Chabarovsk – Minsk 3:0 (kon.) | Vladivostok – CSKA Moskva 1:2 (kon.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 2:0 (kon.)
Barys – Čerepovec 1:5 (kon.) | Ufa – Jaroslavl 4:3 (2:1 po s.n.) | Jokerit – Riga 8:0 (kon.)
N.Novgorod – Nižněkamsk 6:3 (kon.) | Spartak Moskva – Kunlun 4:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Viťaz 2:5 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
CSKA Moskva
Neděle 24.10.2021, 09:00 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:39
    Je to tak! Admiral Vladivostok zkouší štěstí v šesti hráčích bez brankáře.
     
    57:41
    Vladivostok je teď hodně aktivní. Adam Reideborn musel v krátkém sledu dvakrát likvidovat nebezpečné pokusy z domácích holí!
     
    47:46
    Danila Chulapov dostal prostor na pravé straně. S pukem se posunul na okraj kruhu a vystřelil. Nikita Serebrjakov vyrážel betony, po následné dorážce Alexandra Popova zazvonila horní tyčka!
     
    46:21
    Vladislav Kameněv obdržel kolmici na levou stranu. Bez přípravy střílel těsně mimo odkrytou část domácí klece!
     
    39:52
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (John Gilmour – 2 min., podrážení).
    35:26 Sergej PLOTNIKOV - 1:2
     
    35:26
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a zaslouženě strhávají vedení na svou stranu. Grigorenko si řekl o přihrávku na vrcholek pravého kruhu, z něhož pálil nápřahem na zadní tyč. Serebrjakov první pokus vyrážel betonem, před brankou ale pohotově dorážel SERGEJ PLOTNIKOV. Asistence: Michail Grigorenko a Nikita Nestěrov.
     
    34:59
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Maxim Matuškin – 2 min., podrážení).
     
    34:52
    Nikita Nestěrov dostal zpětnou přihrávkou z růžku nabito mezi kruhy. Jeho pohotovou ránu zneškodnil Nikita Serebrjakov efektivně lapačkou.
     
    23:03
    Dělovku od modré čáry tečoval do protipohybu brankáře Jevgenij Gračov. Zároveň ale i vedle pravé tyče.
    14:27 Libor ŠULÁK - 1:1
     
    14:27
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí tým srovnává krok. Od modré čáry nahazoval kotouč LIBOR ŠULÁK a raduje se ze čtvrté letošní trefy! Puk z jeho hole lehce tečoval Anton Slepyšev a Adam Reideborn máchl i díky clonícího Vjačeslava Ušenina vyrážečkou jen do prázdna. Asistence: Vladislav Ušenin a Vjačeslav Ušenin.
     
    13:23
    O něco podobného se na protějším konci hrací plochy pokoušel Dinar Chamidullin! Z pravé strany si objel branku a zkusil zasunout puk podél levé tyče. Adam Reideborn mu vložil na poslední chvíli do cesty beton! Důležitý zákrok švédského strážce.
    10:58 Arťom SERGEJEV - 0:1
     
    10:58
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Admiralu to ale není nic platné, neboť teď z ojedinělé akce CSKA poprvé inkasuje. ARŤOM SERGEJEV nahazoval kotouč od modré čáry a ten skončil až za zády Serebrjakova. Zdálo se, že došlo k teči Sorkina, který clonil před brankou, gól byl ale překlasifikován právě na zásah Sergejeva. Asistence: Maxim Sorkin a Danila Chulapov.
     
    02:18
    Tentokrát to zkoušel Maxim Sorkin z bezprostřední blízkosti branky. Nikita Serebrjakov v pádu znovu chytá. CSKA se do svého soupeře zakouslo hned od samého začátku.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 15. Šulák (Vladislav Ušenin, Vjačeslav Ušenin) – 11. Arťom Sergejev (Sorkin, Chulapov), 36. S. Plotnikov (Grigorenko, N. Nestěrov)


    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Sinjagin) – Mozík, Šulák, Metalnikov, Chamidullin, Matuškin, Fazylzjanov, Palivko, Kolokolcev – Lugin (C), A. Garejev, Gračov (A) – Arťuchin (A), Vladislav Ušenin, Vjačeslav Ušenin – Obidin, A. Manukjan, Kestner – Makarenko, A. Ševčenko, Verba.
    CSKA Moskva: Reideborn (Ivan Fedotov, J. Kiseljov) – Blažijevskij, N. Nestěrov (A), Kaliničenko, Kiselevič, Gilmour, Arťom Sergejev, M. Ibragimov, P. Karnauchov – S. Plotnikov, Okulov, Kameněv – Slepyšev (A), Grigorenko, Světlakov – M. Guskov, Andronov (C), Alexandr Popov – Chulapov, Sorkin, Poltapov.

    Rozhodčí: Gašilov, Fraňo – Černyšjov, Šalagin

    Diváci: 2999
    bahis siteleri