Buffalo – Columbus 3:5 (kon.) | New Jersey – Washington 4:1 (kon.) | Ottawa – Toronto 1:3 (kon.)
Philadelphia – Boston 2:1 (po pr.) | Detroit – Chicago 4:6 (kon.) | Minnesota – Colorado 3:1 (kon.)
Edmonton – Calgary 4:3 (kon.) | San Jose – Anaheim 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
Minnesota Wild
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
Colorado Avalanche
Úterý 05.10.2021, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (05:09:37)
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Kaapo Kähkönen (MNS) – 15 zákroků, 1 OG, úspěšnost 93,8 %, odchytal 60:00
    Darcy Kuemper (COL) – 29 zákroků, 3 OG, úspěšnost 90,6 %, odchytal 57:17

    Česká a slovenská stopa

    Do utkání nezasáhl žádný český ani slovenský hráč.

    Tři hvězdy utkání

    1. Kirill Kaprizov (MNS) 1+2
    2. Mats Zuccarello (MNS) 0+2
    3. Kaapo Kähkönen (MNS) 15 zákroků
     
    Colorado nepředvedlo žádnou velkou stíhací jízdu a snížení Alexe Newhooka nestačilo, zvlášť když se v úvodu třetí periody prosadil Jonas Brodin. Konečné skóre utkání hlásí hodnotu 3:1. Potkaly se dva týmy, které své zápasové soupisky poskládaly na zcela jiných principech. I když se Avs drželi díky brankáře Kuempera, na vítězství to v žádném případě stačit nemohlo.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Dnešní utkání sleduje 13 112 diváků.
     
    59:32
    Do prázdné klece mířil Marcus Foligno, ale nezasáhl ji. Další komplikace ve vlastním pásmu už Minnesota nedovolí a vyhraje.
     
    58:57
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:36
    Střelu Malceva z pravé strany zachytává Kähkönen a hodiny neúprosně běží dál.
     
    57:05
    Wild se dostali do obrovského tlaku, chtějí za každou cenu rozhodnout. Postupně pálili dvakrát Fiala, Victor Rask i Jordie Benn, ale tři úspěšné zásahy si připisuje Kuemper. Jedná rána šla vedle.
     
    56:09
    Gól naděje zatím nepřidá ani J.T. Compher, který patří k ostřílenějším borcům na soupisce Avs. Z dobrého místa pálí vedle.
     
    55:56
    Pokus Boldyho z mezikruží sice zblokoval Ryan Murray, ale hosté se k většímu náporu zatím nedostávají. Wild v pohodě kontrolují koncovku utkání.
     
    54:06
    Z kontru zkoušel zahrozit Jordan Greenway, chvíli po něm i Hartman a Foligno. Všechny tři členy druhého útoku dokázal v jednom střídání ukočírovat Darcy Kuemper.
     
    53:58
    Střela z produkce Rolanda McKeowna neprošla do brankoviště, jelikož se o ni postaral Jared Spurgeon. Colorado nicméně cítí krev.
    53:17 NEWHOOK - 3:1
     
    53:17
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Mladíci zpod Skalistých hor přece jen zaznamenávají úspěch a alespoň lehce zadělávají na drama v závěru utkání. ALEX NEWHOOK z hranice brankoviště zdařile propálil Kaapa Kähkönena, k čemuž mu kombinační hrou pomohl Byram i Bowers. Stav je nyní 3:1, do konce ale zbývá poměrně dost času. Asistence: Bowen Byram a Shane Bowers.
     
    51:45
    Klec Kähkönena vůbec netrefuje Kiefer Sherwood. Měl by zapracovat na své koncovce. Avalanche stále ztrácí tři branky.
     
    50:13
    K zakončení ze středu útočného pásma se propracoval Ryan Hartman, Avs tedy nevyužili ani druhou přesilovou hru. Navrátilec na ledě si vylámal zuby na Kuemperovi.
     
    48:11
    Finského muže s maskou ve službách Wild nyní protáhnul Alex Newhook. Od modré čáry byl ale jeho pokus až příliš ambiciózní.
     
    47:59
    Za hákování proti Foudymu se půjde odpočinout Ryan Hartman, mladý útočník Colorada vybojoval dva tresty v řadě.
     
