Třinec – Motor ČB 4:0 (kon.) | Zlín – Litvínov 2:4 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 1:0 (kon.)
Kladno – Vítkovice 1:2 (kon.) | Pardubice – Plzeň 4:0 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:0 (0:0, 3:0, 1:0)
HC Škoda Plzeň
Pátek 10.09.2021, 18:00 • enteria arena • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:16 Robert ŘÍČKA - 4:0
     
    51:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pouhých 11 sekund trvala početní výhoda Pardubic. Po krásné kombinaci se ke střele z levého kruhu dostal ROBERT ŘÍČKA a jeho tvrdá střela zapadla až za Furcha – 4:0! Asistence: David Cienciala, Jan Košťálek.
    39:44 Robert ŘÍČKA - 3:0
     
    39:44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přeci jen je tu pro domácí uklidňující třetí branka a fanoušci Pardubic jsou opět ve varu. Akce Dynama po úniku Camary pokračovala. Třetí hřebíček do rakve hostům nadělil ROBERT ŘÍČKA, pro něhož je to také premiérová branka v dresu Pardubic. Bývalý sparťanský forvard obdržel perfektní přihrávku do prostoru před brankou soupeře a lehce překonal Furcha – 3:0! Asistence: David Cienciala, Jan Kolář.
    26:45 Juraj MIKUŠ - 2:0
     
    26:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Máme tu další branku, enteria arena je ve varu! JURAJ MIKUŠ dostal ideální přihrávku mezi kruhy, stáhl si kotouč k sobě a vystřelil na lapačku Furcha, ten máchl naprázdno – 2:0! Asistence: Matěj Blümel, Jakub Nakládal.
    24:38 Marek HECL - 1:0
     
    24:38
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí otevírají skóre! Lang se ani nestihl zapojit do hry, hokejisté Pardubic pokračovali v tlaku, série přihrávek a odrazů vyústila v zakončení MARKA HECLA, kterému se povedlo procedit kotouč za Furcha – 1:0! Asistence: David Cienciala.
    Marken.cz

    Milan Šplíchal

    Branky a nahrávky: 25. Hecl (Cienciala), 27. Mikuš (Blümel, Nakládal), 40. Říčka (Cienciala, J. Kolář), 52. Říčka (Cienciala, Košťálek)


    HC Dynamo Pardubice: Frodl (Klouček) – Mikuš, Košťálek, Robertson, Nakládal (C), Vála, J. Kolář (A), Hrádek – R. Kousal, Paulovič, Camara – A. Musil, Poulíček (A), Blümel – Říčka, O. Roman, Cienciala – Hecl, Anděl, Rohlík.
    HC Škoda Plzeň: D. Furch (Pavlát) – Budík, Čerešňák (A), Graňák, Jiříček, V. Lang, J. Kindl (C), L. Kaňák – Bulíř, Mertl, Dzierkals – Blomstrand, Kodýtek (A), Schleiss – Suchý, P. Musil, Kuťák – Malát, Přikryl, Kantner.

    Diváci: 7280
    thejrc.org