Minnesota – Anaheim 4:3 (po pr.) | Winnipeg – Nashville 6:4 (kon.) | Montreal – Detroit 6:1 (kon.)
Tampa – Colorado 3:4 (2:3 po s.n.) | New Jersey – Buffalo 2:1 (po pr.) | Philadelphia – Florida 2:4 (kon.)
Pittsburgh – Toronto 7:1 (kon.) | Columbus – Carolina 1:5 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 7:3 (kon.)
Arizona – NY Islanders 0:3 (kon.) | Seattle – Vancouver 2:4 (kon.) | Boston – San Jose 4:3 (kon.)
konec
Seattle Kraken
2:4 (1:0, 0:1, 1:3)
Vancouver Canucks
Neděle 24.10.2021, 04:20 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:01 Justin DOWLING - 2:4
     
    59:01
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak to bylo hodně rychlé. Hostům se obloukem podařilo dostat puk ze svého obranného pásma a JUSTIN DOWLING byl zcela sám za obranou Seattlu, kde si jen musel dát pozor na ofsajd a následně dovezl kotouč do opuštěné klece Krakena. Asistence: J.T. Miller, Brock Boeser.
    55:58 Conor GARLAND - 2:3
     
    55:58
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně studená sprcha ppro domácí tým! Dunnovi projel puk na útočné modré, čehož využil CONOR GARLAND, který po pravé straně uháněl na Grubauera a nejdříve naznačil střelu příklepem, ale následně švihem poslal puk po ledě přesně mezi betony Grubauera, který moc dobře ví, že tohle měl chytit. Bez asistence.
    52:52 Bo HORVAT - 2:2
     
    52:52
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks bleskově využívají přesilovou hru! Kotouč se dostal na modru k Hughesovi, který si jej vyměnil s Millerem a následnou střelu od modré Grubauer pouze vyrazil přesně na hůl BO HORVATA, jenž měl už před sebou zcela prázdnou bránu a nic nebránilo tomu, aby vstřelil svou druhou branku v utkání, a vyrovnal tak stav tohoto zápasu. Asistence: Quinn Hughes, J.T. Miller.
    45:10 Mark GIORDANO - 2:1
     
    45:10
    Tým Seattle právě vstřelil branku!
    Domácí hala je znovu na spadnutí, když se jejich nový oblíbený tým znova dostává do vedení! McCann dostal puk do útočného pásma, kde ho posunul na levou stranu kapitánovi MARKOVI GIORDANOVI, jenž se prosadil ze stejné pozice, jako u první branky Dunn, když z hranice kruhu poslal kotouč ke vzdálenější tyči hostující klece. Asistence: Jared McCann, Alexander Wennberg.
    31:09 Bo HORVAT - 1:1
     
    31:09
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hostujícímu týmu se daří z čista jasna vyrovnat stav utkání, když se Canucks vyplatilo napadat rozehrávku domácích a kotouč se poté odrazil přesně na střed útočného pásma, kde byl zcela volný BO HORVAT, jehož střele po ledě prošla Grubauerovi mezi jeho betony. Asistence: Conor Garland.
    19:57 Vince DUNN - 1:0
     
    19:57
    Tým Seattle právě vstřelil branku!
    Domácí hala bouří! Seattlu se pouhé tři vteřiny před koncem první třetiny daří vstřelit svou úvodní branku v této hale a domácí fanoušci jim to dávají pořádně najevo. O kotouč se dlouho bojovalo v rohu útočného pásma, odkud se jej podařilo dostat na obránce Seattlu a Larsson posunul puk VINCE DUNNOVI, jenž si s ním ještě najel na hranici levého kruhu a poté vyslal svou přesnou střelu do vzdálenějšího rohu hostující klece. Asistence: Adam Larsson, Jonas Donskoi.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 20. Vince Dunn (A. Larsson, Donskoi), 46. Giordano (McCann, Wennberg) – 32. Horvat (Garland), 53. Horvat (Q. Hughes, J. T. Miller), 56. Garland, 60. Dowling (J. T. Miller, Boeser)


    Seattle Kraken: Grubauer (Daccord) – Giordano (C), Oleksiak, Lauzon, A. Larsson, Vince Dunn, Soucy – Schwartz, Gourde (A), Järnkrok – McCann, Wennberg, Jordan Eberle (A) – Donskoi, Geekie, B. Tanev – Bastian, Sheahan, Appleton.
    Vancouver Canucks: Demko (Halák) – Ekman-Larsson (A), T. Myers, Q. Hughes, Poolman, Rathbone, Burroughs – Pearson, Horvat (C), Garland – J. T. Miller (A), Elias Pettersson, Boeser – Highmore, Dickinson, Höglander – Dowling, Lammikko, Chiasson.

    Rozhodčí: Sutherland, Walsh – Gibbons, Rody

    Diváci: 17 173
    bahis siteleri