Kometa Brno – Havířov 4:3 (kon.) | Kladno – Olomouc 2:4 (kon.) | Zlín – Třinec 3:2 (kon.)
Mountfield HK – Plzeň 1:2 (kon.) | Pardubice – K. Vary 3:4 (kon.) | HC Litvínov – Liberec 2:4 (kon.)
Slavia – Salzburg 3:0 (kon.) | Jihlava – Motor ČB 5:3 (kon.) | Chomutov – Mladá Boleslav 3:6 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Pátek 29.10.2021, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • DHL Extraliga juniorů • 14. kolo
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (19:09:53)
     
    V poslední dvacetiminutovce jsme byli svědky jenom jedné jediné branky a to pouhé dvě vteřiny před koncem. V průběhu celé hry odváděli borci z Třince opravdu bravurní práci, která jim ale branku přinesla příliš pozdě. O poslední rozeznění sirény se zasloužil Ján Marcinko, který využil značné početní výhody. To už ale rozdělení bodů neovlivnilo a tři body za výhru tak nachází svůj domov ve Zlíně.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    A máme tady ještě jednu branku, která ale s největší pravděpodobností hráče z Třince nespasí. Do statistik se tímto gólem zapisuje JÁN MARCINKO, který využil značené výhody a poslal kotouč do zcela prázdné brány. Asistence: Oskar Haas a Pavel Matěj.
     
    58:47
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:59
    A je to tady, hosté to zkoušejí v šesti bez brankáře! Zatím se jim podařilo udržet si kotouč na svých holích, moc to ale nevypadá, že by tuto situaci měli nacvičenou.
     
    57:00
    Začínají nám poslední tři minuty základní hrací doby a hostům už začíná pořádně téct do bot. Ti předvádí opravdu bojovný výkon, který ale zatím nepřinesl ovoce.
     
    56:01
    Martinec svou střelou zpoza levého kruhu zkusil vyzrát na třineckého muže s maskou. V tomto případě ale trefil jenom bok brány, takže si Švančara ani nepřipíše zákrok do statistik.
     
    55:02
    Tak toto byl velice nepěkný incident mezi Tomečkem a Andrlem. Druhý jmenovaný po tomto incidentu narazil přímo do tyče brány Synka a kroutí se v bolestech na zemi. Po drobné asistenci doktora se zvedá a odchází z ledu po svých. Vypadá to ale, že si už Petr Andrle v dnešním utkání nezahraje.
     
    54:03
    Po útočném výletu domácích se hlásí o slovo i jejich soupeř. Ten několika střelami zkropil svatyni Synka, který si ale všechny puky pohlídal. Osvobození se ševcům ale příliš nepodařilo, jelikož končí zakázaným uvolněním.
     
    53:04
    Po krátké týmové poradě se Berani ihned dostávají k velké šanci. Na jejím konci stál Laciga, který ale nedokázal prostrčit kotouč skrze díru mezi betony Švančary.
     
    52:05
    Oddechový čas pro domácí.
     
    51:00
    Ke střele od levého kruhu se dostal Marcinko, který ale svou střelou přes bránícího hráče neoblafl brankáře Ševců, který schovává puk pod svou lapačku.
     
    50:01
    Pokud byste hledali slovo pro styl hry, jaký předvádí hosté na ledě, myslím si, že by vás jako první napadlo demolice. Oceláři totiž naprosto režírují veškeré dění na ledě a nedávají soupeři ani nejmenší šanci se nadechnout.
     
    49:02
    O velkou příležitost se připravil Frömel, který za situace dva na jednoho nezvládl střelu z první. Skákavý kotouč mu vůbec nesedl na hůl a tak spíše nahrál Švančarovi.
     
    48:03
    Ševcům se příliš nedaří v posledních minutách. Hlavní podíl na tom určitě má zlepšující se pohyb soupeře, který je najednou úplně všude.
     
    47:04
    I přes drobnou opravu výstroje si Synek po buly připisuje další úspěšný zákrok. Tentokrát se postaral o střelu z hole Geidla.
     
    46:05
    Hosté se už dvakrát pokusili o to, se dostat do útoku. Vždy ale jejich nepřesná přihrávka skončila zakázaným uvolněním. Až na třetí pokus se podařilo Ocelářům zůstat u kotouče.
     
    45:06
    Ani jednomu z mančaftů se nedaří se udržet u puku. Největší podíl na tom mají nepřesné a zablokované přihrávky, kterých je v poslední době opravdu hodně.
     
    44:07
    Na druhé straně se do úniku jeden na jednoho dostal Tomeček, ani on ale nebyl o moc úspěšnější než soupeř, v kritické chvíli mu totiž sjel kotouč z hole.
     