    46:49
    O střelu z větší vzdálenosti se postaral Alex Newhook, ovšem vychytal ho Kaapo Kähkönen. Následuje komerční přestávka.
     
    45:58
    Na trestnou lavici zamíří Kevin Fiala, když vysokou holí počastoval Jeana-Luca Foudyho.
     
    44:55
    Střelu Artěma Anisimova schoval v rukavici Kähkönen. Nebývá zvykem, aby všechny tři části utkání v přípravě odchytali stejní maskovaní muži, dnes se ale tomuto scénáři blížíme.
    44:24 BRODIN - 3:0
     
    44:24
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Ruský fenomén Kirill Kaprizov řádí dál a v Minnesotě musí být nejen kvůli dnešnímu klání šťastní, že ho v létě po všech peripetiích nakonec podepsali. Nyní nachytal palebnou pozici pro JONASE BRODINA, který po dvou rychlých krocích překonal veškeré překážky. Asistence: Kirill Kaprizov a Mats Zuccarello.
     
    43:06
    Připomněl se doposud prakticky neviditelný Jean-Luc Foudy. Bekhendem trefuje Kähkönena.
     
    42:20
    Dobře teď vystoupil Artěm Anisimov, který zblokoval střelu Jordana Greenwaye, co mířila do brankoviště.
     
    41:10
    Newhook ani McKeown nedokázali propasírovat své rány přes nastražené bloky.
     
    40:49
    Kuemper má následně práci i proti druhé polovině prvního obranného páru Wild, Mattu Dumbovi. Nevypadá to, že by Minnesota odkládala nohu z plynu.
     
    40:11
    Znovu chtěl okamžitě po úvodním buly skórovat Jared Spurgeon, tentokrát měl ale mnohem náročnější pozici a od mantinelu nedal.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Puk k dvanáctinám? Žádný problém!
     
    Také prostřední fáze utkání je minulostí a Wild konečně začali potvrzovat roli papírového favorita. Na střely vedou 21:9, na góly zatím 2:0. Brankami šikovně orámovali celou třetinu. Už po 14 sekundách se domácí prezentovali moc hezkou kombinací, kterou hravě dovršil kapitán Jared Spurgeon. Dlouho pak trvalo, než našla Minnesota na Darcyho Kuempera nový recept. V poslední minutě se o něj postaral Kirill Kaprizov, který Colorado zaskočil tečí a stanovil současný stav. Prsty měl v obou dosavadních trefách.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:57
    Ruský útočník Kirill Kaprizov odvážně zkoušel štěstí v posledních vteřinách prostřední části, ale další pohromu Kuemper nedopustí.
    39:09 KAPRIZOV - 2:0
     
    39:09
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A jak Kirill the Thrill ukazuje už o malou chvíli později, dvakrát v jedné třetině se mýlí opravdu málokdy. Po spolupráci mezi Mattem Dumbou a Matsem Zuccarellem se k jemné teči přichomýtnul právě KIRILL KAPRIZOV. Dokázal pokořit heroicky chytajícího Darcyho Kuempera podruhé a smí doufat, že takový náskok už Minnesotě proti oslabenému sokovi bude stačit. Asistence: Mats Zuccarello a Matt Dumba.
     
    38:58
    Bránu minul také jinak neomylný Kirill Kaprizov, jehož následoval na druhé straně číhající Alex Newhook. Rozlítanou pasáž uzavře Oskar Olausson příklepem do Kähkönenovy lapačky.
     
    38:00
    O MacDermida se nyní postaral Matt Dumba. Někdejší zadák Los Angeles se tak ani napodruhé k přesné koncovce nedostane.
     
    37:40
    Compher zvládl buly a Colorado se konečně dostalo do chvilkového tlaku. Justin Barron ovšem narazil na pozorného Kähkönena a Kurtis MacDermid pro změnu netrefuje zařízení.
     
    37:07
    Jedenáctý muž draftu 2011 stihl v posledním střídání navrch ještě dvě zakončení. To poslední si ulovil Kuemper a raději nechá vystřídat unavené parťáky.
     
