Nice – Lyon 3:2 (kon.) | Lens – Méty 4:1 (kon.) | Lorient – Bordeaux 1:1 (kon.)
Rennes – Štrasburk 1:0 (kon.) | Remeš – Troyes 1:2 (kon.) | Monaco – Montpellier 3:1 (kon.)
Marseille – PSG 0:0 (kon.)
konec
OGC Nice
3:2 (0:1)
Olympique Lyon
Neděle 24.10.2021, 13:00 • Allianz Riviera, Nice • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Vítám všechny fanoušky francouzské Ligue 1 Uber Eats, která má na programu jedenácté kolo, v němž se potkají OGC Nice a Olympique Lyon.
     
    Oba celky se nacházejí těsně za pohárovými příčkami, ovšem určitě chtějí být výše. Zatímco Nice v týdnu odpočívalo, tak Lyon odehrál těžké střetnutí v Praze na Letné, kde dohrával o deseti a navíc musel otáčet výsledek se Spartou. Ovšem první se budeme věnovat Nice, které odehrálo pouze devět duelů, v nichž zaznamenalo šestnáct bodů. Jenomže v poslední střetnutí nestačilo na Troyes. Domácí celek je nejlepším bánícím mužstvem ve francouzské nejvyšší soutěži, jelikož inkasoval pouze pět gólů. O příčku hůře nežli OGC je na tom Lyon, který se nachází na sedmé pozici. Také Olympique má na svém kontě šestnáct bodů, avšak inkasoval už deset branek, což je jeden gól na zápas. V posledním ligovém střetnutí ovládl dnes hostující tým duel nad Monacem.
     
    Střetnutí mezi Nice a Lyonem startuje v neděli od 13 hodin. Ze souboje je pro vás připravený podrobný textový přenos, kterým vás provede Michal Luxa. Uvidíme tedy zápas dvou ambiciózních týmů, a tak nás čeká velmi zajímavá podívaná. Pojďme se společně bavit nejlepším francouzským fotbalem.
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního přenosu z francouzské nejvyšší soutěže, duel jedenáctého kola startuje zhruba padesát minut, a tak si za pár okamžiků představíme sestavy obou mužstev.
     
    Úvodní sestavy:

    OGC Nice: Benítez – Daniliuc, Todibo, Dante (C), Bard – Gouiri, Thuram, Lemina, Búdawí – Dolberg, Delort.
    Náhradníci: Bulka – Atál, Claude-Maurice, Da Cunha, Guessand, Kamara, Lotomba, Rosario, Schneiderlin.

    Olympique Lyon: A. Lopes – Dubois (C), J. Boateng, Denayer, Emerson – Caqueret, Guimarães – Kadewere, Aouar, Toko Ekambi – Paquetá.
    Náhradníci: Pollersbeck – Da Silva, Diomande, Gusto, Henrique, Cherki, Keita, Mendes, Shaqiri.

    Rozhodčí: Brisard – Auger, Finjean.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Další utkání francouzské nejvyšší soutěže, zápas právě začal. Jako první se míče chopil Andy Delort, a tak se Nice chopilo míče. Jenomže přišla ztráta, proto musel být pozorný Dante.
     
    2
    Do dnešního střetnutí hraje Nice v proužkovaných červenočerných dresech, naopak Lyon vsadil na stejnou sadu jako proti Spartě, tedy bílou.
     
    3
    Přihrávka z vlastní poloviny mířila na spoluhráče. Lucas Paquetá dával z jedné přihrávku do strany, kde se pohyboval Karl Toko Ekambi. Ovšem míč na něj tentokrát neprošel.
     
    4
    Za parádní divácké kulisy přišla chyba Lyonu, když jsme byli svědky nepřesné přihrávky, která mířila na levou stranu. Nice se zadarmo dostalo k vhazování na útočné polovině.
     
    5
    Lucas Paquetá posunul míč do strany, kde se z hranic vápna střeleckým pokusem předvedl Karl Toko Ekambi. Zakončení kamerunského ofenzivního hráče mířilo jen vysoko nad branku.
     
    6
    Hostující mužstvo se ubránilo po střele, kterou nad branku vyslal Andy Delort. Olympique se tak postupně posouvá na útočnou polovinu, kde na něj již čeká soupeř.
     
