Val. Meziříčí – Vel. Meziříčí 5:1 (kon.) | Letňany – Nová Paka 4:3 (kon.) | Hronov – Bílina 6:2 (kon.)
Písek – Kobra 6:10 (kon.) | Žďár n/S – Opava 4:2 (kon.) | Kopřivnice – SHK Hodonín 7:3 (kon.)
Kometa Brno B – Nový Jičín 2:0 (kon.) | Děčín – Dvůr Králové n. L. 1:7 (kon.) | Jablonec n/N – Mostečtí Lvi 9:4 (kon.)
Řisuty – Příbram 2:6 (kon.) | Tábor – Cheb 9:2 (kon.) | Klatovy – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.)
konec
HC Řisuty
2:6 (1:2, 0:3, 1:1)
HC Baník Příbram
Sobota 23.10.2021, 18:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga skupina Jih (ČR) • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:45
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Domácí alespoň snižují! Matyáš Rendla se dostal k puku v útočném pásmu jako první. Následně ho poslal před bránu, kde byl PETR PATYK, jehož zakončení skončilo v síti! Asistence: Matyáš Rendla a Pavel Řepka.
     
    47:31
    Příbram právě vstřelila branku!
    A vzápětí se znovu prosazují hráči Příbrami! JAN TLAČIL dostal hodně prostoru mezi kruhy a tečovaná střela skončila za zády brankáře Petra Pánka! Asistence: Jaroslav Chlouba a Adolf Straka.
     
    39:41
    Příbram právě vstřelila branku!
    RADEK JELÍNEK podruhé! Tentokrát v dezorientované domácí obraně dostal hodně pozoru mezi kruhy a znovu zamířil přesně pod břevno! Asistence: Miroslav Rohlík a Petr Josefus.
     
    24:20
    Příbram právě vstřelila branku!
    Hosté se následně usadili v pásmu Řisut a po rychlé kombinaci navyšují své vedení! Přihrávku na levou stranu dostal ROBIN MALÝ, jehož střela prošla Stahlovi mezi betony! Asistence: Petr josefus a Miroslav Rohlík.
     
    20:32
    Příbram právě vstřelila branku!
    Hosté chvíli hráli jen ve čtyřech poté, co se jeden z nich těžko sbíral z ledu. Ani to je ale nezastavilo, před bránou totiž byl důrazný MIROSLAV ROHLÍK, který doklepl puk do brány! Asistence: Petr Josefus a Radek Jelínek.
     
    18:08
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Ovšem neuběhlo ani půl minuty a je sníženo! JAN VÝRUT byl důrazný, dostal se k puku před bránou a backhandem jej poslal za záda Petra Jirouška! Asistence: Matyáš Rendla a Petr Patyk
     
    17:39
    Příbram právě vstřelila branku!
    Prakticky ihned po skončení trestu Romana Formánka hosté navyšují své vedení! V levém kruhu dostal hodně času RADEK JELÍNEK, jehož střela skončila přesně v šibenici! Asistence: Adolf Straka a Jaroslav Chlouba.
     
    13:01
    Příbram právě vstřelila branku!
    Je tu první gól dnešního zápasu! Domácí obrana zaváhala a nechala za svými zády hned dva protihráče. Miroslav Rohlík poté z pravé strany našel před odkrytou bránou PETRA JOSEFUSE, pro kterého už byla úloha jednoduchá! Asistence: Miroslav Rohlík a Ondřej Panna.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 19. Výrut (Rendla, Patyk), 55. Patyk (Rendla, Řepka) – 14. Josefus (Rohlík, Panna), 18. Jelínek (Straka, Chlouba), 21. Rohlík (Josefus, Jelínek), 25. Malý (Josefus, Rohlík), 40. Jelínek (Rohlík, Josefus), 48. Tlačil (Chlouba, Straka)


    HC Řisuty: Stahl (41. Pánek) – Zich, Matula, Řepka, Potěchin (A), Malovický, Flachs – Havlůj, Patyk (C), Janeček – Keszi, Fortelka, Formánek (A) – Výrut, Kučera M., Rendla.
    HC Baník Příbram: Jiroušek (Šorf) – Malý, Saňa, Hlaváček, STraka, Jelínek, Zdeněk – Káník, Kolouch, Furch, Chlouba, Josefus (C), Rohlík (A), Pinkas, Tlačil, Panna (A), Sirotek, Seniov, Kraus.

    Rozhodčí: Pastier – Goltsch, Jurak
    thejrc.org