    36:52
    Wild přidávají na obrátkách a po získaném buly to zkoušel také Kevin Fiala. Navýšení náskoku zatím Minnesotě maří pouze Kuemper.
     
    36:44
    Mnohem častěji než v průběhu základní části se dnes do útočné fáze vkládá Jordie Benn. Bratr kapitána Dallasu si to ostatně může dovolit. Jeho nahození našlo opět Kuemperovu výstroj.
     
    35:31
    Z úrovně modré čáry vyslal svou střelu Jonas Brodin. Pro Kuempera žádná složitá práce, spíše pamlsek v rukavici.
     
    35:08
    Ve středním pásmu tělem zapracoval Stefan Matteau, takže Gabriel Fontaine se následně mohl vydat za modrou čáru. Útočníka Colorada zastavuje blokem jediný střelec, Jared Spurgeon.
     
    33:48
    I když Artěm Anisimov nezvládl vhazování v útočném pásmu, odhodlaně šel za puk a také vypálil. Od mantinelu moc šancí neměl.
     
    33:39
    Dva úspěšné bloky předvádějí Gaudreau a Dumba. Hra se následně přerušuje, protože si pro kotouč došel Kähkönen.
     
    33:04
    Bo Byram ztratil kotouč za vlastní svatyní a Fiala odmítá další možnost ze středu. Ani přesilovka tak zřejmě nebude pro Colorado potřebným odrazovým můstkem.
     
    32:45
    I když Malcev vyhrál vhazování, Wild se záhy osvobodili a Joel Eriksson Ek zkoušel zaútočit. Zprava netrefuje bránu.
     
    32:20
    Nor Mats Zuccarello odpyká trest pro příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    32:12
    Kdyby se v přípravě na NHL sbíral takzvaný Radegast index, Kurtis MacDermid by si vysloužil pár bodíků navíc. V posledním střídání zblokoval ránu Greenwaye a pak ještě přejel Hartmana u mantinelu.
     
    31:12
    Nejprve se povedeným blokem prezentoval Dmitrij Kulikov, na druhé straně ale stejně zdařilý kousek předvádí Ryan Murray. Jedna jedna na zmařené příležitosti.
    Coloradský útočník J.T. Compher byl v průběhu druhé třetiny vyloučen za sevření puku. Twitterový účet Avalanche si s nadsázkou stěžuje, že jeden z fanoušků Wild spáchal stejný přestupek proti pravidlům.
     
    30:40
    Fin Kähkönen tak vytahuje zákrok až proti Kieferu Sherwoodovi. Po zakončení z rohu hřiště úřaduje lapačka mladého brankáře.
     
    30:15
    V nastoleném trendu pokračuje Artěm Anisimov. Ruský útočník, který odehrál velmi povedené utkání proti Vegas, od modré čáry nezasáhl svůj cíl.
     
    29:01
    Nepřesnost provází Avalanche i nadále. Shane Bowers z velmi kvalitní pozice nenašel prostor tří tyčí a dále musí seřizovat mířidla.
     
    28:35
    Střelu Nicka Bjugstada z mezikruží dokázal pokrýt Kuemper. Autor dnes do poslední chvíle nevěděl, kdo bude hrát na levé straně jeho útoku, nakonec dostal přednost Boldy.
     
    27:21
    Úplně přesvědčivou rozehrávku nepředvedl Kuemper, ovšem hosté zvládli přechod středního pásma. Compher pak dvakrát v krátkém sledu pálí mimo.
     
    26:55
    Pasáž plnou srážek a ztrát přerušuje až ztráta puku mezi diváky. Ryan Hartman předtím důsledně napadal Justina Barrona.
     
    26:19
    Hosté v plném počtu.
     
    25:54
    Marcus Foligno se chystal vytěžit ofenzivnější postavení soupeře, z mezikruží ovšem našel pouze rukavici Darcyho Kuempera, který nechá spoluhráče vystřídat.
     
    25:39
    Colorado dokonce vybojovalo buly v útočném pásmu a Anisimov dokázal při vlastním oslabení vypálit. Je z toho teprve pátý zákrok Kaapa Kähkönena za 25 minut hry.
     
