Barys – Spartak Moskva 1:4 (kon.) | Ufa – Nižněkamsk 5:1 (kon.) | Omsk – Jokerit 2:3 (kon.)
Kunlun – Soči 3:2 (2:0 po s.n.)
konec
Barys Nur-Sultan
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Spartak Moskva
Sobota 11.09.2021, 13:00 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:36
    Teď to ovšem z domácí strany nebezpečné bylo! Michajlisova střela z levé strany se Krasikovovi jen překulila přes rameno a moc nechybělo k tomu, aby Alsing doklepl puk do sítě. Bránící hráč ale na poslední chvíli kotouč dokázal odpálit pryč.
    54:00 Emil PETTERSSON - 1:4
     
    54:00
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají svůj čtvrtý zásah a ještě více se přibližují zisku tří bodů. Širokov si během přečíslení dva na jednoho chtěl vyměnit kotouč s Lehteräm. Přihrávka druhého jmenovaného mu ovšem šla jen na brusle. To však Spartaku nemuselo vadit, kotouč se totiž odrazil na hůl z druhé vlny dojíždějícího EMILA PETTERSSONA a ten jej bez váhání přišpendlil pod horní tyčku. Asistence: Jori Lehterä, Sergej Širokov.
     
    48:35
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Curtis Valk – 2 min., hákování).
     
    41:48
    První vyloučení zápasu přichází až v úvodu třetí třetiny. Hostující obránce Jakub jeřábek byl vyloučen za podrážení.
    34:17 Andrej LOKTIONOV - 1:3
     
    34:17
    Spartak právě vstřelil branku!
    To se také děje a hostující tým vede opět o dva góly. Dmitrij Kugryšev přihrál na levý kruh ANDREJI LOKTIONOVI a ten dokázal puk prostřelit za přesouvajícího se Ortia. Asistence: Dmitrij Kugryšev, Alexander Chochlačov.
    32:35 Arkadij ŠESTAKOV - 1:2
     
    32:35
    Barys právě vstřelil branku!
    Rychlé snížení opravdu přichází! ARKADIJ ŠESTAKOV se vytočil kolem brány a z úhlu dokázal propasírovat puk k bližší tyči brány. Krasikov zde nemá úplně čisté svědomí. Asistence: Nikita Michajlis, Valerij Orechov.
    31:22 Alexandr CHOCHLAČOV - 0:2
     
    31:22
    Spartak právě vstřelil branku!
    Ovšem ani to nezabránilo tomu, aby se hosté prosadili podruhé. Moskvané do dostali do přečíslení dva na jednoho. ALEXANDER CHOCHLAČOV se rozhodl celou situaci zakončit sám a z pravého kruhu se trefil přesně k levé tyči. Asistence: Alexander Nikišin.
     
    22:00
    Chvíli po tom se po střele od modré čáry odrazil kotouč na pravý kruh k Michajlisovi. Ten jej ovšem bekhendem neposlal do prázdné brány, ale jen do blokujícího hráče.
    15:03 Alexandr NIKIŠIN - 0:1
     
    15:03
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hosté se po zakázaném soupeře prosazují a střílejí první gól zápasu. Dmitrij Višněvskij našel skvělou přihrávku z pravého kruhu ALEXANDRA NIKIŠINA a tomu stačilo pouze usměrnit puk do prázdné brány. Asistence: Dmitrij Višněvskij, Dmitrij Kugryšev.

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 33. Šestakov (Michajlis, Orechov) – 16. Nikišin (D. Višněvskij, Kugryšev), 32. Chochlačov (Nikišin), 35. Loktionov (Kugryšev, Chochlačov), 54. Pettersson (Lehterä, Širokov)


    Barys Nur-Sultan: Ortio (Bojarkin) – Šalapov, D. Dietz (C), Alsing, Martinsson, Samat Danijar, Orechov – Kunyk, Frattin, Thomas – Michajlis (A), Valk, Lilja – J. Berglund, Šestakov, Savickij – Petuchov, Gurkov, Musorov – Šaichmeddenov, Asetov (A).
    Spartak Moskva: Krasikov (Dansk) – Jeřábek, Heed, D. Višněvskij, Nikišin, Bryncev, Ručkin, Jevenko – Pettersson, Lehterä, Širokov (C) – Kugryšev, Loktionov, Chochlačov – Šaškov, Drozdov, Avcin – I. Baranov, Soloduchin (A), D. Kvartalnov – Ponomarjov.

    Rozhodčí: Gofman, Morozov – Zacharov, Sysujev

    Diváci: 3 307
    bahis siteleri