Rungsted Seier Capital – Doněck 4:3 (po pr.) | Rouen – EC-KAC 0:4 (kon.)
konec
Les Dragons de Rouen
0:4 (0:1, 0:0, 0:3)
KAC Klagenfurt
Sobota 11.09.2021, 19:30 • Patinoire Nathalie Péchalat, Rouen • Hokejová Liga mistrů • Skupina G
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany pro dnešek vše, děkuji všem za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit. Hezký zbytek večera! (21:47:40)
     
    Máme dobojováno! V prvních dvou třetinách jsme viděli pouze jednu branku, ve třetím dějství padly hned tři góly! Na rozdíl dvou branek nejprve upravil Matthew Fraser, na kterého ještě navázal Rok Tičar. Byť se domácí hokejisté snažili vrátit se zpět do zápasu, trápila je častá vyloučení, která hosté potrestali. Gólovou listinu střelců uzavřel ve čtyřiapadesáté minutě svým druhým gólem v utkání Matthew Fraser. Rouen zůstává v tabulce skupiny G s jedním bodem, Klagenfurt si připisuje první vítězství v aktuálním ročníku Ligy mistrů v řádné hrací době.
     
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Ještě jedna šance v tomto utkání, o vítězi je již rozhodnuto. Johannes Bischofberger si najížděl do nadějné pozice v přečíslení, ovšem přihrávka byla zablokovaná.
     
    58:39
    Domácí vyhráli vhazování po pravici Dahma a Gilbert se opřel do střely od modré čáry! Dahm si našel dobrý výhled a proti jeho ráně vytasil svoji lapačku.
     
    58:19
    Probíjí poslední dvě minuty třetí třetiny! Kelsey Tessier se natlačil až před Dahma, ale vzápětí jeho branka byla vychýlena ze svého postavení. Hra je přerušena.
     
    57:51
    Chakiachvili zavezl puk do útočného pásma a vzápětí si sjížděl až před branku. Hostující čtveřice s vypětím všech sil dostala kotouč do středního pásma.
     
    57:21
    David Gilbert držel puk na své hokejce a donutil svého soupeře k nedovolenému zákroku. Obránce Martin Shumnig (KLG) se provinil hákováním.
     
    56:51
    Brankář Sebastian Dahm vyjel ze svého pracoviště, aby pomohl svým obráncům, ale i přesto se ke kotouči dostali domácí. Sudí však píská ofsajd.
     
    55:12
    Hosté mohli vsítit pátý zásah! Haudum servíroval kotouč před branku Ganahlovi, který ovšem netrefil puk ideálně a Pintarič mohl v klidu zasáhnout.
     
    53:30
    Uběhlo ovšem jen pár vteřin a síly na ledě se vyrovnají. Útočník Manuel Geier (KLG) míří na trestnou lavici za hákování. Oba týmy hrají ve čtyřech hráčích.
     
    53:23
    Navíc v témže čase domácí půjdou znovu do oslabení! Dalším vyloučeným hráčem je útočník Joel Caron (REN), který vyfasoval menší trest za hákování.
    53:23 FRASER - 0:4
     
    53:23
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Hosté už vedou o čtyři branky a kráčí za vítězstvím! MATTHEW FRASER obdržel přihrávku do dobré pozice a přesnou střelou do horního růžku nedal Pintaričovi šanci zasáhnout. Asistence: Thomas Koch.
     
    52:47
    Sotva se domácí hráči ubránili, za chvíli budou čelit další přesilové hře Klagenfurtu. Na trestnou lavici míří tentokrát Loic Lampérier (REN) za podrážení.
     
    51:39
    Lukas Haudum kombinoval na modré čáře s Unterwegerem, ovšem hosté se k další střele nedostali. Rouen se zatím brání dobře a odolává soupeřovu tlaku.
     
    50:58
    Hosté se okamžitě zabydleli v útočném pásmu, ale Pintarič se svými obránci odolal. Rouen se vzápětí osvobozuje výhozem puku do středního pásma.
     
    50:26
    Dalším hříšníkem na straně domácích je tentokrát útočník Dylan Yeo (REN), jenž vyfasoval od sudích menší trest za krosček. Hosté hrají další početní výhodu.
     