    43:08
    I přes už skončenou početní nevýhodu musí hráči ze Zlína stále čelit tlaku, který zatím jen tak neustává. K zakončení se dostal Geidl a i přesto, že se do toho pořádně opřel, se mu nepodařilo na Synka vyzrát.
     
    42:09
    Hostům se zatím nepodařilo využít ani jednu přesilovku a pravděpodobně tomu nebude jinak ani nyní, protože puk se pár vteřin před koncem přesilovky nachází ve středním pásmu.
     
    41:10
    Oceláři sice prohráli úvodní buly početní výhody, ani tak to ale netrvalo dlouho a byli opět v útoku, kde se už usadili. Ke dvěma střelám se už dostal Ullrych, ani v jednom případě ale netrefil prostor mezi tyčemi.
     
    40:11
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Tomeček – 2 min., podrážení).
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé dvacetiminutovce jsme viděli rovnou tři góly, díky kterým vedou ševci již s dvoubrankovým rozdílem. O ten první se ale postaral Oskar Haas, který tak vyrovnáním dal svým spoluhráčům šanci na obrat. Na to ale odpověděl jejich soupeř jednoznačně a to dvě brankami během pouhých tří minut.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:34.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:07
    Tak toto byla obrovská šance na ještě jeden rychlý gól do kabiny. Dostal se k ní právě Vojtěch Riedl, který zrovna když opouštěl trestnou lavici tak se jeho spoluhráčům podařilo vyhodit. Ten se tak dal k jízdě vstříc soupeřově bráně nikým nehlídaný. Při zakončení přálo hostům velké štěstí, jelikož zmíněný útočník Beranů trefil jenom tyčku.
     
    38:03
    Oproti domácím se hráčům z Třince nepodařilo přesilovku využít ani jednu přesilovku. V tomto případě ale k tomu neměli vůbec daleko, protože už jednou poskakoval kotouč před prázdnou bránou. Naštěstí pro domácí celek se k němu jako první dostal jeden z obránců.
     
    37:04
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Riedl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    35:58
    Jedovatou střelu od modré vyslal Filip Hrůzek. Ani on však nebyl o moc úspěšnější, než jeho spoluhráči, jelikož ani on nevyzrál na zatím skvěle bránícího Synka.
     
    34:59
    V posledních minutách se začínají trápit naopak ševci. Ti se dostávají k zakončení jen zřídka, naopak to vypadá, že postávání v obraně je jejich současná nejoblíbenější kratochvíle.
     
    33:45
    Velkou metelici poslal z levého kruhu Tommy Wardas! Ten se napřáhl na jeho střelu z první natolik, že Synek by měl co dělat aby střela neprošla, kdyby byla dobře mířená. Ke smůle všech fanoušků hostů se střela zastavila o betony brankáře domácích.
     
    32:46
    Hráči Třince hrají v posledních minutách jako vyměnění, akorát v negativním slova smyslu. Jejich momentální hra je poměrně dost velké trápení. Nyní se jim ale přece jenom podařilo přejít do útočného pásma.
     
    31:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    Dneska se ocelářům fauly opravdu setsakramentsky nevyplácí, vždyť z nich dostali už dvě ze tří branek. Pod tu poslední se podepsal TADEÁŠ TALAFA. Asistence: Dominik Luža a Jakub Čechmánek.
     
    30:50
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Chovaniak – 2 min., hákování).
     
    29:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Toto brankou zavánělo už opravdu hodně dlouho. Beranům se podařilo se usadit v útoku a bylo jenom otázkou času, kdy se rozvlní síť za zády Švančary. O to se postaral ADAM LACIGA. Asistence: Dominik Luža a Michal Tomeček.
     
    28:14
    Velice hezké sólo předvedl Čechmánek, který se svou krasojízdou přes celé kluziště dostal až k zakončení. To ale skončilo pouze na betonech brankáře.
     
    27:15
    Na vhazování před Synkem získávají puk hráči ze Zlína, kteří se tak ihned hrnou do akce. Šanci na zakončení z prostoru mezi kruhy měl Chludil, tomu ale sjel kotouč z hole.
     
    26:16
    Ani přes obdrženou branku se domácí nevzdávají a hrají seč jim síly stačí. K zakončení od pravého kruhu se nyní dostal Tomeček, toho si ale skvěle pokryl Švančara.
     
    25:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    A máme tady vyrovnání dámy a pánové. Postaral se o něj OSKAR HAAS, který se dostal díky špatné přihrávce soupeře ke kotouči v útočném pásmu.
     
