Val. Meziříčí – Vel. Meziříčí 5:1 (kon.) | Letňany – Nová Paka 4:3 (kon.) | Hronov – Bílina 6:2 (kon.)
Písek – Kobra 6:10 (kon.) | Žďár n/S – Opava 4:2 (kon.) | Kopřivnice – SHK Hodonín 7:3 (kon.)
Kometa Brno B – Nový Jičín 2:0 (kon.) | Děčín – Dvůr Králové n. L. 1:7 (kon.) | Jablonec n/N – Mostečtí Lvi 9:4 (kon.)
Řisuty – Příbram 2:6 (kon.) | Tábor – Cheb 9:2 (kon.) | Klatovy – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.)
konec
HC Řisuty
2:6 (1:2, 0:3, 1:1)
HC Baník Příbram
Sobota 23.10.2021, 18:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga skupina Jih (ČR) • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Vítejte u online přenosu za zápasu 10. kola 2. ligy skupiny Jih, ve kterém se utká osmý HC Řisuty se třetím HC Příbram. Úvodní buly je na slánském zimním stadionu naplánováno na 18:00.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Řisuty: Stahl (Pánek) – Zich, Matula, Řepka, Potěchin (A), Malovický, Flachs – Havlůj, Patyk (C), Janeček – Keszi, Fortelka, Formánek (A) – Výrut, Kučera M., Rendla.

    HC Příbram: Jiroušek (Šorf) – Malý, Saňa, Hlaváček, STraka, Jelínek, Zdeněk – Káník, Kolouch, Furch, Chlouba, Josefus (C), Rohlík (A), Pinkas, Tlačil, Panna (A), Sirotek, Seniov, Kraus.

    Rozhodčí: Pastier – Goltsch, Jurak.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    07:35
    Adam Zich přišel za svou bránou o kotouč a do zakončení se dostal soupeř. Miroslav Rohlík prověřil pozornost Stahla, do kterého následně sekal Ondřej Panna, vylučovat se ale nebude.
     
    08:16
    Do pásma domácích najel s pukem na holi Jan Tlačil. Ten zkusil střelu zápěstím, trefil ale jen dobře postaveného Michaila Potěchina.
     
    09:06
    Na útočné modré čáře dostal přihrávku František Matula. Jeho nahození před bránou tečoval Patyk, od domácího kapitána šel puk vedle.
     
    10:12
    Hned dva rychlé zákroky domácího brankáře. Nejprve tak učinil proti střela Panny i proti následné tvrdé dorážčce.
     
    11:22
    V rychlém protiútoku Jan Výrut posunul puk na hůl Matyáše Rendly. Ten střílel na přední tyč, bývalý gólman Řisut Petr Jiroušek si ale poradil.
     
    12:45
    Michail Potěchin vjel do pásma Přibrami a chtěl nahodit kotouč podél mantinelu, ten ale vyletěl z hrací plochy.
     
    13:01
    Příbram právě vstřelila branku!
    Je tu první gól dnešního zápasu! Domácí obrana zaváhala a nechala za svými zády hned dva protihráče. Miroslav Rohlík poté z pravé strany našel před odkrytou bránou PETRA JOSEFUSE, pro kterého už byla úloha jednoduchá! Asistence: Miroslav Rohlík a Ondřej Panna.
     
    13:34
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Petr Havlůj – 2 min., podrážení).
     
    14:10
    Josef Saňa vystřelil od modré čáry, David Stahl zasáhl. Akce hostů pokračovala a brankář Řisut musel zasahovat znovu.
     
    15:10
    Michal Fortelka nyní u mantinelu zatlačil na Adolfa Straku a získal tak drahocenné sekundy, po které se bude hra odehrávat mimo pásmo Buldoků.
     
    15:34
    Domácí v plném počtu.
     
    15:35
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Roman Formánek – 2 min., hákování).
     
    16:33
    Petr Josefus z pravé straně pomyslně nabil Josefu Saňovi, který pálil z prvního dotyku, David Stahl pohotově zasáhl betony.
     
