Salzburg – Frisk Asker 1:0 (kon.) | Bolzano – Jastrzębie 3:1 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
Frisk Asker
Pátek 10.09.2021, 20:20 • Eisarena Salzburg • Hokejová Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    V posledních vteřinách hry mohl upravit konečné skóre útočník Järvinen, kterému ovšem přeskočil puk hokejku. Domácí to však nemusí mrzet.
     
    59:16
    Nicklas Dahlberg je na střídačce, Asker už tlačí svého soupeře v útočném pásmu! Wukovits ovšem obětavě padl do střely jednoho z protihráčů.
     
    58:31
    Rozhodčí přerušují hru, jelikož hosté se dopustili ofsajdu. V témže čase si trenéři Askeru vzali oddechový čas. Dahlberg zřejmě zamíří na střídačku.
     
    55:28
    Jacob Lagace si přehodil kotouč na bekhend a nahodil ho na brankáře Wiesera. Před brankou byl ještě Gustafsson, ale domácí gólman lapačkou zasáhl.
     
    48:57
    Domácí hokejisté mohli být rázem ještě šťastnější! Ty Loney se prosmýkl po levé straně kluziště, ale svou střelou mířil jen do zadního mantinelu.
    47:19 SCHNEIDER - 1:0
     
    47:19
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se zabydleli v útočném pásmu a doslova uvařili hostující čtveřici v obranné třetině! Wukovits nahrál křižnou přihrávkou na připraveného PETERA SCHNEIDERA, jenž ze své oblíbené pozice nekompromisní ranou prostřelil Dahlberga. Asistence: Ali Wukovits, Thomas Raffl.
     
    46:29
    Uběhlo jen pár vteřin a nyní se už bude vylučovat. Magnus Geheb (FRK) putuje na trestnou lavici za sekání. Salzburg bude hrát po krátké přestávce přesilovku.
     
    41:49
    Salzburg na úvod třetí třetiny zatlačil svého soka a výsledkem je další šance! Benjamin Nissner obtočil branku a svým pokusem nastřelil tyčku.
     
    39:55
    Peter Hochkofler si najel po pravé straně útočného pásma do dobré šance, ale svým bekhendovým pokusem nevyzrál na brankáře Nicklase Dahlberga.
     
    38:09
    Po delší odmlce zahrozili i hosté! Mats Froshaug dorážel opuštěný kotouč u levé tyčky, ale Wieser i v leže za pomoci svých obránců celou situaci ustál.
     
    36:48
    Šancí není málo, naopak jich stále přibývá! Leonhardt nakopl své motory, přebruslil obránce hostí a v přečíslení hledal Hochkoflera. Kotouč byl nakonec sražený jedním z hráčů Askeru do rohu kluziště.
     
    34:19
    Asker přišel o kotouč a svůj atak na Dahlbergovu branku rozjeli domácí. Ty Loney čekal v dobré pozici na kotouč, ale přihrávka byla nepřesná.
     
    31:18
    Jan-Mikael Järvinen měl velkou šanci, když obešel posledního obránce hostů, ale svým nadějným pokusem nepřekonal betony brankáře Dahlberga.
     
    28:39
    Domácí byli velmi blízko prvnímu vstřelenému gólu! Peter Schneider vypálil z levé strany, ale jeho střela neměla gólový efekt. Skóre stále zůstává neměnné.
     
    21:37
    Dobrá možnost domácího celku! Schneider si udělal prostor v mezikruží, ale svou rychlou ranou nepřekonal pozorného Dahlberga. Skóre zůstává neměnné.
     
    18:39
    Sympatická akce v podání domácích! Schneider svým dobrým pohybem uvolnil na modré čáře Schreiera, jehož ránu zkrotil Dahlberg svou lapačkou.
     
    15:08
    Velká šance Salzburgu! Ali Wukovits střílel z pravého kruhu, ale svou tvrdou ranou nastřelil jen připraveného brankáře Dahlberga. Ten znovu podržel svůj tým!
     
    14:15
    Za malou chvíli si vyzkouší svou první přesilovou hru v tomto utkání domácí. Eskil Wold (FRK) putuje na trestnou lavici za podrážení a oslabuje svůj tým.
     
    12:11
    Asker v další skvělé šanci! Christiansen se ocitl sám před brankářem Wieserem, kterého chtěl překonat bekhendovou střelou, leč neúspěšně.
     
    08:40
    Zajímavý pokus Petera Schneidera! Bývalý brněnský útočník zkusil kličku na levé straně kluziště, ale jeho práci domácí hráči nedokonali. Skóre se nemění.
     
    03:51
    Hosté měli dobrou možnost na vyrovnání! Před brankou číhal připravený Froshaug, ale jeho dorážka nebyla přesná. Wieser nemusel zasahovat.
     
    03:26
    Máme tu první vyloučení zápasu. Ty Loney (SLZ) si jede odpykat dvouminutový trest za podrážení. Asker bude hrát první přesilovou hru.
     
    02:24
    Velká šance domácích! Aljaz Predan byl osamocen na pravém kruhu, vzápětí se rozhodl přihrát, ale hostující obránci kotouč zablokovali.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 48. Schneider (Wukovits, Raffl)


    EC Red Bull Salzburg: Wieser (Bugl) – Brennan, Lo Verde, Kanzig, Zündel, Schreier, Pallestrang, Stapelfeldt – Wukovits, Nissner, Schneider – T. Raffl, Järvinen, Loney – M. Huber, Leonhardt, Hochkofler – P. Huber, Predan, Borzecki – Harnisch.
    Frisk Asker: Dahlberg (Vestavik) – Bovim, Andresen, Nevalainen, Bolling Vaaler, Kasastul, Kuronen – Christiansen, Froshaug, Bjorndal – Medby, Bastiansen, Granholm – Wold, Gustafsson, Lagace – Fogstad Vold, Geheb, Dokken.

    Rozhodčí: Smetana, Nikolić – Riecken, Nothegger
    bahis siteleri