Buffalo – Pittsburgh 1:2 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 7:1 (kon.) | Florida – Dallas 6:3 (kon.)
Tampa – Carolina 8:5 (kon.) | Ottawa – Montreal 7:2 (kon.) | Chicago – St. Louis 3:6 (kon.)
Calgary – Vancouver 4:1 (kon.) | Vegas – Los Angeles 4:0 (kon.) | Seattle – Edmonton 2:1 (po pr.)
NY Islanders – New Jersey 1:2 (po pr.)
konec
Ottawa Senators
7:2 (2:1, 4:1, 1:0)
Montreal Canadiens
Sobota 02.10.2021, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:14 Alex FORMENTON - 7:2
     
    40:14
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa zajímavě přivítala Poulina! Batherson v situaci dva na jednoho nahrál zprava na levou stranu a ALEX FORMENTON stahovačkou strhl puk na bekhend, zatímco klouzal Poulin ke své pravé tyči a proti zakončení do prázdné brány už nemohl dělat vůbec nic. Asistence: Drake Batherson, Josh Norris.
    38:13 Josh NORRIS - 6:2
     
    38:13
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Savard hodil do brankoviště soupeře a vyloženě tím pomohl Allenovi, Ottawa posunula puk na levou stranu a JOSH NORRIS nezaváhal proti poloprázdné bráně. Allen se ještě vztekal na rozhodčí, ale to se může vztekat tak na Savarda. Asistence: Drake Batherson, Thomas Chabot.
    33:19 Jegor SOKOLOV - 5:2
     
    33:19
    Ottawa právě vstřelila branku!
    JEGOR SOKOLOV zůstal na levé straně sám před brankářem a domácí znovu vedou o tři branky. Asistence: Parker Kelly.
    32:23 Christian DVORAK - 4:2
     
    32:23
    Montreal právě vstřelil branku!
    Po bombě Widemana z jedničky a levé strany na přední tyč dorážel CHRISTIAN DVORAK napodruhé přes pravý beton Murrayho a situaic už nezachránil ani hráč na čáře. Dvorak podle všeho ještě schytal sekyru do ruky. Asistence: Chris Wideman, Jonathan Drouin.
    29:00 Drake BATHERSON - 4:1
     
    29:00
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Chabot rozehrál o mantinel na levé křídlo Formentona a ten posunul křížem na pravou stranu do druhé vlny, rozjetý DRAKE BATHERSON zakončil na přední tyč. Asistence: Alex Formenton, Thomas Chabot.
    21:29 Nick PAUL - 3:1
     
    21:29
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Montreal udělal velkou chybu v rozehrávce, NICK PAUL potáhl puk po ledě na pravou stranu a Allen se ani nepohnul proti ráně zápěstím z kruhu. Asistence: Shane Pinto.
    16:14 Alex FORMENTON - 2:1
     
    16:14
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Norris přihrál zprava pod sebe bekhendem a Zub vystřelil z pravé strany na zadní tyč, kde tečoval kotouč ALEX FORMENTON. Asistence: Arťom Zub, Josh Norris.
    14:35 Alex BELZILE - 1:1
     
    14:35
    Montreal právě vstřelil branku!
    Nejprve se neprosadil Pinto na konci svého sóla sám před Allenem a při kontru vystřelil Wideman z pravé strany na zadní tyč do nohy Murrayho a z dorážky z první doklepával z opačné strany ALEX BELZILE. Asistence: Chris Wideman, Jonathan Drouin.
    03:59 Austin WATSON - 1:0
     
    03:59
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Chabot nepustil Drouina k dorážce bekhendové střely a Pinto ujel do brejku dva na jednoho, posunul kotouč zleva na pravou stranu a AUSTIN WATSON zakončil na zadní tyč. Asistence: Shane Pinto, Nick Paul.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 4. Watson (Pinto, Paul), 17. Formenton (Zub, Norris), 22. Paul (Pinto), 29. Batherson (Formenton, Chabot), 34. Sokolov (Kelly), 39. Norris (Batherson, Chabot), 41. Formenton (Batherson, Norris) – 15. Belzile (Wideman, Drouin), 33. Dvorak (Wideman, Drouin)


    Ottawa Senators: Murray (32. – 33. Sogaard) – Zub, Chabot (A), Zajcev (A), Del Zotto, Holden, Mete – Batherson, Norris, Formenton – Ennis, White, Reinhardt – Sokolov, Agozzino, Kelly – Watson, Pinto, Paul (A).
    Montreal Canadiens: Allen (41. Poulin) – Savard (A), Guhle, Chiarot, Niku, Wideman, Fairbrother – Armia, Evans, Harvey-Pinard – Anderson (A), Dvorak, Drouin – Belzile, Poehling, Vejdemo – Fortin, Myšák, Pezzetta.

    Rozhodčí: Nicholson, Hebert – Brisebois, O´Quinn
    bahis siteleri