    7
    Přihrávku za obranu vyslal Houssem Aouar a do nebezpečného prostoru si nabíhal Tino Kadewere. Jenomže na zem se položil Dante, který nepříjemnosti pro Nice zažehnal.
     
    8
    Z levé strany odcentroval Karl Toko Ekambi a na jeho pas si naskočil Lucas Paquetá. Brazilec vyprodukoval zakončení hlavou, které si ale pohlídal Walter Benítez.
     
    9
    Od úvodních minut je Lyon aktivnější, jenomže zatím výrazně branku soupeře neohrozil. Naopak domácí se stále ještě hledají.
     
    10
    Pod tlakem soupeře se nacházel Jean-Clair Todibo, který musel využít pomoci brankáře. Walter Benítez poslal míč na levou stranu, kde o něj Nice znovu přišlo.
     
    11
    Ze středu na pravou stranu si naběhl Lucas Paquetá, jehož odzbrojil Dante, který si znovu vypomohl s brankářem. Následně se hra přesunula a Nice mělo první velkou šanci! Skvěle si do otočky přebral míč Andy Delort, který zpoza vápna vyprodukoval pokus, který zamířil těsně nad břevno.
    11. Andy Delort (NIC)
     
    13
    Olympique znovu drží míč na kopačkách, ale blok soupeře vypadá pevně. Zatím totiž soupeře nevpustil na útočnou polovinu. Když se to podařilo, přišla ztráta a hrát bude OGC.
     
    14
    Khéphren Thuram se štěstím prošel přes soupeře, ale následnou přihrávku na Kaspera Dolberga si pohlídala obrana Lyonu. Poté hosté poslali další centr před branku, jenomže kapitán Dante dominoval ve vzduchu.
     
    15
    Dlouhý pas Lyonu mířil na pravou stranu, kde už měl proti sobě pouze Danteho Tino Kadewere. Ovšem na brazilského stopera si nepřišel, a tak Nice znovu obstálo.
     
    17
    Hráči v bílých dresech hrají hodně s míčem, ale musejí si dávat pozor na protiakce soupeře. Očekává se vyrovnaný duel a právě domácí poslali pas na pravou stranu, kde míč na hrací ploše nedostihl Mario Lemina.
     
    18
    Také Olympique se pokusil o pas za obranu, kam si nabíhal Karl Toko Ekambi. Ovšem míč byl příliš dlouhý, a tak zamířil k brankáři Walteru Benítezovi.
     
    19
    K ostrému skluzu se odhodlal Flavius Daniliuc, který mohl být prvním potrestaným hráčem, avšak rozhodčí volil zatím jen domluvu. Lyon tak bude znovu kombinovat na útočné polovině.
     
    20
    U levé postranní čáry dobře působil Flavius Daniliuc, který odzbrojil soupeře a ještě navíc přihrál domácímu brankáři. Nice se pak hnalo do akce, jenomže bylo zastaveno u šestnáctky.
     
    21
    Očekával se skvělý zápas, ovšem zatím sledujeme spíše průměrné střetnutí. Doufejme, že brzy padne branka, která by tomu dala větší grády.
     
    22
    Ze sedmdesáti procent je Lyon zatím u balonu, ale nikterak toho nevyužil! A tak přišel s nápadem zase Andy Delort, jeho pokus z hranic vápna mířil do levého spodního rohu branky. Ale Anthony Lopes vytáhl parádní zákrok a poradil si také se slabou dorážkou!
    22. Andy Delort (NIC)
     
    23
    Na druhou stranu se vydal zase Olympique, který vymyslel přihrávku na levou stranu šestnáctky, kam si nabíhal Karl Toko Ekambi. Míč na hrací ploše ale nezachytil i proto, že proti němu vyrazil z branky Walter Benítez.
     
    24
    Lyon se pokusil vniknout do vápna, kde neuspěl. Následně Lucas Paquetá přihrával ven z vápna, kde operoval Bruno Guimarães, který si dal míč daleko od nohy a navíc se dopustil faulu.
     
    26
    Olympique Lyon rozehrával standardní situaci, centr mířil do vápna, kde si s míčem poradila domácí obrana. Celou situaci důrazným odkopem ukončil Dante, který dnes hraje opravdu skvěle.
     
