Barys – CSKA Moskva 1:2 (po pr.) | Čerepovec – Ufa 2:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Riga 4:1 (kon.)
Petrohrad – Chabarovsk 5:1 (kon.) | Spartak Moskva – Omsk 0:4 (kon.)
konec
Spartak Moskva
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
Avangard Omsk
Úterý 21.09.2021, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:42 Zásadní obranná práce Gotovce možná zařídí Děmčenkovi čisté konto.
     
    54:42
    Zbytek diváků, co vydržel v hale, už pomalu slavil, když se střela Alexandra Avcina vykutálela za zády Vasilije Děmčenka. Jenže kde není gólman Omsku, tam nastrčí obránce Kirilla Gotovce. Ten ho nyní ochránil od pohromy.
     
    49:26
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Ville Pokka – 2 min., podrážení).
    46:18 Šťastný zákrok Danska, kdy si puk narazil o tyč a schoval jej pod vyrážečku.
     
    46:18
    Oscar Dansk tygřím skokem k pravé tyči zachraňuje Moskvu od další pohromy, i když si puk málem sám nechtěně srazil za čáru. Někdejší gólman Vegas chytá extrémně nepříjemné utkání. Jde na něj málo střel, ale většinou jsou to opravdové tutovky.
    45:29 Vladimir BRJUKVIN - 0:4
     
    45:29
    Avangard právě vstřelil branku!
    Konec všech domácích nadějí právě nastal. Jak je to jednoduché! Pád ve středním pásmu přišel vhod VLADIMIRU BRJUKVINOVI, který nabral puk i rychlost a viděl jediný cíl. Soustředil se na svou střelu, kterou takticky poslal mezi betony brankáře rovnou do sítě. Jestli doteď Spartak pomýšlel na zvrat, šance definitivně pohasla. Bez asistence.
     
    27:31
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Ivan Tělegin – 2 min., podrážení).
    22:17 Peter CEHLÁRIK - 0:3
     
    22:17
    Avangard právě vstřelil branku!
    Přesilovková souhra, jak má být. Omsk vede už 0:3 a vypadá to, že kráčí za pohodlným vítězstvím, byť do konce zbývá spoustu času. Sergej Tolčinskij udělal několik rychlých kroků k brance a předal na Corbana Knighta. Ten prakticky okamžitě našel prostor pro přihrávku na pravou stranu. I když se do souhry ještě vložil Alexandr Bryncev, nedokázal puk zbrzdit natolik, aby slovenský ostrostřelec PETER CEHLÁRIK nepřekonal brankáře. Asistence: Corban Knight a Sergej Tolčinskij.
     
    21:59
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Sergej Širokov – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    19:19
    Nádherná kombinace v početní převaze, na jejímž konci měla stát hůl Sergeje Širokova, parkujícího na hraně brankoviště. Už nicméně nedokázal puk namířit do sítě.
     
    19:00
    Málokdy vídaný moment. Corban Knight dokonce v útočném pásmu dvakrát porušil postup při vhazování a Spartak se dočká první přesilové hry za velmi netradiční přestupek.
    13:55 Nail JAKUPOV - 0:2
     
    13:55
    Avangard právě vstřelil branku!
    NAIL JAKUPOV je dnes při chuti. Ke gólové asistenci přidává i vlastní branku. Tentokrát si s Nikolajem Prochorkinem role prohodili. Druhý jmenovaný nahrnul puk do brankoviště, ale Oscar Dansk jej ani přes veškerou snahu nedokázal udržet pod sebou, k čemuž značně přispěl i nešťastný zákrok obránce Dmitrije Višněvského. Ten při své otočce zavadil bruslí o černou pryž a poslal ji před volného Jakupova. I proto Prochorkin nezíská asistenci, za gól svého spoluhráče nicméně bude enormně vděčný. Bez asistence.
    10:26 Šipov mohl srovnat, ale zastavil ho Děmčenko.
     
    10:26
    Na druhé straně zahazuje obří šancí Ilja Šipov, který se dostal až před brankoviště, ale stoprocentní tutovku nezvládnul. Po dobrém závaru před ním zívala poloprázdná brána, ale opakovaný záběr ukázal, že puk ještě líznul brankář Vasilij Děmčenko.
     
    04:25
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Alexandr Chochlačov – 2 min., držení).
    03:11 Nikolaj PROCHORKIN - 0:1
     
    03:11
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hostům se daří hned z první vážnější šance vytěžit gól. Minimálně poloviční zásluhu má na něm Nail Jakupov, který vylákal brankáře Oscara Danska, dojel za bránu a kolem přední tyče nečekaně přehrál puk do mezikruží. Tam už stál připravený NIKOLAJ PROCHORKIN, který se zakončením do prázdné neměl žádnou velkou práci. Asistence: Nail Jakupov a Damir Šaripzjanov.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 4. Prochorkin (Jakupov, Šaripzjanov), 14. Jakupov, 23. Cehlárik (Knight, Tolčinskij), 46. Brjukvin


    Spartak Moskva: Dansk (Krasikov) – Jeřábek, Heed, D. Višněvskij, Nikišin, Bryncev, Rylov, Jevenko – Pettersson, Lehterä, Širokov – Talalujev, Loktionov, Chochlačov – M. Cyplakov, D. Kvartalnov, Avcin – Soloduchin, Drozdov, Šipov – Miller.
    Avangard Omsk: Vas. Děmčenko (Š. Hrubec) – Šaripzjanov, Pokka, Jemelin, Kaski, K. Gotovec, Běreglazov – Cehlárik, Knight, Tělegin – Tolčinskij, Prochorkin, Jakupov – Kablukov, Dědunov, V. Žarkov – Brjukvin, N. Komarov, Paré – Gricjuk.

    Rozhodčí: Gašilov, Kulakov – Bersenjov, Zacharov
    bahis siteleri