Rungsted Seier Capital – Doněck 4:3 (po pr.) | Rouen – EC-KAC 0:4 (kon.)
po prodl.
Rungsted Seier Capital
4:3 (1:0, 1:1, 1:2 - 1:0)
HC Donbass Doněck
Sobota 11.09.2021, 19:30 • Bitcoin arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina G
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:29 GUSTAFSSON - 4:3
     
    60:29
    Rungsted právě vstřelil branku!
    Prodloužení ale nemělo dlouhého trvání a po 29 vteřinách ho ukončuje radostně Rungsted! Morten Jensen si udělal prostor na levém kruhu a pravděpodobně chtěl vystřelit. Kotouč ale netrefil ideálně a ten se tak jen projel po ledě před brankovištěm. Tam ho ale v souboji clonících hráčů zachytil rychleji HAMPUS GUSTAFSSON, otočil se a přesně trefil růžek zadní tyčky, přičemž nedal Vorisovi sebemenší šanci! Asistence: Morten Jensen.
    46:14 ŽULDIKOV - 3:3
     
    46:14
    Doněck právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno! NIKITA ŽULDIKOV se do toho na vrcholku pravého kruhu opřel tak silně, že puk zaletěl naprosto čistě a bez problémů za zadní tyč Grubekovy klece! Asistence: Andrei Sigarev.
    44:09 PERESUNKO - 3:2
     
    44:09
    Doněck právě vstřelil branku!
    A to jim nakonec přináší ovoce a druhé snížení! Feliks Morozov se v útočném rohu šikovnou obrátkou zbavil protihráče, počkal si a následně mezi kruhy našel najíždějícího OLEKSANDRA PERESUNKA, kterému sice střela nesedla, ale i tak zaletěla do rohu pravé tyče! Grubak měl až moc velkou clonu na to aby viděl letící puk. Asistence: Feliks Morozov a Andrei Biriukov.
    41:06 DALY - 3:1
     
    41:06
    Rungsted právě vstřelil branku!
    Nyní ale hostující obrana opět trestuhodně zaspala a TIM DALY trestá! Všech pět hráčů Doněcku se nahrnulo na levou stranu brankoviště a nechali tak na té pravé nehlídaného Dalyho, který dostal přihrávku a Voris jen promáchl. Asistence: Nikolaj Rosenthal a Hampus Gustafsson.
    33:09 MEDVEDĚV - 2:1
     
    33:09
    Doněck právě vstřelil branku!
    A využitou přesilovku si zapíše i Doněck! Vitalli Lialka si najel s pukem až do středu pravého kruhu, následně vystřelil k bližší tyč a kotouč se odrazil od PAVELA MEDVEDĚVA, který u ní stál! Asistence: Vitalli Lialka
    29:17 PISON - 2:0
     
    29:17
    Rungsted právě vstřelil branku!
    Nyní už však kapituluje a Rungsted vede 2:0! ANDRÉ PISON dostal mezi kruhy přihrávku pod holí jednoho z obránců a přesně vypálil na levou stranku Makarovovy klece, kterou gólman nestihl zabetonovat! Asistence: Rasmus Andersson a Morten Jensen.
    00:55 BJERRUM - 1:0
     
    00:55
    Rungsted právě vstřelil branku!
    No ale už se jim to povedlo a je to 1:0! Obránci Doněcku trestuhodně zaspali a nepohlídali si před brankou stojícího FREDERICKA BJERRUMA, který dostal přihrávku zpoza branky na volej! Asistence: Nikolaj Rosenthal a Joachim Holten Moller

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 1. Bjerrum (Rosenthal, Moller), 30. Pison (Andersson, Jensen), 42. Daly (Rosenthal, Gustafsson), 61. Gustafsson (Jensen) – 34. Medveděv (Lialka), 45. Peresunko (Morozov, Biriukov), 47. Žuldikov (Sigarev)


    Rungsted Seier Capital: Grubak (Larsen) – Bergholt, Daly, Jensen, Rondbjerg, Moller, Gammelgaard, Back – Bjerrum, Gustafsson, Rosenthal – Pison, Olsson, Andersson – Madsen, Green, Hansen – Sorensen
    HC Donbass Doněck: Makarov (33. Voris, Diachenko) – Nogačev, Želdakov, Smereck, Žuldikov, Pangelov-Juldašev, Sakalouski, Andreikiv – Lialka, Danylenko, Medveděv – Sislannikovs, Biriukov, Sigarev – Stsefanovič, Butsenko, Korenčuk – Peresunko, Zakharov, Morozov

    Rozhodčí: Toppel, Frandsen – Andersen, Haurum
    bahis siteleri