Minnesota – Anaheim 4:3 (po pr.) | Winnipeg – Nashville 6:4 (kon.) | Montreal – Detroit 6:1 (kon.)
Tampa – Colorado 3:4 (2:3 po s.n.) | New Jersey – Buffalo 2:1 (po pr.) | Philadelphia – Florida 2:4 (kon.)
Pittsburgh – Toronto 7:1 (kon.) | Columbus – Carolina 1:5 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 7:3 (kon.)
Arizona – NY Islanders 0:3 (kon.) | Seattle – Vancouver 2:4 (kon.) | Boston – San Jose 4:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
4:3 (3:1, 1:0, 0:2)
San Jose Sharks
Neděle 24.10.2021, 19:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:16
    James Reimer už je na střídačce, San Jose drží útočné pásmo v šesti hráčích na ledě!
     
    55:08
    Gól ještě zkoumalo video, ale branka hostů je posvěcena, takže nás čeká ještě divoký závěr zápasu!
    55:08 Timo MEIER - 4:3
     
    55:08
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Omlouvám se, že jsem Sharks odepsal, protože jsou zpátky! Švýcarský útočník TIMO MEIER před brankou tečoval střelu od modré čáry. Asistence: Logan Couture, Brent Burns.
    53:19 Tomáš HERTL - 4:2
     
    53:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Koukejme se na to! Vlasicovo nahození od modré čáry dokázal TOMÁŠ HERTL sklepnout ze vzduchu přímo na branku a Linus Ullmark neměl šanci. Asistence: Marc-Edouard Vlasic, Alexander Barabanov.
     
    48:32
    Boston po vhazování udržel pásmo, načež se David Pastrňák zjevil sám před Jamesem Reimerem, ale obrovskou šanci nevyužil!
     
    45:48
    K zakončení se nedostali, navíc Mario Ferraro (SJS) přijel do souboje Charlieho McAvoye s Andrewem Coglianem jako třetí, za což dostává menší trest za nedovolené bránění.
     
    43:02
    Výsledek je ten, že Trent Frederic (BOS) i Jacob Middleton (SJS) dostávají pět minut za bitku.
     
    43:02
    Vzápětí se strhla bitka! Na body by jistě vyhrál hostující Jacob Middleton, ale rány rozdal také domácí Trent Frederic.
     
    38:48
    Rudolfs Balcers dobře zabojoval v rohu svého pásma, čímž si vybojoval brejk, ale jeho střelu z kruhu Linus Ullmark vyrazil levým betonem!
     
    37:29
    Connor Clifton (BOS) se dostal do křížku s Nickem Boninem (SJS), který si kromě strkanice neodpustil ještě sekyru. Domácí si tak zahrají přesilovku.
     
    35:45
    Napadání rozehrávky se Bostonu málem vyplatilo, jenže osamocený David Pastrňák tentokrát pálí z pravého kruhu nad branku!
     
    31:50
    Velká šance Bostonu! Rychlý protiútok zatáhl do pásma Brad Marchand, který i přes své škobrtnutí mezi kruhy dokázal posunout puk na Patriceho Bergerona, jehož ránu James Reimer kryje!
     
    25:41
    Hotovo, Adin Hill odjíždí na střídačku! San Jose tedy sáhlo ke střídání brankářů a do branky se chystá James Reimer.
    25:41 Jake DEBRUSK - 4:1
     
    25:41
    Bruins právě vstřelili branku!
    Zakřikl jsem to, protože už to neplatí. JAKE DEBRUSK skvěle vlétl do útočného pásma po levé straně a přesnou střelou z levého kruhu trefil levý růžek Hillovy branky! Asistence: Oskar Steen, Derek Forbort.
     
    17:52
    Brankáře San Jose prověřil pro změnu Erik Haula, jenž na přední tyčce zakončil pěknou DeBruskovu zadovku zpoza branky – neúspěšně.
    16:44 Jasper WEATHERBY - 3:1
     
    16:44
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Přestřelka pokračuje, protože Sharks bleskově odpovídají. Nenápadný útok hostů zakončil střelou z levého kruhu JASPER WEATHERBY, jehož střela tahem propadla mezi Ullmarkovým tělem a pravou tyčkou. Asistence: Jonah Gadjovich, Andrew Cogliano.
    16:12 David PASTRŇÁK - 3:0
     
    16:12
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bleskový trest přichází z hole DAVIDA PASTRŇÁKA, který dostal nabito do levého kruhu a střelou z první přidává třetí gól svého mužstva. Asistence: Patrice Bergeron.
     
    15:59
    Převahu San Jose nakonec přerušuje Bernt Burns (SJS), který přehnal své napadání a dostává menší trest za nedovolené bránění.
     
    13:31
    Švédský souboj vyzněl pro Linuse Ullmarka, který vytasil fantastický semafor proti střele Erika Karlssona!
     
    13:01
    V rohu kluziště si počínal nedovoleně Charlie McAvoy (BOS), jehož hůl zasáhl helmu Logana Coutureho – menší trest za hru vysokou holí.
     
    09:58
    Obrovská šance San Jose gólem nekončí! Na pravé straně jeden z hráčů Sharks mířil do odkryté branky, a přestože jeho kolega na zadní tyčce zvedal ruce, puk trefil jen boční konstrukci.
     
    09:44
    Individuální akce Tomáše Hertla k zakončení nevedla, ale český útočník si svým výletem kolem branky vybojoval alespoň faul Tomáše Noska (BOS).
    03:18 Derek FORBORT - 2:0
     
    03:18
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston se usadil v útočném pásmu, načež DEREK FORBORT nahodil kotouč od modré čáry a puk propadl mezi Adinem Hillem a jeho tyčkou do branky. Asistence: Brad Marchand, Connor Clifton.
    00:28 Brad MARCHAND - 1:0
     
    00:28
    Bruins právě vstřelili branku!
    Skvělý vstup Bruins! Patrice Bergeron nahodil puk za branku, načež se mu vrátil puk od Davida Pastrňáka a následnou přihrávku před branku zužitkoval BRAD MARCHAND. Asistence: Patrice Bergeron, David Pastrňák.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 1. B. Marchand (Bergeron, Pastrňák), 4. Forbort (B. Marchand, Clifton), 17. Pastrňák (Bergeron), 26. DeBrusk (O. Steen, Forbort) – 17. Weatherby (Gadjovich, Cogliano), 54. Hertl (M.-É. Vlasic, Barabanov), 56. T. Meier (Couture, B. Burns)


    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – McAvoy, Grzelcyk, Carlo, M. Reilly, Forbort, Clifton – Pastrňák, Bergeron, B. Marchand – T. Nosek, Coyle, T. Hall – O. Steen, Haula, DeBrusk – Kuhlman, Studnicka, Frederic.
    San Jose Sharks: Hill (26. J. Reimer) – B. Burns, M. Ferraro, E. Karlsson, J. Middleton, M.-É. Vlasic, R. Šimek – T. Meier, Couture, Dahlén – Balcers, Hertl, Barabanov – Labanc, Bonino, Nieto – Gadjovich (A), Weatherby, Cogliano.

    Rozhodčí: Hebert, Pochmara – Murray, Flemington

    Diváci: 17 850
    bahis siteleri