NY Rangers – Boston 3:2 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Columbus – Buffalo 4:5 (0:1 po s.n.)
Carolina – Tampa 3:1 (kon.) | Edmonton – Seattle 6:0 (kon.) | Vegas – Colorado 4:3 (kon.)
San Jose – Los Angeles 3:4 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
4:3 (2:1, 0:1, 2:1)
Colorado Avalanche
Středa 29.09.2021, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    V poslední vteřině ještě mohl vyrovnávat O'Connor, ale střela MacDonalda se odrazila trochu jinak, než očekávat. Je konec.
     
    59:54
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Pietrangelo – 2 min., krosček).
    55:50 MARCHESSAULT - 4:3
     
    55:50
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Konečně se ke slovu dostali elitní útočníci Vegas. JONATHAN MARCHESSAULT po osmi vteřinách přesilové hry zužitkoval krátkou kombinaci, kdy si počkal takzvaně za bukem a dopravil kotouč bez turbulencí do prázdné klece. Na Colorado teď čeká náročný úkol, kdy se musí snažit o bleskovou odpověď, aby poslalo utkání do prodloužení. Asistence: Reilly Smith.
     
    55:42
    Golden Nights se k nebezpečné přesilovce vrátí po reklamním breaku. Jack Johnson je trestán za svůj krosček.
     
    53:22
    Unikající Marchessault musel být zastaven a na trestnou lavici tak míří Justin Barron. Dvě minuty za hákování.
     
    50:45
    Jen co se na led vrátil DiLiberatore, musí za katr Kaedan Korczak. Colorado je nicméně zatím v přesilovce bezzubé. Chybí hlavní hvězdy jako Makar, Landeskog, Rantanen nebo MacKinnon.
     
    48:33
    Podobný faul už DiLiberatore na svém kontě má. Znovu si půjde odpočinout vinou hákování.
    47:44 PIETRANGELO - 3:3
     
    47:44
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Podobně jako Jack Johnson se od modré čáry prosazuje ALEX PIETRANGELO. Zprvu se zdálo, že jeho ránu zřejmě ještě někdo tečoval, opakované záběry ale ukázaly, že po předávce Williama Karlssona šlo o čistý průstřel. Utkání je tak znovu srovnané. Asistence: William Karlsson.
    46:18 J. JOHNSON - 2:3
     
    46:18
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche uspěli při vhazování v útočném pásmu a JACK JOHNSON propálil vše, co mu stálo v cestě. Značně k tomu ale přispěl Brett Howden, který nešťastně srazil puk na led a od něj se touš dále odrážet do vzduchu. Na podobnou ekvilibristiku nebyl Brossoit připravený. Asistence: Bowen Byram a Callahan Burke.
     
    41:41
    Na trestnou lavici putuje Brett Howden. Colorado dostává čtvrtou možnost k využití přesilovky.
    38:56 BYRAM - 2:2
     
    38:56
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Jenže pět vteřin po vypršení DiLiberatoreho trestu se prosazuje BOWEN BYRAM. Jeho střele z levého kruhu pro vhazování nechybělo vůbec nic a v pohodě doletěla až do horního růžku Brossoitovy brány. Skóre je opět vyrovnané a Colorado je blízko výhře v této třetině. Asistence: Justin Barron a Jayson Megna.
     
    36:51
    Nenápadný háček provedl DiLiberatore proti O'Connorovi. Útočník Avs ovšem znatelně ztratil rovnováhu.
     
    35:41
    Vlivem špatného střídání zůstal Megna úplně sám za obranou, jenže v rozhodující chvíli zklamal. Klička se mu absolutně nepovedla, jako by mu zdřevěněly ruce.
     
    32:11
    Těsně před komerční přestávkou fauluje Keegan Kolesar, který zbytečně podrážel v útočné třetině.
     
    30:03
    Do klece Colorada zavítá Jonas Johansson, který nahradí českého brankáře Pavla Francouze. Naopak trochu trenéři Vegas zatím Pateru do branky nepustili.
     
    17:00
    Pronikajícího Megnu zastavil jen za cenu faulu Alec Martinez. Odsedí proto dvě minuty za hákování.
    15:57 HAGUE - 2:1
     
    15:57
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Co se NICOLASI HAGUEOVI nepovedlo před chvílí, to dokonale napravuje nyní. Z pravé strany využil perfektní clony kolegy Kolesara a přibil puk k pravé tyčce. Francouz opravdu moc neviděl, takže Vegas se podruhé v utkání dostává do jednobrankové výhody. Navíc využívá zprvu ustrašenou přesilovku. Asistence: Dylan Coghlan.
     
    14:18
    Poměrně přísné vyloučení Alexe Beaucageho poskytuje Golden Knights další dvouminutovou výhodu. Faul je označen za krosček.
     
    11:15
    Pří útočné snaze získat puk zbytečně hákuje Nick Henry. Po komerční přestávce si Vegas užije přesilovku.
    10:06 OLAUSSON - 1:1
     
    10:06
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Prosazuje se teprve osmnáctiletý mladík OSKAR OLAUSSON, který využil výtečného pohybu Valerije Ničuškina. Ruský útočník se protáhl kolem pravého mantinelu a bekhendem naservíroval dobrý puk, který Olausson využil k ještě lepší ráně na přední tyč. Laurent Brossoit na střelu nedosáhl a dopustil vyrovnání skóre. Asistence: Valerij Ničuškin a Jack Johnson.
    02:07 P. BROWN - 1:0
     
    02:07
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Pavel Francouz bohužel zažívá nejhorší možný návrat do brankoviště Colorada, jaký si mohl přát. První rána Jakea Leschyshyna narazila do tyčky a od ní se puk odrazil rovnou před PATRICKA BROWNA, který samozřejmě neměl problém s pohotovou dorážkou. Domácí se ujímají vedení. Asistence: Jake Leschyshyn a Jonas Røndbjerg.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 3. P. Brown (Leschyshyn, Røndbjerg), 16. Hague (Coghlan), 48. Pietrangelo (W. Karlsson), 56. Marchessault (R. Smith) – 11. Olausson (Ničuškin, J. Johnson), 39. Byram (J. Barron, Megna), 47. J. Johnson (Byram, C. Burke)


    Vegas Golden Knights: Brossoit (Patera) – Martinez, Pietrangelo, Hague, Coghlan, DiLiberatore, Korczak – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith – Carrier, N. Roy, Kolesar – Dugan, Howden, Krebs – Leschyshyn, P. Brown, Røndbjerg
    Colorado Avalanche: Francouz (31. Johansson) – Byram, J. Johnson, Englund, J. Barron, Middleton, J. MacDonald – Ničuškin, Megna, Olausson – Helm, Anisimov, L. O'Connor – Henry, Bowers, C. Burke – C. Smith, Fontaine, Beaucage

    Rozhodčí: Samuels-Thomas, Kozari – Pancich, Gawryletz
    bahis siteleri