Barys – Spartak Moskva 1:4 (kon.) | Ufa – Nižněkamsk 5:1 (kon.) | Omsk – Jokerit 2:3 (kon.)
Kunlun – Soči 3:2 (2:0 po s.n.)
konec
Avangard Omsk
2:3 (1:1, 1:0, 0:2)
Jokerit Helsinky
Sobota 11.09.2021, 16:00 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:58 Veli-Matti SAVINAINEN - 2:3
     
    49:58
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Omsk si opět koledoval o inkasování a je to tady. Nepřehledná situace před Hrubcem, do které se dostal i VELI-MATTI SAVINAINEN, který si našel prostor k zakončení a posunul svůj tým k vítězství. Asistence: Philip Holm a John Norman.
    41:56 Markus HÄNNIKÄINEN - 2:2
     
    41:56
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tak to byl hezky provedený rychlý kontr. Turunen zavezl puk až za branku a předložil pěknou zpětnou přihrávku před branku, kde byl připraven k zakončení MARKUS HÄNNIKÄINEN. Asistence: Teemu Turunen a David Sklenička.
    24:51 Ville POKKA - 2:1
     
    24:51
    Avangard právě vstřelil branku!
    Trochu kuriózní branka. Jokerit vyhazoval puk podél mantinelu, kde si však sjel VILLE POKKA, který ihned vypálil na branku a puk brankáři propadl mezi rukou a tělem. Lindbäck se zrovna srovnával ve své brance, když se do ní vracel a nestihl včas reagovat na toto rychlé a nečekané zakončení. Bez asistence.
    06:01 Iiro PAKARINEN - 1:1
     
    06:01
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Omsk si koledoval o vyrovnání, neboť byl pasivní směrem dopředu. Lindbohm vyslal střelu od modré čáry, kterou před brankou Hrubce šikovně tečoval IIRO PAKARINEN. Asistence: Petteri Lindbohm a Veli-Matti Savinainen.
    04:06 Peter CEHLÁRIK - 1:0
     
    04:06
    Avangard právě vstřelil branku!
    Avangard bleskurychle využívá svou první přesilovku! Velmi rychle si dokázali rozebrat obranu soupeře a Tolčinskij už jen přihrával na pravou stranu, kde byl v dobré pozici osamocen PETER CEHLÁRIK, kterému stačilo dobře zamířit. Asistence: Sergej Tolčinskij.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 5. Cehlárik (Tolčinskij), 25. Pokka – 7. Pakarinen (Lindbohm, Savinainen), 42. Hännikäinen (Turunen, D. Sklenička), 50. Savinainen (P. Holm, Norman)


    Avangard Omsk: Š. Hrubec (Dianov, Vas. Děmčenko) – Čisťakov, Kaski, Pokka, Jemelin (C), K. Gotovec, M. Gončarov, Solovjov – Knight (A), Cehlárik, Jakupov – Prochorkin, Brjukvin, Tolčinskij – Ševčenko, N. Komarov, Paré – Dědunov, Kablukov (A), V. Žarkov.
    Jokerit Helsinky: Lindbäck (Juvonen) – P. Holm, Lindbohm (A), D. Sklenička, O. Leskinen, Kivistö, Friman – Junttila, Schroeder, O'Neill (A) – Norman, Savinainen, Pakarinen – Hännikäinen, Kossila, Turunen – M. Anttila (C), Joensuu, Björninen.

    Rozhodčí: M. Fraňo, J. Hribik – M. Stroganov, A. Černyšjov
    bahis siteleri