Vítkovice – Vsetín 0:2 (kon.) | Pardubice – Kobra 10:3 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 6:3 (kon.)
Havířov – Olomouc 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Slavia 3:2 (po pr.) | HC Litvínov – Třemošná 6:5 (kon.)
Motor ČB – Sparta 1:2 (0:1 po s.n.) | Jihlava – Technika Brno 7:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 5:3 (kon.)
Poruba – Zlín 3:6 (kon.) | HK MD Šumperk – Přerov 2:3 (kon.)
po prodl.
Mountfield HK
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 21.10.2021, 17:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:15.
     
    Dobrý den z Hradce Králové! Listí se nám za okny postupně barví do široké škály podzimních barev, na ledě dnes ale na dresech uvidíme jen tři – červenou, bílou a černou. V rámci 11. kola dorostenecké extraligy proti sobě totiž naskočí domácí Mountfield HK a hosté z HC Slavia Praha.
     
    Mountfield HK – 2. místo, 27 bodů, skóre 57:20

    Východočeši si rozhodně nemají na co stěžovat. Patří jim druhé místo tabulky, mají stejně bodů jako vedoucí Jihlava, vstřelili téměř třikrát víc gólů, než obdrželi, a z deseti zápasů prohráli jenom jednou – právě proti první Dukle. Aktuální šňůra Lvů čítá již šest vítezství za sebou, naposledy si Hradečtí venku vyšlápli 6:1 na pražskou Kobru. Spolehnout se může Mountfield také na nadstandardní přesilovky (využití 22,86 %) a oslabení (ubránění 91,43 %) nejen v konkurenci skupiny Střed, ale i celé soutěže.
     
    HC Slavia Praha – 5. místo, 15 bodů, skóre 31:26

    Zatímco její dnešní soupeř okupuje horní příčky, Slavii patří střed tabulky. Je zajímavostí, že v aktuálním umístění sešívaných hraje roli číslice pět – Pražané mají totiž pět výher, pět proher, jsou na pátém místě a navíc mají patnáct bodů. Z posledních třech duelů odešla Slavia jako poražený celek a proti Hradci letos už jednou prohrála (2:4), o motivaci tak nouze nebude. A přestože s přesilovkami a oslabeními jsou na tom hráči z Prahy hůře, jsou zároveň čtvrtým nejslušnějším týmem skupiny a hru s minimem vyloučení budou chtít určitě praktikovat i tentokrát.
     
    Úvodní sestavy:

    Mountfield HK: Kasal (Mrázek) – Burda, Žaba (A), Pavič, Černý, Bezpalec – Pavlík, Vencl (C), Hora, Klíma, Trejbal, Šimek, Král, Šinkovský, Novotný. Trenér: Václav Pánek.

    HC Slavia Praha: Vavřena (Vedral) – Ciolek, Kříženecký, M. Tichý, Málek (A), Švec, Kubánek – Curran, Nemes, Krejčí, J. Tichý, Sander, Chludil, Filip, Tomas (A), Vosmík (C). Trenér: Ladislav Slížek.

    Rozhodčí: Bernat – Landsmann, Brož.
     
    Ne všichni pomocní činovníci dnešního utkání, mířící z Prahy, se vinou povětrnostních podmínek dostali do Hradce včas. Někteří stojí ještě daleko v polích, ale naštěstí ti hlavní aktéři – tedy hokejisté Slavie – tu nechybí. Co můžeme konstatovat už nyní, že budou mít početně navrch.

    Vedoucí domácího mužstva Lenka Jonešová totiž nahlásila zapisovateli pouhých pět obránců a devět útočníků. A z nich jsou tři hokejisté teprve žákovského věku! Na druhou stranu nechybí největší osobnost hradeckého týmu – útočník Pavel Šimek, který za dorost nastoupí po třech týdnech. Během této doby dokonce debutoval i v extraligovém A-týmu.
     
    Na rozbruslení se mimochodem přišel krátce podívat i Radek Smoleňák se svým malým synkem. Kapitán hradeckého Mountfieldu si už brousí své zuby, ty pravé i ty nasazovací, na zítřejší domácí bitvu s Libercem.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:26
    První střelu utkání vyslal hradecký obránce Filip Žaba, hostující brankář ji snadno zachytil do lapačky.
     