    50:16
    Domácí hokejisté své oslabení přečkali, ale Klagenfurt se i nadále drží v útočném pásmu. Navíc se bude opět vylučovat z domácích řad Rouenu.
     
    49:15
    Další dobrý pokus ze strany hostí! Thomas Hundertpfund vystřelil z dobré pozice na pravém kruhu, ale jeho rána skončila na zadním mantinelu.
     
    48:39
    Hosté jsou i nadále ve velkém tlaku, ale domácí obrana v čele s gólmanem Pinturičem zatím odolává. Trest Bedina se překlopil do své druhé poloviny.
     
    48:01
    Velká příležitost domácích v početní výhodě! Phillip Bruggisser vystřelil z mezikruží, ale jeho rána nebyla přesná. Rouen i nadále prohrává o tři branky.
     
    47:25
    Klagenfurt se usadil ve svém útočném pásmu a brankář Pintarič musel být opět v pozoru. Thomas Koch kombinoval se svými spoluhráči na modré čáře.
     
    47:13
    Bude se znovu vylučovat, a to z domácích řad Rouenu. Na trestnou lavici si jede odpočinout Joris Bedin (REN), který vyfasoval menší trest za podrážení.
    45:50 TIČAR - 0:3
     
    45:50
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Nyní už to hostům vyšlo. Ganahlovu střelu Pintarič zastavil, ale na dorážku ROKA TIČARA už nedosáhl! Klagenfurt odskakuje svému soupeři do tříbrankového trháku. Asistence: Manuel Ganahl, Nicholas Petersen.
     
    45:38
    Nicholas Petersen čekal na přihrávku od svého spoluhráče ihned po vhazování, ale hosté se k dalšímu ataku již nedostali. Hra pokračuje dál.
     
    44:28
    Rozhodčí celou situaci přezkoumali a gól neplatí! Klagenfurt i nadále vede o dvě branky, když se na začátku třetí třetiny prosadil útočník Fraser.
     
    44:28
    Rouen se usadil v útočném pásmu a vstřelil gól! Rozhodčí se ovšem ještě radí, zda se jednalo o regulérní branku. Na konečný verdikt si musíme počkat.
     
    43:42
    Manuel Geier pomohl svým obráncům s rozehrávkou a hosté se na chvíli podívali před brankáře Pintariče. Hra se přelévá ze strany na stranu.
     
    43:23
    Gueurif se natlačil z pozice obránce až před branku Dahma, ale přihrávku od svého spoluhráče nedokázal usměrnit za záda dánského brankáře.
     
    42:12
    Hosté jsou i nadále při chuti a snaží se přidat další vstřelený zásah. V útočném pásmu byl hodně aktivní útočník Ganahl, který ovšem Pintariče nepřekonal.
    41:22 FRASER - 0:2
     
    41:22
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Pozor, Klagenfurt jde do dvoubrankového vedení! MATTHEW FRASER se prezentoval nádhernou individuální akcí, když se nejprve zbavil dotírajícího obránce a vzápětí přehodil brankáře Pintariče. Bez asistence.
     
    40:32
    Florian Chakiachvili si najížděl do prostoru na levé straně, ale přihrávka k němu nakonec nedoputovala. Hosté dostávají hru do středního pásma.
     
    40:02
    Andrew Johnston byl úspěšnější na vhazování ve středovém kruhu, ale domácí hokejisté se musí vracet pro kotouč až do svého obranného pásma.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Pětice hráčů na každé straně již krouží po ledové ploše, vše je připraveno na start třetí třetiny!
     
    Další třetina začne přibližně v 21.05 hodin.
     
    Druhá třetina je úspěšně za námi! Oba celky si vypracovaly v útočném pásmu velké šance, ale oba brankáři předvádí skvělý výkon. Rouen i díky Pintaričovi prohrává o jediný gól, na druhé straně drží svůj tým ve vedení spolehlivý Sebastian Dahm. Uhájí Klagenfurt ve třetí části své hubené vedení?
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:35
    Hosté mohli v poslední minutě druhé třetiny skórovat! Manuel Ganahl obdržel přesnou přihrávku před branku, ale v rychlé jízdě trefil jen Pintariče.
     
