Sevilla – Levante 5:3 (kon.) | Barcelona – Real Madrid 1:2 (kon.) | Real Betis – Rayo Vallecano 3:2 (kon.)
Atlético – Real Sociedad 2:2 (kon.)
konec
Sevilla FC
5:3 (3:1)
Levante UD
Neděle 24.10.2021, 14:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španělská LaLiga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    64
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Jenže Sevilla ihned odpovídá! Jesús Navas dostal po pádu protihráče na pravé straně neskutečně hodně prostoru. Potáhl balon do pokutového území a přihrál na střed, odkud prostřelil Aitora Fernándeze nekompromisní ranou bez přípravy FERNANDO REGES.
     
    62
    Levante právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají na dostřel! De Frutos nabil zpětnou přihrávkou na pravé straně GONZALU MELEROVI a ten pálil o břevno do branky. Další hrubka domácí defenzivy a na světě je rázem drama.
     
    55
    Levante právě vstřelilo branku!
    Marko Dmitrović vyběhl daleko mimo vlastní vápno pro dlouhý nákop. Balon ale nezasáhl vůbec čistě, a tak mohl jít JOSÉ LUIS MORALES úplně sám na branku a snížit. Příliš jednodušších gólů asi čtyřiatřicetiletý záložník Levante během své kariéry nevsítil.
     
    50
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Domácí zasazují Levante další ránu. MUNIR EL HADDADI vypálil z nějakých třiadvaceti metrů. Jeho křižný pokus spadl do pravého spodního růžku Fernándezovy branky. Další hezká trefa, po níž vede domácí celek už rozdílem třídy.
     
    38
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují. Suso odcentroval z pravé strany na hranici malého vápna, kde si nejvýše vyskočil DIEGO CARLOS a uklidil míč hlavou o pravou tyčku do hostující branky. Favorité se uklidňují a po pěti minutách znovu vedou o dvě trefy.
     
    33
    Levante právě vstřelilo branku!
    Na světě je nová zápletka! JOSÉ LUIS MORALES si zpracoval na levé straně šestnáctky skákavou přihrávku Martíneze, nachystal si míč na střelu a z hranice pokutového území ho zakroutil nádherně do levého horního růžku. Marko Dmitrović plachtil vzduchem marně.
     
    24
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Hosté nabídli mizernou rozehrávkou Seville možnost zaútočit. Thomas Delaney posunul míč nalevo na RAFU MIRA, jenž si jej zasekl na střelu a zpoza clonícího Robera zaskočil Aitora Fernándeze ranou do bližšího spodního růžku branky.
     
    8
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Ludwig Augustinsson našel lehce přetaženým centrem ÓLIVERA TORRESE a ten umístil nádhernou pumelici z voleje přesně pod břevno. Sevilla jde po krásném gólu do vedení.

    Filip Lefenda

    Branky: 8. Ó. Torres (Augustinsson), 24. Mir (Delaney), 38. Diego Carlos (Suso), 50. Munir, 64. Fernando (Navas) – 33. Morales (Martínez), 55. Morales, 62. Melero (De Frutos)

    Karty:   79. Fernando (SEV) – 66. Malsa (LVN), 71. C. Clerc (LVN)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 11:7. Střely mimo: 4:5. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:6.
    Sevilla FC: Dmitrović – Navas (C), Koundé, Diego Carlos, Augustinsson (77. Acuňa) – Fernando, Delaney (56. Jordán) – Suso (69. Lamela), Ó. Torres (77. Óscar Rodríguez), Munir (69. Ocampos) – Mir.
    Náhradníci: Bunú, Díaz – Acuňa, Nasjrí, Gudelj, Idrissi, Jordán, Lamela, G. Montiel, Ocampos, Rakitić, Óscar Rodríguez.

    Levante UD: Aitor Fernández – Miramón, Mustafi (22. Rober), Vezo, C. Clerc (73. Franquesa) – Radoja (46. E. Bardhi) – De Frutos, Martínez (46. Malsa), Melero, Morales (C) – Soldado (55. Goméz).
    Náhradníci: Cárdenas – E. Bardhi, Cantero, Coke, Ó. Duarte, Franquesa, Goméz, Malsa, Pepelu, Rober, Son, N. Vukčević.

    Rozhodčí: Pizarro – Medié, Díaz de Mera
    bahis siteleri