Leverkusen – Bayern 1:5 (kon.) | Augsburg – Bielefeld 1:1 (kon.)
konec
Bayer Leverkusen
1:5 (0:5)
Bayern Mnichov
Neděle 17.10.2021, 15:30 • BayArena, Leverkusen • Německá Bundesliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    55
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Výborně! PATRIK SCHICK si řekl o nahrávku Wirtze z pravé strany mezi dva hostující fotbalisty, natlačil se před Hernándeze a sám před Neuerem skóroval odrazem o zadní tyč. Pro českého útočníka to je sedmá bundesligová trefa v letošní sezoně.
     
    37
    Bayern právě vstřelil branku!
    SERGE GNABRY a Goretzka měli proti sobě dva hráče na pravé straně, rychle si narazili a SERGE GNABRY skóroval levačkou mezi nohama gólmana k zadní tyči.
     
    35
    Bayern právě vstřelil branku!
    To je neskutečné! Bayern válcuje Leverkusen! Při centru Müllera z levé strany se SERGE GNABRY dostal včas před obránce a přehodil brankáře z prvního doteku k pravé tyči.
     
    34
    Bayern právě vstřelil branku!
    Roh Kimmicha z pravé strany byl přetažený, nicméně Süle zasekl obránci v levé polovině vápna na pravačku a vystřelil, jeho pokus tečoval THOMAS MÜLLER stehnem o trávník doprostřed brány v době, kdy se přesouval Hrádecký na svou levou stranu.
     
    30
    Bayern právě vstřelil branku!
    Goretzka nahrál hezky přes padajícího beka na levou stranu, Davies vnikl do domácího vápna a na středu šestnáctky se málem srazil s jistým Polákem, načež zamířil ROBERT LEWANDOWSKI pravačkou do levého spodního rohu brány ze svého pohledu a protipohybu gólmana.
     
    3
    Bayern právě vstřelil branku!
    Za naskočení na Lewandowskiho byl nařízen volný přímý kop z levé strany, následoval centr do pravé poloviny vápna v podání Gnabryho a ROBERT LEWANDOWSKI z druhé vlny prodlužoval k zadní tyči.

    Vít Muzikář

    Branky: 55. Schick (Wirtz) – 3. Lewandowski (Gnabry), 30. Lewandowski (A. Davies), 34. T. Müller (Süle), 35. Gnabry (T. Müller), 37. Gnabry (Goretzka)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 4:11. Střely mimo: 3:16. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:9.
    Bayer Leverkusen: Hrádecký (C) – Frimpong (64. Bellarabi), Kossounou, Tah, Bakker – Demirbay, Amiri – Diaby (64. A. Adli), Wirtz (79. P. Retsos), Paulinho (46. Tapsoba) – Schick (79. Alario).
    Náhradníci: Luňov – P. Retsos, Tapsoba, Sinkgraven, Hincapié, A. Adli, Alario, Bellarabi, Sertdemir.

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Süle (72. O. Richards), Upamecano, Lucas Hernández, A. Davies (40. Stanišić) – Kimmich, Goretzka (46. Sabitzer) – Gnabry, T. Müller (64. Coman), Sané – Lewandowski (64. Musiala).
    Náhradníci: Früchtl – O. Richards, B. Sarr, Stanišić, Sabitzer, Tolisso, Coman, Choupo-Moting, Musiala.

    Rozhodčí: Jablonski – Grudzinski, Thielert
    thejrc.org