    23:41
    Ševci jakoby chytli opět druhý dech, jelikož po začátečním potácení se se rázem přiklonili k ovládnutí veškeré hry na ledě.
     
    22:42
    Po špatném střídání Ocelářů se dostali do situace 2 na 2 Tomeček s Handlem. Ti měli ale velice málo času na rozmyšlenou, takže jiné řešení než střela nepřipadalo v úvahu.
     
    21:43
    Ani po konci přesilovky se domácím nedaří se vymanit z tlaku soupeře. Ten tak dostal ševce pod hodně velký tlak. Žádná střela z toho ale zatím nevzešla.
     
    20:44
    Na zahajovacím buly druhé dvacetiminutovky byli úspěšnější opět oceláři. Jejich útok ale skončil ještě rychleji než začal, jelikož sudí přerušuje hru po nekončícím souboji u mantinelu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V první dvacetiminutovce dnešního utkání jsme ze začátku byli svědky spíše pasivní hry ze strany Beranů. To se však změnilo po prvním vyloučení utkání, které bylo z řad hostů. To totiž po zhruba minutě potrestal Jakub Masař. To nakoplo všechny jeho spoluhráče natolik, že začali naprosto ovládat hru. Minutu a půl před koncem byl ale na trestnou lavici poslán Frömel za nedovolené bránění, což opět prohodilo dominanci na ledě. I přesto však třetina konči trochu překvapivě ve prospěch ševců.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:49.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:27
    I hráči z Třince můžou nyní okusit, jaké to je hrát početní výhodu. Zatím se jim to poměrně dost daří, jelikož zatím neumožnili soupeři ani vystřídat.
     
    18:28
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Frömel – 2 min., nedovolené bránění).
     
    17:12
    Blíží se nám poslední dvě minuty první třetiny a ani jednomu z týmů se příliš nedaří se dostat do tempa. Na obou stranách totiž můžeme vidět opravdu hodně chyb.
     
    15:58
    Ani beranům se ale poslední útok zrovna nevydařil, jelikož na jeho konci byla střela, která mířila opravdu hodně vysoko nad bránu. Kotouč tak končí v ochranné síti.
     
    14:58
    Ocelářům si zatím jen marně snaží založit nějakou nebezpečnější akci. Jejich poslední pokus se ani akcí nazývat nedal, jelikož skončil zakázaným uvolněním.
     
    13:58
    Do velice zajímavé situace se dostal Chludil, který se po dlouhé kombinaci jeho spoluhráčů dostal k puku právě když se nacházel mezi kruhy. Ten ho tak vyslal na bránu soupeře, odkud se akorát ozvalo dunění betonů brankáře.
     
    12:59
    Po prvním vstřeleném gólu jsou domácí očividně při chuti. Beranům se daří udržet se mnohem více v pásmu soupeře a častěji se dostávat ke střelám.
     
    12:00
    Adam Laciga právě mohl zvýšit na rozdíl dvou branek! Po vyhraném souboji u mantinelu se dostal s jedním z jeho spoluhráčů do situace dva na jednoho. Jejich následná souhra už ale nebyla tak dobrá, jelikož se po špatné domluvě rozhodl zmíněný Laciga zakončit sám, což se mu nevyplatilo.
     
    11:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto může být moment, který by mohl být zásadní pro celý vývoj utkání! Po výkonech ševců, které se nedají nazvat jinak než trápení se podařilo JAKUBOVI MASAŘOVI využít první přesilovku utkání a krapet překvapivě tak dostává do vedení právě domácí. Asistence: Lukáš Chludil a Šimon Frömel.
     
    09:46
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Wardas – 2 min., vysoká hůl).
     
    08:38
    I Wardas se hlásí o slovo svou střelou. Ta nakonec končí těsně nad bránou Zlína. K odraženému kotouči se dostávají ševci.
     
    07:39
    Ani přes velice nebezpečnou šanci se obraná domácích zásadně nezlepšuje. Střel jsme z holí beranů viděli v tomto utkání zatím pramálo.
     
    06:40
    Tak toto byla obrovská šance pro Geidla! Rychlý útok ocelářů si dokázal skvěle rozebrat soupeřovu obranu až do situace kdy se na svatyni domácích valil dva útočníci s jedním obráncem před nimi. Po nádherné sérii přihrávek mohl Geidl zakončovat do prázdné brány. To by mu ale nesměl stát v cestě Synek, který svým zákrokem okradl soupeře o první branku.
     
    05:39
    Ke střele od modré se dostal rozjetý Kozlík. Synkovi ale nestál nikdo v cestě a tak měl dost času na zareagování, čehož taky využil k dalšímu zákroku.
     
