NY Rangers – Boston 3:2 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Columbus – Buffalo 4:5 (0:1 po s.n.)
Carolina – Tampa 3:1 (kon.) | Edmonton – Seattle 6:0 (kon.) | Vegas – Colorado 4:3 (kon.)
San Jose – Los Angeles 3:4 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
Tampa Bay Lightning
Středa 29.09.2021, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    23:47 BARRE-BOULET - 3:1
     
    23:47
    Tampa právě vstřelila branku!
    Jenže během chvilky je to zase o dvě branky! ALEX BARRE-BOULET si sjel na přihrávku zpoza branky, načež střelou z první nedal gólmanovi šanci na zákrok. Asistence: Katchouk a Ryfors.
    22:42 DRURY - 3:0
     
    22:42
    Carolina právě vstřelila branku!
    A už je to dokonce o tři branky! JACK DRURY si sjel na křižnou přihrávku k zadní tyči, načež puk bezpečně umístil do poloprázdné branky. Asistence: Rees a Noesen.
     
    17:01
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak to je bleskově využitá přesilová hra, domácí tak jdou do dvoubrankového vedení! TEUVO TERÄVÄINEN dostal nabito od modré na vrcholek pravého kruhu a jeho bomba skončila přesně pod břevnem. Asistence: Tony DeAngelo, Jesperi Kotkaniemi.
     
    09:07
    Carolina právě vstřelila branku!
    Bude lepší tato řpesilová hra, jelikož Canes jdou do vedení! JESPERI KOTKANIEMI si sjel nikým nehlídán před branku, kam dostal křižnou přihrávku. Tu proměnil bez větších problémů. Asistence: Trocheck a Teräväinen.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 10. Kotkaniemi (Trocheck, Teräväinen), 18. Teräväinen (DeAngelo, Kotkaniemi), 23. Drury (Rees, Noesen) – 24. Barre-Boulet (Katchouk, Ryfors)


    Carolina Hurricanes: Andersen (Lyon) – Cole, DeAngelo, Lajoie, Keane, Galinas, Sellgren – Teräväinen, Trocheck, Kotkaniemi – Leivo, Stepan, Lorentz – Noesen, Drury, Rees – Bokk, Suzuki, Miletic.
    Tampa Bay Lightning: Lagace (Miftachov) – Claesson, Šustr, D. Raddysh, Rutta, Schmidt, Sergačjov (A) – Joseph (A), Barre-Boulet, Katchouk, Ryfors, Raddysh, Elie, MacDonald, T. Raddysh, Hudon, Finley, Colton (A), Walcott, McDonnell.

    Rozhodčí: McIsaac, O´Donnell – Barton, Marquis

    Diváci: 12370
    bahis siteleri