    01:56
    Pražané se ale oklepali a také zatlačili na hradeckou branku. Jeden z hostujících útočníků před Kasalem netrefil.
     
    03:33
    Po další akci Mountfieldu nemusel Benjamin Vavřena zasahovat, nyní se soupeři o puk přetahují ve středním pásmu.
     
    04:18
    Pavel Šimek poslal jednoho ze soupeřů tvrdým hitem k ledu, přesto se slávisté vydali dopředu a donutili Kasala zasáhnout.
     
    04:44
    Při dalším hradeckém protiútoku se hosté provinili faulem a následuje první přesilovka pro Hradec. Matyáš Tichý (SLA) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    05:54
    Pavel Šimek si v početní výhodě nabruslil přes celé hřiště až před Vavřenu, ale už neměl dostatek prostoru na přesnější kličku, kterou by ho překvapil.
     
    06:44
    Víc si toho ale domácí vůbec nevypracovali. Dalekonosný pokus Lukáše Krále zamířil vedle a Slavia hraje v plném počtu.
     
    07:22
    Po nahození Matěje Krejčího se bude vhazovat po pravé ruce hradeckého gólmana Jana Kasala.
     
    08:37
    Stále sledujeme partii, ve které schází výraznější touha aktérů probít se do předbrankového prostoru.
     
    09:05
    Teď ji měl Lukáš Král naopak příliš velkou a domácím je odpískáno postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    09:45
    Aktivní střídání Slavie donutilo Východočechy k prvnímu zakázanému uvolnění v dnešním zápase.
     
    10:37
    A následuje druhý icing v řadě, tentokrát domácí "jen" nestihli dobruslit nahození.
     
    11:51
    Před hradeckým brankovištěm se kotouč trochu šťastně odrazil k Maxmilianu Curranovi, který zblízka ztroskotal na zákroku Kasala!
     
    12:36
    Na druhé straně nahodil kotouč ze strany Filip Žaba. A protože ho jeho parťák ze vzduchu nedokázal tečovat, Vavřena ho snadno schoval do lapačky.
     
    13:30
    Bojovný obraz hry pokračuje. Slávisté jednu nabídku na střelu promáchli, další ránu potom reprezentantovi Radku Tomasovi zblokoval protihráč.
     
    13:53
    Jan Kasal zasáhl proti střele z velkého úhlu a měl dost času na to, aby ji přikryl až napodruhé.
     
    14:04
    I teď měl Kasal problém zkrotit bombu Denise Ciolka. Curran však přišel s dorážkou později, když už hradecký gólman schoval kotouč do lapačky.
     
    14:39
    K Benjaminu Vavřenovi nyní doslova dojel zbloudilý kotouč, který znamená vhazování po jeho levé ruce.
     
    15:05
    A protože slávisté nyní při problematické rozehrávce zahráli vysokou holí, další buly nařizují sudí na druhé straně jejich třetiny.
     
    15:26
    Že led louže, poznal hradecký obránce David Pavič. Proto se hosté snadno dostali k puku, nicméně nezvládli víc než oblouček z hokejky Radka Tomase, který pohodově přistál v Kasalově lapačce.
     
    15:59
    No, ostrý pokus beka Alexe Kubánka už vylekal hradeckého gólmana o poznání víc. Šel sice ze strany, ale nepříjemně na rameno.
     
    16:26
    Škoda pro Slavii, že Curran po svém vykroužení neseřídil mířidla vůbec dobře a kotouč poslal velký kus vedle branky, kde ještě navíc stál chumel hráčů.
     
    17:14
    Na druhé straně teď Pavič vyprášil výstroj clonícího slávisty, ani tenhle pokus neměl sebemenší šanci na úspěch.
     
    17:59
    Lukáš Král dlouho vymýšlel, co s pukem, až ho soupeři vytlačili do neutrální zóny. Hradeckým mladíkům jako by chyběla chuť i síla prosadit se do prostorů, odkud padají góly.
     