    27
    Pořádně naloženo dostal Emerson, kterému soupeř došlápl kolíky na holeň. Neohrabaným způsobem se prezentoval Hišám Búdawí a celou situaci si ještě prohlédne VAR.
     
    28
    Na červenou kartu to nebylo a rozhodčí nevytáhl ani žlutou. Docela prapodivné rozhodnutí, jelikož sudí hru hodně pouští, a tak se můžeme obávat, aby jej udržel v patřičných mezích.
     
    30
    Třicet minut hry je minulostí a stále se hraje bez branek. Lyon je více u balonu, ovšem Nice je zase nebezpečnější. Konkrétně Andy Delort měl dvě velké příležitosti, ale nedal ani jednu.
     
    31
    Domácí celek rozehrával standardní situaci a centr letěl do vápna. Už za obranou se nacházel Kasper Dolberg, jemuž chyběl snad krok k tomu, aby mohl zakončit.
     
    32
    Strašnou přihrávku zpátky dával Karl Toko Ekambi, a tak Nice mohlo zase něco předvést! Odvrácený centr si za vápnem našel Khéphren Thuram, který udělal kličku a následně chtěl další, ale skluzem jej zastavil Jérôme Boateng.
     
    34
    Pěknou a hlavně přímou kombinací se prezentoval Lyon! Na hranici vápna se už nacházel Lucas Paquetá, který ještě viděl na pravé straně nabíhajícího spoluhráče. Jenomže skvěle se vrátil Khéphren Thuram, jenž míč poslal do autu.
     
    35
    Lyon právě vstřelil branku!
    K tomuhle gólu by se hodil popcorn, jelikož se jednalo o parádní akci! Dlouhý pas mířil mezi obránce, kde si míč na prsa zpracoval KARL TOKO EKAMBI a následně vystřelil do spodní části branky. Jenomže Walter Benítez vyrazil míč před sebe a kamerunský ofenzivní hráč už měl před sebou snadnou úlohu.
    35. Karl Toko Ekambi - 0:1
     
    36
    A mohlo být hned vyrovnáno! Na pravé straně si za obranu naběhl aktivní Andy Delort, který zakončoval na zadní tyčku. Ovšem Anthony Lopes udělal dva rychlé kroky, čímž zmenšil úhel a následně zasáhl nohou.
    36. Andy Delort (NIC)
     
    38
    A znovu útočilo domácí mužstvo přes pravou stranu, jenomže tentokrát se Hišám Búdawí nacházel v ofsajdovém postavení.
     
    39
    Za obranu mířil další pas Lyonu a na hranici vápna si nabíhal Lucas Paquetá. jenomže tuhle knížku už četl Walter Benítez, který vystartoval z branky a sebral jasnou příležitost útočníkovi Olympiqueu.
     
    40
    A další parádní akce, utkání se nám začíná slušně rozjíždět! Prvním dotykem si míč zpracoval Kasper Dolberg, jenž druhým pálil pod břevno. Ovšem jen doprostřed brány, a tak zasáhl Anthony Lopes.
    40. Kasper Dolberg (NIC)
     
    41
    Domácí celek rozehrával rohový kop a centr mířil do míst, kde si trochu překáželi Dante a Kasper Dolberg. První jmenovaný se dostal k hlavičce, která směřovala jen vedle brány.
     
    43
    Lyon ztratil balon, a tak mohlo jít do akce Nice. Jenomže Jérôme Boateng vletěl do Kaspera Dolberga, což vypadalo na zákrok za hranicí pravidel. Ovšem rozhodčí je jiného názoru a hru opět pouští. Nevím, za co by se dnes už měli udělovat žluté karty.
     
    45
    Začala poslední minuta normální hrací doby prvního poločasu. Z levé strany vápna se napřáhl Kasper Dolberg, který zamířil jen těsně vedle bližší tyče!
     
    45+1
    K postranní lajně přichází čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se bude hrát pouze minuta navíc.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas nabídl kvalitní podívanou, i když se zápas chvíli rozjížděl. Ovšem v samotné koncovce se hrál totální fotbal, který nabízel jednu šanci za druhou. Olympique více držel míč, ovšem Nice mi přišlo zase nebezpečnější. O jedinou trefu duelu se zatím postaral Karl Toko Ekambi, jenž poslal Lyon do vedení. Uvidíme, co se stane po přestávce.
     
