Vítkovice – Vsetín 0:2 (kon.) | Pardubice – Kobra 10:3 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 6:3 (kon.)
Havířov – Olomouc 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Slavia 3:2 (po pr.) | HC Litvínov – Třemošná 6:5 (kon.)
Motor ČB – Sparta 1:2 (0:1 po s.n.) | Jihlava – Technika Brno 7:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 5:3 (kon.)
Poruba – Zlín 3:6 (kon.) | HK MD Šumperk – Přerov 2:3 (kon.)
po prodl.
Mountfield HK
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 21.10.2021, 17:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    60:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nyní už však kotouč místo určení našel a je rozhodnuto, Hradec dnes bere dva body! Hokejistům se povedlo rychle přenést hru na levou stranu, kde byl nachytaný ADAM BEZPALEC, jenž trefil místo u bližší tyče kolem přesouvajícího se brankáře. Rozhodující gól na 3:2 si pak užil náležitou oslavou. Asistence: Pavel Šimek, Lukáš Král.
     
    53:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už je ale srovnáno, Hradec dokázal dotáhnout a začínáme opět prakticky od začátku! Důležitý zásah putuje na konto bekovi FILIPU ŽABOVI, který vyrovnal stav utkání ranou z levé části modré čáry – 2:2. Asistence: Jan Trejbal, Jiří Klíma.
     
    40:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia brankami hezky orámovala druhou přestávku a ujímá se poprvé v utkání vedení! Jan Tichý už mohl na středu hřiště pálit, ještě si ale popojel doprava a poté předložil na osu puk RADKU TOMASOVI, který rychlým švihem trefil pravou část brány – 1:2. Asistence: Jan Tichý.
     
    39:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní přesilovku dokázali využít vcelku brzy a máme vyrovnáno, vedení tedy Mountfieldu příliš dlouho nevydrželo! Od pravého mantinelu využil clony před gólmanem pro svou ránu MATYÁŠ TICHÝ – 1:1. Asistence: Maxmilian Curran, Márton Nemes.
     
    37:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    134 vteřin před druhou sirénou tu máme první branku a radují se z ní domácí borci! Nebezpečný byl už Tomáš Hora, jenž střílel a posléze dorážel z téměř samostatného úniku, gólový čin dokonal o chvíli později JIŘÍ KLÍMA, který přijel v druhé vlně ke spodnímu okraji levého kruhu a zakončil do odkryté části klece – 1:0. Asistence: Jan Vencl.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 38. Klíma (Vencl), 54. Žaba (Trejbal, Klíma), 61. Bezpalec (Šimek, Král) – 40. M. Tichý (Curran, Nemes), 41. Tomas (J. Tichý)


    Mountfield HK: Kasal (Mrázek) – Burda, Žaba (A), Pavič, Černý, Bezpalec – Pavlík, Vencl (C), Hora, Klíma, Trejbal, Šimek, Král, Šinkovský, Novotný. Trenér: Václav Pánek.
    HC Slavia Praha: Vavřena (Vedral) – Ciolek, Kříženecký, M. Tichý, Málek (A), Švec, Kubánek – Curran, Nemes, Krejčí, J. Tichý, Sander, Chludil, Filip, Tomas (A), Vosmík (C). Trenér: Ladislav Slížek.

    Rozhodčí: Bernat – Landsmann, Brož.
    bahis siteleri