    39:12
    Lukas Haudum navrhnul kotouč z pravé strany do brankoviště, ale Pintarič si puk pohlídal. Domácí hokejisté vzápětí dostávají hru do neutrální zóny.
     
    38:21
    Phillip Bruggisser vystřelil prudce od modré čáry, ale Pintarič si našel dobrý výhled a střelu pohodlně schoval do své výstroje. Hra je na chvíli znovu přerušena.
     
    37:15
    Rolands Vigners chtěl rychle přejít útočnou modrou čáru, ale poslední obránce hostí odvedl dobrou práci, když čistě zahrál tělem domácího útočníka.
     
    36:52
    Dylan Yeo se tlačil do zakončení přes obránce, ovšem brankář Dahm byl dobře připravený a nepřipustil případné komplikace. Hra pokračuje dál.
     
    36:08
    Hosté se i nadále tlačí dopředu a Rouen se zatím jen brání. Unterweger byl aktivní před brankou domácích, ale brankář Pintarič za pomoci obránců situaci ustál.
     
    35:18
    Zajímavé přečíslení na druhém konci kluziště! Nicholas Petersen si vyjel do dobré pozice na střed, ale svou střelou těsně minul levou tyčku.
     
    34:58
    Nesa znovu v akci, když kombinoval se svými spoluhráči na pravé straně kluziště. Domácí hokejisté se k dalšímu ohrožení hostující branky už nedostali.
     
    34:39
    Domácí hokejisté podnikají další útočný výpad na branku Klagenfurtu. Vincent Nesa vystřelil z úhlu, což si brankář Dahm bez obtíží pohlídal.
     
    34:14
    Domácí měli velkou šanci na vyrovnání! Přečíslení zakončoval z výtečné pozice obránce Chakiachvili, ale jeho tvrdá bomba šla těsně mimo branku.
     
    33:40
    Bischofberger udržel puk na své hokejce a hosté na chvíli ještě ohrozili brankáře Pintariče. Domácí hokejisté celou situaci ustáli a puk je ve středním pásmu.
     
    32:37
    Manuel Ganahl poslal přesnou přihrávku přes útočné pásmo na svého spoluhráče, jehož rána ovšem nebyla gólová. Rouen se vzápětí osvobozuje.
     
    31:57
    Rouen se prudkým vyhozením kotouče osvobodil. Brankář Sebastian Dahm vyjel ze svého pracoviště, aby pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    31:34
    Nicholas Petersen kličkoval s kotoučem v rohu kluziště a Tičar vzápětí donutil brankáře Pintariče přikrýt kotouč pod lapačku. Za okamžik se bude vhazovat.
     
    31:01
    Hosté se usadili v útočném pásmu a brankář Pintarič musel řešit dvě velmi nebezpečné střely hostí! V obou dvou případech domácí brankář zasáhl.
     
    30:24
    První přesilovou hru v tomto utkání si vyzkouší také hráči Klagenfurtu. Útočník Joel Caron (REN) putuje na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    30:14
    Matthew Fraser a jeho spoluhráči z jedné formace chtěli pokračovat v útočném snažení, ale rozhodčí přerušuje hru. Bude se vhazovat po pravici Pintariče.
     
    29:41
    Pozor také na druhé straně! Kelsey Tessier vyslal nebezpečnou střelu z mezikruží, ale jeho rána neměla gólové parametry. Škoda pro domácí.
     
    29:00
    Unterweger společně se svými spoluhráči dostali kotouč do brankoviště Pintariče, který i s velkým štěstím celou situaci ustál. Hra pokračuje dál.
     
    28:21
    Další velká šance Klagenfurtu! Manuel Geier dorážel kotouč u levé tyčky, ale Pintarič byl pozorný a pohotově zasáhl. Skóre utkání zůstává neměnné.
     
    27:44
    Manuel Ganahl se zorientoval na útočné modré čáře a ještě na chvíli udržel hru v obranném pásmu domácích. Přihrávka na Tičara byla ovšem nepřesná.
     