    17:04
    Adolf Straka na modré čáře narazil kotouč Janu Tlačilovi. Ten dostal mezi kruhy hodně prostoru a vyslal střelu, která sice překonala Stahla, nakonec ale skončila na tyči!
     
    17:35
    Domácí v plném počtu.
     
    17:39
    Příbram právě vstřelila branku!
    Prakticky ihned po skončení trestu Romana Formánka hosté navyšují své vedení! V levém kruhu dostal hodně času RADEK JELÍNEK, jehož střela skončila přesně v šibenici! Asistence: Adolf Straka a Jaroslav Chlouba.
     
    18:08
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Ovšem neuběhlo ani půl minuty a je sníženo! JAN VÝRUT byl důrazný, dostal se k puku před bránou a backhandem jej poslal za záda Petra Jirouška! Asistence: Matyáš Rendla a Petr Patyk
     
    19:58
    Hosté v posledních desítkách sekund třetiny tlačili na domácí defenzivu, nakonec ale kvůli postavení Petra Josefuse v brankovišti musí ven z pásma
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina utkání mezi Řisuty a Příbramí je u konce. Hosté se díky trefám Josefuse a Jelínka dostali do vedení 2:0, Buldoci ale vzápětí srovnali na rozdíl jediné branky, když se poprvé v sezóně trefil Jan Výrut.

    Druhá třetina začne asi v 18:45.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:32
    Příbram právě vstřelila branku!
    Hosté chvíli hráli jen ve čtyřech poté, co se jeden z nich těžko sbíral z ledu. Ani to je ale nezastavilo, před bránou totiž byl důrazný MIROSLAV ROHLÍK, který doklepl puk do brány! Asistence: Petr Josefus a Radek Jelínek.
     
    20:55
    Vyloučení v týmu HC Příbram (Robin Malý – 2 min., faul kolenem).
     
    21:38
    Domácí kombinace v útočném pásmu sice byla trochu kostrbatá, Buldoci ale o puk nepřišli. Vincent Keszi střílel z pravého kruhu, Jiroušek si přední tyč pokryl.
     
    22:37
    Po vystřídání už se Řisutům příliš nedaří. Petr Janeček nyní při snaze rozjet akci rozehrál jen na zakázané uvolnění.
     
    22:55
    Příbram hraje v plném počtu.
     
    23:25
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Michail Potěchin – 2 min., hákování).
     
    23:50
    Petr Havlůj vyhodil puk, který zbrzdil obránce tak, že mohl sám na bránu jet Michal Kučera, brankář Jiroušek ale pohotově vyjel z bránu a zachránil situaci.
     
    24:20
    Příbram právě vstřelila branku!
    Hosté se následně usadili v pásmu Řisut a po rychlé kombinaci navyšují své vedení! Přihrávku na levou stranu dostal ROBIN MALÝ, jehož střela prošla Stahlovi mezi betony! Asistence: Petr josefus a Miroslav Rohlík.
     
    24:25
    Vyloučení v týmu HC Příbram (Jakub Káník – 2 min., hákování).
     
    25:04
    Hosté zatlačili na rozehrávku domácích ve svém pásmu a nechali tak za sebou mezery. Janeček chytře posunul na Petra Patyka, ten tváří v tvář s Petrem Jirouškem neuspěl!
     
    26:02
    Adam Zich objel bránu soupeře a před puk na modrou čáru Michailu Potěchinovi, jeho nahození nezamířilo mezi tři tyče.
     
    26:25
    Příbram hraje v plném počtu.
     
    26:33
    Jan Výrut vybruslil po vhazování s pukem na holi. Následně ho poslal před bránu, kde ho směrem na svou branku tečoval jeden z hostujících obránců, Jiroušek zasáhl lapačkou.
     
    28:18
    Buldoci se snažili vniknout do pásma Příbrami podél mantinelu na pravé straně, akci ale zastavuje hvizd rozhodčího kvůli ofsajdu.
     
