Salzburg – Frisk Asker 1:0 (kon.) | Bolzano – Jastrzębie 3:1 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
Frisk Asker
Pátek 10.09.2021, 20:20 • Eisarena Salzburg • Hokejová Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany pro dnešek vše, děkuji moc na pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit. Hezký zbytek večera, na počtenou! (22:31:30)
     
    Je dobojováno! Domácí Salzburg poráží svého soupeře z Askeru nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. O jedinou branku tohoto utkání se postaral útočník Peter Schneider, jenž v přesilové hře odčaroval kouzlo brankáře Dahlberga. Oba týmy předvedly v utkání skvělý výkon, čisté konto zaznamenal gólman Wieser. Salzburg si připisuje do tabulky v základní skupině H cenné tři body, Frisk Asker musí bojovat dál.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    V posledních vteřinách hry mohl upravit konečné skóre útočník Järvinen, kterému ovšem přeskočil puk hokejku. Domácí to však nemusí mrzet.
     
    59:16
    Nicklas Dahlberg je na střídačce, Asker už tlačí svého soupeře v útočném pásmu! Wukovits ovšem obětavě padl do střely jednoho z protihráčů.
     
    58:31
    Rozhodčí přerušují hru, jelikož hosté se dopustili ofsajdu. V témže čase si trenéři Askeru vzali oddechový čas. Dahlberg zřejmě zamíří na střídačku.
     
    58:27
    Asker se snaží o vyrovnání, ale obrana Salzburgu předvádí v tomto utkání opravdu skvělý výkon podpořený brankářem Wieserem. Hra pokračuje dál.
     
    57:48
    Domácí Salzburg znovu ohrozil brankáře Dahlberga, který musel předvést další úspěšný zákrok. Za malou chvíli bude hra pokračovat po jeho pravici.
     
    57:04
    Kilian Zündel si počkal na vhodný okamžik a tvrdou střelou odpálil kotouč podél mantinelu do středního pásma. Asker má na vyrovnání už jen necelé tři minuty.
     
    56:18
    Eskil Wold nabral slušnou rychlost ve středním pásmu a nahodil kotouč do rohu kluziště. U puku byli ovšem dříve domácí hokejisté, kteří uklidňují hru.
     
    55:28
    Jacob Lagace si přehodil kotouč na bekhend a nahodil ho na brankáře Wiesera. Před brankou byl ještě Gustafsson, ale domácí gólman lapačkou zasáhl.
     
    55:01
    Máme tu posledních pět minut do konce třetího dějství, čas na vyrovnání se Askeru krátí. Thomas Raffl se probojoval do útočného pásma, ale sudí píská ofsajd.
     
    54:21
    Vhazování v útočném pásmu domácích zvládli lépe hokejisté Askeru. Hra se vzápětí přesunula na druhou stranu, nepřesně však přihrával obránce Nevalainen.
     
    54:08
    Järvinen kličkoval s kotoučem v útočném pásmu a naservíroval ho do dobré střelecké pozice Rafflovi. Střela druhého jmenovaného skončila v ochranné síti.
     
    53:42
    Borzecki se vydal napadat rozehrávku hostujícího týmu do hloubi útočného pásma a vyplatilo se. Asker se následně osvobodil jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    52:35
    Pallestrang vypálil od modré čáry, Dahlberg ovšem vyjel ze svého pracoviště a lapačkou zastavil střelu domácího obránce. Hra pokračuje dál.
     
    52:19
    Hned trojice hráčů Askeru se natlačila do útočného pásma, přičemž v vzápětí přišla nebezpečná rána z levého kruhu. Wieser znovu pozorný.
     
    51:39
    Domácí hokejisté se usadili v útočném pásmu, hostující obránci však odvedli dobrou práci a odpálili kotouč do bezpečí. Dahlberg nemusel zasahovat.
     
    50:45
    Endre Medby se tlačil do zakončení přes bránícího protihráče, ale obránce domácích ho nepustil ke střele. O kotouč nyní hráči svádí souboj v rohu kluziště.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 48. Schneider (Wukovits, Raffl)


    EC Red Bull Salzburg: Wieser (Bugl) – Brennan, Lo Verde, Kanzig, Zündel, Schreier, Pallestrang, Stapelfeldt – Wukovits, Nissner, Schneider – T. Raffl, Järvinen, Loney – M. Huber, Leonhardt, Hochkofler – P. Huber, Predan, Borzecki – Harnisch.
    Frisk Asker: Dahlberg (Vestavik) – Bovim, Andresen, Nevalainen, Bolling Vaaler, Kasastul, Kuronen – Christiansen, Froshaug, Bjorndal – Medby, Bastiansen, Granholm – Wold, Gustafsson, Lagace – Fogstad Vold, Geheb, Dokken.

    Rozhodčí: Smetana, Nikolić – Riecken, Nothegger
    bahis siteleri