Empoli – Sampdoria 0:3 (kon.) | Venezia – Spezia 1:2 (kon.) | Lazio – Cagliari 2:2 (kon.)
Hellas Verona – AS Řím 3:2 (kon.) | Juventus – AC Milán 1:1 (kon.)
konec
S. S. Lazio
2:2 (1:0)
Cagliari Calcio
Neděle 19.09.2021, 18:00 • Stadio Olimpico, Řím • Italská Serie A • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (20:05:35)
     
    Statistiky:
    Střely na branku: 10 – 3
    Střely mimo: 8 – 4
    Držení míče: 64 % – 36 %
    Rohové kopy: 10 – 1
    Ofsajdy: 1 – 4
    Fauly: 3 – 11
    Žluté karty: 1 – 3
    Červené karty: 0 – 1.
     
    Walter Mazzarri začíná svou novou trenérskou štaci cennou remízou, která Cagliari přesto nepomohla ven ze sestupového pásma. Lazio je po čtyřech kolech na sedmi bodech a na sedmé pozici.
     
    Partie mezi Laziem a Cagliari se rozjížděla pomaleji. Aktivnější Lazio nebylo dlouho nebezpečné, dokud se těsně před přestávkou neprosadil Ciro Immobile. Jak skvěle pro Římany první půle skončila, tak druhá začala přímo hrůzostrašně. Už po dvaceti vteřinách Pepeho Reinu ukázkově přeloboval João Pedro. Z domácího pohledu bylo ještě hůře, neboť v 62. minutě skóroval i bývalý hráč Lazia, Keita Baldé. Na víc už se Cagliari nezmohlo a zbývající půlhodinu se rozhodlo betonovat před Cragnem. Velkému tlaku nakonec hosté podlehli v 83. minutě – krásně se trefil střídající Danilo Cataldi. V posledních minutách Lazio ještě tlačilo, ale gólový efekt se již nedostavil.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Danilo Cataldi by rád přidal ke gólu i asistenci. Uprostřed velkého vápna ale nalezl jen hlavu Alessandra Deioly. Na víc už čas nezbyde.
     
    90+5
    Jedna z posledních standardních situací ztroskotala na hlavě Ceppitelliho. Následně si muži ve světle modrém vypracovali ještě jednu rozehrávku od praporku.
    90+4. Červená karta po 2. žluté pro Zappu
     
    90+4
    Gabriele Zappa odchází předčasně do šaten. Do souboje s rozběhnutým Zaccagnim přišel pozdě. Místo trefení míče svého soupeře podkopl a obdržel za to svou druhou žlutou kartu.
     
    90+3
    Moro přenesl hru na volnější levou stranu. Z rohu vápna centroval Zaccagni, ale těžká hlavička Milinkoviće-Saviće neměla razanci k překonání Cragna.
     
    90+2
    Odraz od hostujícího hráče poskytl Laziu roh. Cataldi nenašel žádného spoluhráče, ovšem Akpa-Akpro se zapříčinil aspoň o Marušićovo vhazování.
     
    90+1
    Trochu naivní rána Marušiće málem přistála na noze Immobileho. Skutečně nescházelo moc, aby domácí kapitán mohl prodloužit střelu ke Cragnovi.
     
    90
    Na digitální tabuli čtvrtého rozhodčího evidujeme informaci o pětiminutovém nastavení.
     
    89
    Adam Marušić si nerozuměl s příjemcem své přihrávky. Alessio Cragno zkusí ukrojit co nejvíce času při odkopu od branky.
     
    88
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Felipe Anderson, přichází Raúl Moro.
     
    88
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Luis Alberto, přichází Jean-Daniel Akpa-Akpro.
     
    88
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází João Pedro, přichází Leonardo Pavoletti.
     
    87
    Akpa-Akpro a Moro ještě přijdou osvěžit domácí síly na hrací ploše. Musí si ale počkat na nějaké přerušení, domácí teď nespěchají z vlastní poloviny.
     
    86
    Milinković-Savić měl starosti se zpracováním Andersonovy přihrávky k malému vápnu. Proto raději přenesl hru doleva, ale sklepnutí k Immobilemu sebral Cragno.
     
