NY Rangers – Boston 3:2 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Columbus – Buffalo 4:5 (0:1 po s.n.)
Carolina – Tampa 3:1 (kon.) | Edmonton – Seattle 6:0 (kon.) | Vegas – Colorado 4:3 (kon.)
San Jose – Los Angeles 3:4 (kon.)
po s.n. (0:1)
Columbus Blue Jackets
4:5 (2:1, 2:0, 0:3 - 0:0)
Buffalo Sabres
Středa 29.09.2021, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    65:00 Jake QUINN - 4:5
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Buffalo Sabres.
    Jediným úspěšným exekutorem nájezdů byl JAKE QUINN, který hned v první sérii vymíchal Jeta Greavese a zasunul puk do sítě. Naopak za domácí neproměnili své nájezdy Bjorkstrand, Roslovic ani Stenlund, jehož pokus zastavila tyčka.
    59:06 Linus WEISSBACH - 4:4
     
    59:06
    Sabres právě vstřelili branku!
    Columbus ve třetí třetině ztrácí vyhraný zápas. Minutu a deset sekund po snižující brance Peterky totiž Buffalo srovnává stav. Hinostrozovu střelu odrazil Greaves přesně do míst, kde stál LINUS WEISSBACH a švédský forvard mířil naprosto přesně pod horní tyč, čímž nedal domácímu brankáři žádnou šanci. Asistence: Vinnie Hinostroza, Will Butcher.
    57:56 PETERKA - 4:3
     
    57:56
    Sabres právě vstřelili branku!
    A už je to pouze o jednu branku. Po vyhraném buly Dylana Cozense se totiž k puku dostal za branou Linus Weissbach, jenž mezi kruhy našel v ideální pozici JOHNA-JASONA PETERKU a devatenáctiletý německý talent zavěsil přesně do levé šibenice. Asistence: Linus Weissbach.
    42:33 Michael MERSCH - 4:2
     
    42:33
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo ještě zkouší vykřesat naději a dostat se do zápasu. MacInnisovu střílenou přihrávku z pravé strany se pokusil usměrnit do sítě MICHAEL MERSCH. Napoprvé ještě Greaves zasáhl, ale puk pod betonem neudržel a Mersch jej tak dostrkal za čáru. Asistence: Ryan MacInnis, Linus Weissbach.
    36:08 BEAN - 4:1
     
    36:08
    Columbus právě vstřelil branku!
    Dělo v Nationwide Areně může znít počtvrté. JAKE BEAN vystřelil z vrcholu levého kruhu a možná měl Dustin Tokarski přes projíždějícího Mersche a Brysona horší výhled. I tak mu ale poměrně jednoduché nahození prošlo kolem pravého betonu do sítě. Asistence: Vladislav Gavrikov, Kevin Stenlund.
    20:27 Vladislav GAVRIKOV - 3:1
     
    20:27
    Columbus právě vstřelil branku!
    Po souboji o puk u pravého kruhu v obranném pásmu Buffala se kotouč dostal na modrou pro Beana a poté od Robinsona vyplaval na ose hřiště pro VLADISLAVA GAVRIKOVA. Ruský bek se opřel do puku a lapačka Della máchla do ztracena. Asistence: Eric Robinson, Jake Bean.
    11:20 Arttu RUOTSALAINEN - 2:1
     
    11:20
    Sabres právě vstřelili branku!
    Poměrně šťastná branka, ale samozřejmě platí. John Hayden zkusil nahození na branku z nulového úhlu a ARTTU RUOTSALAINEN usměrnil kotouč nechtěným odrazem bruslí do sítě za překvapeného Merzlikinse. Asistence: John Hayden, Casey Fitzgerald.
    09:37 Oliver BJORKSTRAND - 2:0
     
    09:37
    Columbus právě vstřelil branku!
    OLIVER BJORKSTRAND pálí v úvodním přípravném domácím zápasu Blue Jakcets ostrými. Znovu u toho byl Tyler Angle, jenž vyslal puk na Jake Beana. Kanadský bek přihrál na vrchol levého kruhu pro dánského forvarda, který se opřel do puku a přes clonícího Robinsona se trefil naprosto přesně do pravé šibenice nad vyrážečku Della. Asistence: Jake Bean, Tyler Angle.
    05:53 Oliver BJORKSTRAND - 1:0
     
    05:53
    Columbus právě vstřelil branku!
    Dělo v Nationwide Areně poprvé vybuchuje. OLIVER BJORKSTRAND totiž dostal v předbrankovém prostoru hezkou přihrávku od Tylera Angleho a trefil se kolem levého betonu roztahujícího se Aarona Della. Asistence: Tyler Angle, Jack Roslovic.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 6. Bjorkstrand (Angle), 10. Bjorkstrand (Bean, Angle), 21. Gavrikov (Robinson, Bean), 37. Bean (Gavrikov, Stenlund) – 12. Ruotsalainen (Hayden, Fitzgerald), 43. Mersch (MacInnis, Weissbach), 58. Peterka (Weissbach), 60. Weissbach (Hinostroza, Butcher), rozh. náj. Quinn

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Bjorkstrand (CBJ)
    0:1   Quinn (BUF)
    2. série:
    0:1   Roslovic (CBJ)
    0:1   Peterka (BUF)
    3. série:
    0:1   Stenlund (CBJ)


    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (41. Greaves) – Peeke, Bayreuther, Bean, Gavrikov, Berni, Clayton – Angle, Roslovic, Bjorkstrand – Robinson, Kuraly, Meyer – Malatesta, Reynolds, Stenlund – Sikura, Fonstad, Jordan
    Buffalo Sabres: Dell (30. Tokarski) – Bryson, Laaksonen, Butcher, Prow, Davidson, Fitzgerald – Peterka, Cozens, Quinn – Bjork, Girgensons, Hinostroza – Murray, Ruotsalainen, Hayden – Weissbach, MacInnis, Mersch

    Rozhodčí: Justin StPierre, Pierre Lambert – James Tobias, Jonny Murray
    bahis siteleri