    25:14
    Branku nezasáhl ani Mats Zuccarello. Minnesotě se zatím početní výhody nedaří dle ideálních představ.
     
    24:34
    Dobře na úvod oslabení pracuje Artěm Anisimov. Nejprve vyhrané buly, pak i zablokovaná střela.
     
    24:19
    Špatný vstup jen podtrhává útočník Avalanche J.T. Compher. Zbytečně pokryl kotouč rukavicí a odpyká si dvě minuty.
     
    23:55
    A další nahození zpoza modré pro Kuempera, který tentokrát ale vybízí své kolegy v pokračování ve hře. Colorado vůbec nezachytilo úvod druhé periody a po inkasované brance zůstává jako opařené.
     
    22:49
    Hodně starostí nadělal Kuemperovi Jordan Greenway, když tečoval letící puk. Brankář Colorada ovšem složitou situaci zvládnul.
     
    21:40
    Ještě ze středního pásma nahodil černou pryž rovnou do brankoviště Matt Dumba, Kuemper tak musel zapracovat a přerušit.
    20:14 SPURGEON - 1:0
     
    20:14
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to byl velmi povedený vstup Wild do prostřední části. Kapitán JARED SPURGEON prakticky z ideálního prostoru v mezikruží dokázal kotouč propasírovat do sítě, využil tak nádherné předchozí kombinace domácích. Vstupní akci mu pomohli vypracovat Kaprizov s Erikssonem Ekem. Obráncova střela zápěstím je vůbec tou první, která načapala Kuempera v nedbalkách, třebaže dělal vše, co bylo v jeho silách. Asistence: Kirill Kaprizov a Joel Eriksson Ek.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
    Před utkáním panovala na straně Wild dobrá atmosféra, nyní ale musí řešit v kabině komplikaci jménem Darcy Kuemper.
     
    Úvodní perioda góly nepřinesla, stav utkání zůstává na původní hodnotě 0:0. Není žádným překvapením, že o valnou většinu útočných výpadů se starají domácí, stačí si ostatně porovnat jména v obou sestavách. Avalanche jsou ovšem zezadu jištěni Darcym Kuemperem, který zatím bez problému maže chyby svých mladších parťáků z pole. Podle oficiálních statistik vlastní na druhé straně stojící Kaapo Kähkönen doposud jen čtyři zásahy.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:46
    Tuto periodu patrně uzavře Frederick Gaudreau, ani on totiž nestačil na zatím bezproblémového Kuempera, který drží soupeře na uzdě.
     
    19:14
    A když už na kombinaci Minnesoty nestačí obrana, poradí si Darcy Kuemper. Vychytal střelu bývalého chlebodárce z dílny Marcuse Foligna.
     
    18:33
    Nyní se Fiala dostal ke střele ze slotu, to by ovšem proti němu nesměl vyrukovat Kurtis MacDermid, letní posila zadních řad Avs.
     
    18:18
    I když J.T. Compher zvládl buly v obranném pásmu, Avalanche se vyhodit nepodařilo. Kevin Fiala ovšem následně ztrácí kotouč za bránou.
     
    17:56
    K útočnému faulu sáhnul Andrea Wingerli, to když krosčekoval Greenwaye. A Colorado tak patrně celý zbytek třetiny stráví v oslabení.
     
    17:53
    Po pasáži, v níž si oba tábory přehazovaly kotouč jako horký brambor, vypálil ruský forvard Michail Malcev jen do krajana Dmitrije Kulikova.
     
    16:01
    A finský brankář se nedočká ani po střele Olaussona, kterou dobře zablokoval Nico Sturm.
     
    15:52
    Poslední pětka týmu z Denveru se vydala vpřed, ale Gabriel Fontaine z dobré pozice netrefuje klec Kaapa Kähkönena. Ten tak už několik minut čeká na vážnější práci.
     
    15:30
    Obránce Justin Barron a jeho kolega z útoku Alex Newhook se v průběhu 15 vteřin předvedli kvalitními bloky, tudíž Kuemper mohl zůstat v klidu.
     
    15:00
    Tvrdou ránu Erikssona Eka od levého mantinelu vytáhnul Darcy Kuemper. Pokud mají dnes Avalanche uspět, musí tento muž předvádět maximální výkon, o čemž před utkáním hovořil i trenér Jared Bednar.
     