    85
    V závěru zápasu se momentum zase překlápí na stranu Lazia, které je hnáno slušně zaplněným stadionem. Pro Cagliari to bude ještě náročná cesta za jedním bodem.
    83. Danilo CATALDI - 2:2
     
    83
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Ou, to byla parádní vyrovnávající trefa! Andersonův střílený centr Cragno nezadržel. Nízká hlavička Milinkoviće-Saviće se odrazila proti noze DANILA CATALDIHO a ten z jedničky vymetl pavučinky ze svého pohledu v levém horním rohu. Přesněji už to asi trefit nešlo.
     
    82
    Nahitan Nández se vložil do kolotoče krátkých přihrávek a odrazil jednu z nich až ke Cragnovi. Po dlouhém výkopu si zahrál i jeho protějšek Pepe Reina.
     
    81
    Deset minut před koncem se znovu buší do plných. Těch variant, jak dostat míč k Immobilemu je skutečně málo. Naposledy se o tom přesvědčil Milinković-Savić.
     
    80
    Až teď se mohli borci v modročerveném trochu nadechnout. Neplatilo to ale dlouho, Raoul Bellanova neměl téměř žádnou šanci prosadit se na levém kraji.
     
    79
    Ceppitelli učebnicově vystoupil proti přihrávce na hrot. Z vlastní půlky se však hosté nevymanili a zůstávají pod nepříjemným zámkem.
     
    78
    Lazio rozšířilo sbírku rohových kopů. Nic z něj nebylo, každopádně se vůbec nic nemění na tom, že se dlouhodobě hraje jen na jednu bránu.
     
    76
    Zformovaný blok Cagliari se posouvá stále hlouběji. Domácí jej nyní obehrávají ze všech možných stran, ale palebnou pozici nenacházejí.
     
    75
    Mazzarriho svěřenci zaspali při průniku Cira Immobileho. Stáli při nich ale všichni svatí, po výtečném zákroku Cragna skončil míč na horní tyči.
     
    74
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Manuel Lazzari, přichází Adam Marušić.
     
    74
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Keita Baldé, přichází Gastón Pereiro.
     
    74
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Babis Lykogiannis, přichází Raoul Bellanova.
     
    73
    Felipe Anderson převzal míč na hraně vápna. Pohotová střela levačkou byla ztečována na roh, jenž skončil projektilem Alberta a nepřesnou dorážkou Acerbiho. Ta ani nemohla platit kvůli ofsajdu.
     
    72
    A ještě jedna přihrávka do autu, kterou tentokrát vyrobil střídající Danilo Cataldi. Na domácích je stále citelnější jistá frustrace z nepříznivého vývoje druhé půle.
     
    71
    Držení míče: 63 % – 37 %.
     
    70
    Mattia Zaccagni úplně nepočítal s přihrávkou, která na něj mířila do velkého vápna. Míč proskotačil do zámezí a zpátky ho pošle Alessio Cragno.
     
    69
    Přímo z rohu nic vážného nevzniklo. To až o chviličku později, kdy Immobile hlavou nadzvedl příchozí nákop kousek nad břevno.
     
    68
    Zanedlouho měl Cataldi k dispozici ještě jeden roh, kterým hledal Immobileho. Ambiciózní rána z voleje však neprošla
     
    67
    Jedna z mála nejistot v zadních řadách Cagliari. Hráči si své protějšky nerozebrali úplně dokonale. Sergej Milinković-Savić vystoupal do vzduchu úplně sám, ale bránu Cragna stejně minul.
     
    66
    Přinejmenším na vyrovnání mají Římané stále dostatek času. Třeba se něco urodí z rohového kopu, na jehož zisku se podílal Immobile.
     
    65
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Pedro, přichází Mattia Zaccagni.
     
    65
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Lucas Leiva, přichází Danilo Cataldi.
     
    64
    Distancovaný kouč Sarri ani jeho asistent Martusciello nevěří vlastním očím. Logicky se okamžitě chystají změny v sestavě.
    62. Keita BALDÉ - 1:2
     
    62
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    KEITA BALDÉ dává svůj první gól po přestupu z Lazia. A paradoxně je to do sítě bývalého zaměstnavatele! Hodně práce za něj udělal Pedro, který si odmítl Felipeho a zleva dal míč pod sebe právě senegalskému útočníkovi, který nedal Reinovi sebemenší šanci zasáhnout.
     
