NY Rangers – Boston 3:2 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Columbus – Buffalo 4:5 (0:1 po s.n.)
Carolina – Tampa 3:1 (kon.) | Edmonton – Seattle 6:0 (kon.) | Vegas – Colorado 4:3 (kon.)
San Jose – Los Angeles 3:4 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
6:0 (3:0, 2:0, 1:0)
Seattle Kraken
Středa 29.09.2021, 03:08 • Rogers Place, Edmonton • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:17 PERLINI - 6:0
     
    42:17
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers zvyšují už na 6:0! Po vhazování v útočném pásmu se po krátké a rychlé kombinaci dostal puk přes Nurseho a Turrise k BRENDANU PERLINIMU, jenž vypálil zpoza kruhů a prostřelil Daccorda. Asistence: Kyle Turris, Darnell Nurse.
    38:24 MCDAVID - 5:0
     
    38:24
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskově využitá přesilovka! Hyman neprotlačil puk skrz obránce na branku, ten se odrazil k Draisaitlovi, který šikovně přiklepl puk do pravé straně na najetého CONNORA MCDAVIDA, který po dvou asistencích přidává i svou první branku! Asistence: Leon Draisaitl, Zach Hyman.
    35:43 PERLINI - 4:0
     
    35:43
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí předvedli rychlý přechod do útoku. BRANDON PERLINI se vřítil do pásma po pravém mantinelu, nahrál před kruhy Shoreovi, jenž mu pas po chvilce vrátil a Perlini přizvedl svou střelu nad padajícího Driedgera! Asistence: Devin Shore.
    16:08 HYMAN - 3:0
     
    16:08
    Edmonton právě vstřelil branku!
    McDavid krásně prokličkoval obranou, jeho přihrávka před branku ovšem nikoho nenašla. Přesto se k němu puk vrátil a tentokrát svým pasem z mezikruží našel toho, koho hledal. ZACH HYMAN už jen doklepl puk za záda Driedgera a Edmonton vede již 3:0. Asistence: Connor McDavid, Jesse Puljujarvi.
    12:12 PULJUJARVI - 2:0
     
    12:12
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí bleskově využívají dvojnásobnou přesilovku! JESSE PULJUJARVI si počíhal před brankovištěm mezi kruhy, dostal přiťuknuto od Nugenta-Hopkinse a překonal Driedgera! Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Connor McDavid.
    05:50 NURSE - 1:0
     
    05:50
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jen se domácí dostali do plného počtu a zmocnili se puku, tak vyrazili do útoku. DARNELL NURSE se puku zmocnil už na vlastní modré čáře, přebruslil střední pásmo i útočnou modrou, nalej si před kruhy a přesnou střelou obstřelil brankáře Driedgera! Bez asistence.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 6. Nurse, 13. Puljujarvi (Nugent-Hopkins, McDavid), 17. Hyman (McDavid, Puljujarvi), 36. Perlini (Shore), 39. McDavid (Draisaitl, Hyman), 43. Perlini (Turris, Nurse)


    Edmonton Oilers: Smith (31. Koskinen) – Barrie, Nurse, Berglund, Broberg, Bouchard, Niemelainen – Puljujarvi, McDavid, Hyman – Yamamoto, Draisaitl, Nugent-Hopkins – Turris, Shore, Perlini – Sceviour, McLeod, Benson.
    Seattle Kraken: Driedger (41. Daccord) – Borgen, Oleksiak, Carrick, Dunn, Lauzon, Evans – Appleton, Sheahan, Tanev – Jarnkrok, True, Donato – Lind, Geekie, Johansson – Henman, Bastian, Twarynski

    Rozhodčí: Dunning, Hebert – Murchison, Johnson

    Diváci: 13627
    bahis siteleri