Barys – CSKA Moskva 1:2 (po pr.) | Čerepovec – Ufa 2:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Riga 4:1 (kon.)
Petrohrad – Chabarovsk 5:1 (kon.) | Spartak Moskva – Omsk 0:4 (kon.)
konec
Spartak Moskva
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
Avangard Omsk
Úterý 21.09.2021, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:29 Vladimir BRJUKVIN - 0:4
     
    45:29
    Avangard právě vstřelil branku!
    Konec všech domácích nadějí právě nastal. Jak je to jednoduché! Pád ve středním pásmu přišel vhod VLADIMIRU BRJUKVINOVI, který nabral puk i rychlost a viděl jediný cíl. Soustředil se na svou střelu, kterou takticky poslal mezi betony brankáře rovnou do sítě. Jestli doteď Spartak pomýšlel na zvrat, šance definitivně pohasla. Bez asistence.
    22:17 Peter CEHLÁRIK - 0:3
     
    22:17
    Avangard právě vstřelil branku!
    Přesilovková souhra, jak má být. Omsk vede už 0:3 a vypadá to, že kráčí za pohodlným vítězstvím, byť do konce zbývá spoustu času. Sergej Tolčinskij udělal několik rychlých kroků k brance a předal na Corbana Knighta. Ten prakticky okamžitě našel prostor pro přihrávku na pravou stranu. I když se do souhry ještě vložil Alexandr Bryncev, nedokázal puk zbrzdit natolik, aby slovenský ostrostřelec PETER CEHLÁRIK nepřekonal brankáře. Asistence: Corban Knight a Sergej Tolčinskij.
    13:55 Nail JAKUPOV - 0:2
     
    13:55
    Avangard právě vstřelil branku!
    NAIL JAKUPOV je dnes při chuti. Ke gólové asistenci přidává i vlastní branku. Tentokrát si s Nikolajem Prochorkinem role prohodili. Druhý jmenovaný nahrnul puk do brankoviště, ale Oscar Dansk jej ani přes veškerou snahu nedokázal udržet pod sebou, k čemuž značně přispěl i nešťastný zákrok obránce Dmitrije Višněvského. Ten při své otočce zavadil bruslí o černou pryž a poslal ji před volného Jakupova. I proto Prochorkin nezíská asistenci, za gól svého spoluhráče nicméně bude enormně vděčný. Bez asistence.
    03:11 Nikolaj PROCHORKIN - 0:1
     
    03:11
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hostům se daří hned z první vážnější šance vytěžit gól. Minimálně poloviční zásluhu má na něm Nail Jakupov, který vylákal brankáře Oscara Danska, dojel za bránu a kolem přední tyče nečekaně přehrál puk do mezikruží. Tam už stál připravený NIKOLAJ PROCHORKIN, který se zakončením do prázdné neměl žádnou velkou práci. Asistence: Nail Jakupov a Damir Šaripzjanov.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 4. Prochorkin (Jakupov, Šaripzjanov), 14. Jakupov, 23. Cehlárik (Knight, Tolčinskij), 46. Brjukvin


    Spartak Moskva: Dansk (Krasikov) – Jeřábek, Heed, D. Višněvskij, Nikišin, Bryncev, Rylov, Jevenko – Pettersson, Lehterä, Širokov – Talalujev, Loktionov, Chochlačov – M. Cyplakov, D. Kvartalnov, Avcin – Soloduchin, Drozdov, Šipov – Miller.
    Avangard Omsk: Vas. Děmčenko (Š. Hrubec) – Šaripzjanov, Pokka, Jemelin, Kaski, K. Gotovec, Běreglazov – Cehlárik, Knight, Tělegin – Tolčinskij, Prochorkin, Jakupov – Kablukov, Dědunov, V. Žarkov – Brjukvin, N. Komarov, Paré – Gricjuk.

    Rozhodčí: Gašilov, Kulakov – Bersenjov, Zacharov
    bahis siteleri