    61
    Jestli trenér Mazzarri stáhl Cácerese kvůli hrozbě druhé žluté, tak si moc nepomohl. Jeho náhradník Zappa je žlutě napomenut kvůli tahání za dres Andersona.
     
    61
    Před Lykogiannisem se otevřela dálnice prázdného prostoru. Využil toho k ráně z dálky, která nebyla úplně nutná, ale přesto dost protáhla Španěla v brance Lazia.
     
    60
    Další ofenzivní příspěvek od Nándeze. Zprava přihrával k dvojici útočníků, ale míč skončil v moci veterána Reiny.
    59. Nahitan Nández (CAG)
     
    59
    Nenápadná akce hostů překvapivě skončila na tyči Reinovy brány! Takovým lobíkem ji zasáhl Nahitan Nández, jenž je cítit pokaždé, kdy se dotkne míče.
     
    57
    Cáceres si v první půli nechal dát žlutou kartu, ale jinak podal takřka dokonalý výkon. Uvidíme, jak jeho odchod ovlivní defenzivní hru Cagliari.
     
    56
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Martín Cáceres, přichází Gabriele Zappa.
     
    56
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Dalbert, přichází Sebastian Walukiewicz.
     
    56
    Po dlouhé době se mohl ukázat méně nápadný Pedro. Navedl si míč na levačku a vystřelil. Cragno měl nečekaně velké problémy, protože do něj šel agresivně Immobile. On ani poblíž operující Felipe Anderson ale nevyprodukovali dostatečně účinnou dorážku.
     
    55
    Navzdory ležícímu Balému nechal rozhodčí plynout akci Římanů, na jejímž konci byla nepřesná koncovka Cira Immobileho.
     
    54
    Felipe Anderson neprostrčil míč k Immobilemu. Zablokovaná přihrávka skončila u sedmadvacetiletého gólmana v hostujících službách.
     
    53
    Trochu pasivní kombinace Lazia uprostřed hřiště. Hosté jen přihlížejí a drží vysoko postavenou obrannou řadu.
     
    52
    Je to trochu neurovnaný začátek druhé půle. Je to pochopitelně ovlivněno vyrovnávajícím gólem, který Lazio nemile zaskočilo.
     
    51
    Albertova střela byla zablokována zakleknutým Ceppitellim. Felipe Anderson na to nijak nenavázal, hrát budou hosté.
     
    50
    Vhazující hráči Lazia vrátili míč hostům a okamžitě se je vydali napadat. Balon si vybojovali a už hledají způsoby k ohrožení Cragna.
     
    49
    Nehraje se kvůli ošetřování na straně Cagliari. Nějaké zdravotní komplikace řeší brazilský legionář Dalbert.
     
    48
    Docela rána pro Lazio, které si po gólu z konce první půle mohlo myslet, že už to půjde samo. Pro nezaujaté pozorovatele ale ideální průběh.
    46. João PEDRO - 1:1
     
    46
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    Šokující start druhé půle. Za pouhých dvacet vteřin hry stihli hosté vyrovnat! JOAO PEDRO se nesměle posunul vpřed. Poslal míč na Marina a okamžitě vystartoval do pokutového území za chirurgicky přesným obloučkem rumunského záložníka. Ve finále hlavou přeloboval špatně postaveného Reinu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Celou první půli se hrálo podle domácích not. Cagliari vyčkávalo na možné brejky, ale kromě jedné hlavičky Nándeze nic zásadního nemělo. Naopak šance na straně Lazia se postupem času začaly množit. Kýžený efekt to mělo v 45. minutě, kdy po centru Milinkoviće-Saviće otevřel skóre Ciro Immobile.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Lykogiannis riskantně zasahoval před Immobilem, jehož pád ve vápně neměl u sudích žádnou odezvu. První půli pak uzavřel nepřesný dalekonosný pokus Luise Alberta.
     
    45+2
    Alessandro Deiola vyslal ambiciózní projektil z dálky. Na první pohled se však zdálo, že sestřelil Pedra. O pár vteřin později byl Nahitan Nández viděn v ofsajdu.
     