    Pohodlně se usaďte, budeme pokračovat druhým poločasem. Hráči obou týmů už pomalu přicházejí na zelený pažit, a tak se můžeme těšit na další skvělé akce.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Za pískotu začíná druhý poločas! Domácím fanouškům se nelíbilo, že se Lyon u postranní čáry dlouho rozcvičoval, zatímco Nice už bylo připravené ke hře.
     
    47
    Pokud se podíváme na zelený pažit tak zjistíme, že se pokračuje v zahajovacích sestavách. A Olympique po malé chvíli znovu zahrozil! Lucas Paquetá posunul míč na střed a od penaltového puntíku zamířila střela jen vedle levé tyče.
     
    48
    Ještě si připomeneme, Nice hraje v proužkovaných černočervených dresech, naopak Lyon zvolil bílou sadu. Nyní už se začneme věnovat jen tomu, co se děje na hrací ploše.
     
    49
    Nejprve si s nervy fanoušků Lyonu pohrál Jérôme Boateng a po něm také Anthony Lopes. Výborně oba zmíněné napadal Kasper Dolberg, který se ale k míči nedostal.
     
    50
    Také druhý poločas se rozjíždí trochu opatrně. Lucas Paquetá si zpracoval míč ve vápně a obloučkem jej dával pod sebe, odkud to vyzkoušel Tino Kadewere, jehož snažení bylo sraženo na roh.
     
    51
    Rohový kop byl rozehrán nakrátko a kombinace úspěch také neslavila. A tak to z velké dálky vyzkoušel Jérôme Boateng, jehož pokus před brankářem ještě skočil, ale zamířil přesně do rukavic Waltera Beníteze.
     
    52
    Na levé straně využil zaváhání soupeře Amine Gouiri, který se pokusil o centr. Jenomže útočným faulem si ve vápně pomohl Kasper Dolberg, proto akce Nice skončila.
     
    54
    Celou akci rozjel Khéphren Thuram, který se pak dostal ještě k odraženému míči, jenž mířil za obranu. Jenomže z branky vystartoval Anthony Lopes, a tak jej fauloval právě zmíněný Francouz.
     
    55
    Olympique znovu začíná kombinací na vlastní polovině, přičemž si musel pomoci i brankářem. Lyon zatím nikam nespěchá, což je odměněno pískotem domácích fanoušků.
     
    56
    Na pravé straně se rozeběhl Tino Kadewere, který dával přihrávku po zemi. Ovšem celou situaci si v malém vápně pohlídal pozorný Walter Benítez.
     
    57
    Kombinaci na levé straně zakončil centrem Emerson, jenomže celou situaci vyřešil hlavou Melvin Bard. Olympique bude rozehrávat další rohový kop.
     
    58
    Centr od rohového praporku mířil na zadní tyč, kam se musel vracet Lucas Paquetá. Jeho hlavička tak byla slabá a s přehledem si ji pohlídal Walter Benítez.
     
    59
    Rychlu kombinací se Lyonští dostali na útočnou polovinu, kde byla akce zpomalená. Centrem se prezentoval Tino Kadewere, jehož snažení bylo odvrácené, a tak to zpoza vápna zkusil Léo Dubois. Ovšem zamířil do míst, kde byl připravený domácí gólman.
     
    60
    Hodina zápasu je minulostí a stále platí, že Lyon je v těsném vedení. Uvidíme, co nám přinese posledních třicet minut zápasu.
     
    61
    Už to mohlo být o dvě trefy, ale situace byla vyřešena špatně! Na levé straně vápna si nabíhal Karl Toko Ekambi, který dával přihrávku před branku. Dante sice zasáhl, ale míč proletěl na volného Tinoa Kadewerea, proti němuž vyrazil Melvin Bard, a tak přišlo jen nepřesné zakončení.
    61. Tino Kadewere (LYO)
     
    63
    Z velké dálky se napřáhl Khéphren Thuram, jehož pokus dlouho letěl a mířil asi do pravého spodního rohu branky. Jenomže pokus byl tečován, a tak z toho bude jen roh.
     