    14:47
    Kevin Fiala, Švýcar s českými kořeny, dokázal odstavit Ryana Murraye a Colorado se uchyluje k vyhození na zakázané uvolnění.
     
    14:08
    Do střely Ryana Murraye vložil své chrániče Kirill Kaprizov. Hlavní útočná hvězda Wild posílá kotouč do ochranné sítě a následovat bude komerční přestávka.
     
    13:13
    Čtvrtý útok Avalanche opět tvrdí muziku, hitem se prezentoval Kiefer Sherwood, přičemž dopomohl k domácímu ofsajdu.
     
    12:54
    Další střelu od modré čáry vyslal Alex Goligoski. Činí se Kuemper, jenž má podle twitterového účtu Avalanche na kontě už i jeden nadpozemský zákrok. Vzhledem k absenci video přenosu vám ale bohužel nesdělíme, který z nich to byl.
    Z tohoto utkání se žádný přenos nevysílá. Naštěstí podrobný popis nabízí oficiální ligová stránka a lokální rádio.
     
    11:58
    Zakončení od modré linie tentokrát vymyslel Roland McKeown. V NHL hrál naposledy v sezoně 2017-18 ještě coby kmenový hráč Caroliny. Tímto pokusem se o velkou pozornost nehlásí.
     
    11:19
    Do protiakce záhy vyráží Alex Newhook. Útočník, od kterého si vedení Avalanche mnohé slibuje, narazil na blok Zuccarella.
     
    11:03
    Na Kuempera střílí z bezprostřední blízkosti Joel Eriksson Ek. V létě dostal dlouholetou smlouvu, takže má o motivaci postaráno.
     
    10:06
    Ve středním pásmu pěkným bodyčkem odebral kotouč Englund, jenže Olausson pak vyrábí ztrátu u modré čáry.
     
    08:48
    Nová akvizice Wild pro tuto sezonu – Jordie Benn – vypálila od modré čáry, Kuemper ale puk vidí a také chytá.
     
    08:19
    Mladíčci Avalanche se začínají osmělovat. Znovu to byl Olausson, kdo se bekhendem natlačit až do modrého půlkruhu. V letošním kempu dělá dojem, přitom mu je teprve 18 let.
     
    08:05
    Po komerční přestávce zvládnul buly v útočném pásmu Shane Bowers a Oskar Olausson zanedlouho poté oxidoval na hraně brankoviště. Kähkönen, který je někdejším juniorským mistrem světa, si poradil.
     
    07:48
    Avs mají zatím dle očekávání velké problémy s poměrně nabitou sestavou Minnesoty. Celou minutu se pořádně nemohli dostat na útočnou polovinu, nakonec ale Justin Barron dokázal kotouč nahodit rovnou na Kähkönena. Fin tak musí přerušit hru.
     
    06:23
    Další nedoraz předvedl Andreas Englund, takže Wild se nastěhovali zpět do útočného pásma. Z levého kruhu pro vhazování následně střílel Eriksson Ek, ovšem Kuemper stojí na správném místě.
     
    05:36
    Malcev nevyvezl kotouč z vlastního pásma, takže opět se příklepem prezentoval Ryan Hartman. Kuemper ho ustál.
     
    05:21
    Bránu nezasáhnul Jordan Greenway, který se přitom nacházel v mezikruží. Není to ale vyložený bombarďák, protože za 210 zápasů v základní části nastřádal jen 26 tref.
     
    04:46
    Nejprve se tělem vložil do hry Nico Sturm, zhruba za půl minuty sráží Goligoskiho Oskar Olausson. Začínáme pěkně od podlahy.
     
    03:56
    O atak se pokusil také Kirill Kaprizov, ovšem jeho rána kousek za modrou čarou se nesetkala s pochopením Shanea Bowerse, který ji zablokoval.
     
    02:27
    Zatím nejsou útočníci příliš přesní. Bránu totiž netrefuje Nico Sturm.
     
    01:53
    K příklepu natáhnul Ryan Hartman, ale nepřekonal Darcyho Kuempera. Pro něj je dnes zápas svým způsobem speciální, u Wild totiž začínal a odchytal tu svých prvních pět sezon.
     