    45+1
    Nastavují se 2 minuty.
    45. Ciro IMMOBILE - 1:0
     
    45
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Římané dávají klasický šatňák! Lazzari prohnal Dalberta, ale centr zprava nechal provést Milinkoviće-Saviće. Ten parádně objevil hlavu CIRA IMMOBILEHO a Cragno se po balonu natahoval marně. Obrovská radost domácího kapitána, jenž dává už pátý gól v sezóně.
     
    44
    Keita Baldé si nepohlídal ofsajdovou hranici a zajímavě se rozvíjející ťukes se tedy musel zastavit daleko před jeho vyvrcholením.
     
    43
    Navzdory žluté kartě pro Luize Felipeho se jen vhazovalo a Nández byl okolnostmi donucen „sportovně“ vrátit míč na kopačky domácích obránců.
     
    42
    Luiz Felipe dostal žlutou kartu za nebezpečnou hru vysokou nohou. Ta se objevila skutečně blízko u hlavy Joãa Pedra.
     
    42
    Andrea Carboni fantasticky zablokoval finální přihrávku Lazzariho. Bez tohoto zákroku by hosté čelili obrovské šanci na otevření skóre. Vzápětí Cáceres odhlavičkoval centr Pedra směrem k Milinkovićovi-Savićovi, jenž ze střední vzdálenosti přestřelil.
     
    41
    Nándezův oblouček byl přetěžkým soustem pro osamoceného hroťáka Baldého, který spáchal faul na precizně bránícího Lazzariho.
     
    40
    Milinković-Savić nepočítal s narážečkou Luise Alberta. Dalbert nechal projít míč za postranní čáru, což znamená vhazování pro Cagliari.
     
    39
    Cragno vykopával do středového kruhu. João Pedro tam byl docela tvrdě atakován, ale hra plyne dál. U míče znovu muži v dresech Lazia.
     
    38
    Ciro Immobile si nezpracoval prostrkávačku od Luise Alberta a Lazio je kvůli tomu zpátky v bezpečném středu hřiště.
     
    37
    Albánec Hysaj ubránil aktivního Nahitana Nándeze, který se na něm u pravé postranní čáry ještě k tomu vyfauloval.
     
    35
    Hosté se nechali nachytat rychlým rozehráním z půlky hřiště. Jako jeden z mála dobře zareagoval Andrea Carboni, který nedal potřebný klid na střelu rozběhnutému Immobilemu.
     
    34
    Felipe Anderson si víceméně sám naběhl do urostlého a především více zpevněného Cácerese. O penaltový faul nešlo.
     
    33
    Francesco Acerbi vystartoval proti Nándezovi. Míč mu na hranici vápna upálil do autu, byť do toho šel poměrně riskantně.
     
    32
    Na první střelu mezi tyče jsme si museli počkat do 23. minuty. Po mizerně provedeném vhazování Cagliari ji měl na svědomí Sergej Milinković-Savić. Cragno se proti dalekonosnému pokusu ale moc nezapotil.
     
    31
    S přibývajícím časem trochu vychladla i atmosféra na jinak slušně zaplněném stadionu. Domácí lacino přišli o míč chybou přihrávkou k Felipe Andersonovi.
     
    30
    Nández měl zase moře prostoru na pravé straně. Platilo to také o Cáceresovi, jenž přihrával před šestnáctku. Deiola pálil bez přípravy, ovšem tečující João Pedro bránu nezasáhl.
     
    29
    Potrestaný kouč Maurizio Sarri sleduje zápas z jedné z lóží. Má to jednu výhodu v tom, že si tam může vesele pokuřovat. Radost z výkonu Lazia ale nemá, jeho svěřenci ještě nemají žádnou střelu na bránu.
     
    28
    Lucas Leiva si splnil defenzivní povinnosti za cenu rohového kopu, s jehož exekucí Dalbert nespěchal. Rozehrál nakrátko, načež Lykogiannis těsně nedosáhl na centr Marina.
     
    27
    Držení míče: 66 % – 34 %.
     
    26
    Lazzari na křídle přebral nahrávku od Milinkoviće-Saviće. Do nůžek se pokládal Pedro, jenže se při nich dopustil faulu na Cácerese.
     
    25
    Milinković-Savić chtěl vrátit míč Pedrovi, ale ten už nebyl na tuto narážečku dostatečně volný. Na druhé straně Hysaj zkontroloval nákop na Baldého.
     