    18:43
    Zcela logicky to na sebe vzal Pavel Šimek. Vavřena vykopl puk betonem k Adamu Novotnému, který z úhlu netrefil odkrytou bránu! To byla obrovská možnost domácích, aby šli do vedení.
     
    19:09
    A skoro hned po buly následovala velká šance i na druhé straně. Curran uháněl v přečíslení a správně to vzal na sebe. Mířil na druhý růžek, jenže tam Kasal vytáhl parádní zákrok lapačkou!
     
    19:40
    Domácí brankář ztratil hokejku, i proto bylo osvobození do středního pásma vším, čeho mohli Hradečtí za dané situace dosáhnout.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Mountfield se v okleštěném složení viditelně spoléhá na to, co předvedou jeho lídři Pavel Šimek či Lukáš Král. Slavia je o něco lepším i nebezpečnějším týmem a pokud bude pokračovat v nastoleném duchu, domácí budou mít velké problémy, aby dnes uspěli. Úvodní část každopádně skončila bez branek, stejně jako v prvním vzájemném duelu.

    Druhá třetina začne přibližně v 17:59.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:24
    Výtečně vystoupil slávistický bek Martin Švec proti Pavlu Šimkovi, který se natahoval po Králově přihrávce do jízdy. Obávám se, že pak už by ho nikdo nechytil.
     
    21:04
    Nikolas Filip umně tečoval Kubánkovou ránu a pak se všichni dívali, kam to půjde. Puk procestoval vedle vzdálenější tyčky.
     
    21:54
    Burdovo vyhození dojel Šinkovský, jenž v akci dva na jednoho hledal před brankou Trejbala. Hradecká kombinace však nebyla natolik přesná, aby vedla k zakončení.
     
    22:17
    No, hra už se nám začíná rozjíždět! K puku se teď dostal Jan Tichý, jenž zase prověřil pozornost Kasalovy lapačky. Ta zatím vypadá výborně.
     
    22:54
    Z akce čtyři na dva rozhodně měli slávisté vytěžit víc než vysokou střelu obránce Švece, kterou ramenem vyrazil Kasal. Jedna další přihrávka a Hradečtí už by asi nedostali nárok.
     
    23:37
    Teď už sledujeme strhující podívanou! V obrovské šanci před Kasalem neuspěl Radek Tomas, na druhé straně se mezi kruhy zjevil Jiří Klíma, ale ani on nepřekonal Vavřenu.
     
    23:57
    Zejména hradecká defenziva prožívá velmi slabé chvilky. Curran nabídl puk Nemesovi a už už to vypadalo na první gól, jenže Kasal ho fantastickým přesunem vychytal!
     
    24:25
    A jedeme dál! Okamžitě po vhazování se do samostatného úniku vydal Lukáš Král, Vavřenu si rozhýbal, ale pak už zblízka nedokázal přehodit jeho beton!
     
    24:54
    První útok domácích pochopitelně výrazně dominuje nad ostatními. Král nyní přijal pas mezi kruhy, jeho střela však nebyla dostatečně důrazná, aby změnila skóre.
     
    25:24
    No, střela Jiřího Klímy už měla poměrně zajímavé parametry. Vavřenova vyrážečka tam byla pozdě, nicméně kotouč o kousek minul první tyčku.
     
    25:55
    Curran vrátil kotouč na modrou čáru, odkud jeden ze slávistických beků napálil boční konstrukcni hradecké branky.
     
    26:34
    Jan Trejbal by se neztratil ani ve fotbale, protože vzdušnou nabídku z dálky teď parádně odhlavičkoval až z hradecké třetiny!
     
    27:03
    A Danny Chludil ukončil aktivní pasáž Pražanů tak, jako pár jeho spoluhráčů před ním – švihovkou do Kasalovy lapačky. Brankář je zatím ústřední postavou domácích mladíků.
     
    27:30
    Přihrávka pro Ciolka byla tak trochu do špeku, už proti němu totiž vyrazil hradecký bek. Na druhé straně se pak Šimek s Králem a Horou neprosadili ke střele.
     
    28:19
    Také Jiří Klíma chce prokázat, proč by měl patřit do reprezentace. Šikovně se uvolnil na pravé straně, Vavřena už šel trochu dolů, ale Klíma pak bekhendem přestřelil břevno.
     