    64
    Po rohovém kopu přišla hlavička, kterou vyprodukoval Andy Delort. Míč letěl na zadní tyčku, kde situaci uzavíral Kasper Dolberg, jenž se po balonu natahoval, ale nedosáhl na něj.
     
    65
    Na levé straně šestnáctky se v souboji jeden na jednoho nacházel Amine Gouiri, který chtěl soupeři nasadit jesličky, což mu nevyšlo, a tak znovu hraje Olympique.
     
    66
    Domácí příznivci povzbuzují své hráče, což zatím nestačí. Na lavičce Nice sledujeme velký pohyb hráčů, za malou chvíli uvidíme hned tři změny.
     
    67
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Flavius Daniliuc, přichází Júsuf Atál.
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Mario Lemina, přichází Pablo Rosario.
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Hišám Búdawí, přichází Lucas Da Cunha.
     
    68
    Anthony Lopes se vydal z branky, jelikož byl míč ve vzduchu, ovšem překážel mu Jason Denayer. Došlo na zakončení, který stejný obránce odvrátil.
     
    69
    Lyon právě vstřelil branku!
    Krásná akce končí hezkým gólem a Lyon už vede o dvě trefy! Z velké dálky se napřáhl Maxence Caqueret, který ale dal přihrávku na hranici vápna. Míč přisunul Lucas Paquetá, který viděl lépe postaveného HOUSSEMA AOUARA, jenž zamířil do pravého spodního rohu branky – 0:2. Asistence: Lucas Paquetá.
    69. Houssem AOUAR - 0:2
     
    70
    Čeká nás závěrečných dvacet minut a Nice už nemá nač čekat! Domácí hráči musí vše vsadit na jednu kartu a potřebují se hnát do útoku.
     
    72
    V Nice je slunečné počasí a předpověď ukazuje jednadvacet stupňů. Jedná se tak o ideální fotbalové počasí, Olympique v duelu kráčí ze vítězstvím.
     
    73
    Domácí celek dlouhou dobu držel míč na vlastní polovině, až se ho zmocnil Lucas Paquetá, jenž si vynutil faul. Lyon naopak nespěchal k brance soupeře, ale vrátil míč až k vlastnímu brankáři.
     
    74
    Zprava táhl akci Tino Kadewere, který přihrával na zadní tyčku, kde na míč nedosáhl Karl Toko Ekambi. Olympiqueu by se hodilo, kdyby přidal třetí zásah do černého.
     
    75
    Centr domácího mužstva zamířil před branku, kde se k hlavičce procpal Dante, jehož zakončení bylo nepřesné. Domácí kapitán přetlačil Jasona Denayera a žádal další roh. Ovšem rozhodčí ukazují na odkop od branky.
     
    77
    Hraje se daleko od branky Lyonu, který zkouší útočit po pravé straně, ale bude z toho jen odkop od branky. Naopak Nice bude znovu střídat.
     
    77
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Amine Gouiri, přichází Alexis Claude-Maurice.
     
    79
    Domácí celek znovu ztratil míč na útoční polovině, a tak se ho chopil Bruno Guimarães, který byl faulován. Brazilcovi se zula kopačka při nedovoleném zákroku, a tak se čeká až ji zpátky obuje.
     
    80
    Osmdesát minut je minulostí a stále platí, že Lyon vede o dvě trefy! Tentokrát Nice dávalo přihrávku do vápna, ale situaci přečetl Jérôme Boateng.
     
    81
    Nice právě vstřelilo branku!
    Fanoušci na tribunách bouří, jelikož se vedení Lyonu snížilo! Khéphren Thuram vyslal parádní pas na pravou stranu, kde byl v náběhu JÚSUF ATÁL. Střídající hráč vnikl do vápna, kde natáhl ke střele a nechal proběhnout Jérômea Boatenga a následně zakončením o břevno nedal brankáři šanci zasáhnout! Asistence: Khéphren Thuram.
    81. Júsuf ATÁL - 1:2
     
    83
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Kasper Dolberg, přichází Evann Guessand.
     
    84
    Závěrečné minuty slibují napínavou koncovku zápasu! Nice se vrátilo do hry o body, ovšem Olympique Lyon je zkušeným mužstvem a bude se snažit udržet vedení.
     