    29:05
    Příbramští vyhráli boj o kotouč u mantinelu za bránou soupeře. Jeden z hráčů v bílém se poté dostal ke střele, po teči se bude vhazovat.
     
    30:06
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Petr Janeček – 2 min., hákování).
     
    30:34
    Saňova střela sice skončila mimo, po neúspěšném výhozu Patyka podél mantinelu ale hosté zůstali v útoku. Podobně jako u čtvrtého gólu střílel Robin Malý, tentokrát trefil jen hruď Stahla.
     
    32:06
    Řisuty hrají v plném počtu.
     
    33:19
    Jan Výrut vjel s kotoučem do pásma soupeře, tam byl v přesile. Akce pokračovala a po přihrávce Patyka střílel právě Výrut, ovšem trefil jen místa, kde byl připravený Jiroušek.
     
    34:38
    Brankář musel zasahovat i na druhé straně hřiště, Tadeáš Pinkas jen provětral vyrážečku Davida Stahla.
     
    34:58
    Další rychlá akce Řisut šla přes Romana Formánka. Ten měl vpravo možnost na přihrávku, ale rozhodl se pro střelu. Přední tyč měl Petr Jiroušek pokrytou.
     
    35:53
    Domácí kapitán Petr Patyk byl přímo před hlavním rozhodčím udeřen hokejkou do obličeje. Rozhodčí Pastier ale ruku nezvedl a proti tomu Patyk protestoval, bohužel pro něj si vykoledoval jen dvouminutový trest pro sebe za nesportovní chování.
     
    37:06
    Hokejisté Příbrami kombinovali v útočném pásmu. Puk od modré nahodil Josef Saňa, mířil ale mimo branku a Matěj Malovický následně vyhodil až do pásma soupeře.
     
    37:53
    Domácí v plném počtu.
     
    38:43
    Adam Zich navezl puk do pásma soupeře. Tam ovšem měl kvůli své výšce nevýhodu a tak byl od něj odstaven, následuje ale vhazování u brány hostů.
     
    38:56
    Ihned po vhazování střílel od modré čáry Josef Flachs. Petr Jiroušek kotouč neudržel a natahoval se po něm Rendla, bohužel pro domácí neúspěšně.
     
    39:41
    Příbram právě vstřelila branku!
    RADEK JELÍNEK podruhé! Tentokrát v dezorientované domácí obraně dostal hodně pozoru mezi kruhy a znovu zamířil přesně pod břevno! Asistence: Miroslav Rohlík a Petr Josefus.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé části hry hosté přidali na své konto další tři branky a tak jasně vedou 5:1. Domácím se sice nedá upřít snaha, zatím ale vítězí kvalita.

    Poslední třetina začne asi v 19:37.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Střídání v týmu HC Řisuty: ze hřiště odchází David Stahl, přichází Petr Pánek.
     
    40:50
    Adam Zich zablokoval střelu a dostal puk pod kontrolu. Ihned po přejetí modré čáry vyslal tvrdou střelu, kterou Jiroušek vyrazil až nad ochrannou síť.
     
    42:17
    Příbramští nyní chybně rozehráli a puk doklouzal až na zakázané uvolnění.
     
    42:55
    Vyloučení v týmu HC Příbram (Tomáš Furch – 2 min., hákování).
     
    44:35
    Řisuty se nyní dostaly k držení kotouče v útočném pásmu. Po boji u mantinelu pálil Michail Potěchin, jeho ránu vyrazil Jiroušek.
     
    44:55
    Hosté v plném počtu.
     
    45:39
    Domácí nyní zamkli soupeře v útočném pásmu. Michal Kučera vystihl rozehrávku a posunul kotouč na spoluhráče, ten nedokázal zakončit.
     
    46:40
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (2 min. pro hráčskou lavici – nesportovní chování). Trest odpyká Jan Výrut.
     
    47:17
    Vincent Keszi se ve vlastním oslabení dostal do situace jeden na jednoho s brankářem Jirouškem. Domácí hráč zkusil backhandový blafák, puk skončil někde pod brankářem!
     