    28:42
    Brankář týmu z hlavního města následně lapil dva snadnější kotouče.
     
    29:04
    Protiútok táhl tradičně aktivní Curran. Zvolil rychlou střelu, kterou Kasal lapačkou alespoň vyrazil.
     
    29:33
    Nevím, zda Vavřena tušil, že už má za sebou číhajícího Krále. Kotouč rozehrál na druhou stranu, nicméně mezitím stejně rozhodčí přerušil hru.
     
    29:46
    Hodně srdnatě bojoval před brankovištěm Samuel Šinkovský, nakonec vystřelil alespoň v pádu a zády k bráně. Vavřena si i přes velký provoz poradil, ale tohle je pro Hradec správná cesta.
     
    30:30
    Radek Tomas nejdřív nasadil Tadeáši Burdovi (HKM) jasný háček. Burda v pohybu trefil Tomase do helmy, takže je správně vyloučen za vysokou hůl, ale první prohřešek sudí nechali být.
     
    31:36
    Slavia to vykombinovala na hráče na vrcholku kruhu a Kasal měl plné ruce práce! Ani dvěma soupeřům před sebou nedovolil dorážku.
     
    31:51
    Další průběh oslabení hrál Mountfield velmi aktivně, teď už se ale zase musí bránit. Kasal dál potvrzuje svou dnešní neprůstřelnost.
     
    32:23
    Další pokus hostujícího mužstva končí odpískaným ofsajdem.
     
    32:46
    Domácí hrají v plném počtu, nyní rychlým dojezdem zabránili zakázanému uvolnění.
     
    33:15
    Právě Tadeáš Burda se z pravé strany snažil dobře natlačit před brankáře, z velkého úhlu však už Vavřenu nepřekvapil.
     
    33:37
    Tomáš Hora se na jedné straně pokoušel tečovat mezi kruhy nastřelení od mantinelu, na té druhé musel Kasal zase řešit střelu z blízkosti levé tyčky.
     
    34:17
    Benjamin Vavřena sklapl betony proti pokusu ze střední vzdálenosti včas.
     
    34:44
    Alex Kubánek vypálil od modré čáry a jeho pokus cestou ještě někdo tečoval, puk ovšem šel mimo bránu a Jan Kasal tak nemusel zasahovat.
     
    35:31
    Radek Tomas na chvíli vybojoval u útočného mantinelu puk, než se ale stihl otočit a vystřelit, byli u hracího předmětu zpět domácí.
     
    36:33
    V souboji sedmnáctek vyhrál hradecký Tadeáš Burda a založil útočnou akci, tak však k ničemu velkému nevedla.
     
    37:18
    Maxmilian Curran si vybojoval u domácí brány puk, vyvezl jej a vystřelil, Kasal připraven.
     
    37:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    134 vteřin před druhou sirénou tu máme první branku a radují se z ní domácí borci! Nebezpečný byl už Tomáš Hora, jenž střílel a posléze dorážel z téměř samostatného úniku, gólový čin dokonal o chvíli později JIŘÍ KLÍMA, který přijel v druhé vlně ke spodnímu okraji levého kruhu a zakončil do odkryté části klece – 1:0. Asistence: Jan Vencl.
     
    38:31
    Radek Tomas se ocitl ve velmi nebezpečné situaci u tyčky, hradecký Adam Bezpalec to vyřešil podrážením, za což vyfasoval dvě minuty.
     
    39:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní přesilovku dokázali využít vcelku brzy a máme vyrovnáno, vedení tedy Mountfieldu příliš dlouho nevydrželo! Od pravého mantinelu využil clony před gólmanem pro svou ránu MATYÁŠ TICHÝ – 1:1. Asistence: Maxmilian Curran, Márton Nemes.
     
    39:55
    Jakub Málek měl na holi vedoucí branku Slavie, jenže proti jeho střele z první z pozice mezi kruhy se stihl přesunout a dostatečně vykrýt střelecký úhel Jan Kasal!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé části Východočeši našli tempo a dorovnali aktivitu soupeře, k vidění byla řada nebezpečných akcí a oba brankáři museli vytáhnout jisté zákroky. Branky si soupeři nechali na samý závěr třetiny, kdy nejprve domácí otevřeli skóre, aby o minutu a půl Slavia srovnala z přesilové hry. Do třetí části se tak půjde znovu za vyrovnaného stavu, tentokrát 1:1, a bude pořád o co bojovat!
     