    00:33
    Od modré čáry vypálil Bowen Byram, nedokázal ovšem zasáhnout branku Kaapa Kähkönena, což je brankářský objev předchozího ročníku.
     
    00:19
    O úvodní střelu se pokusil Dylan Sikura, ale dobrým blokem se prezentuje Victor Rask.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Minnesota Wild: Kähkönen (Hammond) – Spurgeon, Goligoski, Dumba, Brodin, Kulikov, Jo. Benn – Kaprizov, J. Eriksson Ek, Zuccarello – M. Foligno, Jo. Greenway, Hartman – Fiala, V. Rask, F. Gaudreau – Boldy, Sturm, Bjugstad

    Colorado Avalanche: Kuemper (Annunen) – Byram, J.Barron, R. Murray, McKeown, K. MacDermid, Englund – D. Sikura, Compher, J.-L. Foudy – Bowers, Newhook, Olausson – Wingerli, Anisimov, Malcev – Matteau, Ga. Fontaine, Ki. Sherwood.
     
    COLORADO AVALANCHE
    Denverský celek se těší na své třetí představení tohoto ročníku. Proti Vegas (3:4) se mezi tyče dostal český reprezentant Pavel Francouz, v následném klání proti Minnesotě (6:4) ovšem pauzíroval. Zato úřadoval obránce Erik Johnson, který vloni stihl pouhé čtyři starty, ale svůj návrat do sestavy oslavil dvěma góly.

    Trenér Jared Bednar novinářům slíbil, že do boje vyšle spíše mladší hráče. K tomuto kroku přistoupí také proto, že zranění v horní části těla stále trápí Devona Toewse. Také talentovaný zadák a loňský finalista v boji o Norris Trophy Cale Makar trénuje pouze v bezkontaktním dresu. Šanci bohužel nedostane český útočník Martin Kaut.
     
    MINNESOTA WILD
    Minnesota započala přípravu dvěma venkovními duely a před své fanoušky tak zavítá vůbec poprvé. Do startu základní části zbývá už jen 11 dní, přesto na Wild čeká první z celkových tří domácích utkání. Na led by se měly podívat i hlavní hvězdy v čele s Kirillem Kaprizovem. Ruského útočníka doplní třeba kapitán Jared Spurgeon a jeho kolegové z obrany Alex Goligoski, Matt Dumba a Jonas Brodin.

    Trenér domácího celku Dean Evanson přiznal, že ho čeká ještě několik těžkých rozhodnutí, kdy bude postupně zaplňovat volná místa na soupisce. Hráči, kteří nemají jistou pozici, tak potřebují nutně zabrat. Minnesota čeká na první vítězství v přípravě, když nejprve nestačila na St. Louis (2:6) a následně ani na Colorado (4:6). V odvetě mu může porážku vrátit.
     
    Krásné ráno u přípravy na nadcházející ročník slovutné NHL. Domácí celek Minnesota Wild vyzve na souboj Colorado Avalanche. Utkání by mělo vypuknout přibližně kolem druhé hodiny ranní.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 21. Spurgeon (Kaprizov, J. Eriksson Ek), 40. Kaprizov (Zuccarello, Dumba), 45. Brodin (Kaprizov, Zuccarello) – 54. Newhook (Byram, Bowers)


    Minnesota Wild: Kähkönen (Hammond) – Spurgeon, Goligoski, Dumba, Brodin, Kulikov, Jo. Benn – Kaprizov, J. Eriksson Ek, Zuccarello – M. Foligno, Jo. Greenway, Hartman – Fiala, V. Rask, F. Gaudreau – Boldy, Sturm, Bjugstad
    Colorado Avalanche: Kuemper (Annunen) – Byram, J.Barron, R. Murray, McKeown, K. MacDermid, Englund – D. Sikura, Compher, J.-L. Foudy – Bowers, Newhook, Olausson – Wingerli, Anisimov, Malcev – Matteau, Ga. Fontaine, Ki. Sherwood

    Rozhodčí: Beach, L'Ecuyer – Marquis, CJ Murray

    Diváci: 13112
    bahis siteleri