Prešov – Lipt. Mikuláš 4:3 (3:2 po s.n.) | Poprad – Michalovce 2:3 (kon.) | Trenčín – Nitra 3:2 (kon.)
Spišská N. Ves – Banská Bystrica 1:2 (2:3 po s.n.) | HC Slovan – Nové Zámky 3:0 (kon.) | Košice – Zvolen 6:2 (kon.)
konec
HK Poprad
2:3 (0:2, 2:1, 0:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Neděle 24.10.2021, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:44 Janne KERÄNEN - 2:3
     
    37:44
    Dukla Michalovce dala gól!
    To bola blesková odpoveď! Popradčania spravili fatálnu chybu pri rozohrávke vo vlastnom obrannom pásme. To využil JANNE KERÄNEN, ktorý získal puk, vylepšil si streleckú pozíciu a neskôr presne zakončil pomedzi betóny gólmana. Stav stretnutia je 2:3! Bez asistencie.
    37:22 Adam DRGOŇ - 2:2
     
    37:22
    Poprad dal gól!
    Domáci sa počas presilovej hry prezentovali sériu rýchlych prihrávok, ale tá finálna prišla z hokejky Patrika Svitanu, ktorý našiel ADAMA DRGOŇA. Ten sa do puku oprel z prvej a umiestnil ho presne do odkrytej časti bránky. Stav stretnutia je 2:2! Asistencie: Patrik Svitana, Daniel Brejčák.
    20:58 James LIVINGSTON - 1:2
     
    20:58
    Poprad dal gól!
    Filip Mešár priviezol po ľavom krídle puk do útočnej tretiny, kde ho neskôr posunul do stredu. Tam sa nachádzal dobre postavený JAMES LIVIGSTON, ktorého strela smerovala presne do ľavého horného rohu bránky. Stav stretnutia je 1:2! Asistencia: Filip Mešár.
    19:43 Janne KERÄNEN - 0:2
     
    19:43
    Dukla Michalovce dala gól!
    K zakončeniu sa dostal Lukáš Lačný, na ktorého pokus dokázal Štefan Valluš ešte reagovať, no na následnú dorážku JANNEHO KERÄNENA z bezprostrednej blízkosti už nie. Hostia využívajú ďalšiu presilovú hru. Stav stretnutia je 0:2! Asistencia: Lukáš Lačný.
    10:38 Roman ŽITNÝ - 0:1
     
    10:38
    Dukla Michalovce dala gól!
    K puku sa dostal ROMAN ŽITNÝ, ktorý zbytočne nešpekuloval a okamžite zakončil. Trafil však len konštrukciu bránky, od ktorej sa to nešťastne odrazilo do chrbta Štefana Valluša a neskôr do bránky. Presilová hra využitá a stav stretnutia je 0:1! Asistencie: Pavol Regenda, Tony Cameranesi.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 21. Livingston (Mešár), 38. Drgoň (Svitana, Brejčák) – 11. Žitný (Regenda, Cameranesi), 20. Keränen (Lačný), 38. Keränen


    HK Poprad: Valluš (Čiliak) – Brejčák, Drgoň, Demo, Dalhuisen, Rymsha, Ulrych, Gonda, Sokoli – Svitana, Bjalončík, Livingston – Šišovský, Bortňák, Mešár – Handlovský, Paločko, Valigura – Šotek, Jevoš, Dzivjak
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Kaarlehto (Williams) – Bokroš, Macejko, Pavlin, Stripai, Mudrák, Gajdoš, Ťavoda – Regenda, Cameranesi, Keränen – Žitný, Suja, Galamboš – Kukuča, Erkinjuntti, Tibenský – Mašlonka, Lačný, Chalupa

    Rozhodčí: Konc, Krajčík – Jurčiak, Stanzel
    bahis siteleri