    47:31
    Příbram právě vstřelila branku!
    A vzápětí se znovu prosazují hráči Příbrami! JAN TLAČIL dostal hodně prostoru mezi kruhy a tečovaná střela skončila za zády brankáře Petra Pánka! Asistence: Jaroslav Chlouba a Adolf Straka.
     
    49:27
    Robin Malý se vydal na výlet s kotoučem. Z obrany se dostal až před bránu soupeře, tam už ale zakončit nedokázal.
     
    50:26
    Domácí pokus o rychlý protiútok vedl na pravé straně Michal Kučera. Jeho přihrávka před bránu následně skončila pod lapačkou Jirouška.
     
    51:02
    Kučera nyní přihrál Petru Havlůjovi, který byl v dobré pozici pro střelu, na poslední chvíli ho ale obral o kotouč jeden z bránících hráčů.
     
    52:35
    Petr Pánek vykopl střelu z levé strany. Následoval protiútok hráčů v modrém, přihrávka Michala Fortelky před bránu ale nenašla Romana Formánka.
     
    53:26
    Hra je nyní přerušena poté, co domácí brankář Pánek předvedl další úspěšný zákrok. Tentokrát mu kotouč zůstal v lapačce.
     
    54:19
    Petr Josefus dostal přihrávku a byl úplně sám v pravém kruhu. Měl dost času, ovšem zakončil nad břevno.
     
    54:45
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Domácí alespoň snižují! Matyáš Rendla se dostal k puku v útočném pásmu jako první. Následně ho poslal před bránu, kde byl PETR PATYK, jehož zakončení skončilo v síti! Asistence: Matyáš Rendla a Pavel Řepka.
     
    56:40
    Zich to nyní zkusil individuálně, bohužel pro domácí neúspěšně. Navíc za sebou nechal mezeru vzadu, kterou nikdo nezaplnil. Tam si najel jeden z hráčů Příbrami, jehož střela skončila vedle.
     
    57:46
    Matěj Malovický vystřelil od modré čáry, Jiroušek zasáhl vyrážečkou. Domácí pokračovali v akci, brankář hostů byl znovu úspěšný.
     
    58:25
    Střelu Adolfa Straky brankář vyrazil před sebe a po dorážce se natahoval Tlačil, Petr Pánek kotouč nakonec dostal pod kontrolu.
     
    59:45
    Domácí hráči v poslední minutě hned několikrát prověřili pozornost Petra Jirouška, ten už ale další puk za svá záda pustit nehodlá.
     
    59:45
    Vyloučení v týmu HC Příbram (Daniel Kolouch – 2 min., nedovolené bránění).
     
    Konec zápasu.
     
    Konec zápasu! Hosté si v poslední části hry pohlídali své vedení a ze Slaného tak odjíždí se všemi body. (20:07:49)

    David Klier

    Branky a nahrávky: 19. Výrut (Rendla, Patyk), 55. Patyk (Rendla, Řepka) – 14. Josefus (Rohlík, Panna), 18. Jelínek (Straka, Chlouba), 21. Rohlík (Josefus, Jelínek), 25. Malý (Josefus, Rohlík), 40. Jelínek (Rohlík, Josefus), 48. Tlačil (Chlouba, Straka)


    HC Řisuty: Stahl (41. Pánek) – Zich, Matula, Řepka, Potěchin (A), Malovický, Flachs – Havlůj, Patyk (C), Janeček – Keszi, Fortelka, Formánek (A) – Výrut, Kučera M., Rendla.
    HC Baník Příbram: Jiroušek (Šorf) – Malý, Saňa, Hlaváček, STraka, Jelínek, Zdeněk – Káník, Kolouch, Furch, Chlouba, Josefus (C), Rohlík (A), Pinkas, Tlačil, Panna (A), Sirotek, Seniov, Kraus.

    Rozhodčí: Pastier – Goltsch, Jurak
    bahis siteleri