    24
    Teď už je Cagliari zase hluboko na vlastní polovině. Lazzari nabízel míč na malé vápno, kde si ho vzal jistě působící Cragno.
     
    22
    Ciro Immobile moc kontaktů s balonem zatím nemá. Teď ho k němu nepustil Ceppitelli, který se postaral o likvidaci zajímavého centru.
    21. Nahitan Nández (CAG)
     
    21
    Levá strana domácí obrany pozapomněla na Nahitana Nándeze. Toho si našel precizní centr z levého křídla, nicméně zakončení hlavou letělo nad břevno.
     
    20
    Felipe Anderson pouštěl míč Hysajovi, který vybojoval roh pro Luise Alberta. Míč plachtil na malé vápno, odkud byl odvrácen k Lazzarimu. Ten to zkusil z dálky, ale po teči spoluhráče se opět chystá Cragnova rozehrávka.
     
    19
    Lazzari vytáhl míč na útočnou třetinu hřiště. Zprava přiletěl centr, jenž s přehledem odmítl uruguayský obránce Cáceres.
     
    18
    Technik Pedro si na hraně vápna našteloval balon na pravou nohu. Hodně ho ale podebral a Alessio Cragno nebyl donucen zasahovat.
     
    17
    Felipe Anderson se hnul přihrávajícímu Pedrovi do špatného místa. Lazio ještě zachránilo míč na kopačkách, ovšem Hysajův centr se mezi ty povedené nezařadil.
     
    16
    Nández se napravo vysmýkl Hysajovi. Vyžehlit to za něj musel Lazzari, který vzápětí zablokoval střelu Baldého.
     
    15
    Trestňák zrealizoval španělský záložník Luis Alberto. Trefil ale zeď a balón z výšky dopadl do náruče Alessia Cragna.
     
    14
    Milinković-Savić si při pádu pochroumal rameno. Kvůli zásahu realizačního týmu se tedy nebude moci zúčastnit nadcházejícího přímého kopu.
     
    13
    Nyní už se hlavní rozhodčí ozval, protože na zemi skončil Milinković-Savić. Zavinil to kopanec od Ceppitelliho.
     
    12
    Baldé pomohl k zemi Lucasi Leivovi. Faul se tentokrát nepískal, ale Cagliari přesto odevzdalo míč chabou rozehrávkou z obrany.
     
    11
    Souvislá převaha Římanů může plynule pokračovat. Může za to nedovolený zákrok Joãa Pedra, po němž se balon pohybuje v klidném středu.
     
    10
    Sergej Milinković-Savić si chtěl vymodlit pokutový kop. Podle Ghersiniho byl pád po jemném kontaktu s Marinem až moc ochotný.
     
    9
    Na podobných místech se jen o malý moment později ocitl Felipe Anderson, nicméně ani on míč do předbrankového území neprocedil.
     
    8
    Immobile si pěkně naběhl na pas z hloubi pole. Ceppitelli jej ale vyrušil při zpracování a úřadující mistr Evropy tak vycestoval až za zadní čáru.
     
    7
    Luis Alberto rozjel nacvičený signál přihrávkou před velké vápno, odkud Pedrova střela neprošla skrz velký počet bránících hráčů Cagliari.
     
    6
    Martín Cáceres se nemůže divit, že už v šesté minutě vidí žlutou kartu. Na křídle až moc okatě stáhl k zemi postupujícího Felipe Andersona.
     
    6
    Sergej Milinković-Savić byl pokutován za zákrok na Joãa Pedra. Pár přihrávek si díky tomu může vyměnit i hostující výprava.
     
    5
    Albertova diagonála do místa určení doručena nebyla. Domácí si však vybojovali míč zpět ještě na útočné polovině.
     
    4
    Lazio se zlobí, že mu nebyl přidělen rohový kop po nepřesné křížné střele Luise Alberta. Podle sudích tam nebyla žádná teč.
     
    3
    Oběma týmům chybí na lavičkách trenéři, kteří je ještě minulý týden vedli. Maurizio Sarri dostal za nesportovní chování v zápase AC Milán dvouzápasový trest. Cagliari už nemá pod palcem Leonardo Semplici, po třech zápasech bez výhry jej nahradil Walter Mazzarri.
     