    Třetí třetina začne přibližně v 18:44.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:26
    Daniel Kříženecký si připravil střelu na pravém kruhu, jenže v rozhodující okamžik nechal kotouč za sebou.
     
    40:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia brankami hezky orámovala druhou přestávku a ujímá se poprvé v utkání vedení! Jan Tichý už mohl na středu hřiště pálit, ještě si ale popojel doprava a poté předložil na osu puk RADKU TOMASOVI, který rychlým švihem trefil pravou část brány – 1:2. Asistence: Jan Tichý.
     
    42:31
    Slavia má nyní v aktivitě směrem dopředu navrch, obrat ve skóre ji totiž povzbudil.
     
    43:27
    Matyáš Tichý prověřil Kasala ranou z velké vzdálenosti a šel střídat, hradecký gólman odklonil puk bez problémů vyrážečkou.
     
    44:14
    Napoprvé trefil Maxmilian Curran bránícího hráče, dorážka už ale mířila k pravé tyčce – tam byl přilepený se svou výstrojí Jan Kasal.
     
    45:37
    Sešívaní neudrželi kotouč v útočném pásmu a museli přerušit útočnou akci, ne ale nadlouho – už jsou zase zpět.
     
    46:12
    Hradci se však povedlo udržet soupeře u mantinelů a nepustit jej ke střele, vyvezení puku nyní dává oběma týmům čas ke střídání.
     
    47:03
    Jiří Klíma přešel do útočné třetiny a vystřelil z vrcholu kruhů, Benjamin Vavřena na jeho pokus dobře viděl a schoval puk v náručí.
     
    48:10
    Tomáš Hora si najížděl na levý kruh pro střelu z voleje, bránící hráč mu však nedal prostor, a tak se Vavřena nemusel strachovat.
     
    48:55
    Radek Tomas střílel zleva k bližší tyči, Kasal natáhl pravý beton a vyrážečku správným směrem.
     
    49:35
    Adamu Novotnému sjel v okamžiku střely puk z hokejky, ke kotouči se tak dostali brzy opět hosté.
     
    50:16
    Dominiku Pavlíkovi se nepovedlo proklouznout mezi dvojicí bránících hráčů ve středním pásmu, na druhé straně se zase neujalo nahození sešívaných.
     
    50:54
    Teď musel Jan Kasal podržet puk pod výstrojí, protože jeden ze sešívaných se protáhl před něj, nahrnul kotouč do brankoviště a následně se ještě strhla vlna dorážek.
     
    51:45
    Lukáš Král se natahoval v útočném pásmu po puku, aby mohl překvapivě vystřelit, blíž k němu však měl hostující Martin Švec.
     
    52:42
    Východočechům se krátí čas na srovnání, pořád ale ne a ne projít přes dobře rozestavěnou obranu soupeře. A když už střední pásmo Lvi překonají, ke střele se většinou ani tak nedostanou.
     
    53:25
    Tomáš Hora mohl z osy nahrát doleva spoluhráčovi, který by měl prostor ke střele, místo toho se mu ale svezl puk směrem k bráně a pomalu doputoval k Vavřenovi, jenž jej odklonil.
     
    53:52
    Jan Trejbal to zkusil z poměrně velkého úhlu, Benjaminu Vavřenovi stačilo natáhnout lapačku do prostoru nad vymezeným modrým územím brankoviště.
     
    53:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už je ale srovnáno, Hradec dokázal dotáhnout a začínáme opět prakticky od začátku! Důležitý zásah putuje na konto bekovi FILIPU ŽABOVI, který vyrovnal stav utkání ranou z levé části modré čáry – 2:2. Asistence: Jan Trejbal, Jiří Klíma.
     
    55:23
    Gól nyní povzbudil pro změnu Hradecké, kteří se snaží přidat ještě jeden zásah, sešívaná obrana v čele s brankářem však odolává.
     