    04:40
    Po dlouhém boji o kotouč u hrazení se k puku dostává Luža. Po pár přihrávkách ale puk končí na holích soupeře. Ten tak zahajuje už několikátý útok.
     
    03:41
    K odraženému kotouči se dostal Wardas, který tak zakončoval z poměrně dost malé vzdálenosti. K jeho smůle ale trefil přímo střed těla brankáře, který si tak nakonec připisuje poměrně dost jednoduchý zákrok.
     
    02:42
    Hráčům Zlína se jen velice těžko dostává z obranného pásma. Když už se jim to povede tak jim obvykle stejně nevyjde průchod přes střední pásmo. Jinak tomu není ani tentokrát.
     
    01:43
    I Berani se pokoušejí zahrozit. To by ale nesměla nepřesná přihrávka od Frömela skončit zakázaným uvolněním. Buly vyhrávají ševci.
     
    00:44
    Na úvodním vhazování dnešního utkání byl lepší mančaft z Třince, který se tak vydává do první akce utkání. Ta ale nemá příliš dlouhého trvání, jelikož po nepřesné přihrávce se ke kotouči dostávají domácí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: Synek (Šarman) – Kunst, Burian, Nábělek, Talafa, Velikovský, Riedl (C), Kráčalík – Tomeček, Handl (A), Martinec, Dědek, Masař, Frömel, Luža (A), Chludil, Čechmánek, Laciga

    HC Oceláři Třinec: Švančara (Klimek) – Hykl, Andrle, Chovaniak (A), Buják, Hrůzek, Marcinko – Moškor, Šutý, Wardas (C), Haas, Pětník, Geidl, Ullrych, Matěj, Ramik, Kozlík, Jobánek

    Rozhodčí: Goňa – Bubela, Blažek.
     
    HC Oceláři Třinec
    Třinečtí oceláři přijíždí do baťova města na dlouhé vítězné vlně. Ti vyhráli posledních šest utkání a to poměrně dost dominantním způsobem. Důkazem toho je například zápas s Chomutovem, kdy se třineckým podařilo vsítit do svatyně jejich soupeře deset gólů. I díky těmto výsledkům se po ne příliš povedeném začátkům sezóny nachází na devátém místě. Z poslední návštěvy na zlínském ledě si odvezli oceláři výhru, což budou určitě chtít napodobit i nyní.

    Poslední tři utkání:
    Třinec U20 vs. Litvínov U20 – 4:2
    Třinec U20 vs. Chomutov U20 – 10:3
    Třinec U20 vs. Liberec U20 – 7:3
     
    PSG Berani Zlín
    Domácímu mančaftu se oproti jejich soupeři zas tolik nedaří. Z posledních deseti utkání si výhru zapsali jenom třikrát. Všechny se jim ale podařilo získat v posledních třech utkáních. Dneska si ale na postu trenéra odbyje premiéru Juraj Jurík, který ještě do nedávna trénoval Vsetín. Toho čeká nelehký úkol vytáhnout berany ze sestupové části tabulky. Tento cíl ale není za až tak daleko, jelikož na poslední postupové místo ztrácí ševci pouhé čtyři body. I z tohoto důvodu by zlínští junioři potřebovali výhru za tři body jako sůl.

    Poslední tři utkání:
    České Budějovice U20 vs. Zlín U20 – 2:4
    Salcburk U20 vs. Zlín U20 – 3:4
    Zlín U20 vs. Olomouc U20 – 4:2
     
    Zdravím všechny fanoušky českého hokeje! Vítám Vás při sledování Extraligy juniorů, ve které se dnes mimo jiné odehraje utkání zlínských Beranů proti třineckým Ocelářům, které dnes, spolu se mnou, budete moci sledovat.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 12. Masař (Chludil, Frömel), 30. Laciga (Luža, Tomeček), 32. Talafa (Luža, Čechmánek) – 26. Haas, 60. Marcinko (Haas, Matěj)


    Berani Zlín: Synek (Šarman) – Kunst, Burian, Nábělek, Talafa, Velikovský, Riedl (C), Kráčalík – Tomeček, Handl (A), Martinec, Dědek, Masař, Frömel, Luža (A), Chludil, Čechmánek, Laciga
    HC Oceláři Třinec: Švančara (Klimek) – Hykl, Andrle, Chovaniak (A), Buják, Hrůzek, Marcinko – Moškor, Šutý, Wardas (C), Haas, Pětník, Giedl, Ullrych, Matěj, Ramik, Kozlík, Jobánek

    Rozhodčí: Goňa – Bubela, Blažek

    Diváci: 76
    bahis siteleri