Buffalo – Tampa 5:1 (kon.) | Ottawa – Washington 5:7 (kon.) | Florida – Arizona 5:3 (kon.)
NY Rangers – Calgary 1:5 (kon.) | Carolina – Toronto 4:1 (kon.) | Columbus – Dallas 4:1 (kon.)
St. Louis – Los Angeles 3:0 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
4:1 (0:1, 3:0, 1:0)
Toronto Maple Leafs
Úterý 26.10.2021, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Andrej SVEČNIKOV - 4:1
     
    59:00
    Carolina právě vstřelila branku!
    PNC Arena už může naplno oslavovat pátou výhru z pěti zápasů! Jaccob Slavin si vzal puk v rohu a vzduchem ho odhodil k červené čáře. Tam Sandin nestíhal ANDREJE SVEČNIKOVA a ruský šikula jednoduše vsítil pátý gól v sezóně. Asistence: Jaccob Slavin.
    36:49 Nino NIEDERREITER - 3:1
     
    36:49
    Carolina právě vstřelila branku!
    Starosti velkoklubu z Ontaria jsou zase o něco výraznější! Slavin kličkou před pravým kruhem vyškolil Marnera a přihrál na úroveň brankové čáře, odkud se vynořil NINO NIEDERREITER a zvedl puk mimo Campbellův dosah. Asistence: Jaccob Slavin.
    29:25 Steven LORENTZ - 2:1
     
    29:25
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurikáni udeřili podruhé a otočili skóre na 2:1! Vše začalo ze zablokované střely Dermotta. Za odraženým pukem vystartoval STEVEN LORENTZ, jenž přetlačil Sandina a vpádu trochu nachytal Campbella, který nestihl dokonale zavřít prostor mezi betony. Asistence: Jordan Martinook.
    27:02 Sebastian AHO - 1:1
     
    27:02
    Carolina právě vstřelila branku!
    Neprůstřelnost Campbella končí! SEBASTIAN AHO zvítězil na buly a přesunul se před brankoviště, kde z výšky ztečoval do sítě střelu Beara. Gólman Toronta už byl připraven k zákroku lapačkou u levé tyče, na zásah finské hokejky už neměl šanci zareagovat. Asistence: Ethan Bear, Andrej Svečnikov.
    03:25 Auston MATTHEWS - 0:1
     
    03:25
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Ve čtvrté minutě je tu jubileum pro AUSTONA MATTHEWSE, který dává první gól v sezóně a dohromady už je to pro něj v základní části trefa č. 200! Ethan Bear ho nestíhal za brankou, kterou americký snajpr rychle objel a podél pravého betonu Andersena zasunul puk do útrob klece. Asistence: Michael Bunting.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 28. Aho (Bear, A. Svečnikov), 30. Lorentz (Martinook), 37. Niederreiter (Slavin), 59. A. Svečnikov (Slavin) – 4. Matthews (Bunting)


    Carolina Hurricanes: F. Andersen (Raanta) – Bear, Slavin (A), Pesce, Skjei, A. DeAngelo, Cole – T. Teräväinen, Aho, Kotkaniemi – M. Nečas, Trocheck, A. Svečnikov – Fast, J. Staal (C), Niederreiter – Lorentz, Stepan, Martinook (A).
    Toronto Maple Leafs: J. Campbell (Hutchinson) – Brodie, Rielly (A), Holl, Muzzin, Dermott, R. Sandin – W. Nylander, Matthews, Bunting – Marner (A), Tavares (C), Kerfoot – O. Kaše, Kämpf, Engvall – Simmonds, Spezza, N. Ritchie.

    Rozhodčí: Pochmara, Luxmore – Kovachik, Berg

    Diváci: 14 011
    bahis siteleri