    2
    Zahajovací výkop dostali na starost hosté, kteří nastupují v modročervených, zatímco domácí ve světle bílých dresech.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    S. S. Lazio: Reina – Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj – S. Milinković-Savić, Lucas Leiva, Alberto – Anderson, Immobile (C), Pedro.
    Náhradníci: Adamonis, Strakoša – Akpa-Akpro, Bašić, Cataldi, Escalante, Marušić, Moro, Muriqi, Patric, S. Radu, Zaccagni.

    Cagliari Calcio: Cragno – M. Cáceres, Ceppitelli, Carboni – Lykogiannis, Marin, Nández, Deiola, Dalbert – João Pedro (C), K. Baldé.
    Náhradníci: Aresti, B. Radunović – Altare, Bellanova, Farias, Grassi, Ch. Oliva, Pavoletti, Pereiro, Walukiewicz, Zappa.

    Rozhodčí: Ghersini – Bresmes, Lo Cicero.
     
    Vzájemné zápasy

    07.02.2021 Lazio – Cagliari 1:0
    26.09.2020 Cagliari – Lazio 0:2
    23.07.2020 Lazio – Cagliari 2:1
    16.12.2019 Cagliari – Lazio 1:2
    11.05.2019 Cagliari – Lazio 1:2.

    *Cagliari dnes narazí na neoblíbeného soupeře. Naposledy nad Laziem vyhrálo v roce 2013. Od té doby získalo jen dva body ze čtrnácti zápasů.
     
    Cagliari Calcio

    Hosté zakončili minulou sezónu na šestnáctém místě a v podobných vodách se pohybují také na začátku aktuálního ročníku. Cagliari je s negativním skóre 5:9 až sedmnácté, protože zatím nenavázalo na bodový zisk z prvního kola. Po remíze 2:2 se Spezií Cagliari prohrálo 1:4 u favorita z AC Milán a po reprezentační pauze doma prohospodařilo zápas s Janovem. Ještě před 69. minutou vedlo 2:1, ale po dvou trefách Farese nakonec prohrálo 2:3. S třemi trefami do černého je nejlepším střelcem týmu João Pedro.
     
    S. S. Lazio

    Domácí klub vkročil do sezóny pravou nohou. Dařilo se hlavně ofenzivě, která v prvních dvou kolech zatížila konta soupeřů hned devíti góly. Konkrétně Lazio zvítězilo 3:1 v Empoli a doma dokonce přestřílelo Spezii v poměru 6:1. Minulý týden se však vrátilo do reality, když na hřišti AC Milán padlo 0:2. V rozehraném čtvrtém kole jsou Římané osmí. Jejich nejlepším střelcem je s čtyřmi zásahy italský reprezentant Ciro Immobile.
     
    Všem fotbalovým příznivcům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu čtvrtého kola italské Serie A. Od osmnácti hodin se můžeme těšit na konfrontaci mezi Laziem Řím a Cagliari!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Michal Břuchanský

    Branky: 45. Immobile (S. Milinković-Savić), 83. Cataldi – 46. João Pedro (Marin), 62. K. Baldé (João Pedro)

    Karty:   42. Luiz Felipe (LAZ) – 6. M. Cáceres (CAG), 61. Zappa (CAG)   90+4. Zappa (CAG)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 8:4. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 3:11.
    S. S. Lazio: Reina – Lazzari (74. Marušić), Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj – S. Milinković-Savić, Lucas Leiva (65. Cataldi), Alberto (88. Akpa-Akpro) – Anderson (88. Moro), Immobile (C), Pedro (65. Zaccagni).
    Náhradníci: Adamonis, Strakoša – Akpa-Akpro, Bašić, Cataldi, Escalante, Marušić, Moro, Muriqi, Patric, S. Radu, Zaccagni.

    Cagliari Calcio: Cragno – M. Cáceres (56. Zappa), Ceppitelli, Carboni – Lykogiannis (74. Bellanova), Marin, Nández, Deiola, Dalbert (56. Walukiewicz) – João Pedro (C) (88. Pavoletti), K. Baldé (74. Pereiro).
    Náhradníci: Aresti, B. Radunović – Altare, Bellanova, Farias, Grassi, Ch. Oliva, Pavoletti, Pereiro, Walukiewicz, Zappa.

    Rozhodčí: Ghersini – Bresmes, Lo Cicero
    bahis siteleri