Plzeň – Třinec 1:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 5:3 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 2:3 (kon.)
Kladno – Motor ČB 4:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 3:0 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.)
Olomouc – Sparta 4:3 (3:1 po s.n.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
HC VERVA Litvínov
Neděle 24.10.2021, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:59 Petr JELÍNEK - 3:0
     
    39:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se souběžně se sirénou dostávají do vedení o tři góly! Hosté si v závěru třetiny nepohlídali zadní vrátka a toho využil PETR JELÍNEK. Liberecký kapitán se utrhl do samostatného úniku a využil ho bravurně. Povyjetého Denise Godlu překonal zkušenou kličkou a forhendem pak už snadno trefil prázdnou klec! Asistence: Mislav Rosandić.
    09:41 T.J. MELANCON - 2:0
     
    09:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    To byla hokejová krása. Po dalším zaváhání hostů ve své třetině se mezi kruhy objevil T.J. MELANCON, který už byl v ideální střelecké pozici. Ještě však přihrál doprava Jakubu Klepišovi, který mu puk nezištně vrátil. Kanadský obránce pak už snadno trefil odkrytou klec a může se radovat ze své první extraligové branky! Asistence: Jakub Klepiš.
    06:28 Jan ORDOŠ - 1:0
     
    06:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využita, Tygři otevírají skóre! Mislav Rosandić poslal kotouč do pravého kruhu, odkud tvrdě vystřelil Tomáš Filippi. Denis Godla jeho ránu neudržel, načež puk zamířil od Petra Jelínka k JANU ORDOŠOVI, který ho dorazil do odkryté části brány. Asistence: Petr Jelínek, Tomáš Filippi.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 7. Ordoš (P. Jelínek, Filippi), 10. Melancon (Klepiš), 40. P. Jelínek (M. Rosandić)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Vitásek, Melancon, M. Rosandić, M. Ivan, Derner, Štibingr – Birner (A), Filippi, Ordoš – A. Najman, Klepiš, Faško-Rudáš – J. Vlach, P. Jelínek (C), M. Zachar – A. Dlouhý, J. Šír, Klapka – Rychlovský.
    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Hrbas, Irving, Balinskis, Stříteský, D. Zeman, Demel, O. Baláž – Jarůšek, Estephan, P. Zdráhal – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš (A) – P. Straka (A), Gerhát, P. Svoboda – Zygmunt, Latta, M. Havelka.

    Rozhodčí: Pešina, Úlehla – Zíka, Šimánek.

    Diváci: 5 151
    bahis siteleri