    84
    Na hrací ploše došlo k zákroku, který může být červený! Tino Kadewere vletěl do soupeře, oběma nohama napřed a VAR už celou situaci konzultuje. Strkanice samozřejmě nechyběla!
     
    85
    A jak jsme psal, tak se také stalo! Tino Kadewere (Lyon) dnešní střetnutí nedohraje, jelikož vzal soupeře na sáně a uviděl pochopitelně červenou kartu.
    85. Červená karta
     
    87
    Pokutový kop pro Nice! Do vápna pronikl Júsuf Atál, jehož kolenem nedovoleně atakoval Emerson.
     
    88
    Ještě před rozehráním pokutového kopu dochází ke strkanici, kterou vyprodukovali Houssem Aouar a Evann Guessand. Rozhodčí běží celou situaci uklidnit!
     
    89
    Nice právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno a Nice může myslet také na otoční stavu! K pokutovému kopu se postavil ANDY DELORT, který po zemi poslal míč přesně k levé tyči, zatímco Anthony Lopes se vydal na druhou stranu.
    89. Andy DELORT - 2:2
     
    89
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Karl Toko Ekambi, přichází Thiago Mendes.
     
    90+1
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Houssem Aouar, přichází Sinaly Diomande.
     
    90+1
    K postranní lajně znovu přistupuje čtvrtý rozhodčí, který ukazuje, že se budou hrát ještě čtyři minuty. Dokáže ještě někdo strhnout výsledek na svou stranu?
     
    90+2
    Na pravé straně k brance postupoval Júsuf Atál, který se snažil vymíchat soupeře, ale nepřišel si na něj. Lyon se osvobodil na malou chvíli odkopem, hrát bude opět Nice.
     
    90+3
    Nice právě vstřelilo branku!
    Dámy a pánové, neskutečné utkání přináší také zvrat ve výsledku! Júsuf Atál přihrával na střed, kde se nacházel Alexis Claude-Maurice. Jeho přihrávka pak směřovala do vápna, odkud podél vybíhajícího brankáře přesně zamířil EVANN GUESSAND – 3:2. Asistence: Alexis Claude-Maurice.
    90+3. Evann GUESSAND - 3:2
     
    90+3
    Evann Guessand (Nice) uviděl žlutou kartu, když při oslavě gólu sundal drese.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Do pětaosmdesáté minuty to vypadalo, že Lyon kráčí za vítězstvím. Ovšem pak přišel červený zákrok, kterým Tino Kadewere posadil Nice na koně. Domácí celek ještě více zatlačil na soupeře a v nastavení dokonce převážil misky vah na svou stranu. Olympique tak ztratil body a mohou mu zůstat jen oči pro pláč.

    Při pohledu na tabulku zjistíme, že Nice se posunulo na druhou pozici, alespoň do večera, kdy Marseille přivítá PSG. Naopak Lyon zůstává sedmý, avšak už za malou chvíli startují další zápasy Ligue 1.
     
    S konstatováním, že Lyon ztratil výborně rozehrané utkání a na konec podlehl Nice, se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek nedělního dne. (14:57:06)

    Michal Luxa

    Branky: 81. Atál (Thuram), 89. Delort (pen.), 90+3. Guessand (Claude-Maurice) – 35. Toko Ekambi, 69. Aouar (Paquetá)

    Karty:   90+3. Guessand (NIC)   85. Kadewere (LYO)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 8:3. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:7.
    OGC Nice: Benítez – Daniliuc (67. Atál), Todibo, Dante (C), Bard – Gouiri (77. Claude-Maurice), Thuram, Lemina (67. Rosario), Búdawí (67. Da Cunha) – Dolberg (83. Guessand), Delort.
    Náhradníci: Bulka – Atál, Claude-Maurice, Da Cunha, Guessand, Kamara, Lotomba, Rosario, Schneiderlin.

    Olympique Lyon: A. Lopes – Dubois (C), J. Boateng, Denayer, Emerson – Caqueret, Guimarães – Kadewere, Aouar (90+1. Diomande), Toko Ekambi (89. Mendes) – Paquetá.
    Náhradníci: Pollersbeck – Da Silva, Diomande, Gusto, Henrique, Cherki, Keita, Mendes, Shaqiri.

    Rozhodčí: Brisard – Auger, Finjean
    bahis siteleri