    26:54
    Matthew Fraser nahodil kotouč ze středního pásma až za branku Pintariče, kde ovšem byli úspěšnější domácí hokejisté, kteří obracejí hru na druhou stranu.
     
    26:31
    Florian Chakiachvili rozehrál další útočnou akci zpoza své branky. V útočném pásmu byl dobře najetý Lampérier, kterého hostující obránci odzbrojili.
     
    26:21
    Kelsey Tessier byl hodně aktivní před brankou hostí, která nakonec skončila posunutá. Rozhodčí přerušuje hru, po krátké pauze se bude opět vhazovat.
     
    25:57
    Lampérier kličkoval s kotoučem na hokejce, ale obránce Schumnig odvedl dobrou práci u mantinelu, když nedovolil domácímu útočníkovi zakončit.
     
    25:15
    Domácí hokejisté byli v uplynulých vteřinách usazeni v útočném pásmu a kombinovali. Anthony Guttig posílal puk před branku, kde ovšem byli obránci hostí.
     
    24:08
    David Gilbert udělal oblouk ve středním pásmu a hledal Lampériera v dobré pozici. Druhý jmenovaný už však prudkou přihrávku od svého spoluhráče nezachytil.
     
    23:11
    Další velká příležitost Klagenfurtu. Rok Tičar si tentokrát vybruslil do přečíslení dvou proti jednomu, ale neposedný kotouč nezpracoval.
     
    22:24
    Velká šance hostí! Manuel Ganahl poslal přihrávku do strany Roku Tičarovi a jeho nepříjemnou ránu musel zneškodnit brankář Pintarič svými betony.
     
    21:25
    Lukas Haudum chtěl v dobré pozici poslat přihrávku svému spoluhráči na levý kruh, ale domácí obránci odpálili kotouč pro svůj tým do bezpečí.
     
    20:41
    Až nyní se to hostujícím hráčům povedlo. Obránci Rouenu však dobře zpracovali v osobních soubojích u mantinelu a kotouč končí ve středním pásmu.
     
    20:08
    Vhazování ve středovém kruhu vyhráli hostující hokejisté zásluhou Hundertpfunda. Klagenfurt se ovšem do útočného pásma neprobojoval.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči jsou zpátky ze svých kabin na ledové ploše, druhá třetina začíná.
     
    Další třetina začne přibližně v 20.15 hodin.
     
    První třetina je minulostí! Oba týmy si připravily v útočném pásmu zajímavé šance a spokojenější do kabin odcházejí po úvodní dvacetiminutovce hosté. Klagenfurt se ve třinácté minutě utkání ujal zásluhou Lukase Hauduma vedení a do druhé třetiny si nese jednobrankový náskok.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:34
    Další dobrá šance hostů! Strong vystřelil z pravé strany a kotouč dorážel Hundertpfund. Pintarič zastavil puk ve vzduchu a poslal ho do bezpečí.
     
    18:34
    Dylan Yeo musel rychle spěchat do obranného pásma, ale Klagenfurt se i přesto ještě na chvíli udržel před brankářem Pintaričem. Skóre se ovšem nemění.
     
    17:57
    Manuel Geier poslal kotouč podél mantinelu do útočného pásma, ale hosté se s kotoučem na hokejkách před gólmanem Pintaričem dlouho neohřáli.
     
    17:48
    Brankář domácích je v první třetině ve velké permanenci. Jeden z hostujících obránců na něj poslal kotouč od modré čáry, Pintarič znovu zasáhl.
     
    17:24
    Haudum byl velmi aktivní, když zakončoval rychlý protiútok svého týmu z bezprostřední blízkosti! Pintarič vytasil svoje betony a ránu zneškodnil.
     
    16:27
    Petersen vystihl nepřesnou rozehrávku domácích, ale Klagenfurt zaváhání domácí obrany nepotrestal. Napodruhé se už Rouen dostává do středního pásma.
     
    15:41
    David Gilbert ustál souboj u mantinelu v obranném pásmu a jeho zásluhou se domácí hokejisté alespoň na chvíli dostali do neutrální zóny.
     
