rovněž Antonín Běhal, ale nakonec si poradil tím obstojně, o chránič dotírajícího Maťátka poslal puk mimo hru.
     
    56:20
    Ležérně jedoucího Vacka odstavil tělem od puku Malíř. V těžké pozici zvládl vyslat puk do brankoviště, kde celou situaci vyřešil Vaněk a jeho lapačka.
     
    56:49
    Druhý zákrok pro domácího brankáře v krátkém časovém sledu. V tomto případě zasahoval výstrojí, a to proti projektilu z hole Křibského.
     
    57:11
    Aktivita hostujícího mužstva neutuchá. Z vrcholku levého kruhu vystřelil David Balát a Jiří Vaněk černou gumu pravým betonem vykopl za bránu.
     
    57:23
    Se snahou to přehnal Filip Sabol. Protihráče dohrál dávno po odehrání puku, od rozhodčích po právu vyfasoval dvě minuty za napadení.
     
    58:22
    Pardubičtí hokejisté mohou alespoň zmírnit porážku. Tomu zatím nic nenasvědčuje, protože přetrvává problém usadit se v útočné třetině.
     
    58:44
    Když už se tam domácí dostali, tak nepovoleným způsobem. Martin Maťátko převzal nahrávku v době, kdy už byl za modrou čárou. Ofsajd.
     
    59:00
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
     
    59:28
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Domácí v přesilovce alespoň zmírnili porážku. Střelu Hebka vyrazil Burian jenom před sebe, po zmatcích v předbrankovém prostoru nakonec uspěl JAN VACEK pokusem po ledě k pravé tyči. Asistence: Lukáš Hebek a Martin Maťátko.
    59:28 Jan VACEK - 3:5
     
    59:53
    Hokejisté Cavaliers zkusili přidat šestou branku, ale neuspěli, Lukáš Bezděk po vystižení nahrávky vyhodil touš před všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    Konec zápasu.
     
    Hokejisté VUT Cavaliers Brno se soupeři pomstili za porážku z prvního kola, pardubické Riders tentokráte porazili 5:3. Na vítězství hosté zadělali už v první třetině, v níž se dvakrát trefil Tomáš Zemánek, za domácí uspěl pouze Jan Stolín. Druhé dějství vyšlo celku z Moravy ještě lépe, náskok navýšili Ondřej Šišma a David Balát. Ve třetím dějství si hosté pohlídali vítězství, byť dva góly inkasovali, a to z holí Daniela Tomina a Jana Vacka, zatímco sami přidali už jen jeden gól, trefil se Jan Řezníček.

    Svěřenci kouče Pospíšila zapsali v rámci Tipsport UNI Cupu teprve druhé vítězství, první úspěch slavili proti BO Ostrava. Pardubičtí Riders zůstávají na jednom vítězství.
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:02:39)

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 18. Stolín (Vacek, Bezděk), 49. Tomin (Topolská, Pelcl), 60. Vacek (Hebek, Maťátko) – 13. Zemánek (Řezníček, Balát), 20. Zemánek (Řezníček, Běhal), 24. Šišma (Sedláček), 28. Balát (Běhal), 51. Řezníček (Balát, Běhal)


    Riders Univerzita Pardubice: Sodomka (31. Vaněk) – Tomin, Vacek (C), Faltys, Lenoch, Voltner, Bezděk – Voldán, Vytlačil, Dymák, Stolín, Bureš, Kmoníček, Hebek, Jiruška, Topolská, Pelcl, Maťátko, Strnad.
    VUT Cavaliers Brno: Huzlík (31. Burian) – Cekr, Sedláček, Sabol, Běhal, Malý, Lašák, Antal (C) – Zemánek, Hrstka, Balát, Šenk, Malíř, Uhlíř, Masar, Plitko, Křibský, Řezníček, Šišma.

    Rozhodčí: Čížek – Mikula, Landsmann

    Diváci: 65
    bahis siteleri