    56:13
    Tomáš Hora nahodil na Vavřenu puk ihned po přejetí modré čáry a hostující gólman černou pryž před dojíždějícími hráči Mountfieldu raději podržel.
     
    56:45
    Šimkova střela byla bránícím hráčem ztečována vysoko nad bránu.
     
    57:23
    Tuhle domácí akci zastavilo postavení mimo hru, buly tak bude vhozeno na neutrální půdě.
     
    57:55
    Slávisté už se radovali z dalšího gólu, jenže předčasně! Střelu Alexe Kubánka kontroloval Kasal nejistým pohledem za záda a hosté už se začali radovat, rozhodčí však rozpažil, jelikož hrací předmět nepřešel brankovou lajnu!
     
    58:51
    Ani jeden z týmů nechce inkasovat, naopak oba celky by si přály branku dát – a podle toho taky vypadá hra, která se rychle obrací ze strany na stranu.
     
    59:01
    59 vteřin před třetí sirénou jsou slávisté do čtyřech, Nikolas Filip je totiž potrestán za faul loktem!
     
    59:01
    Hostující trenéři si před začátkem hry v početní nevýhodě ještě berou oddechový čas.
     
    59:12
    Hradec ovládl buly a drží se v útočné třetině, zatím jen kombinuje nahrávkami.
     
    59:37
    Tomáš Hora nastavoval hůl na příklep po křižné nahrávce, soupeře ale stačil puk vypíchnout a Slavia se osvobodila.
     
    59:53
    Teď se bude dokonce vhazovat před Janem Kasalem, který musel zasáhnout při sešívaném výpadu.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Šedesát minut o vítězi nerozhodlo! Slavia se sice na startu třetí části dostala do vedení, Hradec ale sebral síly a dokázal srovnat. Po krátké pauze tak budeme pokračovat prodloužením, pro oba týmy se jedná o první nastavovaný zápas v této sezóně!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:18
    V pokračující hradecké přesilovce už jsme viděli střelu z pravého kruhu a od modré, obě byly nepřesné.
     
    60:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nyní už však kotouč místo určení našel a je rozhodnuto, Hradec dnes bere dva body! Hokejistům se povedlo rychle přenést hru na levou stranu, kde byl nachytaný ADAM BEZPALEC, jenž trefil místo u bližší tyče kolem přesouvajícího se brankáře. Rozhodující gól na 3:2 si pak užil náležitou oslavou. Asistence: Pavel Šimek, Lukáš Král.
     
    Konec zápasu.
     
    Bylo to napínavé, zaslouženě došlo k dělbě bodů. V první části byla o něco aktivnější Slavia, v té druhé Lvi zvedli tempo a k vidění byl pěkný dorostenecký hokej s šancemi a ke konči třetiny i góly. V té třetí se brzy dostali do vedení sešívaní a vypadalo to, že si budou chtít hubený náskok udržet, v 54. minutě se však Východočechům povedlo dorovnat a v první minutě prodloužení pak z přesilovky rozhodli o svém těsném vítězství 3:2. Mountfield si tak připsal sedmou výhru v řadě, poprvé u ní ale ztratil bod – ten dnes putuje do hlavního města.
     
    Ode mě je to v tuto chvíli už vše. Přeji vám příjemný zbytek týdne a někdy příště se těším na shledanou! (19:22:01)
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 38. Klíma (Vencl), 54. Žaba (Trejbal, Klíma), 61. Bezpalec (Šimek, Král) – 40. M. Tichý (Curran, Nemes), 41. Tomas (J. Tichý)


    Mountfield HK: Kasal (Mrázek) – Burda, Žaba (A), Pavič, Černý, Bezpalec – Pavlík, Vencl (C), Hora, Klíma, Trejbal, Šimek, Král, Šinkovský, Novotný. Trenér: Václav Pánek.
    HC Slavia Praha: Vavřena (Vedral) – Ciolek, Kříženecký, M. Tichý, Málek (A), Švec, Kubánek – Curran, Nemes, Krejčí, J. Tichý, Sander, Chludil, Filip, Tomas (A), Vosmík (C). Trenér: Ladislav Slížek.

    Rozhodčí: Bernat – Landsmann, Brož.
    bahis siteleri