    15:18
    Hosté se snažili rychle projít do útočného pásma středem kluziště, ale rozhodčí píská zakázané uvolnění Klagenfurtu. Hra se vrátí zpět před brankáře Dahma.
     
    14:50
    Thomas Vallant nahodil puk na branku domácích, kde ještě byl zaparkovaný útočník Manuel Geier. Druhý jmenovaný zakončil nepřesně, Pintarič v klidu zasáhl.
     
    13:47
    Rouen se snaží okamžitě odpovědět, ale obrana Klagenfurtu zatím předvádí skvělý výkon. Brankář Sebastian Dahm nemusel zasahovat, hra pokračuje dál.
    12:37 HAUDUM - 0:1
     
    12:37
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Klagenfurt ustál své oslabení a v jedenácté minutě utkání jde do vedení! Bruggisser se dobře zorientoval na pravé straně, když poslal přesnou přihrávku na LUKASE HAUDUMA, který rovnou z trestné lavici dorazil kotouč do sítě. Asistence: Phillip Bruggisser.
     
    10:24
    Hosté se na úvod svého oslabení brání výborně. Manuel Geier ještě napadal rozehrávku domácího týmu a ušetřil cenné vteřinky z oslabení.
     
    09:51
    Bude se podruhé v utkání vylučovat. Útočník Lukas Haudum (KLG) usedá na trestnou lavici za hákování a oslabuje svůj celek na dvě minuty.
     
    09:40
    Další nebezpečný pokus z domácí strany! Théo Gueurif se probojoval do útočného pásma po levé straně, ale jeho pokus zastavil brankář Dahm.
     
    09:22
    Chakiachvili přihrál ve středním pásmu svým spoluhráčům a před brankou nebezpečně dorážel Tomasino! Druhý jmenovaný nastřelil jen Dahma.
     
    08:43
    Johannes Bischofberger zasekl hru v útočném pásmu a počkal na své spoluhráče. Kombinace hostujícího celku ale k ohrožení Pintaričovy branky nevedla.
     
    07:44
    Hosté se snaží útočit po levé straně kluziště, ale domácí hokejisté v čele s Pintaričem zatím předvádí zodpovědný výkon v obraně. Hra má velký spád.
     
    07:11
    Bruggisser přišpendlil na mantinel jednoho z protihráčů a díky tomu se jeho tým vymanil ze sevření. Rozhodčí ovšem vzápětí píská zakázané uvolnění.
     
    06:34
    Další úspěšný zákrok si připsal na své konto brankář Dahm. Jeden z domácích hráčů na něj vyslal prudkou střelu, ale dánský muž s maskou zasáhl.
     
    06:08
    Clemens Unterweger rozehrál puk ze svého obranného pásma a domácí hokejisté se dostali do dalšího ataku. Obrana Klagenfurtu celou situaci ustála.
     
    05:31
    Mark Flood posouval kotouč na svého spoluhráče, ale obrana Klagenfurtu zasáhla na poslední chvíli. Hra se vzápětí obrátila do středního pásma.
     
    04:15
    Klagenfurt už hraje v plném počtu hráčů na ledové ploše. Mezitím Haudum vystřelil z nebezpečného prostoru před brankou, ale Pintarič byl pozorný.
     
    03:31
    Další pokus domácího týmu! Chakiachvili nahodil kotouč od modré čáry, ale Dahm si našel dobrý výhled a i přes provoz před jeho brankovištěm pohotově zasáhl.
     
    02:37
    Lampérier udržel kotouč na své hokejce a puk se vzápětí dostal až na levý kruh ke Guttigovi, jehož prudká rána skončila zablokovaná. Hra pokračuje dál.
     
    01:43
    Rouen se okamžitě usadil v útočném pásmu a brankář Dahm musel být ve střehu. Po krátkém tlaku se ke kotouči dostal Hundertpfund, který vyhazuje puk ven.
     
    01:10
    Uběhla pouze minuta o pár vteřin a máme tu první vyloučení tohoto zápasu. Lukas Haudum (KLG) vyfasoval od rozhodčích dvouminutový trest za hákování.
     
