Magnitogorsk – Barys 4:3 (kon.) | Ufa – Jekatěrinburg 3:2 (kon.) | Jokerit – Kazaň 4:3 (po pr.)
Minsk – Nižněkamsk 3:1 (kon.) | Omsk – Soči 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – Novosibirsk 1:0 (po pr.)
Riga – Čerepovec 0:2 (kon.) | Petrohrad – Čeljabinsk 4:3 (2:1 po s.n.) | Viťaz – Jaroslavl 1:4 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Středa 29.09.2021, 16:00 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:15 Shane PRINCE - 3:2
     
    58:15
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tak pozor! Hosté ještě dramatizují závěr dnešního souboje! V přesilové hře dostal nabito jeden z hráčů na modré čáře, jehož ránu Metsola vyrazil před sebe a dotírající SHANE PRINCE doklepl puk do sítě! Asistence: Jesse Blacker, Ryan Spooner.
    38:31 Sakari MANNINEN - 3:1
     
    38:31
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa dnes fantastickým způsobem trestá nedisciplinovanost svého soupeře! Po nádherné kombinaci v útočném pásmu si na přihrávku před odkrytou klec sjel SAKARI MANNINEN a z první se prosadil! Asistence: Nikolaj Kuljomin, Markus Granlund.
    34:55 Stanislav BOČAROV - 2:1
     
    34:55
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Avtomobilist se dokázal prosadit po rychlém protiútoku! První ránu ještě Metsola vyrazil před sebe, ale STANISLAV BOČAROV doklepl puk do sítě! Asistence: Nikita Trjamkin.
    27:19 Nikolaj KULJOMIN - 2:0
     
    27:19
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa využívá i druhou přesilovku a odskakuje na rozdíl dvou branek! Přihrávku před branku dostal nekrytý NIKOLAJ KULJOMIN, který se bleskově otočil a efektně odrazem o horní tyč překonal gólmana! Asistence: Jegor Šmeljov, Michail Naumenkov.
    13:03 Šakir MUCHAMADULLIN - 1:0
     
    13:03
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí celek nakonec využívá přesilovou hru a dostává se do vedení! Kvarteto Jekatěrinburgu už bylo hodně unavené. Přihrávku na modrou čáru dostal ŠAKIR MUCHAMADULLIN a jeho dělovka se zastavila až v síti! Asistence: Sakari Manninen, Markus Granlund.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 14. Muchamadullin (Manninen, M. Granlund), 28. N. Kuljomin (Šmeljov, Naumenkov), 39. Manninen (N. Kuljomin, M. Granlund) – 35. S. Bočarov (Trjamkin), 59. Prince (Blacker, Spooner)


    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Šaryčenkov) – Panin, Muchamadullin, Koledov, Naumenkov, Zubarev, J. Birjukov, Lisovec – Manninen, M. Granlund, Hartikainen – Kadějkin, N. Kuljomin, Šmeljov – Baškirov, V. Tichonov, Chochrjakov – R. Amirov, Platt, Alalykin – Kartajev.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Šikin (Galkin) – Blacker, Trjamkin, Zborovskij, Gurkin, Arzamascev, Alexej Vasilevskij, Sitnikov – S. Da Costa, Bělousov, Makejev – Prince, Macek, Spooner – S. Bočarov, P. Cormier, Romancev – Chripunov, Žukenov, Mylnikov – P. Kulikov.

    Rozhodčí: Bělov, Beljajev – Galimov, Slavikovskij
    bahis siteleri