    00:28
    Po přerušení hry následovalo vhazování po pravici brankáře Pintariče. Hosté byli na buly úspěšnější, ale domácího gólmana v jeho pracovišti neohrozili.
     
    00:09
    Úvodní vhazování ve středovém kruhu vyhrál domácí útočník Andrew Johnston a Rousen se jeho zásluhou dostal na krátkou chvíli do útočného pásma.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Vše je připraveno na úvodní vhazování, utkání může odstartovat!
     
    Hráči jsou seřazeni na modrých čarách, nyní nejprve zazní oficiální hymna hokejové Ligy mistrů a vzápětí budou tradičně následovat státní hymny obou zemí.
     
    Ještě jednou přeji krásný hokejový večer! Utkání Ligy mistrů, v němž se vzájemně střenou Rouen s Klagenfurtem, startuje již za necelých dvacet minut. Mezitím si můžete níže prohlédnout sestavy obou celků.
     
    Úvodní sestavy:

    Les Dragons de Rouen: Pintarič (Duquenne) – Chakiachvili, Flood, Yeo, Dorion, Salve, Leborgne – Gilbert, Johnston, Caron – Lampérier, Guttig, Vigners – Bedin, Tessier, Nesa – Gueurif, Reynaud, Tomasino.

    KAC Klagenfurt: Dahm (J. Holzer) – Strong, Schumnig, C. Unterweger, Bruggisser, Steffler, Vallant, Tialler – Bischofberger, Hundertpfund, Sticha – Fraser, Koch, Haudum – Ganahl, Tičar, Petersen – S. Geier, Obersteiner, M. Geier – Witting.

    Rozhodčí: Barcelo, Furet – Constantineau, Zede.
     
    Krásný sobotní večer u sledování hokejové Ligy mistrů! Nabitý program CHL pokračuje dalšími zápasy a v akci se vzájemně střetnou i Rouen s Klagenfurtem. Úvodní vhazování duelu je naplánováno v 19.30 hodin, přeji příjemnou zábavu.
     
    Rouen začal svoji cestu v aktuálním ročníku Ligy mistrů na kluzištích soupeřů, odkud si přivezl na domácí led jeden bod. V úvodním duelu francouzský celek padl s Klagenfurtem 1:2 v prodloužení, kdy se jako jediný za Rouen prosadil člen elitního útoku Rolands Vigners. Ve druhém utkání hokejisté z Francie vedli již v první třetině, ale Doněck skóre zápasu otočil a uštědřil Rouenu těsnou porážku 1:2 v základní hrací době.
     
    Klagenfurt má za sebou úvodní dva domácí zápasy CHL a v každém dokázal bodovat. Na úvod nové sezony v Lize mistrů Rakušané porazili Rouen 2:1 v prodloužení, kdy se o vítěznou trefu postaral Nicholas Petersen. Klagenfurt odehrál svůj druhý domácí duel proti Rungstedu, proti kterému zvítězil v prodloužení, tentokrát 3:2. Dvě branky svého týmu obstaral výše zmíněný útočník Petersen, který je zároveň dosavadním nejlepším střelcem Klagenfurtu v rámci Ligy mistrů.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 13. Haudum (Bruggisser), 42. Fraser, 46. Tičar (Ganahl, Petersen), 54. Fraser (Koch)


    Les Dragons de Rouen: Pintarič (Duquenne) – Chakiachvili, Flood, Yeo, Dorion, Salve, Leborgne – Gilbert, Johnston, Caron – Lampérier, Guttig, Vigners – Bedin, Tessier, Nesa – Gueurif, Reynaud, Tomasino.
    KAC Klagenfurt: Dahm (J. Holzer) – Strong, Schumnig, C. Unterweger, Bruggisser, Steffler, Vallant, Tialler – Bischofberger, Hundertpfund, Sticha – Fraser, Koch, Haudum – Ganahl, Tičar, Petersen – S. Geier, Obersteiner, M. Geier – Witting.

    Rozhodčí: Barcelo, Furet – Constantineau, Zede
    bahis siteleri